Dodaj do ulubionych

Co Kaczyński powiedział w Londynie?

08.11.06, 19:52
no i prosze Blair broni polakow, a co robi kaczor(specjalnie z malej
literki)??????????
Obserwuj wątek
    • jerzy-j Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie... 08.11.06, 19:52
      Zwłaszcza obrażać lepszych od siebie.
      • dominik.olsztyn Re: Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie 08.11.06, 19:57
        Bo ta kartoflana menda potrafi tylko szukać spisków, obrażać i oskarżać o
        wszystko co złe pracowitych ludzi, chroniąc przy okazji swoją polityką nierobów
        i dzieciorobów.
        • nick3 G Ł O S U J C I E :) 08.11.06, 20:20
          I przypomnijcie o tym znajomym.

Kto nie głosował, widzi, że popełnił błąd.
          • nick3 Nie dajcie im władzy absolutnej. 08.11.06, 20:28
            Mają prezydenta, mają większość w Sejmie i Senacie, mają rząd i służby
            specjalne, mają edukację naszych dzieci, "odzyskują" urzędy i sądy na potęgę,
            Rzecznik Praw Obywatelskich broni rządu przed obywatelami, Rzecznik Praw
            Dziecka popiera reżim policyjny wobec dzieci, na naszych oczach wprowadzają
            swoich ludzi do ostatniej ostoi demokracji, jaką jest Trybunał Konstytucyjny.

Te wybory być może niczego już nie zmienią...
            • plaszcz I to ma być prezydent wszystkich polaków, który >> 08.11.06, 21:41
              występuje przeciwko polakom. A Ci polacy wyjechali właśnie przez politykę kaczyńskich. Bo nie stworzono im odpowiednich warunków do życia, pracy... szkoda gadać !
              • wrojoz Re: I to ma być prezydent wszystkich polaków, któ 08.11.06, 21:51
                Słaby Prezydent.
                • wissenwertes Klon powiedzial: Czy ma pan pilke? Football! 08.11.06, 22:24
                  Pilke d o m e t a l u!
                  • nick3 Prezydent "prawdziwych patriotów" :))) 08.11.06, 23:37
                    Właśnie funduje Polakom "wychowanie patriotyczne".
                    • kgniu Sezon polowania na KACZKI otwarty :) 08.11.06, 23:44
                      Gratulacje dla PIERWSZEGO jełopa RP (Jak to ma być szczyt to ja wolę być na dole
                      ;) za wykazanie się bezmiarem kaczej tępoty. Kto wie jakim IQ może się szczycić
                      osoba z kaczym możdżkiem
                      • nick3 Mam pomysł, jak je upolować!:) 08.11.06, 23:53
                        Głosować i przekonywać ludzi (zwłaszcza widzących szpetotę "IV-tej RP") do
                        głosowania:)

Do wyborów w Polsce (zwłaszcza samorządowych) chodzi niewielu ludzi. Głównie -
                        fanatycy moheru.

Wystarczy się pofatygować do urny, by wiele zmienić:)

Używajcie bardziej metodycznie netu do przypominania ludziom o tym:)
                        • nick3 Wiadomość z ostatniej chwili!:))) 09.11.06, 00:07
                          Moja 2.5-roczna córka była dziś u teściów, gdzie wieczorem oglądali telewizję.

Kiedy w dzienniku pokazywano perrorę Kaczyńskiego w Londynie, Mała odwróciła
                          się i nie chciała oglądać.

Stanowczym tonem powiedziała: "To jest brzydka bajka."

:)
                          • zima0001 Re: Wiadomość z ostatniej chwili!:))) 09.11.06, 00:29
                            no pewnie gdyby obejrzała Tuska toby sie posikała ze szczęścia.
                            Razem z tatusiem
                            • terence Re: Wiadomość z ostatniej chwili!:))) 09.11.06, 01:04
                              wiesz co? mam w de Tuska! Nie jest on moim ulubionym politykiem! Prawie nikt nie
                              jest... ale myśle że lepiej by reprezontował mnie i Polske w świecie... i nie
                              chodzi tylko o słabą prezencje pana Lecha aczyńskiego w mediach i występach...
                              chodzi o to co ma w glowie...
                              kazdy polityk to świnia marna...
                            • rododendron81 ++++++++ Kaczynski__M__A___R__A__C__J__Ę_+ ++++++++ 09.11.06, 01:20
                              ...Wielka Brytania jest punktem docelowych dla tysięcy
                              Polaków, którzy skończyli tu jako bezrobotni i bezdomni -
                              miał powiedzieć Lech Kaczyński...
                              .... tysiące Polaków, którzy mieszkają i pracują w Wlk. Brytanii,
                              nadal pobiera zasiłki dla bezrobotnych w Polsce.....
                              .....połowa bezdomnych z centralnego Londynu pochodzi z Europu Wschodniej....

Przecież to święta prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Lewackie paskudne osiołki !!!:)

poza tym Hańbą okryła się bandycka postkomuna
                              razem z ich mgr Kwachem-Pijakiem

okradając kraj, powodując 20 % bezrobocie
                              i zachęcając miliony Polaków do emgracji
                              za nędznym groszem !!!!!!
                              • baba.puezydend.wawy Re: ++++++++ Kaczynski__M__A___R__A__C__J__Ę_+ ++ 09.11.06, 01:26
                                > ...Wielka Brytania jest punktem docelowych dla tysięcy
                                > Polaków, którzy skończyli tu jako bezrobotni i bezdomni -
                                > ......
                                > .... tysiące Polaków, którzy mieszkają i pracują w Wlk. Brytanii,
                                > nadal pobiera zasiłki dla bezrobotnych w Polsce.....
                                > .....połowa bezdomnych z centralnego Londynu pochodzi z Europu Wschodniej....
                                >
                                >
                                > Przecież to święta prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                > Lewackie paskudne osiołki !!!:)
                                >
                                > poza tym Hańbą okryła się bandycka postkomuna
                                > razem z ich mgr Kwachem-Pijakiem
                                >
                                > okradając kraj, powodując 20 % bezrobocie
                                > i zachęcając miliony Polaków do emgracji
                                > za nędznym groszem !!!!!!

mgr Kwach-Pijaczyna powinien
                                stanąć przed trybunałem
                                za sabotaż i działanie na szkodę
                                Państwa Polskiego i Polaków

za pozbawienie milionów Polaków
                                ich miejsc pracy i zmuszenie
                                do żebraczej emigracji zarobkowej !
                                • lze_elita.073 Jaka "zebracza"? Moja docent-hematolog zostala 09.11.06, 01:41
                                  sciagnieta z Polski i otrzymuje tu pensje z 20 razy wyzsza nizli w
                                  Kaczolandzie, pracujac przy tym w wysmienitych warunkach. Jesli "zebractwem"
                                  nazywasz fakt, ze to Bryty pania doktor o prace na Wyspach prosily, to
                                  istotnie - masz racje:)
                                  • sekatorsenator [...] 09.11.06, 01:51
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                    • lze_elita.073 Hej, dumb Pole! Ja bylem przezorny - ja sie w 09.11.06, 02:38
                                      DUBLINIE urodzilem:))) I to z 60 lat temu...
                                      • tomeeeek Mnie się podobało przywitanie w Szkocji 09.11.06, 08:22
                                        TVN relacjonowała wczoraj jak powitali prezydenta Polacy pracujący w Szkocji. To
                                        było po prostu piękne. Transparenty i zbiorowe nawoływanie "Spieprzaj dziadu".

Jeśli mnie tu czytacie, to chciałem wyrazić pełen podziw dla Was rodacy. Macie
                                        jaja :-)
                                        • niestaly_czytelnik Zachowanie wykształciuchów ze zmywaka. 09.11.06, 13:55
                                          Ci zmywakowi magistrowie, zw. też wykształciuchami powinni dziękować temu
                                          samemu Kaczyńskiemu, że nie są ścigani przez sł. specjalne tak jak Lisiewicz
                                          był ganiany za obrzucenie Kwaśniewskiego jajami w Paryżu.

A poza tym to ktoś już tutaj pisał o tym jaka jest różnica pomiędzy starą
                                          emigracją, a obecnymi przyjezdnymi masami nieudaczników - ci pierwsi są często
                                          bardzo zamożni, mają swoje firmy, natomiast ci obecni kończą często na trawniku
                                          lub w kartonie, czyli jaki status - takie zachowanie.
                                          • poszeklu Zasilek w Polsce, a praca w Anglii. 09.11.06, 15:53
                                            Niestety wiekszosc zarobkowych imigrantow oszukuje pobierajac
                                            w Polsce zasilek dla bezrobotnych, a pracujac w Anglii.
                                            Premier Kaczynski ma 100% racji, a premier Blair inaczej by
                                            mowil, gdyby bylo odwrotnie i sam musialaby placic im zasilki.
                                            Blair stosuje prawo Kalego: jak Kali ukrasc to dobrze, ale jak
                                            Kalemu, to zle.

niestaly_czytelnik napisał:

> Ci zmywakowi magistrowie, zw. też wykształciuchami powinni dziękować temu
                                            samemu Kaczyńskiemu, że nie są ścigani przez sł. specjalne tak jak Lisiewicz
                                            był ganiany za obrzucenie Kwaśniewskiego jajami w Paryżu.

A poza tym to ktoś już tutaj pisał o tym jaka jest różnica pomiędzy starą
                                            emigracją, a obecnymi przyjezdnymi masami nieudaczników - ci pierwsi są często
                                            bardzo zamożni, mają swoje firmy, natomiast ci obecni kończą często na trawniku
                                            lub w kartonie, czyli jaki status - takie zachowanie.
                                            • lze_elita.073 Nawet Szkoci wyliczyli, ze Polak wyludzajacy 09.11.06, 19:53
                                              zasilek w Polsce, a pracujacy w UK, musialby do tego "wyludzenia" DOPLACIC 750
                                              PLN.
                                              news.scotsman.com/politics.cfm?id=1655832006
                                              Poza tym stara emigracja w UK (poza bardzo nielicznymi wyjatkami)zamozna nie
                                              jest - chocby dlatego, ze do dzis jezykiem nie wlada. Mlodzi z Polski zas robia
                                              szybko wieksza lub mniejsza kariere, co starym nie w smak. Min. dlatego, ze na
                                              rodakach coraz im trudniej jako "posrednicy" zarobic.
                                              Masz pojecie poszeklu o Wyspach, jak i o liczeniu:)
                                              • camell_ek Re: Nawet Szkoci wyliczyli, ze Polak wyludzajacy 10.11.06, 15:56
                                                rece opadaja
                                                moj komentarz tu: camell.blox.pl/2006/11/Jestem-nieudacznikiem.html
                                        • fearless1 Re: Mnie się podobało przywitanie w Szkocji 09.11.06, 18:40
                                          zytacie, czytacie :)Szkoda, że było nas tak mało, ale następnym razem dopiszą
                                          inni. Wkurzył mnie nasz prezydent. Nie jestem nieudacznikiem skoro pracuję tu i
                                          mieszkam, dodam też, że nie pobieram żadnej jałmużny w postaci zasiłku dla
                                          bezrobotnych. Nie wyjechałam z kraju w latach 80 z patriotycznej miłości, ale
                                          teraz, kiedy kaczory zagnieździły się w orlim gnieździe, wybyłam i jest mi tu
                                          bardzo dobrze.
                                          Pozdrowienia z Edynburga
                                    • megasceptyk Jesteś pewnie za mało ambitny i wykształcony 09.11.06, 06:40
                                      żeby pracować gdziekolwiek zapragniesz na całym świecie. Boli cię to? Boli, że ktoś sobie może kiedy chce samolotem odwiedzać rodziców i jeździć nowym samochodem. Boli, że praca może człowieka uszczęśliwiać? Pewnie że boli. Nie chciało się nosić teczki, trzeba dźwigać woreczki. Co daje wykształcenie? Możliwość wyboru pracy. Ty widocznie nie masz wyboru i musisz gnić w tym upadającym kraju. Po co ludziom zazdrościsz? Można być szczęśliwym wyplatając koszyki i jedząc czerstwy chleb. Ale żeby to osiągnąć, też trzeba popracować tyle że nad swoją duszą. Widać pracy nie masz we krwi pasożycie. Typowy, moherowy jadowity darmozjad.
                                      • publico_bono :D 09.11.06, 07:46
                                        Cóż za trzeźwa ocena sytuaci =) Mega - jesteś Wielki! :) (to nie ironia!)
                                      • megasceptyk <a href="http://www.pm.gov.uk/output/Page10383.asp" target="_blank 09.11.06, 18:53
                                        Znalazłem zapis spotkania, czyli co kto mówił. Szkoda, że nie mam dźwiękowej wersji. Może ktoś znajdzie i wklei pod tym postem. Moje wnioski? Szkoda słów. Kaczyński jest skrajnie nieobyty.
                              • lze_elita.073 To G+O+W+N+O prawda, moj zielony :))) 09.11.06, 01:38
                                1)Brytania stworzyla wiecej miejsc pracy dla Polakow, nizli uczynila to Polska.
                                Ba, nawet malutka Irlandia stworzyla tych miejsc pracy wiecej.
                                2) Najnizsza z mozliwych DNIOWEK w UK to odpowiednik polskiego zasilku dla
                                bezrobotnych. Powiedz mi JAK sie robotnikowi oplaca zrezygnowac choc na jeden
                                dzien z pracy w UK i JESZCZE DOLOZYC NA SAMOLOT, by te zasmarkane grosze w
                                Polsce odebrac (a poza tym i tak mu pewnie juz nie przysluguja, bo traci
                                zasilek po pol roku)? Jako czlowiek Zachodu tej przewrotnej "ekonomii" Kwaczora
                                nie pojmuje:) Chyba, ze Polak z UK DOKLADA do tego interesu, by PiSdziakom
                                zrobic na zlosc.
                                3)Nie, nie polowa. I napewno nie sa ta polowa Polacy - sprawdz w danych
                                brytyjskich charities.

Kurdupel klamal Blairowi w zywe oczy chcac sie pokazac, jaki to jego rzad i
                                jego rzady dobre, a nawet doskonale, a jesli rzeczywistosc temu przeczy, to
                                winien nie Kwaczor, ale "nieodpowiedzialni" Polacy. I za te autokreacje kosztem
                                narodu nalezy sie kurduplowi zdrowy kop w tlusta dupe.
                                Ja sobie nie wyobrazam, zeby nasza pani McAleese, ba..nawet Bernie Ahern
                                opluwali w UK chocby IRA, ze o bardziej normalnych rodakach nie wspomne.
                                Nazajutrz bylyby zamieszki w Dublinie i wylecieliby ze stolkow na zbita morde:)
                                Czego i Kaczorom z przystawkami szczerze zycze.
                                • sekatorsenator [...] 09.11.06, 02:16
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • zooid Re: ++++++++ Kaczynski__M__A___R__A__C__J__Ę_+ ++ 09.11.06, 02:10
                                !!!!!!!!!!!!!!!! POBIERAJą asiłek 400zł - czyli około 75euro !!!!!!!!!!! - to
                                jakieś g.....wno - będąc w angli wydawałem tyle tgodniowo na
                                mieszkanie (i tak miałem szczęście że tak mało) a i tak pracujac stac mnie4 było
                                na wszystko - KACZYńSKI
                                - POPROSTU ZAMKNIJ SIE !!!!!!!!!!
                                • lze_elita.073 Kaczynski to idiota: najnizsza dniowka w UK to z 09.11.06, 02:52
                                  50 funtow (a wiec ow zasilek miesieczny), a wiec wyludzacz jeszcze cene
                                  przelotu samolotem tam i nazad musialby do interesu dolozyc. Jesli ktos nie
                                  wiedzial, ze PiSdziaki sa "madrzy inaczej" to wlasnie ma tegoz dowod:)
                              • koniecdemokracji Re: ++++++++ Kaczynski__M__A___R__A__C__J__Ę_+ ++ 09.11.06, 07:51
                                Piszesz bzdury jak mało który żeby brać
                                Zasiłki dla bezrobotnych trzeba się podpisywać co miesiąc i to w wyznaczonym
                                dniu tak samo jak się tego zasiłku nie bierze ponieważ traci się prawo do
                                ubezpieczenia zdrowotnego
                                ludzie wyjeżdżają ponieważ mają taką możliwość polityka jest tylko jednym z
                                elementów takich decyzji politycy wykorzystują ten fakt w swoich kampaniach
                                zamiast zastanowić się jak przeciwdziałać ponieważ zjawisko jest ze wszech miar
                                szkodliwe
              • luzakis K...a, zabierzcie tego kolesia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.06, 23:06
              • e.gajowa Re: I to ma być prezydent wszystkich polaków, któ 09.11.06, 08:12
                Dlaczego piszesz nieprawdę, emigracja londyńska to emigracja początków rządów
                millera / mała litera/,wiem to z autopsji i wiem też że część emigrantów nie ma
                tam pracy ani domu, więc w czym problem? Prezydent Kaczyński powiedział prawdę
                i ta prawda boli bo dotychczas łykaliśmy "wazelinę", i kłamstwa w rozmowach za
                granicą. Dlaczego odmawiacie P.P. Prezydentowi prawa do mówienia prawdy.
                • pan_niemota Re: I to ma być prezydent wszystkich polaków, któ 09.11.06, 10:51

e.gajowa napisała:

> Dlaczego piszesz nieprawdę, emigracja londyńska to emigracja początków rządów
                  > millera / mała litera/,wiem to z autopsji i wiem też że część emigrantów nie ma
                  >
                  > tam pracy ani domu, więc w czym problem? Prezydent Kaczyński powiedział prawdę
                  > i ta prawda boli bo dotychczas łykaliśmy "wazelinę", i kłamstwa w rozmowach za
                  > granicą. Dlaczego odmawiacie P.P. Prezydentowi prawa do mówienia prawdy.

ależ moja droga, nikt prezydentowi nie broni mówić prawdy. Tylko z
                  tisznerowskiej definicji prawdy to wypowiedź imć kaczogłowego pierwszego mieści
                  się w bardzo bliskiej okolicy g.... prawda.

Więcej powiem, na wyspach na prawdę słychać język polski. Sa rózni ludzie, z
                  róznych warstw społecznych, mający różne i rózniste poglądy, sa i ci pracujący
                  za minimum krajowe (ok 5,5 ft na godzinę brutto) jak i zarabiajacy bardzo fajne
                  pieniadze rzędu kilkudziesięciu tysięcy ft rocznie.
                  UK to taki dziwny kraj, że jak nie pracujesz (no ok, jest pełno benefitów ale a
                  to trzeba pracować minimum 16 godzin tygodniowo) to nie masz za co wynająć/kupić
                  czegokolwiek. I praca jest niemalże na ulicy. I nauka angielskiego dla chcacych
                  tez jest za friko (bezpośrednio płaci za to rząd Jej Królewskiej, byc moze
                  pośrednio z Brukseli, ale tego nie jestem pewien)
                  Więc nie ma możliwości, żeby ktoś chcący pracować (a jeszcze raz podkreślę, że
                  nie chcących pracować to tu raczej nie ma z prostej przyczyny - to się nie
                  opłaca) tutaj nie pracował.
                  i z prostych wyliczeń, niech osoba będąca w UK zarabia najniższą stawkę, i niech
                  będzie nią 5,5 ft brutto. Niech taka osoba pracuje dziennie 8 godzin. Wychodzi
                  równiutka suma 44 funtów, czyli netto gdzieś pomiędzy 33 a 38 funtów (nie chce
                  mi sie teraz dokładnie liczyć). 33 * 5,7 = 188 zł. Czyli w najgorszym razie na
                  polski zasiłek trzeba by zarabiać 3 dniową pracą. Więc gdzie byłby tu sens, a
                  gdzie logika nawet w myśleniu o polskim zasiłku?

oczywiście, są osoby które pracowac nie chca i wola mieszkac pod mostem. Nawet w
                  londynie. i nawet to czasem sa polacy.

i co z tego? jeżeli jest to co najwyzej promil... a jezeli nasz prezio zauważa
                  problem, to powinien za niego przeprosić prezia toniego i zaproponowac sposób na
                  rozwiazanie go. a nie puszczac gadki-smatki których w sumie z daleka jest
                  sluchać głupio, a co do tego będac np. w kraju..
                  --
                  zła wypowiedź? to tylko skróty myślowe
            • wrojoz Re: Nie dajcie im władzy absolutnej. 08.11.06, 21:50
              Kiedy się skończy ta dyktatura Kaczyńskich.?
              • nick3 Re: Nie dajcie im władzy absolutnej. 08.11.06, 21:58
                Kiedy ją skończycie.

wrojoz napisał:

> Kiedy się skończy ta dyktatura Kaczyńskich.?
            • borys_abakarov Re: Nie dajcie im władzy absolutnej. 09.11.06, 03:26
              Demokracja to bardzo zły system władzy ... ale lepszego nie ma.... Jedyne co
              pociesza to kadencyjność...

Tylko dlaczego w kraju nad Wisłą normą jest robienie jednego kroku do przodu i
              zaraz potem 2 wstecz.

Może raz pójdźmy na całość ... oddajmy im władzę ... do ostatniej kropli ...
              wytrzymaliśmy zabory wytrzymamy i kadencje PIS'u a później ... oceni ich historia...

Tylko czy bedzie później? Raczej tak na koniec świata, z powodów technicznych,
              nie ma co liczyć. Ale czy stać nas na to na marnowanie kolejnych 2 kadencji na
              1)koczoryzacje Polski, 2)dekaczoryzacje.

Wnioski - sie rozpisałem -
              * głosować - prawo ale i obowiązek obywatela
              * przed głosowaniem myśleć i co szczególnie godne polecenia poszperać w pamięci
              na temat kandydatów - wlasna pamięć wystarczy IPN nie jest do tego potrzebny
              * przy końcu kadencji rozliczać
              * i ostatnie ZERO TOLERANCJI DLA IDIOTóW O STERU.

Bo co nam po armii lwów skoro dowodzić nimi mają barany - parafrazując takiego
              niewysokiego Francuza. (barany za obelżywe skojarzenie z Kaczyńskimi przepraszam.
            • olias Re: Nie dajcie im władzy absolutnej. 09.11.06, 07:10
              ale was jest mniejszość. tak dużo kradliscie że jest was kilka procent. Plus
              nieco głupków których zaczadzicie swoimi poglądami. To se wygrywajcie wybory.
              Na fujarce.
          • alatien Rewolucyjnie 08.11.06, 20:41
            Ciekaw jestem ilu ludzi by dzis poparlo ostra demonstracje czy wrecz mini
            rewolucje majaca doprowadzic do upadku rzadu.

Okazuje sie ze OBOP takich ankiet nie prowadzil (wiem bo pytalem), a
            niezadowolenie rosnie z miesiaca na miesiac.

Ciekawe ile trzeba zeby popchnac Narod do czynu. Czy moze juz za pozno bo
            wszyscy aktywni juz wyjechali?

Pozdrawiam
          • business3 Niech żyje L.Kaczyński - prawdziwy mąż stanu !!! 08.11.06, 21:08
            Niech żyje L.Kaczyński - prawdziwy mąż stanu !!!
            • dominik.olsztyn Re: Niech żyje L.Kaczyński - prawdziwy mąż stanu 08.11.06, 21:41
              business3 napisał:

> Niech żyje L.Kaczyński - prawdziwy mąż stanu !!!

Lech jest mężem stanu.

A czyim mężem jest Jarosław ??
              • nick3 "Niech żyje nam towarzysz Stalin!" 08.11.06, 21:56
                PiS jest partią o potencjale totalitarnym.

Ktoś wątpi w totalitarne zideologizowanie kaczystów?

Powyżej jest świadectwo, że PiS nie jest do końca normalną partią, skoro
                produkuje w swoich wyznawcach tak daleko posunięte odrzucenie rzeczywistości i
                zapuszkowanie umysłu, jakie znane jest dziś chyba już tylko z Chin i Korei
                Północnej.

A odpowiedzcie sobie sami, czy taki głos jak business3 jest wśród kaczystów
                raczej wyjątkiem czy regułą.

Ideologia "IV-tej RP", która tak pierze mózgi swoim wyznawcom, oraz partia,
                która ją wyraża, są niebezpieczne dla kraju.

• gosia778 Wstyd mi za Pana, Panie Kaczynski. Emigrantka 08.11.06, 21:41
              • wrojoz Re: Wstyd mi za Pana, Panie Kaczynski. Emigrantka 08.11.06, 21:51
                A mnie wstyd tak ogólnie.
              • infoth No i dobrze-walić w g. w Polscie i za granicą 09.11.06, 00:51
                szczególnie płci pięknej.Tomy
            • plaszcz Mąż stanu, który odcina się od Polaków, wstyd ! 08.11.06, 21:44

• wrojoz Re: Mąż stanu, który odcina się od Polaków, wstyd 08.11.06, 21:51
                Wstyd.
            • martishia7 Re: Niech żyje L.Kaczyński - prawdziwy mąż stanu 09.11.06, 02:10
              Mąż Baby Jagi najwyżej...
            • wezmebleiwyjdz Re: Niech żyje L.Kaczyński - prawdziwy mąż stanu 09.11.06, 08:25
              czlowieku! postukaj sie w glowke, a jesli nie pomoze uzyj kafatra (takie urzadzenie do wbijania slupow w ziemie)!!!!
              widzac i czytajac w mediach co wyrabia ten osiol (przepraszam wszystkie osly) jak mozesz wierzyc w jego uczciwosc i rzetelnosc jako prezydenta??
              cos sie z ch***m na leb zamieniel??
          • meg303 Re: G Ł O S U J C I E :) 09.11.06, 11:43
            Oczywiście !GłOSUJCIE,GłOSUJCIE I JESZCZE RAZ GłOSUJCIE!!!!
            Tylko tak można ograniczyć władzę idiotów
        • aplus Gdzie mozna kupic koszulki z 'f... the duck' ? 08.11.06, 20:22
          • nick3 L e g a l n y P r e z y d e n t ? 08.11.06, 20:51
            Wygrał wybory nieznacznie - za sprawą "atrap bomb" niejakiego Silnego Pedała.

Jest pewne, że takie wydarzenie na 2 dni przed wyborami daje "Przeciwnikowi
            Pedałów" kilka procent głosów niezdecydowanych wyborców.

Jest też wyjątkowo mało prawdopodobne, by ten zamach - o skutkach tak łatwych
            dla każdego do przewidzenia - przygotowało w przeddzień wyborów jakiekolwiek
            środowisko homoseksualistów.

Dziwnie ślimaczące się śledztwo nie dostarczyło żadnych argumentów, które
            odwodziłyby od myśli, że - jak to nawet sugerował w pewnym momencie niejaki
            Wierzejski - obecną prezydenturę zawdzięczamy bombowej prowokacji.

A to nie jest legalne:)
            • wrojoz Re: L e g a l n y P r e z y d e n t ? 08.11.06, 21:52
              Czyżby legalny.? I czy kompetentny.?
              • nick3 Re: L e g a l n y P r e z y d e n t ? 08.11.06, 22:09
                Drugie - na pewno nie (o czym świadczy choćby dzisiejsze zachowanie).

O pierwsze pytam.

I nie bez podstaw pytam.
        • lwowiak5 Re: Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie 08.11.06, 21:09
          Świnia obraża młodych Polaków,wmawia im że biorą zasiłek w Polsce a w Londynie
          pracują,co za wstrętny kretyn,niewie że bezrobotny musi co dwa m-ce zgłaszać
          się w pośredniaku osobiście,Polacy kogo wyście wybrali?
        • scull1 Re: Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie 08.11.06, 21:20
          Piepszony kartofel. Nic ne jarzy zasraniec. Głosujcie na PIS a bedzie jeszcze
          weselej.
        • olias Re: Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie 09.11.06, 07:09
          no ja nie wiem czy to jest uczciwe - mieć tam pracę a w Polsce brać zasiłki.
          przypominam że to ja, podatnik muszę te zasiłki wypłacać. Jest tam i moje
          dziecko, ale nie bierze w Polsce bezrobocia. Jest głupie czy uczciwe? A może w
          waszej liberalnej Polsce uczciwość jest powodem do wstydu?
          • i4y Re: Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie 09.11.06, 08:13
            Olias! Prosze Cię! Jest jakas granica lojalności wobec politycznych wyborów!
            Czy to tak trudno przyznać że twój idol strzelił babola? Obraził między innymi
            TWOJE dziecko! A o racjonalności pobierania zasiłów w Polsce przez emigrantów
            możesz poczytać kilka postów powyżej... To mit żeby nie razić Cie okresleniem
            bzdura. Jak twoim zdaniem komuś opłaca sie pobierać 400 PLN jak mieszka w Angli? :)
            Już nie spytam co ma do tego liberalizm? Bo to oczywiste że jesteś pod wpływem
            odkurzonego przez PiS mechanizmu który za komuny okreslało sie w skrócie "A w
            Ameryce bija murzynów!" :) Poza wszystkim ubolewam że niestety NIE MA I NIGDY
            NIE BYŁO "naszej liberalnej Polski" :(
      • pierot6 Polacy czule powitali Kaczyńskiego w Szkocji... 08.11.06, 19:59
        okrzyki "spieprzaj dziadu", były adekwatne do uczuć jakimi Polacy obdarzają
        bliżniaków!
        • business3 Sami spieprzyli z Ojczyzny, a teraz pierniczą! 08.11.06, 21:09
          Sami spieprzyli z Ojczyzny, a teraz pierniczą!

pierot6 napisał:

> okrzyki "spieprzaj dziadu", były adekwatne do uczuć jakimi Polacy obdarzają
          > bliżniaków!
          • jarek.gurtowski Re: Sami spieprzyli z Ojczyzny, a teraz pierniczą 08.11.06, 21:20
            co ty pier...olisz, koleś ??!!!
            uciekli? jeśli już, to przed takimi mądralami jak ty i kwoja W.C.Kaczka
            • nick3 PiS to ruch o potencjale totalitarnym. 08.11.06, 23:47
              Ktoś wątpi w totalitarne zideologizowanie kaczystów?

Posty pisowców na tym forum pokazują, że PiS nie jest do końca normalną partią,
              skoro produkuje w swoich wyznawcach tak daleko posunięte fanatyczne
              zaszufladkowanie rzeczywistości i zapuszkowanie umysłu, jakie znane jest
              ponadto chyba tylko u obywateli Korei Północnej.

A odpowiedzcie sobie sami, czy takie posty jak business3 są wśród kaczystów
              raczej wyjątkiem czy regułą.

Ideologia "IV-tej RP", która tak pierze mózgi swoim wyznawcom, oraz partia,
              która ją wyraża, są niebezpieczne dla kraju.
              • gringo_w66 Re: PiS to ruch o potencjale totalitarnym. 09.11.06, 00:00
                nick3 napisał:

> Ktoś wątpi w totalitarne zideologizowanie kaczystów?
                >
                > Posty pisowców na tym forum pokazują, że PiS nie jest do końca normalną
                partią,
                >
                > skoro produkuje w swoich wyznawcach tak daleko posunięte fanatyczne
                > zaszufladkowanie rzeczywistości i zapuszkowanie umysłu, jakie znane jest
                > ponadto chyba tylko u obywateli Korei Północnej.
                >
                > A odpowiedzcie sobie sami, czy takie posty jak business3 są wśród kaczystów
                > raczej wyjątkiem czy regułą.
                >
                > Ideologia "IV-tej RP", która tak pierze mózgi swoim wyznawcom, oraz partia,
                > która ją wyraża, są niebezpieczne dla kraju.

###
                ja wątpię, cogito ergo sum
                Organizacje calkowicie kontrolowane przez żydów:
                Amnesty International , Radio "Wolna Europa"
                Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), - "Academy Awards" ci co
                rozdaja zlocone żydowskie bożki - 'Oscary'
                American Civil Liberties Union (ACLU),
                Human Rights Watch ,
                National Abortion Federation ,
                Feminists for Free Expression ,
                National Gay and Lesbian Task Force ,
                National Coalition for Sexual Freedom ,
                American Institute of Polish Culture - fundator i przewodniczaca Blanka A.
                Rosenstiel

• nick3 Re: PiS to ruch o potencjale totalitarnym. 09.11.06, 00:10
                  Mniej więcej to właśnie miałem na myśli w swoim poscie:)
          • uzdek98 Re: Sami spieprzyli z Ojczyzny, a teraz pierniczą 08.11.06, 22:38
            a co, tobie tu dobrze na zasileczku lub rencie zdrowotnej z becikowym...
          • 1410_tenrok jaki ty businnes3 - ty piss nes trzy razy 09.11.06, 01:58
            a fe! Czy jestes mezem jarka, ze tak go bronisz?
        • maria333 Re: Polacy czule powitali Kaczyńskiego w Szkocji 08.11.06, 23:56
          pierot6 napisał:

> okrzyki "spieprzaj dziadu", były adekwatne do uczuć jakimi Polacy obdarzają
          > bliżniaków!

Brawo, trzeba jeździć za granicę żeby powiedzieć w gębę co się myśli, bo tu
          niedługo ścigać będą, jak bezdomnego...

Pewnie dlatego mu się skojarzyło, jak "Spieprzaj dziadu" usłyszał... ;))
      • carro2 Podły kurdupel 08.11.06, 20:07
        Po co Kaczor mówi takie rzeczy w Anglii? Czy on myśli, że ci ludzie pojechali
        tam dla przyjemniości? Większość ciężko pracuje, a w Polsce byli bezrobotni
        albo dostawali 900 zł. Z własnej ojczyzny wyjeżdzają tylko ludzie
        zdesperowani, nie mający u siebie perspektyw - zawsze tak było czy za komuny
        czy teraz. Ten zasiłek to zresztą jakieś grosze - za rozłąkę z krajem i rodziną
        powinni dostawać 5 razy więcej. Dziękujemy panie prezydencie za zrozumienie dla
        swoich rodaków - jest pan błyskotliwy jak zawsze. Kiedyś widziałem napis na
        murze "Forest Glemp" bo prymas też sie kilka razy popisał przenikliwością umysłu
        w Polsce i za granicą, teraz widzę, że kaczka bierze przykład z arcybiskupa.
        Kaczko - zły to ptak co własne gniazdo kala. Zapamiętaj dobrze te słowa...
        • business3 Czy wiecie co zrobiło 50 lat socjalizmu? 08.11.06, 21:11
          Czy wiecie co zrobiło 50 lat socjalizmu? I naście lat eksperymentów Balcerowicza, i innych czerwonych mend?
          • mala_gienia wiemy, wiemy 08.11.06, 21:28
            odebralo rozum takim kartoflom jak ty, teraz umiesz tylko kwakać za rydzykiem i
            pisurkami
          • dominik.olsztyn Re: Czy wiecie co zrobiło 50 lat socjalizmu? 08.11.06, 21:47
            business3 napisał:

> Czy wiecie co zrobiło 50 lat socjalizmu? I naście lat eksperymentów
            Balcerowicz
            > a, i innych czerwonych mend?

PRL zlikwidowało analfabetyzm, odbudowało kraj z ruin powojennych, stworzyło
            szanse powszechnego awansu cywilizacyjnego, społecznego i edukacyjnego
            milionom.
            Reormy balcerowicza z kolei ponownie wprowadziły wolny rynek, uczyniły
            gospodarkę konkurencyjną, uczyniły pieniądz wartościowym. Każdy chyba jest
            świadom jak wielkie koszta poniosło społeczeństwo w związku z tymi reformami.
            Problem jednak leży w tym iż swoją neobolszewicką polityką PiS marnuje szanse
            na to by z owoców kilkunastoletnich wyrzeczeń korzystało coraz więcej ludzi.
          • bogor1000 Re: Czy wiecie co zrobiło 50 lat socjalizmu? 08.11.06, 21:47
            Czerwonych mend? Moze i mend, ale przynajmniej z glową :P

A PiS to mendy do potęgi I na dodatek głupie jak... no jak kaczki :P
          • lze_elita.073 Wiemy: stworzylo bolszewikow Kaczynskich:) /nt 08.11.06, 23:46

• 1410_tenrok w głowce ci sie pogrzmotało piss nes? 09.11.06, 01:59
            niewieszoczymmowisz. Mozelepiejspiewaj????
        • wrojoz Re: Podły kurdupel 08.11.06, 21:53
          Fakt.
        • remik.bz Praca w Anglii , zasilek w Polsce, to lajdactwo! 08.11.06, 21:58
          carro2 napisał:
          Z własnej ojczyzny wyjeżdzają tylko ludzie
          > zdesperowani, nie mający u siebie perspektyw - zawsze tak było czy za komuny
          > czy teraz. Ten zasiłek to zresztą jakieś grosze - za rozłąkę z krajem i rodziną
          > powinni dostawać 5 razy więcej.

A od kogo powinni dostawać ?
          Bo jak na razie to dostaja ode mnie , statystycznego polskiego podatnika.
          I ja tego nie akceptuję.
          Kaczor miał całkowitą rację potepiając tych , którzy pracuja w Anglii a w Polsce
          biora zasilek. To po prostu oszustwo i złodziejstwo ( okradanie nas, podatnikow).
          Jesli ktos pracuje ( obojetnie gdzie) i bierze zasiłek , to jest zwyklym
          łajdakiem i tyle.
          • wowa.sopot Re: Praca w Anglii , zasilek w Polsce, to lajdact 08.11.06, 22:25
            moze ty tego nie popierasz, jak zreszto nikt, ale nie zapominaj , ze to fikcja,
            kolejny "wyrwany z kontekstu belkot", ktory uwierz mi, nie ma miejsc, aha i
            jeszcze jedno, wiec , ze ci bezrobotni emigranci wg. oficjalnych danych
            prysylajo do Polski 24 miliardy euro rocznie + drugie tyle przywozo w swoich
            kieszeniach i jakos tobie tego nie wypominajo, ze to ich , taak wiec - jak
            mawial sofronow- podstawowe zasady higieny so takie, ze jak sie wchodzi to sie
            puka - od co - pozdrowienia z belfastu dla wielkiego podatnika - czuwaj
          • remeq Za dużo się wsłuchujesz w mamrotanie Kaczora 08.11.06, 22:42
            A gość pieprzy trzy po trzy, może się wqrwił za to, jak go w Edynburgu miło
            powitali. W Polsce bezrobotni muszą się raz w miesiącu meldować w Urzędzie
            Pracy, inaczej są wykreślani z listy (o zasiłku nie wspomnę). Jeszcze z
            przygranicznych landów Niemiec gość (teoretycznie) może sobie wracać autkiem i
            robić takie przekręty, ale z Londynu? Dla tych paru nędznych groszy?
          • lze_elita.073 Praca w Anglii, zasilek w Polsce to G.L.U.P.O.T.A 08.11.06, 23:49
            niejakiego Kwaczynskiego: polski zasilek to ok. 50 funtow, by go odebrac trzeba
            zrezygnowac z minimum jednej dniowki w UK (min. 50 funtow) i jeszcze dolozyc na
            bilet lotniczy.
            Zle wroze Polsce i jej gospodarce, jesli wszyscy w PiSuarze tak potrafia
            liczyc:)
          • mufti.ibrahim Bilet na samolot kosztuje więcej niż ten zasiłek, 09.11.06, 00:08
            baranie! Niby jak mają je pobierać skoro co miesiąc trzeba się meldować w UP?
            Debil zabełkotał a ty za nim powtarzasz.
      • wrojoz Re: Jak ktoś jest kartoflem to tylko obrażać umie 08.11.06, 21:50
        Specjalność-obrażanie.
    • shpinak Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 19:58
      rece opadaja przy takich wiadomosciach, wstyd i zenada. ahhh...
      • smoke_a Re: Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:02
        Jeszcze tylko 4 lata rzadow tego kretyna
        • viiking Re: Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:08
          Samiscie tak glosowali albo nie poszli do glosowania.
          Jaka Polska taki rzad.
          • business3 Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!! 08.11.06, 21:12
            Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!!
            • andy85 Re: Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!! 08.11.06, 21:31
              Idiota??? Czy prowokator??? A może jedno i drugie??? Kretyn ku...wa!!!
              • nick3 V e r w o l f ???:) 08.11.06, 22:02
                (partyzantka SS po upadku Hitlera)
            • scull1 Re: Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!! 08.11.06, 21:32
              Dla mnie oczywisty jest twoj poziom umyslowy: IQ 80, wzrost jez moge ocenic -
              160 cm; wyksztalcenie - podst, niewątpliwie smierdzisz tanimi papierosami, z
              dezodorantu uzywasz jak dostaniesz go na imieniny, książke - chyba z 1
              przeczytałeś. Założe się że mam rację! A może nie???

business3 napisał:

> Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!!
            • eremika Re: Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!! 08.11.06, 23:24
              Prowokujesz albo po lobotomi!
              Za WSI takiejego błazeństwa nie było.

business3 napisał:

> Tchórze! Ja dalej będę głosował na PiS !!!
            • mufti.ibrahim Głupota to żaden powód do dumy. 09.11.06, 00:09

• miroslaw.kucharzyk napiszcie prezydentowi co o nim myslicie 08.11.06, 20:02
        ja juz to zrobilem na prezydent kropka pl

pozdrawiam
        • wrojoz Re: napiszcie prezydentowi co o nim myslicie 08.11.06, 21:54
          Żle myślimy.
    • peer2 Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:02
      Kaczor myśli, że co miesiąc Polacy z Wielkiej Brytanii wracają, żeby odhaczyć
      się na liście i pobrać zasiłek?
      Jakaś nowa paranoja?
    • chaha Re: Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:02
      cholercia, aj jak wczoraj jechalem przez whitehall widzialem auta z polskimi flagami.
      i nie powiedzialem dziadowi "spieprzaj"
      buuuuu!!!!!!!
    • apoplaws Już lepiej niech s r a w Juracie 08.11.06, 20:04
      niż ma się włóczyć po świecie i kompromitować nas i siebie...
      • wrojoz Re: Już lepiej niech s r a w Juracie 08.11.06, 21:54
        !!!
    • rojber_net Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:05
      hmm, Blair - brytyjczyk - chwali Polaków a Kaczyński - polak - krytykuje?
      wspaniałego mamy prezydenta, nie powiem...
      • 1zorro Co Kaczynski powiedzial? Puscil baka i pawia bo 08.11.06, 20:08
        na wiecej ta "glowe rzadu" nie bylo stac. Jest to smetne, ze taki niewyrosniety
        kartofel reprezentuje Polakow za granica.
      • nick3 I kogoście wybrali pie.rzeni prawicowi "patrioci"! 08.11.06, 20:16
        Krytykowanie Polaków nie jest zbrodnią (wbrew temu co myśli o tym nasza słodka
        prawica).

Ale kaczor nie "krytykuje", tylko znieważa oszczerstwami znaczną część własnych
        rodaków.

Człowiek wredny i pozbawiony elementarnego wyczucia stosowności do tego
        stopnia, że dla swoich uraz gotów jest żałośnie kompromitować nasz kraj (że
        takiego mamy prezydenta. Bo naszych emigrantów w oczach Brytyjczyków zniesławić
        nie zdoła. Oni już wiedzą, że jest czubem, a nawet jakby nie wiedzieli, to z
        takiej debilnej wypowiedzi właśnie się dowiedzieli.)
        • wrojoz Re: I kogoście wybrali pie.rzeni prawicowi "patri 08.11.06, 21:55
          Wybór był fatalny.
    • jacek230 Zawsze twierdzilem, ze to I D I O T A. 08.11.06, 20:07
      I sie nie pomylilem.
      • wrojoz Re: Zawsze twierdzilem, ze to I D I O T A. 08.11.06, 21:55
        !!!
    • pl2512 Dolaczam sie do protestujacych dzisiaj w Szkocji.. 08.11.06, 20:07
      ,,Spieprzaj dziadu"! Juz niedlugo!
      • jacek230 Tak! Spieprzaj dziadu. 08.11.06, 20:08
        K R E T Y N.
        • wrojoz Re: Tak! Spieprzaj dziadu. 08.11.06, 21:55
          Zgadzam się.
    • kosa811 Tony, ja Ci radzę - nie prostuj słów Kaczyńskich 08.11.06, 20:08
      bo wylądujesz tam, gdzie zomo
    • berkowaty zly to ptak co wlasne gniazdo kala 08.11.06, 20:08
      Czy Kaczor zastanowil sie przez moment dlaczego My wyjezdzamy z Polski?

Nie mieszkam w Anglii, ale mieszkam juz 7 lat poza Polska... zgadnijcie dlaczego

Bartek
      • 1zorro Re: zly to ptak co wlasne gniazdo kala 08.11.06, 20:10
        bo takich kaczoropodobnych sa w Polsce cale tlumy...
        • jacek230 Kaczory chca zrobic IV Rzesze. Precz z kaczoryzmem 08.11.06, 20:11
          !!!
          • wrojoz Re: Kaczory chca zrobic IV Rzesze. Precz z kaczor 08.11.06, 21:56
            Ja też uważam że precz.
      • gringo_w66 Re: zly to ptak co wlasne gniazdo kala 08.11.06, 21:03
        ...dobre przysłowie z tym ptakiem, ale nieadekwatne ,to wy w to gniazdo ciągle
        s...cie trzymając stronę wszystko jedno kogo, byleby nie Polski ...a że Polacy
        muszą emigrować to zasługa UW+ liberałów (protoplastów i cadyków PO) i SLD
        • bogor1000 Re: zly to ptak co wlasne gniazdo kala 08.11.06, 21:53
          Buahahaha. Masz rację, najlepiej dla wszystkich będzie, jak im się odbierze
          wszelkie prawa obywatelskie i powsadza do klatek XD.

SLD WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓĆ!! :(

gringo_w66 napisał:

> ...dobre przysłowie z tym ptakiem, ale nieadekwatne ,to wy w to gniazdo ciągle
          > s...cie trzymając stronę wszystko jedno kogo, byleby nie Polski ...a że Polacy
          >
          > muszą emigrować to zasługa UW+ liberałów (protoplastów i cadyków PO) i SLD
        • wiedmak Re: zly to ptak co wlasne gniazdo kala 08.11.06, 23:07
          Nie wiesz debilu co znaczy slowo liberal, to nie wypowiadaj sie kaziriodcza
          kmiocia kupo łajna.
      • wiesniaczka1 H.U.J jestes 08.11.06, 22:15
        berkowaty napisał:

> Czy Kaczor zastanowil sie przez moment dlaczego My wyjezdzamy z Polski?
        >
        > Nie mieszkam w Anglii, ale mieszkam juz 7 lat poza Polska... zgadnijcie
        dlaczeg
        > o
        >
        > Bartek

7 lat temu : TO ZA KWASOLA UCIEKLES?
        Wiec nie bredź na Kaczora.
      • lichttrager Re: zly to ptak co wlasne gniazdo kala 09.11.06, 08:30
        Polecam film Jasminum: "Kaczka - to sra". I wszystko jasne!
    • orion_kr Blair rowniez jest z ukladu -dlatego broni polakow 08.11.06, 20:13
      pewnie Blair rowniez jest z ukladu -dlatego broni polakow...
    • opt I takie to już solidarnościowo-pisiorkowe 08.11.06, 20:16
      szambo zgotowano zwane IVRP.
      • wrojoz Re: I takie to już solidarnościowo-pisiorkowe 08.11.06, 21:57
        opt napisał:

> szambo zgotowano zwane IVRP.

RP IV kategorii.
    • triss_merigold6 Re: Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:17
      A ktoś się spodziewał czegoś innego po facecie, ktory nie potrafi nic
      sensownego powiedzieć ani po polsku ani w żadnym innym języku? Błagam, niech mu
      ktoś poprawi dykcję albo niech dubbing na żywo robią podczas wszystkich
      występów publicznych.
    • hubertowa Re: Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:19
      a Polacy sie nie kompromituja tak traktując prezydenta?
      poza tym faktycznie gratuluje buntu wobec Kaczyńskiego poprzez np pisanie
      nazwiska z małej litery.napewno mu tym strasznie dosrałeś.
      • nick3 Nie wiadomo, czy jest legalnie prezydentem. 08.11.06, 20:40
        Wygrał wybory nieznacznie - za sprawą "atrap bomb" niejakiego Silnego Pedała.

Jest wyjątkowo mało prawdopodobne, by ten zamach - o przewidywalnych dla
        wszystkich skutkach - przygotowało jakiekolwiek środowisko homoseksualistów.

Dziwnie ślimaczące się śledztwo nie dostarczyło żadnych argumentów, które
        odwodziłyby od myśli, że - jak to nawet sugerował w pewnym momencie niejaki
        Wierzejski - obecną prezydenturę zawdzięczamy bombowej prowokacji.

A to nie jest legalne:)
        • lwowiak5 Re: Nie wiadomo, czy jest legalnie prezydentem. 08.11.06, 21:13
          nick3,Wygrał wybory tylko dlatego że ten kretyn z samoobrony scedował głosy na
          tą miernitę.
          • nick3 Re: Nie wiadomo, czy jest legalnie prezydentem. 08.11.06, 21:26
            Też.

Ale to, co napisałem, pozostaje w mocy.
        • wrojoz Re: Nie wiadomo, czy jest legalnie prezydentem. 08.11.06, 21:57
          Nie wiadomo.
          • nick3 Re: Nie wiadomo, czy jest legalnie prezydentem. 08.11.06, 22:07
            Ja serio i odpowiedzialnie piszę, że - nie wiem.

Po takich chwytach poniżej pasa jak "dziadek z Wehrmachtu", nie zdziwiłbym się.

"Ciemny lud to kupi."
    • zoomca Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:19
      To ze zadna Kaczka nie mowi z sensem Polacy juz wiedza. Anglicy nie
      • pierot6 ale mamy prezydenta!.. wali we własne gniazdo ! 08.11.06, 20:21
        kogo myśmy wybrali!
        • wrojoz Re: ale mamy prezydenta!.. wali we własne gniazd 08.11.06, 21:58
          I po co.?
    • 1mzeta nie kwakać !!!! 08.11.06, 20:19
      niech on tu już nie przylatuje, czarterem, nowymi-starymi F-16, skrzydełka
      odciąć tak dla pewności bo jak mam tak głupio kwakać to może zamiast sezonu na
      lisy tu w UK rozpoczęliby sezon na kaczki :))) - wreszcie z pożytkiem, lisy to
      takie miłe zwierzątka....
    • ktysio Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:30
      spieprzaj dziadu!!!!!!!!!!!!!!
    • swiniopas Przez takie kacze rzady wyjezdzamy 08.11.06, 20:31
      Czy kaczka potrafi otworzyc dziob nie kompromitujac sie przy tym, taki to
      prezydent, ze Blair bardziej reprezentyje Polakow w UK, niz ten "kaczek zapluty
      dziwaczek".
      • wrojoz Re: Przez takie kacze rzady wyjezdzamy 08.11.06, 21:58
        Chyba tak.
    • zenek_z_puszczy Prezydent wszystkich Polakow! 08.11.06, 20:33
      nie ma co... spieprzaj dziadu!
    • ulryk Re: Co Kaczyński powiedział w Londynie? 08.11.06, 20:34
      Jestem polskim Londyńczykiem i znakomicie się z tym czuję.Kompletnie nie
      interesuje mnie ,co ma do powiedzenia na mój temat jalikolwiek polski
      polityk.Co innego opinia Tonyego Blaira.Jesli to prawda co pisze gazeta,to
      cóż,ale nie jestem zaskoczony tym co powiedział polityk polski,i tym co
      brytyjski.Zresztą nie ma co się tak ekscytować.Przeglądałem dzisiaj Metro i
      Lifta(darmowe gazety,rozdawane w metrze,podstawowe żródło informacji dla
      większości londyńczyków)i nie ma tam o wizycie ani słowa.
      • von_chomicz polacy - bronia nas rzady obcych panstw?!slabo 08.11.06, 20:39
      • pawka55 Pozdrawiam rodakow na Wyspach. Wynosmy sie .. 08.11.06, 20:53
        za kazda wode, byle dalej od Kaczek.

Polak z US
    • travel_wawa Państwo polskie nie konkuruje o obywatela. 08.11.06, 20:34
      W Unii Europejskiej państwa musza konkurować o obywateli, by ci właśnie tam, a
      nie w innych rejonach UE chcieli mieszkać, pracować i płacić podatki.

Państwo polskie nie tylko nie konkuruje o obywatali, ale nimi GARDZI.
      A prezydent, który okazuje pogarde części własnego narodu nie jest prezydentem.
      • djdel Re: Państwo polskie nie konkuruje o obywatela. 08.11.06, 20:46
        zenada jak zwykle z udzilem tego pana lepiej juz niech siedzi w kaczogrodzie za
        prezydentury ego pana lepeje do Polski nie wracac;)
        • travel_wawa W Edynburgu przynajmniej przywitano go godnie. 08.11.06, 21:12
          Tzn tak, jak na to zasłużył.
    • lze_elita.073 Hehe! Co Kaczka za woda, to od razu skandal:) 08.11.06, 20:36
      KOLEJNA gazeta brytyjska Prezydenta Niektorych Polakow bierze w obroty, a
      Polakow w obrone?
      Rano o "kapowaniu" Kaczynskiego na jego wlasny narod pisal tylko The Herald,
      teraz juz chyba wszyscy:)
      www.theherald.co.uk/politics/73938.html
      Ale macie "prezia", Polacy... Choc w jednym ma racje: skoro ON zostal
      prezydentem, to jestescie i "bezmyslni", i "nieodpowiedzialni" :)))
      • wrojoz Re: Hehe! Co Kaczka za woda, to od razu skandal:) 08.11.06, 21:59
        !!!
    • andrzejg Kaczora tłumaczy rzecznik prasowy premiera Blaira? 08.11.06, 20:39
      toz on juz przebił Wałęsę.Tego tłumaczył własny rzecznik
      • lze_elita.073 Musial. Zeby jakos wybrnac z tego kaczego chamstwa 08.11.06, 20:46
        Jak na Wyspy nieslychanego: juz widze jak Ahern pomstuje w Londynie na IRA:))))
    • halfliner Kurdupel pojechał donieść na Polaków!!!??? 08.11.06, 20:41
      pozdr
      • wrojoz Re: Kurdupel pojechał donieść na Polaków!!!??? 08.11.06, 21:59
        Dlaczego.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka