Dodaj do ulubionych

Teledyski z lat 1980-89

IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:07
dzentelman.com/kolekcja-teledyskow-1980-89/
czy ktoś ma jeszcze jakies propozycje? czego tam brakuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:07
      hehe tam wszytsko chyba juz jest!
      • cantoreck Re: Teledyski z lat 1980-89 12.11.06, 18:31
        E tam, wszystko. Ale coraz więcej. Ja tam bym obstawała o dodaniu jednego tańca smile
      • cantoreck Re: Teledyski z lat 1980-89 21.11.06, 06:49
        A tam wszystko - a smurfy??? Powinny być jeszcze smurfy wink
        • Gość: kasia Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:43
          Super super czekam na swiateczne wydanie stronysmile Goroco pozdrawiamsmile
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:03
            Do świąt jeszcze czasu troszkesmile ale bedzie wydanie swiateczne strony na pewnosmile
            i specjalna niespodzianka z tym zwiazanasmile oczywscie muzycznawink
            Smerfy smile kto wie moze bedasmile
            • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:40
              Przygotowalem teraz taka rosyjska liste teledyskow wink
              tinyurl.com/y7y24p
              Bede wdzieczny za podanie jeszcze innych znanych zespolow z Rosji ktorych tutaj
              nie ma smile a na pewno jest ich jeszcze sporosmile
    • Gość: wiolka Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:21
      Modern Talking - Give Me Peace On Earth, wszytskie ich piosenki !

Vanilla ice chyba tez koncowka lat 80 zaczynał smile
    • Gość: zbychu Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:26
      bad boys blue
      • Gość: lata 80 Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:00
        fajna lista i widze ze lista z lat 1990-99 powstaje! sporo tych teledyskow!
        • Gość: ann Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:48
          Ja juz napisałam w komentarzu do teledysku Billi Idola. Brakuje mi jego
          teledysku z taką super laską, która przyszła na lekcje pianina. tytułu niestety
          nie pamiętam.
          A z lat 1990-99 to brakuje tam teledysków Guns`n`Roses
          • Gość: ann Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:55
            Jest znalazłam tytuł "Craddle of love" i oczywiście BILLY a nie Billi jak
            wcześniej napisałam. A ten teledysk jest jednym z moich ulubionych
            • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 01:02
              Cradle of Love - Billy Idol
              Guns N’ Roses - Don’t Cry
              Guns N’ Roses - Estranged
              Guns N’ Roses - It’s So Easy
              Guns N’ Roses - November Rain
              Guns N’ Roses - Paradise City
              Guns N’ Roses - Patience
              Guns N’ Roses - Yesterdays
              Guns N’ Roses - You Could Be Mine

==== co jeszcze moi mili ?smile
              ann - dzieki za pomocwink
              • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:28
                brak pomyslow juz?big_grin
                • brilli.ant Re: Teledyski z lat 1980-89 11.06.06, 23:08
                  Adam and the Ants: Kings of the wild Frontier (oficjalny teledysk), Prince
                  Charming, Stand and Deliver, Ant Rap oraz coś z solowych produkcji Adama Anta,
                  a trochę tego miał...
                  --
                  • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:09
                    ok poszukuje juz smile
                    • Gość: mumiaczek Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:03
                      Adama Anta to pamiętam Puss'n'boots. Mnie brakuje Alan Parson Project "Don't
                      Answer Me". Chętnie bym to jeszcze raz obejrzała.
                      • Gość: mumiaczek Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:04
                        Przepraszam, oczywiście że jest na liście. Gapa ze mnie.
                        • Gość: asurbanipal Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:50
                          wiecej springsteenów !
                          • Gość: mumiaczek Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:57
                            Wczoraj zarwałam pół nocy oglądając moje ukochane teledyski. Dotarłam niestety
                            tylko do G, więc jak znajdę wolną chwilę oglądam dalej. Strona świetna, tylko
                            przydałoby się uporządkować tytuły, bo czasami pod daną literą jest tytuł
                            piosenki a czasami wykonawca (np. Billy Idol). I chyba nie jestem pewna, czy to
                            są te dekady (co do pewnych piosenek). Jak na razie to czego mi najbardziej
                            brakuje:
                            Basia "Time and tide"
                            Alison Moyet "Love Ressurection" i "Love Letters"
                            Alphaville "Big in Japan"
                            Bruce Springsteen "I'm on fire"
                            Billy Joel "Uptown Girl"
                            Chris De Burgh "HIgh on Emotion"
                            David Bowie "Let's Dance" i "China Girl"
                            Frankie goes to Hollywood "The Power of Love"

• Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:56
                              dodane
                  • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:30
                    Adam Ant - Goody Two Shoes
                    Adam Ant - Kings Of The Wild Frontier
                    Adam Ant - Prince Charming

dodane smile
                    • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:26

Alizée - Moi Lolita
                      Alizée - J’ai Pas Vingt Ans
                      Alizee
                      Alizee - Acontrecourant
                      Alizee - Aimer
                      Alizee - Amelie Madit
                      Alizee - Ella Elle La (live TVRip)
                      Alizee - Et rire de plaisir
                      Alizee - Gourmandises
                      Alizee - Hey Amigo
                      Alizee - Jen ai marre
                      Alizee - Parler Tout Bas [TV live]
                      Alizee - Tout Bas
                      Alizee - Youpidou
                      Alizee Laisla Bonita
                      Alizee Sexy

nowoscismile polecam

www.dzentelman.com
    • Gość: ju Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 07:59
      Zawsze się znajdzie coś co mozna do tej kolekcji dodać. Ale pomysł jest bardzo
      fajny smile
      Tak się zastanawiam, czy na tej liście mają się znaleźć tylko pojedyńcze utwory
      danego wykonawcy? Tylko jego największe przeboje? Fajnie, że są AŻ dwa utwory
      (dwa klasyki) Kate Bush, ale jest tylko po jednym teledysku Petera Gabriela i
      Depeche Mode! Nie ma Marianne Faithful sad((
      No ale są też fantastyczne niespodzianki jak Waterboys i Sugarcubes smile
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:44
        dzieki za podpowiedzi, wszytskie uwzgednie w najblizszym czasie! prosze tylko o
        podawanie mozliwiwe dokladnych tytulow i wykinawcow co mi ulatwia poszukiwania smile

moze byc wiecej niz jeden utwor jednego wykonawcysmile

dzieki! pozdro dla fanow dobrej muzyki smile
        • Gość: asurbanipal Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 06:44
          no okej beda tytuly

bruce springsteen:

-atlantic city
          -born in the usa
          -glory days
          -dancing in the dark
          -tougher than the rest
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:43
            ok smile 24-25.06.2006 aktualizacja!
            prosze o kolejne pozycje!
            • Gość: wilk Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 05:55
              Na pozycji George Bensona jest Phil Collins , ot i pomyłka.
              • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:23
                dzieki - poprawione
            • Gość: ju Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 07:43
              Depeche Mode - Never let me down
              Depeche Mode - People are people
              Kate Bush - Cloudbusting
              Kate Bush - Hounds of love
              Peter Gabriel i Kate Bush - Don't give up
              Peter Gabriel - Shock the monkey
              Peter Gabriel - Red Rain
              Marianne Faithul - Broken English
              David Bowie - Let's dance
              Queen - I want to break free
              Queen - Radio Gaga
              Eurythmics - Who's that girl
              Eurythmics - here comes the rain again
              Yazoo - Don't go
              Madonna - Like a prayer

and more... smile))
              • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:33
                Depeche Mode - Never let me down
                Depeche Mode - People are people
                Kate Bush - Cloudbusting
                Kate Bush - Hounds of love
                Peter Gabriel i Kate Bush - Don't give up
                Peter Gabriel - Shock the monkey
                Peter Gabriel - Red Rain

David Bowie - Let's dance
                Queen - I want to break free
                Queen - Radio Gaga
                Eurythmics - Who's that girl
                Eurythmics - here comes the rain again
                Yazoo - Don't go
                Madonna - Like a prayer

dodane - dzieki
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:42
            -atlantic city ------
    • 3promile Re: Teledyski z lat 1980-89 20.06.06, 20:46
      Marillion - "Incomunnicado" na przykład. Trochę sobie pomyślę jak wysześwieję, a
      potem ci zarzucę listę na jakieś 50 GB wink
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:24
        Marillion - "Incommunicado" nie znalazlem teledysku uncertain
    • 3promile Re: Teledyski z lat 1980-89 20.06.06, 21:07
      A w ogóle to wielka dziękówa autorowi- aż mi się łza w oku zakręciła na "Owner
      Of The Lonely Heart"
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:15
        dla takich momentów własnie warto robic takie rzeczy smile pozdro
    • jackie_brown Re: Teledyski z lat 1980-89 20.06.06, 21:18
      Hehe. Przez Ciebie połowa pracowników mojego działu nie pracuje tylko teledyski
      ogląda. I wspomina...
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:14
        smile a to sorki dla pracodawcówwink i pozdro dla oglądajacych wink
    • Gość: sylwia Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.06, 21:24
      Stranglers - golden brown
      Sugarcubes - hit
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:21
        dzieki - dodano juz smile
        • Gość: fan Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:29
          Trzy teledyski Michaela Jacksona...

z czym do ludzi sad

ale i tak - imponująca kolekcja smile
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:23
            czekam na konkretne i poprawne tytuly smile
    • Gość: ju Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:47
      O matko zapomniałam o takim klsyku jak Babooshka!!!!!!!
      A zatem Kate Bush - Babooshka
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:36
        dodane smile
        • Gość: asurbanipal Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:36
          bruce springsteen - one step up smile
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:56
            ok juz jest smile
    • Gość: wilk Do Hop IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:01
      Jesteś chyba złotą rybką smile
      Proszę o videoclip
      ZZ Top-Rough Boy
      Dzięki i pozdrawiam.
    • Gość: hop nowa mozliwosc przeszukiwania teledyskow IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:47
      nowa mozliwosc przeszukiwania teledyskow
      - teraz moze latwiej i szybciej znajdziecie to czego szukacie - wersja betawink
      teledyski80.republika.pl/lata90.htm
      • kate-gun Re: nowa mozliwosc przeszukiwania teledyskow 23.06.06, 18:34
        Beastie Boys - tylko jeden teledysk?
        do lat '80 dorzucilabym 'No sleep till Brooklyn', 'Hey ladies', 'Shake your
        rump', 'Hold it now, hit it', 'She's on it', 'Shadrach'
        • Gość: hop Re: nowa mozliwosc przeszukiwania teledyskow IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 19:56
          Beastie Boys- No sleep till Brooklyn
          Beastie Boys- Hey Ladies
          Beastie Boys- Shake Your Rump
          Beastie Boys - Hold It Now Hit It
          Beastie Boys - She's On It
          Beastie Boys - Shadrach

dodane smile dzieki !
        • Gość: hop Re: nowa mozliwosc przeszukiwania teledyskow IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:25
          ok...
    • Gość: lock the target Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.Princeton.EDU 23.06.06, 20:36
      Talk Talk - Talk Talk www.youtube.com/watch?v=JhiJRiSt_OU
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:36
        dziekismile
        ja własnie dodalem troche muzy polskiej! smile wkrotce kolejna aktualizacja
        • Gość: asurbanipal Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 09:04
          chce tylko sprostowac maly blad ale jakze powszechny tongue_out
          otoz popularnu ostatnimi laty bob to bob sinclar a nie jak wielu mysli
          sinclair smile
          pozdro
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:34
            poprawione smile
    • nierymek Re: Teledyski z lat 1980-89 24.06.06, 14:21
      nie wiem czego brakuje, natomiast stwierdzam, iż Sonic Youth z kawałkiem Sunday
      to następna dekada wink
      • Gość: asurbanipal Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:10
        do lat 90' proponowalbym springsteena:
        -human touch
        -secret garden
        -streets of philadelphia

do najnowszych springsteen - the rising smile
        • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:30
          załatwione smile
          • brilli.ant Re: Teledyski z lat 1980-89 24.06.06, 16:07
            A może by tak jeszcze Red Box - "Lean On Me"? Przydałby się również ich
            teledysk do "For America", ale tego nigdzie nie widziałam. No i jeszcze "coś" z
            OMD - chociażby "Secret" i "If You Leave"...
            A tak przy okazji: o ile wykonawcą "Goody Two Shoes" jest rzeczywiście Adam
            Ant, to za "Prince Charming" oraz "Kings of The Wild Frontier" odpowiada zespół
            Adam and the Ants.
            Pozdrawiam
            • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:49
              > A tak przy okazji: o ile wykonawcą "Goody Two Shoes" jest rzeczywiście Adam
              > Ant, to za "Prince Charming" oraz "Kings of The Wild Frontier" odpowiada zespół
              > Adam and the Ants.
              ------------------------
              'Goody Two Shoes' - na pewno jest wykonawaca tego - sprawdzilem
              i poprawilem 2 utowry tzn dodalem nazwe zespolu - dziekismile
              --
              dodane :

Red Box - Lean On Me
              OMD - Secret
              OMD - If You Leave
              OMD - Locomotion
              OMD - Souvenir
              OMD - Dreaming
              OMD - Pandora's Box - to w '90
              OMD - Sailing On The Seven Seas
              • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 01:04
                do sordy wiczor mnie nie bedzie smile wiec wszytskie ewentualne poprawki i dodatki
                doperio po srodziesmile ale piszcie - wroce tu smile
                • 3promile Re: Teledyski z lat 1980-89 26.06.06, 22:19
                  Hopu Hopu, tu masz kopalnię: www.milinkito.com/los80.php
                  • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:15
                    dzieki smile znam tosmile wszystko z tej strony mam u siebie smile
    • mariola.plotkara Re: Teledyski z lat 1980-89 27.06.06, 21:17
      nie wiem czy juz taka propozycja była bo nie czytałam wszystkich postów-kylie z
      donovanem
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 11:45
        tez juz dodane smile
    • Gość: gripweed Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.06, 13:32
      Dobra robota! Dzięki. Naprawdę sporo dobrych świetnych obrazków z dzieciństwa
      oraz rzeczy które nie dane nam było WTEDY zobaczyć. Dobrze, że oprócz
      tandeciarskich i uroczych klipów oraz zwykłych śmieci są też niezłe - Cabaret
      Voltaire, Alien Sex Fiend, Bad Brain, Killing Joke i inne. Osobiste
      podziękowania za Johna Foxx'a, Soft Cell i Haysi Fantayzee (!).
      Gdybyś odnalazł jeszcze genialny czarno-biały teledysk Leonarda Cohena "Dance
      Me To The End Of Love", klip ze wspaniałą dziewczyną (tylko ją pamiętam z tego
      klipu!): "Domino Dancing" Pet Shop Boys - najlepiej tę dłuższą wersję! Oraz
      (tylko się nie śmiej) Kylie Minogue - "I Should Be So Lucky".
      Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: maverik Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.icpnet.pl 21.09.06, 12:27
        hej, ja szukam tego teledysku (leonard cohen - dance me to the end of love), ale
        w nowszej odsłonie, starszą mam, nawet w niezłej jakości. szukałem po torentach
        i nicuncertain google i yahoo też nie pomogły. Chodzi o nową kolorową wersję, gdzie
        widać tańczących i wspominających bliskich, starszych ludzi. Wzruszający
        teledysk. Na stronie Cohena jest tylko 30sekundowy urywek:]
        • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:29
          dzentelman.com/archives/2006/09/22/leonard-cohen-dance-me-to-the-end-of-love-2/
          jest lika wersji tych teledyskowsmile czasem nawet jakas amatroska wersja wyglada
          jak profesionalny teledysk smile

dzieki za uwagi i propozycje
    • Gość: gripweed Teledyski z lat 1980-89 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.06, 08:48
      Padam na twarz, rozpływam się w podziękowaniach i przesyłam pozdrowienia!
      Cohena nie widziałem całą wieczność - spłakałem się jak norka; doskonałe
      połączenie tekstu, muzyki i obrazu.
      Pamiętam jeszcze jeden podobny w klimacie klip - U2 "All I Want Is You" (1989)
      (mam taką nadzieję, że to ten tytuł - rzecz dzieje się w cyrku i rozgrywa się
      między piękna woltyżerką a karłem).
    • Gość: axen Skoro jest Siekiera nie może zabraknąć Dezertera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 09:37
      Swoją drogą ucieszyłeś mnie tą Siekierą, bo kocham polskiego punka z lat 80.

www.youtube.com/watch?v=gircpjsZioQ&search=Dezerter
      a także więcej Depeche Mode:

www.youtube.com/results?search=depeche+mode&search_type=search_videos
      ( przynajmniej home, it's no good, new life )

do polskich wrzuciła bym nieśmiertelniki Bajmu: Józka, Nie ma wody na pustyni i
      co mi panie dasz

www.youtube.com/results?search=bajm&search_type=search_videos
      Tyle odemnie, jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to wrzucę linka

A wogóle strona jest bardzo fajna, życzę stałej rozbudowysmile
      • Gość: axen inne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 10:18
        Maanam:
        www.youtube.com/watch?v=plXd34ANxuQ&search=maanam
        www.youtube.com/watch?v=5cb4HyKRcrw&search=maanam
        The Cure:
        www.youtube.com/watch?v=v1fU6ypn0Z4&search=the%20cure
        www.youtube.com/watch?v=m662D5VtoJk&search=the%20cure
        www.youtube.com/watch?v=j1iMjSu362g&search=the%20cure
        www.youtube.com/watch?v=I1WWVTAd1SA&mode=related&search=the%20cure
        Kazik - Tata Dilera:
        www.youtube.com/watch?v=-QmpOc-RZS0&search=kult
      • Gość: hop Re: Skoro jest Siekiera nie może zabraknąć Dezert IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:52
        fajnie - dzieki za linki! wszytsko dodanesmile pozdrawiam
    • aagnes Re: tutaj: 30.06.06, 11:59
      Tutaj jest tez pare teledyskow:
      www.freephotosandvideos.com/

smile
      • Gość: hop Re: tutaj: IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:54
        znam - to jest sciagniete z jakies hiszpanskiej stronysmile wszystko z tego jest
        juz dawno u mnie tongue_out ale dzieki wink pozdro
        • Gość: hop wakacje :) IP: *.153.240.141.pentex.pl 02.07.06, 11:40
          znowu wyruszam na kilka dni na domek nad jeziorkosmile wiec aktualizacja nastapi
          pozniej - tego co podaciesmile ale kazdego pomysly sa uwzgledniane! kazdy glos sie
          liczy! smile wiec czekam na kolejne propozycje teledyskow do kolekcji smile
    • Gość: axen Moje kolejne propozycje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.06, 18:55
      Do lat 90:
      - Babilon zoo Spaceman: www.youtube.com/watch?v=tItZrK-
      4Zy4&search=spaceman
      - Prodigy Breathe: www.youtube.com/watch?v=eeuM0tHdzx0&search=prodigy
      - Prodigy No Good: www.youtube.com/watch?v=VHmdSNTCUEg&search=prodigy
      - Aerosmith Amazing: www.youtube.com/watch?v=HAYPUG4RwVs&search=Aerosmith
      - Sophie B Hawkins Damm I wish i was your lover: www.youtube.com/watch?
      v=HAYPUG4RwVs&search=Aerosmith
      - Seal Kiss for the rose: www.youtube.com/watch?v=ateQQc-
      AgEM&search=Seal%20Kiss
      - Chumbawumba : www.youtube.com/watch?v=uCK_EPay16Q&search=Chumbawumba
      - Snoop Doggy Dogg What's my name: www.youtube.com/watch?
      v=97u2ruStk5M&search=Snoop%20Doggy%20Dogg%20What%27s
      - Haddaway What is love: www.youtube.com/watch?
      v=nsCXZczTQXo&search=Haddaway
      - Ace of Base Sign: www.youtube.com/watch?v=Hyq8oNbvzdw&search=Ace%20of%
      20Base
      - Meat Loaf I would do ...: www.youtube.com/watch?
      v=Hyq8oNbvzdw&search=Ace%20of%20Base
      - Tom Cochrane Life is a highway: www.youtube.com/watch?
      v=rkgTMzi1Ims&search=Tom%20Cochrane
      - Suzanne Vega Tom's Dinner: www.youtube.com/watch?
      v=VFih5NCXFl0&search=suzanne%20vega
      - Faith no more Epic: www.youtube.com/watch?v=boqTP047T78&search=Faith%
      20no%20more

Ufffsmile
      • Gość: axen Może teraz się wkleiły dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.06, 19:05
        Babilon zoo Spaceman:
        www.youtube.com/watch?v=tItZrK-4Zy4&search=spaceman

- Prodigy Breathe:
        www.youtube.com/watch?v=eeuM0tHdzx0&search=prodigy

- Prodigy No Good:
        www.youtube.com/watch?v=VHmdSNTCUEg&search=prodigy

- Aerosmith Amazing:
        www.youtube.com/watch?v=HAYPUG4RwVs&search=Aerosmith

- Sophie B Hawkins Damm I wish i was your lover:
        www.youtube.com/watch?v=E-4DBApElzQ&search=Sophie%20B%20Hawkins

- Seal Kiss for the rose:
        www.youtube.com/watch?v=ateQQc-AgEM&search=Seal%20Kiss

- Chumbawumba :
        www.youtube.com/watch?v=uCK_EPay16Q&search=Chumbawumba

- Snoop Dogg :
        www.youtube.com/watch?v=97u2ruStk5M&search=Snoop%20Doggy%20Dogg%20What%27s

- Haddaway :
        www.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo&search=Haddaway

- Ace of Base :
        www.youtube.com/watch?v=Hyq8oNbvzdw&search=Ace%20of%20Base

- Meat Loaf I:
        www.youtube.com/watch?v=ZOJyf6VhU8A&search=Meatloaf%20I%20would%20do

- Tom Cochrane :
        www.youtube.com/watch?v=rkgTMzi1Ims&search=Tom%20Cochrane

- Suzanne Vega :
        www.youtube.com/watch?v=VFih5NCXFl0&search=suzanne%20vega

- Faith no more Epic :
        www.youtube.com/watch?v=boqTP047T78&search=Faith%20no%20more

• Gość: axen Do 3 razy sztuka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.06, 19:12
        Babilon zoo Spaceman:
        tiny.pl/t14w

- Prodigy Breathe:
        tiny.pl/t145

- Prodigy No Good:
        tiny.pl/t141
        - Aerosmith Amazing:
        tiny.pl/t14j
        - Sophie B Hawkins Damm I wish i was your lover:
        tiny.pl/t14p
        - Seal Kiss for the rose: tiny.pl/t14l

- Chumbawumba : tiny.pl/t144

- Snoop Dogg : tiny.pl/t14n

- Haddaway : tiny.pl/t14k

- Ace of Base : tiny.pl/t142

- Meat Loaf I: tiny.pl/t148

- Tom Cochrane : tiny.pl/t14s

- Suzanne Vega : tiny.pl/t146

- Faith no more Epic : tiny.pl/t14v

• Gość: dymixx Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:12
      Maanam "Lipstick on the Glass"
    • kch75 Sal Solo - Sandamiano 03.07.06, 15:54
      da sie zalatwic i wstawic ??????
      pleaseee
      • Gość: wilk Gladys Knight IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:54
        Gladys Knight i videoklip z Bonda "Licencja na zabijanie" by się przydało do
        kompletu.
        Pozdrawiam.
        • 3promile Re: Gladys Knight 10.07.06, 15:46
          Znalazłem na DC++ i wrzuciłem:
          www.youtube.com/watch?v=TW5G_05a5UU
          • Gość: wilk Re: Gladys Knight IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:15
            Stokrotne dzięki!!!!!!
      • Gość: hop Re: Sal Solo - Sandamiano IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:54
        ciezka sprawa z tym! to juz na kilku forach bylo poszukiwane - niestety na
        zadnym z serwerow tego nie ma - emule tez bez zrodel - jesli sie zalatwi to sie
        wstawi wink
    • Gość: W. Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.samm.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:41
      Ja dodałabym jeszcze:
      The Police - Wrapped Around Your Finger,
      Duran Duran - Save a Prayer,
      Sade - The Sweetest Taboo,
      Billy Joel - It's still Rock & Roll To Me,
      The Clash - Rock the Casbah,
      Nik Kershaw - Wouldn't It Be Good,
      The Bolshoi - Sunday Morning,
      Genesis - Mama; That's All; Invisible Touch; Tonight, Tonight, Tonight
      A tak poza tym, to świetna robota - nie wiem, kiedy skończę oglądać to, co tam
      już jest, ale na razie sie nie poddaję...
      • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:09
        dzieki za propozycje - juz wszytskie dodanesmile dzieki raz jeszcze pozdrawiamsmile
    • Gość: muscoviet Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 05.07.06, 13:34
      dorzuc Clan Of Xymox - Muscoviet Mosquito www.youtube.com/watch?v=rCceX416NDI
    • Gość: axen Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.06, 21:14
      Do lat 80:
      Papa Dance - Kamikadze wróć:
      www.youtube.com/watch?v=Ctu2Yv77tL8&search=papa%20dance
      And One - Life isn't easy in Germany:
      www.youtube.com/watch?v=0HfnvcKT_Mo&search=and%20one

Do lat 2000-2006

Franz Ferdinald- Fallen:
      www.youtube.com/watch?v=cdPycggBuXA&search=franz
      Franz Ferdinald-Do you want to:
      www.youtube.com/watch?v=-oU2ayAAdy4&mode=related&search=franz
      The Strokes - You only live once:
      www.youtube.com/watch?v=HILyCu9EXZc&search=the%20strokes%20you%20only
      Shaka Ponk - Fonk me:
      www.youtube.com/watch?v=ATPxiiyrQzs&search=shaka%20ponk
      Muse - Supermassive black hole:
      www.youtube.com/watch?v=l6-AnqATZa0&search=muse
      Coldplay Talk:
      www.youtube.com/watch?v=fq3VpwzFe4I&search=coldplay
      Coldplay Fix you:
      tiny.pl/tpx1

• Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:20
        axen dzieki poraz kolejny smile
        • Gość: axen Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.06, 17:41
          Nie ma za co. Jak mi coś jeszcze wpadnie to podam linkismile
          • Gość: hop Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 00:33
            jest jest za cosmile czekam na kolejne propozycjesmile pozdro
            • Gość: dziabdzian Re: Teledyski z lat 1980-89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 06:53
              towarzystwo wzajemnej adoracji, co? tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka