Gość: kibic IP: *.icpnet.pl 21.10.08, 22:37 rewelacyjnie załatwili krzykaczy spod znaku ltm. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hegel Koło historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 07:36 Z Centralno-Wojskowego na Wojskowo-Informacyjny. Od Rokosowskiego do Waltera. Z ulubieńców Trybuny Ludu na pupili ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game no pięknie to rozegrali :) 22.10.08, 10:06 i bardzo dobry komentarz autora! (L) jest tylko jedna i paru baranów tego nie zmieni. I gdyby nie ITI to Legia byłaby w czarnej dupie z długami po Daewoo i Polmocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reorganizator Prawdziwi kibice Legii powinni walczyć na topory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:45 Tudzież maczety, piki i młoty bojowe! Moze z Lechitami? To byłyby ustawki! Jak średniowieczne frankijskie mello, tylko bez mozliwości brania żywcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a chcemy wygrać z Legią a nie z jakimś UFO czy IT IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:03 chcemy wygrać z Ległą a nie z jakimś UFO czy ITI. W Bełchatowie byliście lepsi a teraz dostaniecie w d... Tylko Wisła nasz TS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemeq Nareszcie! IP: *.gprs.plus.pl 22.10.08, 13:08 Tylko tego brakowało. Budujemy więc silną Legię, z jej właściwym logo :-). Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Co zrobią kibole ? Przerzucą się na Gwardię ? 22.10.08, 13:15 To w końcu b.wicemistrz Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Nareszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 00:54 Logo to masz na butach firmowych frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemeq Re: Nareszcie! IP: 87.205.149.* 23.10.08, 01:16 Nie da się ukryć, że mam :-))) Rozumiem, że śpiewałeś na stadionie: "Nowy herb / dla nikogo", tak? Jakoś słabo się to rymuje... :-P Od ilu lat chodzisz na Legię? Pewnie od dwóch, ale już wyśpiewujesz "Legia to my". Zapewniam Cię, że nie tylko Wy... I że bycie starym kibicem nie jest jednoznaczne z utożsamianiem się z LTM-ami / SKLW. Prawdziwy kibic wie, że Legia bez ITI skończyłaby tak, jak - dla przykładu - inne legendy polskiej piłki: Widzew, który się tuła po niższych ligach, czy Stal Mielec, której już w ogóle nie ma... A co do bycia frajerem: kozakuj tak dalej - niech Ci idzie na zdrowie. Ale to ja będę oglądał mecze na żywo, a Ty jak frajer będziesz stał pod stadionem z zakazem stadionowym i sobie pod nosem wyśpiewywał swoją mantrę "Legia to my" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopia Re: Nareszcie! IP: *.escom.net.pl 23.10.08, 10:13 zgadza się frajerze! Logo ty masz na butach i na koszulce ITI! My mamy herb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka fan Sprzedajne panienki (L)ekkich obyczajów IP: *.gprs.plus.pl 22.10.08, 14:18 A tak krzyczeliście że niby Amica, że niby Kolejorz się sprzedał a teraz wy sprzedaliście wszystko łącznie z herbem i tradycją. A jak już pewnie zdążyliście się dowiedzieć właścicielem Lecha jest INVESCO jednoosobowa spółka Kadzinskiego:)I co głupio Wam krzykacze z ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Sprzedajne panienki (L)ekkich obyczajów 22.10.08, 14:19 Invesco jest spółką Rutkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Sprzedajne panienki (L)ekkich obyczajów 04.11.08, 01:22 TEGO Rutkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu66 Re: Sprzedajne panienki (L)ekkich obyczajów IP: *.chello.pl 22.10.08, 23:59 Gość portalu: arka fan napisał(a): > A tak krzyczeliście że niby Amica, że niby Kolejorz się sprzedał a teraz wy > sprzedaliście wszystko łącznie z herbem i tradycją. A jak już pewnie zdążyliści > e > się dowiedzieć właścicielem Lecha jest INVESCO jednoosobowa spółka > Kadzinskiego:)I co głupio Wam krzykacze z ITI. ale z ciebie kretyn :D Na czyjej licencji Lech grał po połączeniu z Amicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Cała Legia z ITI IP: *.chello.pl 22.10.08, 14:49 ITI MOGLA KUPIC KLUB LEGIA CALOSC ALE BEZ TERENU KTORY NALEZY DO WLADZ MIASTA. JESTESCIE SMIESZNI PISMAKI Z WYBORCZEJ, JA ROZUMIEM MICHNIK,WALTER, WALTZ ALE PRAWJESZCZE JEST W TYM KRAJU. MILEGO DNIA GLUPOLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Cała Legia z ITI IP: *.chello.pl 22.10.08, 15:38 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > ITI MOGLA KUPIC KLUB LEGIA CALOSC ALE BEZ TERENU KTORY NALEZY DO > WLADZ MIASTA. JESTESCIE SMIESZNI PISMAKI Z WYBORCZEJ, JA ROZUMIEM > MICHNIK,WALTER, WALTZ ALE PRAWJESZCZE JEST W TYM KRAJU. MILEGO DNIA > GLUPOLE PRZEPRASZAM. JESTEM ZASRANYM WAŁKIEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a Re: Cała Legia z ITI IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:11 Jesteś obywatelem tego kraju !!!szanuj się !~Kibice razem Wisła nasz TS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Cała Legia z ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 07:06 Gość portalu: marek2a napisała: > Jesteś obywatelem tego kraju !!!szanuj się !~Kibice razem Wisła nasz TS Warszawa pozdrawia Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe z Krakowa. Z milicyjnym klubem od razu bezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Cała Legia z ITI 22.10.08, 20:37 Ja w pełni się solidaryzuję z kibicami z Warszawy, gdyby u mnie w Poznaniu, ktoś pokroju Waltera przejął klub Lecha, odpuściłbym przerzuciłbym się na Wartę Poznań albo juniorów z niższych klas. Pieniądze i pozycja to nie wszystko, serce kibica jest ważniejsze. I jeszcze jedno, kiedy Lech przeważy szalę i sprowadzi więcej zawodników z zagranicy, to również mnie nikt na stadionie na Bułgarskiej nie zobaczy. Jeżeli chciałbym sobie międzynarodowe towarzystwo oglądać to włączam telewizor, osobiście jednak fatyguję się, żeby Polaków dopingować. Niedługo miarka się przechyli... Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 a spieprzaj dziadu!po nam kibole na stadionie?? 22.10.08, 22:28 twoje postrzeganie piłki jest po prostu śmieszne- dziś piłka to biznes a serce kibica mam w dupie, szczególnie że to nie żadni kibice tylko zwyczajni zadymiarze i bandyci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: a spieprzaj dziadu!po nam kibole na stadionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:47 Pusty śmiech mnie ogarną gdy przeczytałem twój komentarz, 3 przykłady z ostatnich miesięcy, Hydrobudowa i poszukiwanie klubu przez Ptaka oraz Groclin. ITI tez odejdzie to kwestia czasu. Żeby tylko nie zostawiło klubu w stanie jakim to zrobił Ptak(2 krotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 haha!ITI to porządna firma-najlepszy sponsor 22.10.08, 22:59 a Ptak to akurat ma mentalność kibola więc widzimy właśnie co dzieje się z klubem gdzie rządzą kibole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: haha!ITI to porządna firma-najlepszy sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 23:56 Najlepszego sponsora ma Lech, ITI będzie się jeszcze musiało dużo nauczyć, ale są odpowiedni nauczyciele od tego(pomoc zaproponował nawet prezes Lecha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a Re: haha!ITI to porządna firma-najlepszy sponsor IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:29 A Ptak to właśnie kibicem jest! jak każdy z nas !!! Edi Andradina co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a Ptaka zna cała polska IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:26 Ptaka zna cała Polska.Lubi piłkę nie zawsze mu wychodzi PTAK zbierz się w garść Walter ,Cupiał ,Jacek Rutkowski jesteś gorszy? Polska Piłka czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Cała Legia z ITI IP: *.eranet.pl 22.10.08, 23:01 co mają grać słabymi polakami! niech wygrywa sportowa rywalizacja,kto lepszy niech gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a gramy słabymi Polakami z 4 ligi np.Kuba Błasz.. IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:38 gramy słabymi Polakami z 4 ligi np.Kuba Błasczykowski właśnie gramy słabymi polakami co jeszcze? no akurat miał szczęście ,miał wójka Brzęczka który mu pomógł,miał farta jak jeden na 1000.Co leszcze dziwnie wam!!!??? DO ROBOTY!!! Jesteśmy słabi? Jesteśmy słabi swoją nieudolnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek2a Re: Cała Legia z ITI IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 00:15 Respect! Lech czekamy na wyniki w UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Cała Legia z ITI IP: *.aster.pl 22.10.08, 22:41 Chcielibyście całą Legię z ITI, ale jest o co najmniej 15 miesięcy za późno... ja już nie wierzę w porozumienia i w dobrą wolę. W nic już nie wierzę. To zaszło za daleko i można tylko wygrać lub przegrać, nie ma miejsca na remis i kompromis. Chcielibyście też, abyśmy zmienili klub, ale nigdy się nas stąd nie pozbędziecie. Bo my tu jesteśmy od lat, a wy w porównaniu z tym od kilku minut. Będzie dobrze... kiedyś będzie. Doczekamy. Wytrzymaliśmy ponad rok, wytrzymamy o wiele dłużej, jeśli będzie trzeba. Z Legijnym pozdrowieniem... na zawsze Legijnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny Cała Legia z ITI IP: *.grybow.net.pl 22.10.08, 22:41 bo w nienawiści do tej drużyny tak wychowano wychowano nas i bez powodu i bez przyczyny śpiewamy dziś na cały świat aaa legła k...a legła legła k...a legia warszawa starą k...ą jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldman Cała Legia z ITI IP: *.stansat.pl 22.10.08, 22:48 to jest już koniec - tylko na youtube zobaczyć będzie można dawną atmosferę na LEGII nie wszystko można kupić - kibice popcornowi przychodzą na mecze również po to, żeby zobaczyć, efekty tego, że 200 wariatów poświęca własny czas, pieniądze i zdrowie na przygotowanie pomysłowych flag, kartoniad, opraw piro oraz od czasu do czasu krzyknąć razem z tymi 3000 z ŻYLETY, którzy śpiewają przez cały mecz. prawda, której wa ter nie widzi jest taka, że ruch ultras jest również częścią widowiska, jakim jest mecz piłki nożnej to se ne vrati btw na LEGIĘ chodzę od kilkunastu lat, mam wyższe techniczne wykształcenie,kierownicze stanowisko,żonę, rodzinę - więc raczej nie wpisuję się w lansowany przez GW stereotyp człowieka z ŻYLETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Cała Legia z ITI IP: *.ekspres.net.pl 22.10.08, 22:56 "to jest już koniec - tylko na youtube zobaczyć będzie można dawną atmosferę na LEGII" Pałki, noże i policję z tarczami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: Cała Legia z ITI IP: *.chello.pl 23.10.08, 00:00 Gość portalu: RR napisał(a): > "to jest już koniec - tylko na youtube zobaczyć będzie można dawną atmosferę na > LEGII" > > Pałki, noże i policję z tarczami? jemu chodzi o doping i oprawy, a nie sceny z twojego domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzzzz Re: Cała Legia z ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 01:10 Podobno aby można się było wybrać do Wilna w ów pamiętny mecz, trzeba było na zbiórkę przynieść odpis dyplomu. A poważnie ta wasza zabawa tymi świeczkami, czy jak to nazywasz "piro", naraża tylko klub, któremu podobno kibicujesz na kary. Zachowujecie się przy tym jak małe dzieci, którym rodzice pozwolili potrzymać sztuczne ognie na gwiazkę. Dorosły facet...z wyższym wykształceniem... jak dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz taaaa IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 06:20 nie ma nic bardziej atrakcyjnego, niż siedzenie pod wielką płachtą materiału, albo stanie za jakimś bysiem machającym flagą, czy dymiące race... cud miód i orzeszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Cała Legia z ITI IP: *.strong-pc.com 23.10.08, 09:18 Taaaaaak! Ta dawna atmsfera na żigolecie... Łezka się w oku kręci jak spaliliscie własny stadion, albo zdemolowaliście centrum warsiawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopia Re: Cała Legia z ITI IP: *.escom.net.pl 23.10.08, 10:19 spaliliśmy - tak - ale stadion Polonii. Pomyliło ci się synku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca ze niby to powód do dumy? IP: *.gprs.plus.pl 25.10.08, 18:01 jesteś skończonym prostakiem jakich mało po ziemi stąpa!!!! Wstydził bym się na twoim miejscu tego ze kibicuje razem z takimi prostakami którzy świetnie bawią się niszcząc swoje miasto starówkę robiąc wstyd na cała europie biegając w Wilnie z kijami po boisku sprzedając barwy herb i tradycje komuś takiemu jak Walter!! ITI Legia Warszawa tak się teraz nazywacie buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś z wrocka Cała Legia z ITI IP: *.magma-net.pl 22.10.08, 22:56 Legia - trzymajcie się!!! My nie daliśmy zrobić z WuKaeSu pośmiewiska jak DyskoPolo, Wy też walczcie do końca o prawdziwą Legię i CWKS. PS. Przedmówca najcelniej jak mógł ujął wszystko co najważniejsze w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 hehe, kibol idiota z Wrocławia :) 22.10.08, 23:00 niedługo wrócicie do II ligi no chyba że wreszcie przejmie was Solorz i zrobi z tego klub piłkarski a nie teatrzyk kiboli tak jak to jest dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: hehe, kibol idiota z Wrocławia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 00:52 Frajerze wiesz, że istnieje coś więcej niż kabona? Słyszałeś kiedyś coś takiego jak "Boso ale w ostrogach"? Dla Ciebie pewnie śmieszne jest, że ktoś może dopingować A klasowy klub, a nie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: hehe, kibol idiota z Wrocławia :) 23.10.08, 03:04 > Frajerze wiesz, są rzeczy gdzie hajs się nie liczy (na przykład miłość... choć niektorzy sądzą inaczej) ale w niektorych dziedzinach... na przykład przemyśle kosmicznym, bez pieniędzy nic nie zrobisz. Wy tępi kibole, nie umiejący dostrzec szerszych (międzynarodowych, ekonomicznych, prestiżowych) ram futbolu... weźcie sobie poznajdujcie kluby klasy A, tam się spełniajcie i leczcie swoje frustracje braku fajnych dziewczyn u boku. a od klubów, których główną rolą jest godne reprezentowanie nas w Europie - wara. nie ośmieszajcie porządnych Polaków i nie róbcie z nas pośmiewiska na cały świat. słabe, niezaspokojone i sfrustrowane jednostki. tym jesteście i zostaniecie na zawsze. teraz bawicie się w kiboli, za 10 lat będziecie zbierać złom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLEWAM Cała Legia z ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 23:14 No masz i jeszcze Im trenera do Wrocka zwaineli,pasował tam jak i inne Wdowczyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Cała Legia z ITI IP: *.eranet.pl 22.10.08, 23:22 człowieku,kibice śląska już dawno śię sprzdali Drzymale dogadując się z nim przez co facet zrezygnował z pucharów,dopiero miasto wstrzymało tranzakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
everybody Re: Cała Legia z ITI 23.10.08, 00:43 ciekawe historie opowiadasz bo kiedy juz prezydent chcial dogadywac fuzje okazalo sie, ze to wlasnie kibice protestowali na tyle mocno i uruchomili swoje kontakty, ze nagle w radzie miasta zawrzalo od przeciwnikow i z fuzji gowno wyszlo na szczescie. tak wiec nasza ekstraklasa to amica poznan, groclin warszawa, i niedlugo Legia ITI warszawa huehuehuehue wstyd sie czymkolwiek chwalic za cudze pieniadze i dupczenie ;b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoniarz Re: Cała Legia z ITI IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.10.08, 06:26 Zostala tylko czysta Pogon Szczecin w 2 lidze....ktora pogonila Ptaka, Drzymale, Bekdasa i co ? Moze ekstraklasa ale za 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 a teraz patrzcie frajerzy jak ten klub 22.10.08, 23:31 PRYWATNY klub bedzie doil budzet panstwa z moich i twoich podatkow zaklad ? a teraz zapytaj kogo jest ITI ? i masz jasnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik [...] IP: *.dream.net.pl 22.10.08, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CalaPrawda Konieczna korekta. To nie jest konflikt pomiedzy IP: *.chello.pl 22.10.08, 23:40 "pewnym odlamem kibicow" a ITI, ale konflikt wlasciciela z wiekszoscia kibicow. Po prostu czesc skloconych z wlascicielem klubu kibicow chodzi na CWKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee Re: nieprawda- tobie placa za te posty IP: *.versanet.de 22.10.08, 23:57 a twoi oponenci pisza i robia wszystko za darmo.. Czy wy myslicie , ze ludzie sa serio tacy tepi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: nieprawda-większość kibiców poc cichu popiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 23:57 nie obecni nie mają racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuja wam w dupe [...] IP: *.eranet.pl 23.10.08, 01:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Brawo!!! 23.10.08, 01:46 To dobra wiadomosc. Mamy wreszcie jedna (L) i JEJ kibicujemy. Czasy sie zmieniaja i jakies dziwne grupki protestujacych sami-nie-wiemy- przeciw-czemu kibicow powoli beda obumierac smiercia naturalna. Za dwa-trzy laty powstanie nowoczesny, piekny stadion. Dla pilkarzy i kibicow Legii nadchodza dobre czasy. Moze uda sie naszemu klubowi zablysnac tez i na forum europejskim?! Zeby tylko tego Lewandowskiego odkupili od Lecha... Legia Warszawa to nasza duma i slawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4v niedowartosciowanym patałachom ITI zabralo zabawke 23.10.08, 03:12 zasada jest prosta: bede robić zadymy, bede kozaczył, to mnie dziewczyny zobaczą, docenią, będe KIMŚ. przecież nie mam pieniędzy, pozycji, to chociaż mam swój klub, tu się spełniam, tu jestem silny. ITI słabym frajerom odbiera te możliwość. ITI na stadiony chce wprowadzić bogatych chłoptasi, którzy płacą i wymagają. i to się frustratom nie podoba, bo jedyna szansa frustratów na dobre sucz, to kozaczyć na meczach i liczyć, że sucz to zauważą. jakbyście, frajerzyny, byli fajnymi chłopakami, to by wam kozaczenie na meczach nie było potrzebne. a że jesteście zakompleksionymi miękkimi siusiakami, więc po tych jakże sprytnych ruchach ITI pozostaje wam tylko obciąć Wacka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %v ty 4v tobie to chyba nie staje, co?? IP: 213.77.28.* 23.10.08, 09:11 byłes chociaz z raz w zyciu na meczu?? Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: ty 4v tobie to chyba nie staje, co?? 23.10.08, 12:38 bylem wiele razy na meczu. obejrzeć mecz. stadne zachowania niedowartościowanych chłoptasiów niezainteresowanych meczem, tylko sobą - jedynie mi w widowisku przeszkadzały. ja wiem że dla frustratów takich jak Ty mecz to coś zupełnie innego niż sportowe wydarzenie - problem w tym, że tacy jak Ty nie znają prawdziwych przyczyn swojego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %4 Re: ty 4v tobie to chyba nie staje, co?? IP: 213.77.28.* 23.10.08, 14:30 chciał bys, zeby tak było co?...ale nie wszystko jest takie proste...pie...jak bys w zyciu nie byl na meczu więc pytam Ja tam jestem zadowolony z zycia, nie jestem tez chuliganem to, że Ty oceniasz ludzi po jednym wpisie na forum, swiadczy o Tobie nie o mnie ja sie grzecznie zapytałem... to ty masz najwyraznij jakis problem nie wiem czy z fajfusami oklapnietymi czy z kobietami i nie obchodzi mnie to frustracie forumiany zegnam ozięble bez odbioru (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nareszcie ITI zrobilo kastracje kibolom Legii, hehehe IP: *.bredband.comhem.se 23.10.08, 05:44 teraz niech kilbole Legii przeniosa swoje kibicowanie na jakas III ligowa druzyne, gdzie sie kiboli jeszcze toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe wiekszosc szalikowcow popiera ITI, ale sie bojom.. IP: *.bredband.comhem.se 23.10.08, 05:49 jakis tam stary recydywista ksywa staruch mieszkajacy jak byly premier u mamy, bezrobotny, jest bozyszczem karków-dresów, buahaha, zeby bylo smieszniej kibole wykupuja bilety nabiajajac kase Walterowi...ale milcza i nie dopinguja swojej druzyny...tacy z nich kibice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno chcieliscie dzikiego kapitalizmu i prywatyzacji to IP: *.westend.de 23.10.08, 07:40 macie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathan Cała Legia z ITI IP: 83.238.134.* 23.10.08, 08:34 rozbrajają mnie teksty w stylu: "Legia to My" (w miejsce Legii można wstawić dowolną nazwę klubu)... skoro tak bardzo utożsamiacie się z danym klubem to czemu jako stowarzyszenie lub inny spęd nie zrobicie zrzutki, nie odkupicie klubu i sami nie zaczniecie nim zarządzać... wydajcie własne ciężko zarobione pieniążki na funkcjonowanie klubu a nie na szmaty i iskierki... i wtedy z dumą oraz przede wszystkim zgodnie z prawdą możecie wykrzykiwać podobne hasełka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: czyli co teraz to iti warszawa? IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 14:56 masz rację, pogubiłeś się Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman co sprzedano i za ile 23.10.08, 14:09 syndyk sprzedał mienie [majątek] publiczny więc komunikat powinien być pełny i jasny [co - jakie obiekty, tereny, wartości niematerialne, sekcje sportowe sprzedano i za ile] a co zbudowanych ze środków miejskich [gminnych] stadionem przy łazienkowskiej - czy HGW wreszcie wytłumaczy co i za ile oraz na jakich zasadach funduje prywatnej instytucji medialnej Odpowiedz Link Zgłoś