Dodaj do ulubionych

ZLODZIEJSTWO ERY!!!!!!!!!!

14.04.04, 12:21
czy uwazacie ze era nie zaniedbuje swoich stalych abonentow???ja jestem z nimi juz prawie 4 lata ,a warunki jakimi mnie racza sa zlodziejskie:droga minuta - i gdzie tam do takich stawek jak heyah!!!pokazali ze da sie duzo taniej dlaczego wiec graja z nami nie fair???przeciez to my stali abonenci utrzymujemy ere !!!!!!!!!????????
p.s. bombardujcie meilami!!!!! ja juz to robie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: krm Re: ZLODZIEJSTWO ERY!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:30
      nie tylko era, idea nie jest lesza, sam przedłużyłem umowę wydawało mi się że
      na kożystnych warunkach, ale teraz czuję się oszukany. podpisując nową umowę z
      nowym telefonem miałbym dokładnie to samo.
    • Gość: przemass a ile placisz co miesiac, 20 zeta??? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 13:55
    • bjbax Re: ZLODZIEJSTWO ERY!!!!!!!!!! 14.04.04, 14:27
      Złodziejstwo ?? a czy przypadkiem nie podpisałeś z nimi umowy na takich
      warunkach ?? A może dofinansowali Ci telefon ?? Zawsze można zrezygnować i
      przenieść się do Hejah, Popa, Simplusa czy Taktaka a dopływ gotówki zapewniają
      sobie zmuszając Cię do doładowań co jakiś czas a nie w momencie wyczerpania
      gotówki !!
      A co do utrzymywania to utrzymują firmy, urzędy itp. A prywatni to tylko
      nabijają liczbę abonentów !!
      • Gość: przemass POPIERAM w 100% !!!___(ntxt) IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 14:54
    • barracuda7110 Re: ZLODZIEJSTWO ERY!!!!!!!!!! 14.04.04, 18:13
      Może zacznijmy od tego jaki masz abonament i jakie rachunki płacisz miesięcznie.
    • gale Re: ZLODZIEJSTWO ERY? 14.04.04, 22:01
      Czyli po prostu z biznesowego punktu widzenia nie jestes dla PTC specjalnie
      atrakcyjnym Klientem: albo rachunki masz watle i nie rokujace wzrostu albo
      placisz nieregularnie albo juz wlozyli w Ciebie odpowiednio duzo pieniedzy
      albo...

Zlodziejstwo? A co masz napisane w umowie, ktora zaakceptowales wlasnorecznym
      podpisem? Czy napisano tam, ze po trzech latach w sici beda Cie masowali po
      pleckach za darmo?
    • Gość: JAGA Re: ZLODZIEJSTWO ERY!!!!!!!!!! IP: *.law.uj.edu.pl 15.04.04, 17:19
      Oni poprostu żyja z firm, tzw. era biznes, a reszta i ich nie obchodzi, na
      każdym kroku można się o tym przekonać. Jestem głeboko rozczarowana erą!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka