dabljuzi 01.10.08, 00:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grr Gadu-Gadu jest trendy i godne zaufania IP: *.kgu.de 01.10.08, 00:12 co!?!?!? takich problemow jakie ostatnio mam z gg nie ma z zadnym innym komunikatorem, niedochadzace romowy, brak szyfrowania rozmow i wiele innych wkurzajacych drobnostek. gdyby nie moi znajomi korzystajacy z tego czegos to juz dawno bym sie przesiadl na tlen lub skype-chat. a trendi moze i jest, wsrod gowniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunikator_profi Gadu-Gadu to obciach,dobre dla portalu randkowego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 08:28 Szukam pani (pana). Jestem hetero, homo, pedzio,... . Mój GG 64875665... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmin Re: Gadu-Gadu jest trendy i godne zaufania IP: 83.17.198.* 01.10.08, 15:56 to sie przesiadz. z tlena tez mozesz rozmawiac z ludzmi ktorzy sa zalogowani przez gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Gadu-Gadu jest trendy i godne zaufania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 00:39 Jedna uwaga: Wiele osób zapomina, że rozmowy przez protokół GG nie są szyfrowane. Ich przechwycenie nie jest żadnym problemem, o ile trafimy na serwer, przez który przechodzą). Z tego wynika, żę podawanie przez GG numerów telefonicznych, adresów e-mail, numerów kart kredytowych, albo nie daj Boże PINów i haseł nie jest najlepszym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Gadu-Gadu to badziewie! 01.10.08, 07:41 1. Zżera mnóstwo zasobów - mam odpalone 2 GG i każde z nich zżera po 128 MB w pamięci!!! Skype z SkypePM zajmuje ok. 24MB :-P 2. Szyfrowania dalej nie ma!? 3. VoIP w GG działa jakby chciał a nie mógł. 4. Upierdliwe reklamy - okienko potrafi wyskakiwać w najmniej oczekiwanych momentach. Wiem można wyłączyć stosując wtyczki, ale mówię o wersji "oryginalnej" GG. 5. Zarządzanie kontaktami kiepskie. I jeszcze mnóstwo niedoróbek i braków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmin ysz... IP: 83.17.198.* 01.10.08, 15:55 jak to jest ze najgorsze produkty zyskuja najwieksza popularnac i tą tzw. "marke"? doskonalymi przykladami sa nasza-klasa i wlasnie gadu-gadu. najgorsze w swoich kategoriach ale jednak "trendy". nie moge tego pojac. przeciez tutaj juz cena nie gra roli, ze lepsze = drozsze. duzo lepsze komunikatory (czy serwisy spolecznosciowe) tez sa darmowe. gg to najwiekszy szit posrod komunikatorow i ubolewam, ze musze korzystac z tej sieci wlasnie ze wzgledu na znajomych, ktorzy sa zbyt przyzwyczajeni zeby zmienic na lepszy produkt. (z samego komunikatora na szczescie korzystac nie musze, polecam pidgin ew. tlen) Odpowiedz Link Zgłoś