Dodaj do ulubionych

SKLEP www.biulandia.pl

05.02.10, 14:51
Witam,
jestem na forum od prawie dwóch lat. W tym czasie, w mojej głowie co pewien
czas pojawiała się myśl o założeniu własnego sklepu z bielizną w szerokim
zakresie rozmiarów. W końcu odważyłam się - i mam! :)
Zapraszam Was drogie lobbystki na stronę:
www.biulandia.pl
Sklep jeszcze gorący, dzisiaj zawitał na domenie domyślnej, dlatego proszę o
konstruktywne uwagi i opinie. Co Wam się podoba, co trzeba zmienić bądź
dopracować.
W trakcie realizacji projektu walczyłam namiętnie z wszelkimi chorobami
(własnymi i dzieciaczków moich) więc jeśli coś zgrzyta - proszę o
wyrozumiałość ;)

Z założenia w sklepie miał być jak największy zakres rozmiarów, na razie do
miski angielskiej HH, bo to oferuje Keia Pink. W sklepie są dostępne jeszcze
marki:
- Gorsenia (będę poszerzać asortyment)
- Ewa Bien (nowe modele są o wiele bardziej udane niż stare opisywane, np. na
Balkonetce)
- Sophie Verney by Kinga (jeśli się Wam spodoba - zagości na stałe)
- Pod koniec lutego do stadka marek w sklepie powinno dołączyć Pour Moi.

Kontakt do sklepu: sklep@biulandia.pl

Zapraszam i pozdrawiam!

Ania
Obserwuj wątek
    • ania.biulandia A to już ja pod nickiem sklepowym :) 05.02.10, 14:54
      Zmieniłam konto w celu dostosowania się do reguł panujących na Lobby :)
      • bebe.lapin Re: A to już ja pod nickiem sklepowym :) 05.02.10, 15:08
        Co prawda to nie moj zakres rozmiarowy, ale weszlam sprawdzic dizajn. :)

zielonego w sklepach bieliznianych chyba jeszcze nie bylo. :) kolor zywy, ale
        nie daje za mocno po oczach. Sklep jest przejrzysty, latwy do opanowania. Sa
        chyba wszytkie potrzebne informacje, w tym wyszukiwarka po rozmiarach na
        glownej. Moim zdaniem bardzo fajny, tylko przydaly by sie zdjecia na "zwyklych"
        modelkach i troche odautorskich komentarzy na temat prezentowanego modelu -
        jakie sa wymiary po naciagnieciu, jak wypadaja miski itp.

Zycze powodzenia!
        • ania.biulandia Re: A to już ja pod nickiem sklepowym :) 05.02.10, 15:41
          Bebe.lapin - dziękuję za słowa otuchy :)
          Zdjęcia dodatkowe będą jak tylko znajdę chętną modelkę :)
          A odautorskie komentarze - zacznę wieczorem, bo w ciągu dnia dzieci utrudniają
          mi dłuższe siedzenie przy kompie :)

Zapomniałam dodać, że jest możliwość odbioru osobistego, przymiarek na miejscu.
          Mieszkam pod Trójmiastem, dokładniejsze informacje na stronie sklepu.
    • imp18 Re: SKLEP www.biulandia.pl 05.02.10, 16:58
      Po pierwsze miniaturki - najłatwiej jest znaleźć interesującą nas rzecz po zdjęciach, a tutaj o to trudno, bo nie dość, że małe zdjecia to jeszcze nie zawsze jest na nich zbliżenie na biustonosz.

Zdjęcia ogólnie - fajnie jakby były real foto, bo nie na wszystkich zdjęciach producentów widać dobrze modele - a w ciemno nikt kupować nie lubi :) A poza tym większe! I coś się wogóle psuje w tych zdjeciach (poklikać trochę na duże i miniaturki to jakiś bug wychodzi)...

No i faktycznie pomocne mogłyby być pomiary jakieś i np jeżeli chodzi o polskie staniki spostrzeżenia jeżeli chodzi o rozmiarówkę danego modelu, bo o ile w brytyjczykach nie jest z tym tak źle to w polskich - tabela sobie biustonosze sobie - i od jednego producenta z każdego modelu inny rozmiar wychodzi ;/
      • ania.biulandia Promocyjne ceny Keia Pink 06.02.10, 10:04
        Informuję, że z okazji otwarcia ceny większości modeli Keia Pink zostały obniżone.
        Dodatkowo do Walentynek jest 10% rabatu na koszulki i komplety nocne.
        Zapraszam na zakupy :)
        • amoureuse Re: Promocyjne ceny Keia Pink 06.02.10, 20:10
          Super, podoba mi się, że postawiłaś na "mniej znane" marki (ja przynajmniej z żadną z nich nie miałam do czynienia, a chciałabym :)
          Czy byłaby możliwość przymierzenia stanika gdzieś stacjonarnie? :) bom z Trójmiasta :)
          • ania.biulandia amoureuse 07.02.10, 12:41
            Cieszę się, że marki odpowiadają :) Jak najbardziej istnieje możliwość
            przymiarek.Siedziba sklepu znajduje się właściwie w Chwaszczynie ( to na drodze
            wyjazdowej z Gdyni przez Karwiny w kierunku Żukowa albo z Gdańska przez Osowę w
            kierunku Wejherowa), ale jeśli Ci to zupełnie nie po drodze to możemy się umówić
            gdzieś na mieście (będzie problem z mierzeniem ;) albo mogę przyjechać do Ciebie :)
            Pisz na sklepowy mail sklep@biulandia.pl to możemy umówić się dokładniej.
            • amoureuse Re: amoureuse 07.02.10, 15:18
              Dzięki :) na razie nie planuję nowych zakupów, ale będę o Tobie pamiętać i zareklamuję wśród uświadomionych znajomych :)
    • roza_am Re: SKLEP www.biulandia.pl 06.02.10, 22:46
      Narobiłaś smaku na nowe HH, a tu tylko skromne H :)

Oj tak, przydałyby się zdjęcia nabiustne tych nowych modeli oraz informacja o wielkości ich misek i obwodów. A w przypadku Zapowiedzi - ich zakres rozmiarowy. BTW, czy zapowiedzi mają swoją zakładkę, czy są tylko dostępne pojedynczo z bocznej kolumny?

Jeszcze mała uwaga czepialska: niektóre napisy na zielonym tle są mało kontrastowe, a przez to słabo czytelne (jaśniejszy pasek na górze, większość stopki).
      • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 07.02.10, 12:48
        Roza_am przepraszam, nawet nie zauważyłam,że zrobiłam tak strategicznego byka ;)
        Postaram się o modelkę jeszcze w tym tygodniu i zdjęcia nabiustne pojawią się.
        Zapowiedzi nie mają zakładki i to źle, dziękuję za zwrócenie uwagi, postaram się
        to zmienić.
        Kontrast napisów muszę sprawdzić zatem na innym komputerze, bo u mnie wszystko ok.
    • dorotaifilip pozdrawiam i trzymam kciuki 07.02.10, 19:28
      Pozdrawiam "ziomalkę" z 3-City!!!
      Trzymam kciuki za sklep!!!
      dorota
      • ania.biulandia Re: pozdrawiam i trzymam kciuki 08.02.10, 20:47
        He he dziękuję i zapraszam do siebie! ;)
    • ania.biulandia Realne zdjęcia biustonoszy 09.02.10, 01:11
      Przychylając się do próśb, umieściłam w sklepie zdjęcia biustonoszy na żywo na
      modelce (której serdecznie dziękuję) :)
      Mam nadzieję, że to porównanie rozwieje choć w pewnym stopniu wątpliwości
      rozmiarowe polskich biustonoszy. :)
      Na razie dodałam zdjęcia Sophie Verney - Vanilla i Ginger oraz Ewy Bien - Rea
      Pionowy Czerwony i Nike Pionowy.
      Reszta zdjęć powinna pojawić się jutro.

Pozdrawiam i zapraszam na zakupy! :)
      Ania
    • ania.biulandia Totalna wyprzedaż Keia Pink! 10.02.10, 19:24

Modele sezonowe w jeszcze niższych, atrakcyjnych cenach! Robimy miejsce w
      magazynie na kolekcję wiosenno-letnią, która zawita do nas już w przyszłym
      tygodniu :)

www.biulandia.dwakroki.com/index.php?manufacturers_id=10
      Dodatkowo śmiem donieść, że wrzuciłam jeszcze więcej real foto, a na zamówienie,
      w ciągu 10dni mogę sprowadzić każdy produkt firmy Ewy Bien, który nie jest
      dostępny w 24H.

Biulandia zaprasza!
    • kotwtrampkach Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.10, 07:43
      dobrze, ze sklep jest i dobrze że marki inne - wreszcie jakiś wybór.

Tylko.. stawiając na nieopisywane obszernie na forum firmy, powinnaś to chyba
      wziąć na siebie..? czasem pasuje na mnie rozmiar 34GG - znajduję okazję cenową
      lub kolorystyczną i natychmiast pędzę na lobby: - ścisły (no to ok), miseczki
      powyżej G bardzo zabudowane (hmm..), miseczki większe (ja jestem w połowie, więc
      chyba poszukam G), 2 opinie ze rozstawia na boki powyżej G, powyzej G ma
      szerokie ramiączka i dobrze podtrzymuje, nadaje piersiom kształt jakiś lub nie
      podtrzymuje - itp itd

rozumiesz? Skoro tego nie sprawdzę na lobby, nie kupię - utrzymywałam pocztę
      polską w ubiegłym roku, mam ich dosyć ;-)
      Dlatego myślę, że powinnas dokładniej opisać biustonosze. Jakie ramiączka? jakie
      zabudowanie? jakie podtrzymanie? czy przebija pod bluzką? czy koronka się
      odznacza? czy się zmienia z wielkością? ... A moze zdjęcie takie "luzem"?
      większość z nas jest przyzwyczajona do kupowania patrząc na takie zdjęcia (widać
      jakie szwy, widac jak jest zabudowany, że obwód na trójkątną osobę bądź dłuższy
      i takie rożne) - wdać kolor!

:-)
      • kotwtrampkach Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.10, 07:53
        PS
        fajnie ze podajesz rozmiar modelki, strona jest przejrzysta, łatwo znaleźć
        produkty. Ale jeszcze się poczepiam..

nie lubię takich opisów: "Bardzo ładnie zbiera piersi i podnosi je" - jak
        czytam, ze biustonosz zbiera piersi - chcę wiedzieć jak - czy jest wysoki pod
        pachą czy ma wąski mostek, czy specjalny kształt miseczki/wzmocnień? Czy to
        będzie łądnie czy brzydko, wolę ocenić sama.. jeszcze to mnie razi: "Zdjęcie nie
        oddaje niestety uroku tego biustonosza." - nie oddaje? daj lepsze. Widę ten
        tekst na aukcjach często i jest niesamowicie wkurzający - czyli zdjęcie to pic
        na wodę? mam się nim nie sugerować? A jak sprzedajacemu się podoba co innego niż
        mnie?

sorki za czepialstwo :-) moze jednak cos się przyda do ulepszeń..
        • ania.kar Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.10, 09:06
          kotwtrampkach napisała:
          > PS
          > fajnie ze podajesz rozmiar modelki, strona jest przejrzysta, łatwo znaleźć
          > produkty. Ale jeszcze się poczepiam..

Przy opisie biustonosza podajesz informacje
          biulandia.pl/product_info.php?products_id=81&manufacturers_id=16
          "Modelka ma na sobie rozmiar 70E przy standardowym brytyjskim rozmiarze 32D/30F."
          Czyli przy zmianie obwodu na ciaśniejszy o 1 rozmiar, modelka zmienia miseczkę
          aż o 3? Może lepiej podać wymiary modelki, a nie jej rozmiar brytyjski.
          • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.10, 09:52
            Przepraszam, mój błąd, już poprawiam na 32D/30E.
            A wymiary modelki też będą, dodam wieczorem jak ją zmierzę :)
        • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.10, 10:01
          kotwtrampkach - dziękuję za uwagi, postaram się wprowadzić zmiany, o których
          mówiłaś - dokładniejsze opisy, dodatkowe zdjęcia.

Pisałam o zbieraniu piersi tylko wtedy gdy były ku temu przesłanki - dodatkowe
          kliny, bądź wzmocnienia. Dodam to do opisów żeby było przejrzyściej.

A sformułowanie o niefortunnym zdjęciu użyłam w stosunku do zdjęcia
          katalogowego, nie miałam niestety rozmiaru tego biustonosza na moją modelkę więc
          nie dodałam swoich zdjęć. Masz rację, dodam zdjęcia soute biustonosza.
          Dziękuję i pozdrawiam, Ania
    • magda_zp Re: SKLEP www.biulandia.pl 15.02.10, 12:59
      Jak dla mnie strona sklepu jest czytelna, przejrzysta i rzeczowa.
      Dokonałam zakupu w sklepie Ani i jestem zadowolona - przyznam, że
      jestem bardzo niezdecydowaną klientką - z reguły ciężko mi coś
      wybrać.
      Jednakże Ania pomogła mi przy wyborze swoimi cennymi uwagami - chyba
      pierwszy raz kupiłam coś w odpowiednim rozmiarze miseczek :-))
      • ania.biulandia Pierwsza dostawa z Pour Moi? 18.02.10, 16:48
        Do sklepu zawitały dwa pierwsze modele z Pour Moi? - Opulence Plunge Purple
        (30D-G, 32C-G, 34C-G, 36C-F) oraz Essence Full Cup Biały (32D-G, 34F-G).
        Real foto nabiustne i soute dodam wieczorem. :)

Oczywiście istnieje możliwość zamówienia bez zobowiązań innych rozmiarów/modeli.

Czekam również na Wasze typy strojów kąpielowych. Zdjęcia dostępne na Listkach.

Pozdrawiam i zapraszam!
    • ania.biulandia Wiosenna kolekcja Keia Pink już w sklepie! :) 20.02.10, 16:11
      Od dzisiaj w sklepie dostępne są nowe modele z wiosennej kolekcji Keia Pink :)
      Różowa Ella - czekam na uzupełnienie rozmiarówki
      Błękitna Riva
      Turkusowa Melodie

Real foto w opisach produktów :)

Serdecznie zapraszam do sklepu! :)
    • ania.biulandia Dostawa Gorsenii i Sophie Verney by Kinga 23.02.10, 23:45
      Witam!
      Dzisiaj do sklepu zawitał nowy model Gorsenii - biała Artemida.
      Oraz uzupełnienie rozmiarów modeli Vanilla i Ginger Sophie Verney by Kinga.

Zapraszam na zakupy! :)
    • ania.biulandia Promocja na Dzień Kobiet :) 04.03.10, 21:09
      Witam!
      Z okazji zbliżającego się Święta Kobiet ;) Biulandia proponuje:
      Zrób zakupy u nas do 8 marca na kwotę od 150zł wzwyż, a na następne zakupy
      otrzymasz rabat 20zł!

Zapraszam :)
    • ania.biulandia Ewa Bien kolekcja wiosna/lato 2010 02.04.10, 21:34
      Zapraszam do sklepu, można już zamawiać modele z najnowszej kolekcji Ewy Bien.
      Czas oczekiwania to ok. 10 dni. Modele, które spodobają się Wam najbardziej
      sprowadzę do sklepu z dostępnością 24h.

W trakcie Świąt dodam jeszcze ofertę topów i sztywniaczków na mniejsze biusty
      (od 65C).

Po Świętach będzie również dosyć bogata oferta strojów kąpielowych EB.

Przepraszam za dublowane produkty na stronie, ale trwają pracę nad dostępnością
      produktów i tak się objawiają ;)
    • ptasia Re: SKLEP www.biulandia.pl 02.04.10, 23:10
      kupiłam i polecam. maile z automatu o statusie zamówienia, b. szybka wysyłka,
      bielizna zapakowana wewnątrz koperty w materiałowy woreczek :)- innymi słowy,
      sprawnie i miło.
      • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 06.04.10, 12:03
        dziękuję ptasiu, miło czytać takie słowa :)

Zapomniałam dodać, że od paru dni w Sklepie działa Program Lojalnościowy, który
        Klientkom posiadającym konto w Biulandii, zapewnia punkty wymienialne na miłe
        rabaty :)
        Zapraszam do DZiału "Regulamin" albo Zakładki "Moje Konto" tam program został
        dokładnie przybliżony.

Punkty zostały również naliczone za wcześniejsze zakupy więc już teraz można
        cieszyć się upustem.
        Zapraszam!
        • ycik A mam pytanie 06.04.10, 19:43
          Czy te punkty się kumulują za jedne zakupy? Bo np. przy staniku za 93zł jt informacja, że otrzymuje się 1 pkt rabatowy. Jeśli np. zamówiłabym taki stanik a do niego majtki do kompletu co dałoby stoileś zł to wtedy punkty są 2?
          Przepraszam za to może naiwne pytanie, po prostu chciałbym wiedzieć :)
          • blondie-b1 Re: A mam pytanie 06.04.10, 20:48
            Każde pytanie dobre, na które znam odpowiedź ;)
            Za jedne zakupy otrzymasz tyle punktów, ile wydanych pięćdziesięciozłotówek :)
            Czyli stanik + gatki wyjdą ponad sto = otrzymujesz 2 punkty, czyli rabat 6zł na
            następne zakupy lub możesz je zbierać, kumulować przez kilka zamówień aby
            np.cały stanik otrzymać za punkty :)
            • ania.biulandia To byłam ja :) 06.04.10, 20:52
              Automatycznie zalogowałam się na stary nick ;)
              • ycik Re: To byłam ja :) 06.04.10, 21:52
                Dziękuję :) zawsze lepiej się upewnić :)
    • ania.biulandia Wysyłka gratis :) 18.04.10, 23:11
      Dla Klientek, które robią u mnie zakupy pierwszy raz przewiduję wysyłkę GRATIS
      bez względu na wysokość zamówienia.
      Należy w tym celu zaznaczyć odbiór osobisty, a potem skrobnąć do mnie maila o
      wysyłce :)

Przypominam, że można już zamawiać stroje kąpielowe Ewy Bien - czas oczekiwania
      to do 10 dni. W tym tygodniu przyjdzie parę egzemplarzy do sklepu. Ale stroje
      macałam, ciągnęłam, oglądałam i wyglądają na bardzo dobrej jakości, większość ze
      stabilnym obwodem, metalowymi zapięciami.

Czekam również na biustonosze sportowe - Shock Absorbery :) Życzenia rozmiarowe
      można wysyłać na maila sklepowego.
    • ania.biulandia Biustonosze Shock Absorber już w sklepie! 05.05.10, 11:24
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Shock Absorber, która od wczoraj
      obecna jest w Biulandii. Do wyboru dwa modele: biustonosz Max Sports oraz Ball
      Sports.
      Rozmiary niedostępne w sklepie możemy sprowadzić na zamówienie od producenta.

Przypominam o niezaniżaniu obwodu - biustonosze sportowe są bardzo ścisłe.
      W razie wątpliwości rozmiarowych - chętnie pomogę przy doborze. :)

Przypominam również o darmowej wysyłce dla nowych Klientek niezależnie od
      wartości zamówienia. :)
      Zapraszam!

biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=18&search_specials=&options_id=&rozmiar=&osCsid=30d72bc1b2a1f67b6ebd4a63f4dff89d
    • ania.biulandia Konkurs! 12.05.10, 18:14
      KONKURS!

Wymyśl nazwę dla Punktów Lojalnościowych Biulandii! Nazwa powinna być jedno lub
      dwuczłonowa. Propozycje należy wysyłać na adres mailowy sklepu do 23 maja.

NAGRODA

150zł do wydania w Biulandii!
    • confused.girl Figi cięte laserowo 19.05.10, 21:24
      biulandia.pl/product_info.php?products_id=238
      W sumie produkt wczoraj dodane, ale może ktoś już kiedyś je miał, albo akurat
      właścicielka sklepu tutaj zajrzy;) - Ciekawa jestem czy figi są mocno wycięte na
      pupie i jaki jest ich dokładny skład gatunkowy?
      • ania.biulandia Re: Figi cięte laserowo 19.05.10, 22:34
        A zajrzała właścicielka... fig ;)
        Tak jak napisałam w opisie sama je noszę i jestem zachwycona - są mięciutkie i
        przyjemne w noszeniu, nigdzie się nie wbijają, nie odznaczają. Na pupie nie są
        mocno wycięte, przykrywają mi tak 75% pośladków. Skład: 100% bawełna elastyczna.
        W porównaniu do tych poliamidowych lepiej trzymają się na pupie, nie ślizgają
        się w kierunku rowka ;)
        • confused.girl Re: Figi cięte laserowo 19.05.10, 22:41
          Dziękuję:) Zapowiada się super;) A będą w przyszłości występować też w wersji
          cielistej/beżowej czy producent przewiduje tylko te dwa kolory?
          • ania.biulandia Re: Figi cięte laserowo 19.05.10, 22:57
            Wiesz, na stronie producenta nie widzę, ale możliwe, że będę cieliste, bo te
            drugie elastyczne laserowe na początku były w trzech kolorach, a teraz w
            sześciu, także się rozwijają :)
    • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 22.05.10, 01:02
      Wreszcie, nareszcie i w ogóle ;) do sklepu zawitała Isabella Keii w kolorze Nude
      (trochę brzoskwioniowy - fajnie komponuje się z bladzioszkami) oraz Black.
      biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=isabella
      Obwody 30-36, miski D-GG
      Po wstępnym mierzeniu jestem przyjemnie zaskoczona miękkością materiału :)
      Kształt i obwód przyzwoity :)
      Do kompletu mam szorty, ale jutro dopiero wrzucę do sklepu, wybaczcie...
    • ania.biulandia Wyniki konkursu 24.05.10, 23:18
      Wyniki konkursu na nazwę punktów lojalnościowych już na stronie sklepu!

Dziękuję wszystkim uczestniczkom - mieliśmy prawdziwą zagwozdkę, na którą
      propozycję się zdecydować :)
    • ania.biulandia Happy Weekend na Georgie Teal i Emilię! 28.05.10, 16:33
      W piątek (dzisiaj) od godziny 20 do niedzieli do 21 obowiązują megapromocyjne
      ceny na modele Georgie w kolorze turkusowym i Emilię w kolorze różowym Keia Pink.
      Obniżka około 45% czyli biustonosze 72,60zł a szorty i stringi 38zł.
      ZAPRASZAM! Jest sporo rozmiarów.
      • ania.biulandia Re: Happy Weekend na Georgie Teal i Emilię! 28.05.10, 16:40
        Wybaczcie brak składni w poście wyżej - to chyba pomroczność z zimna ;)
        • ania.biulandia Jeszcze tylko parę godzin promocji! nt 30.05.10, 17:04

• i-w-ona Polecam! 04.06.10, 17:56
      Zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie trochę przypadkiem. Początkowo zamierzałam zamówić kostium kąpielowy Ewy Bień ze sklepu na stronie producenta, ale że w biulandii był w tej samej cenie, to jakoś tak wyszło ;] I cieszę z tego baardzo.

Byłam niezdecydowana, sama nie wiedziałam jaki krój i wzór chcę. Ostatecznie Ania sprowadziła dla mnie kilka i zamówiłam 3 staniczki i 2 pary majtasków do mierzenia. Tymczasem w paczce dostałam jeden staniczek dodatkowo! I było to najlepsze, co mogło mnie spotkać podczas tych zakupów, bo dzięki temu okazało się, że jeden krój jest niekompatybilny i należy z niego zrezygnować. Musiałam zwrócić wszystkie góry, ale byłam już pewna czego chcę i parę dniu później otrzymałam mój wymarzony kostium. Zdecydowałam się na ten staniczek: biulandia.pl/product_info.php?cPath=54_55&products_id=217&options_id=&rozmiar= i szorty: biulandia.pl/product_info.php?cPath=54_56&products_id=219&options_id=&rozmiar= a teraz się nimi zachwycam, bo za zimno, żeby pokazać się całemu światu ;]

Jestem zachwycona profesjonalną obsługą, pomocą w wyborze odpowiedniego fasonu, poradami (nie tylko stanikowymi ;-)). Ania powiadomiła mnie dokładnie czym każdy model różni się w rzeczywistości od tego na zdjęciu katalogowym, szybko i bezproblemowo sprowadziła dla mnie kilka sztuk. Przesyłkę miałam dwukrotnie za darmo, a zwrot nadpłaty wpłynął na moje konto błyskawicznie. A dzięki biuletkom dającym rabat na dalsze zakupy wyszło nawet taniej niż u producenta :-) Na dodatek przez cały czas miałam wrażenie, że kobieta siedzi przed komputerem i czeka na maila ode mnie, bo odpowiedzi przychodziły po chwili.

Krótko mówiąc: polecam! A sama skorzystam jeszcze z oferty na pewno ;]
      • ania.biulandia Re: Polecam! 06.06.10, 15:40
        Dziękuję bardzo za taką szczegółową i miłą opinię Iwonko :)
        Ależ mi milutko :D
      • i-w-ona Re: Polecam! 08.06.10, 22:22
        Zapomniałam o jednej rzeczy, która wyjątkowo przypadła mi do gustu: stroje przyszły do mnie zapakowane w siateczkowe/tiulowe (nie wiem jak je nazwać) woreczki wiązane tasiemką, każdy komplet osobno ;-) Po wymianie mój kostium oczywiście także był zapakowany w taki woreczek, dołączony zupełnie gratisowo ;]

Swoją drogą, do tej pory myślałam, że takie woreczki to tylko śliczne a nieprzydatne bibeloty, tymczasem stwierdziłam, że są jednak całkiem praktyczne w przechowywaniu bielizny.
        • bacia12 Re: Polecam! 08.06.10, 22:27
          Ja również polecam ten sklep! Wprawdzie nic jeszcze u nich nie kupiłam, ale juz spotkałam się z miłym zainteresowaniem i błyskawiczną wymianą mailową dotyczącą strojów kąpielowych.
          Pani prowadząca sklep nie narzuca się, a super doradza.
          Następnym razem zanim coś zamówię przejrzę ich ofertę :)
    • ania.biulandia Zamówienia na Shock Absorber! 06.06.10, 15:43
      Do 19 czerwca na adres sklepu można przesyłać zamówienia rozmiarowe na
      biustonosze Shock Absorber - rozmiary których nie ma w sklepie. Czas oczekiwania
      od 19.06 - około dwóch tygodni.
      Zapraszam!
    • anka-ania Przetestowane w tę i z powrotem... 15.06.10, 11:19
      bo kupiłam i zwróciłam. :)
      Korzystając z happy weekendu kupiłam komplet Keia Pink Emilia - biustonosz i
      szorty. Już na początku sklep zarobił u mnie dużego plusa, bo udostępnia
      płatność kartą kredytową i udziela informacji na każdym etapie realizowania
      transakcji.
      Wysyłka nastąpiła bardzo szybko, a komplet przyszedł ślicznie zapakowany w
      seledynowy woreczek z organzy. Do przesyłki, oprócz dowodu zakupu, dołączone
      były formularze zwrotu i wymiany -
      bardzo przydatne, bo nie trafiłam z rozmiarem i musiałam odesłać. Zwrot
      pieniędzy na konto był natychmiastowy.
      Przy okazji bardzo miło mi się korespondowało z panią Anią. Troskliwie
      dopytywała się, co było nie tak i informowała o możliwościach wymiany. Wszystko
      oczywiście nienachalnie, taktownie i delikatnie.
      Podsumowując, jestem zadowolona z obsługi i na pewno będę zaglądała do sklepu.
    • ania.biulandia Stroje kąpielowe - obniżamy ceny! 26.06.10, 00:32
      Zapraszam do zapoznania się z promocjami w dziale biulandia.pl/specials.php
      Przeceniłam stroje, to już ostatnie sztuki! oraz model Vanilla Sophie Verney -
      moim zdaniem najbardziej udany z całej kolekcji SV.
      Dodatkowo przecenionych jest też kilka koszulek nocnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka