Dodaj do ulubionych

Pałace w Polsce, gdzie na weekend?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 15:55
chce wybrać się z mężem w jakieś specjalne miejsce i spędzić trochę czasu razem. Chciałabym aby było magicznie dlatego zastanawiam się nad pałacem w którym można wynająć nocleg. Był ktoś z was w takim miejscu? Gdzie jest fajnie, co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Pałace w Polsce, gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:38
      Fajny jest Pałac Wojanów oraz Pałac w Krobielowicach, oba wyglądają świetnie. Chociaż nie urywam, że ten w wojanowie jest ciekawszy:) Zresztą wystarczy zobaczyć zdjęcia
      znanenieznane.pl/zaplanuj-sam/noclegi/palac-wojanow
      znanenieznane.pl/zaplanuj-sam/artykuly/palac-arystokratow-w-krobielowicach :)
      • Gość: muza_anna Re: Pałace w Polsce, gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 16:21
        Oba wyglądają wspaniale. Nigdy nie byłam w takim pałacu, ale kto wie może jakiś romantyczny weekend z mężem. Wydaje mi się, że w takim miejscu byłoby wspaniale, a nawet trochę "magicznie"
    • Gość: teraz_ja Re: Pałace w Polsce, gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 10:31
      W Polsce jest dużo takich pałaców, tylko trzeba poszukać. Kwestia jest też taka, że musiałabyś określić konkretny region. Wiem, że ciekawie jest w Pałacu na Wodzie albo w Pałacu w Krobielowicach.
      • Gość: bart Re: Pałace w Polsce, gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 17:43
        www.facebook.com/palac.wedzina
    • Gość: Gość Re: Pałace w Polsce, gdzie na weekend? IP: *.c195.msk.pl 19.11.11, 16:26
      qarola87 ma rację, sprawdziłam sobie ten portal który polecała i rzeczywiście ciekawe tam są propozycje warto z nich skorzystać, bo nie trzeba wiele sie natrudzić tylko wydrukować interesującą nas wycieczkę i w drogę , fajnie , że takie praktyczne portale powstają
    • Gość: ewelas999 Re: Pałace w Polsce, gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 16:31
      Ja swego czasu również szukałam jakiegoś pałacyku na weekend, ale ceny była tak wygórowane, że zmieniłam zakres poszukiwań. Dzięki temu od paru lat, kiedy to trafiłam przypadkiem na sieć hoteli Geovita, jeżdżę po Polsce i w zimę i w lato, ponieważ mają ośrodki zarówno w górach jak i nad morzem :) Ciekawe mniej lub bardziej znane miejscowości, smaczne jedzenie, jest co oglądać, gdzie spacerować, można w części hoteli korzystać ze spa - dla mnie i męża to zawsze miłe oderwanie się od codzienności :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka