wojtek989 25.11.09, 12:19 Witam, chciałbym wymienić drzwi wewnętrzne w mieszkaniu, jednak nie wiem gdzie dostane najlepsze: o ciekawych wzorach, dobrej jakości i oczywiście w dostępnej cenie. Może macie jakieś propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ze_gan Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 26.11.09, 10:51 w sumie jest kilka miejsc, gdzie mógłbyś kupić drzwi, ja tanie znalazłem w Multiplexi. Mają dużo ciekawych wzorów, więc napewno coś sobie wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
beti11222 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 30.11.09, 15:35 ja kupiłam tam okna, ale wiem, że mają też duży wybór drzwi. Z okien jestem bardzo zadowolona, więc po drzwi też pewnie się tam wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia12210 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 14.05.10, 14:39 MULTIPLEXI SPRZEDAJE OKNA NAJTAŃSZYCH PRODUCNTÓW , OKNA Z KIEPSKIMI OKUCIAMI I NA SŁABYCH PROFILACH W DODATKU MAŁO PROFESJONALNA OBSŁUGA, JAK CHCIALAM ZEBY MI POKAZANO OKNO LUB PRZEKRÓJ POWIEDZIELI ŻE NIE MAJĄ WIEC SPRZEDAJA KOTA W WORKU. Drzwi maja takie jak każdy z hurtowni z łomży wiec to co wszyscy w ełku. J a nie polecem tej tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
v.w.a Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 04.10.10, 12:33 ja kupiłam drzwi w multiplexi i jestem bardzo zadowolona...duzy wybór wzorów i ceny przystepne :) POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brown.misi Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 08.12.11, 14:41 polecam evolutiondoors dzrwi z łodzi ale do Ełku tez na pewno dotrą :) Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 08.12.11, 23:15 Polecam drzwi GERDA Zamawialam na Kilinskiego k/Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
mila.997 Re: Gdzie kupić najlepsze drzwi wewnętrzne w Ełku 14.02.12, 20:22 Największy wybór i fachowy montaż mają w tym sklepie przy Konieczkach RuckZuck, kupowałam u nich drzwi i super mi dobrali do podłogi Odpowiedz Link Zgłoś