Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku?

25.11.09, 12:19
Witam, chciałbym wymienić drzwi wewnętrzne w mieszkaniu, jednak nie wiem gdzie
dostane najlepsze: o ciekawych wzorach, dobrej jakości i oczywiście w
dostępnej cenie. Może macie jakieś propozycje??
Obserwuj wątek
    • ze_gan Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 26.11.09, 10:51
      w sumie jest kilka miejsc, gdzie mógłbyś kupić drzwi, ja tanie znalazłem w
      Multiplexi. Mają dużo ciekawych wzorów, więc napewno coś sobie wybierzesz.
      • beti11222 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 30.11.09, 15:35
        ja kupiłam tam okna, ale wiem, że mają też duży wybór drzwi. Z okien jestem
        bardzo zadowolona, więc po drzwi też pewnie się tam wybiorę.
        • amelia12210 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 14.05.10, 14:39
          MULTIPLEXI SPRZEDAJE OKNA NAJTAŃSZYCH PRODUCNTÓW , OKNA Z KIEPSKIMI OKUCIAMI I
          NA SŁABYCH PROFILACH W DODATKU MAŁO PROFESJONALNA OBSŁUGA, JAK CHCIALAM ZEBY MI
          POKAZANO OKNO LUB PRZEKRÓJ POWIEDZIELI ŻE NIE MAJĄ WIEC SPRZEDAJA KOTA W WORKU.
          Drzwi maja takie jak każdy z hurtowni z łomży wiec to co wszyscy w ełku. J a nie
          polecem tej tandety.
        • v.w.a Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 04.10.10, 12:33
          ja kupiłam drzwi w multiplexi i jestem bardzo zadowolona...duzy wybór wzorów i ceny przystepne :) POLECAM!!!!
    • brown.misi Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 08.12.11, 14:41
      polecam evolutiondoors dzrwi z łodzi ale do Ełku tez na pewno dotrą :)
      • arim28 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 08.12.11, 23:15

Polecam drzwi GERDA

Zamawialam na Kilinskiego k/Biedronki
    • mila.997 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 14.02.12, 20:22
      Największy wybór i fachowy montaż mają w tym sklepie przy Konieczkach RuckZuck, kupowałam u nich drzwi i super mi dobrali do podłogi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka