Gość: Gryf IP: *.nitka.net.pl 07.01.04, 17:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=10035763&v=2&s=0 Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty_cenzor Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: 217.153.94.* 07.01.04, 17:35 Nie lubię cenzury prewencyjnej - uwolnić Swarożyca !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 prawda, hehe IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 18:19 i bardzo dobrze, klony ze szczecina- spadowa mi stad Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: prawda, hehe 07.01.04, 18:36 nono gryf nie jest klonem, pomyliło ci sie ze śp kostią, spokojnym, laufrem i jak on sie jeszcze nazywał :) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: prawda, hehe 07.01.04, 18:43 a moze.. ale jest rownie glupi, wiec latwo sie pomylic Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: prawda, hehe 08.01.04, 12:30 swarozyc to ze szwecji chyba słyszałem, ze przeszedł konwersję z zorosatryzmu na katolicyzm i teraz mu głupio :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: prawda, hehe 08.01.04, 12:50 a ja slyszalem, ze admin krakowski nie moze banowac, a czynia to wylacznie ober admini z wawy... poza tym, czemu admin z kraka dawalby bana faciowi ze szczecina ? no, chyba ze chodzi o klony, a w takim razie trudno sie mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Tak swarozyc zostal bana 08.01.04, 13:57 Za notoryczne podszywanie sie pod innego forumowicza, uzywanie nickow "peeteen" i "peteeen", tudziez liczne konsekwentne bluzgi publikowane pod tymi nickami. Ze smutkiem informowałem o tym już podczas świąt. Czare, a wlasciwie cysterne goryczy przepelnil istotnie wyjątkowo chamski wierszyk zamieszczony w watku swiatecznym - rzecz jasna pod cudzym nickiem. Poglądy swarożyca na temat kościoła katolickiego, a nawet linki do stron faszystowskiego wydawnictwa "Toporzeł" nie miały tutaj nic do rzeczy, zreszta liczne jego posty poruszajace ten temat są wciąż dostępne na forum. Niestety, zabanowanie użytkownicy tracą możliwość pisania na całym forum, nie ma możliwości blokowania ludzi w obrębie jednego miasta. tyle tytułem wyjaśnienia pozdrawiam das_bot P.S. Dla niewtajemniczonych - poprzedni post peteena oznacza "dziekuje" Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Tak swarozyc zostal bana 08.01.04, 14:04 i tak oto das_bot przemowil ludzkim glosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tak swarozyc zostal bana IP: 82.139.15.* 08.01.04, 14:07 das_bot napisał: > Poglądy swarożyca na temat > kościoła katolickiego Bocie szanowny! Termin "Kościół Katolicki" zgodnie z zasadami ortografii pisze się z dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Tak swarozyc zostal bana 08.01.04, 14:15 Gość portalu: Tomek napisał(a): > das_bot napisał: > > > Poglądy swarożyca na temat > > kościoła katolickiego > > Bocie szanowny! > > Termin "Kościół Katolicki" zgodnie z zasadami ortografii pisze się z dużej > litery. Tomku szanowny i Bocie szanowny! Podaję za: "Słownikiem ortograficznym PWN", Red. E. Polański, Warszawa 2002 s. 288 Hasło: katolicki liturgia katolicka, ale: Kościół katolicki Pozdrawiam. Viking Adiustator:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tak swarozyc zostal bana IP: 82.139.15.* 08.01.04, 14:29 viking73 napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > > > das_bot napisał: > > > > > Poglądy swarożyca na temat > > > kościoła katolickiego > > > > Bocie szanowny! > > > > Termin "Kościół Katolicki" zgodnie z zasadami ortografii pisze się z dużej > > > litery. > > Tomku szanowny i Bocie szanowny! > > Podaję za: > "Słownikiem ortograficznym PWN", Red. E. Polański, Warszawa 2002 s. 288 > > Hasło: katolicki > > liturgia katolicka, ale: Kościół katolicki > > Pozdrawiam. Viking Adiustator:-) A rzeczywiście... W takim razie nie wypada mi nic innego jak wyrazić ubolewanie. Mea Culpa. Niech teraz Bot zrobi to samo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc [...] 08.01.04, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Tak swarozyc zostal bana IP: 80.55.144.* 08.01.04, 22:56 Czy Tobie das_bot chodzi o prywatna uraze zamieszczona tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=429&w=10022706&v=2&s=0 To wszystko jakos tak nie bardzo pasuje do Swarozyca. Ps.Czy usuniecie jest dozywotnie i nieodwracalne? Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: Tak swarozyc zostal bana 09.01.04, 19:40 Gość portalu: Gryf napisał(a): > Czy Tobie das_bot chodzi o prywatna uraze zamieszczona tutaj > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=429&w=10022706&v=2&s=0 > To wszystko jakos tak nie bardzo pasuje do Swarozyca. > Ps.Czy usuniecie jest dozywotnie i nieodwracalne? Nie zdecydowanie nie o to. Ten post do ktorego dales linka, podpisany ”petteen” to dzieło innego krakowskiego oszołoma, niejakiego ”sabbiny”, znanego też jako luki761 i Peter Pan. Swarożyc używał nicków ”peteeen” i ”peeteen”. Łatwo się pomylić, prawda? :) Zdjęcie bana? Zacznijmy od tego, że aby go otrzymać, trzeba się starać bardzo mocno i bardzo długo. Wielu uważa, że za długo - rozejrzyj się choćby po krakforum. Jednostki co do których stosuje się tę ostateczność raczej nie rokują szans na resocjalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Tak swarozyc zostal bana IP: *.nitka.net.pl 09.01.04, 21:00 Odpowiadasz na : das_bot napisał: > Gość portalu: Gryf napisał(a): > > > Czy Tobie das_bot chodzi o prywatna uraze zamieszczona tutaj > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=429&w=10022706&v=2&s=0 > > To wszystko jakos tak nie bardzo pasuje do Swarozyca. > > Ps.Czy usuniecie jest dozywotnie i nieodwracalne? > > Nie zdecydowanie nie o to. Ten post do ktorego dales linka, podpisany ”pe > tteen” > to dzieło innego krakowskiego oszołoma, niejakiego ”sabbiny”, znane > go też jako > luki761 i Peter Pan. Swarożyc używał nicków ”peteeen” i ”peet > een”. Łatwo się > pomylić, prawda? :) Zdjęcie bana? Zacznijmy od tego, że aby go otrzymać, trzeba > > się starać bardzo mocno i bardzo długo. Wielu uważa, że za długo - rozejrzyj > się choćby po krakforum. Jednostki co do których stosuje się tę ostateczność > raczej nie rokują szans na resocjalizację. Nie sledzilem tak szczedolowo krakowskiego forum aby jednoznacznie odpowiedziec sobie WINNY-NIEWINNY.Dzieki za odpowiedz. Jesli to przezyjesz to bede przypominal co jakis czas imie mojego przyjaciela forumowego Swarozyca.Zaczynam juz dzisiaj.Pozdro. Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy A ja mam pare pytan 10.01.04, 11:20 das_bot napisał: > Zdjęcie bana? Zacznijmy od tego, że aby go otrzymać, trzeba > się starać bardzo mocno i bardzo długo. Wielu uważa, że za długo - rozejrzyj > się choćby po krakforum. Jednostki co do których stosuje się tę ostateczność > raczej nie rokują szans na resocjalizację. A mianowiecie: - Kto decyduje o nalozeniu bana? Jedna osoba, jakies kolegium? - Czy mozna sie odwolywac od tej decyzji? Skoro GW glosno deklaruje, ze panstwo prawa i prawa czlowieka sa jej takie bliskie, to powinna pamietac, ze od kazdego wyroku czlowiekowi przysluguje odwolanie do wyzszej instancji. Jest tu jakas? W jakis sposob mozna sie do niej odwolac? - Skoro ban jest dozywotni, to jak to sie ma do polskiego systemu prawnego, gdzie kara dozywocia jest najwyzsza mozliwa kara i przyznawana za najciezsze zbrodnie? Wprawdzie dozywotni ban to nie to samo co dozywotnie wiezienie, ale wydaje mi sie ze to lekka przesada. - Jesli juz ban, to czemu nie na jasno okreslony czas? Np. na miesiac, kwartal, pol roku? - Kto ocenia szanse na resocjalizacje? Biegly? Jesli tak, to kto konkretnie? Ogolne forum Wyborczej to nie "forum prywatne" jakiegos oszoloma, chyba ze uznamy, ze jest to "forum prywatne" niejakiego A. Michnika, ktory w glebokim powazaniu ma oglady przez siebie gloszone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Tak swarozyc zostal bana IP: *.nitka.net.pl 12.01.04, 01:15 Odpowiadasz na : das_bot napisał: > Za notoryczne podszywanie sie pod innego forumowicza, uzywanie nickow "peeteen" > > i "peteeen", tudziez liczne konsekwentne bluzgi publikowane pod tymi nickami. > Ze smutkiem informowałem o tym już podczas świąt. Czare, a wlasciwie cysterne > goryczy przepelnil istotnie wyjątkowo chamski wierszyk zamieszczony w watku > swiatecznym - rzecz jasna pod cudzym nickiem. Poglądy swarożyca na temat > kościoła katolickiego, a nawet linki do stron faszystowskiego > wydawnictwa "Toporzeł" nie miały tutaj nic do rzeczy, zreszta liczne jego posty > > poruszajace ten temat są wciąż dostępne na forum. > Niestety, zabanowanie użytkownicy tracą możliwość pisania na całym forum, nie > ma możliwości blokowania ludzi w obrębie jednego miasta. > > tyle tytułem wyjaśnienia > > pozdrawiam > > das_bot > > P.S. Dla niewtajemniczonych - poprzedni post peteena oznacza "dziekuje" Z perspektywy Szczecina wyglada to na prywtne porachunki, plytkie ,oblesne, zalosne prywatne porachunki panie das_bot.Jestes malym plugawym czlowieczkiem pozbawianonym cech wyzszych.Wspolczuje Twoim bliskim. Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Glosy mowily adminowi ze Swarozyc jest faszysta 15.01.04, 15:30 das_bot napisał: Poglądy swarożyca na temat kościoła katolickiego, a nawet linki do stron faszystowskiego wydawnictwa "Toporzeł" nie miały tutaj nic do rzeczy,(...) .................................. Nie wiadomo dlaczego nagle pojawily sie tu moje poglady skoro chodzilo o cos innego...((:- PS Stalinowski prokurator Benjamin Wejblach rowniez zarzucil Stachniukowi faszyzm, skazujac go na smierc w 1952 roku. Admin, jestes potomkiem owego Wejsblacha(przynajmniej duchowym)? A moze wzorem swego szefa "ksztaltujesz opinie publiczna"? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Glosy mowily adminowi ze Swarozyc jest faszys 19.01.04, 14:05 Prosze natychmiast uwolnic naszego brata Swarozyca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Glosy mowily adminowi ze Swarozyc jest faszys 22.01.04, 15:52 koniec zartow admin! Wypusc Swarozyca Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Admin 26.05.04, 13:47 Wydaje mi sie ze czas wypuscic mnie z babilonskiej niewoli. z dwoch powodow; praktycznie bywam tu kiedy chce, bluzgi tu wystepuja wieksze od moich, na dodatek produkowane przez "znajomkow" - wiec nie czuje sie winny zarzucanych mi czynow. no i chyba kwarantanna minela? Odpowiedz Link Zgłoś
gph a może swarożyc to Mihajlo Mihajlović?? 08.01.04, 14:37 i wcale nie został zbanowany tylko siedzi w pierdlu? w sumie biorąc pod uwagę światopogląd... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: a może swarożyc to Mihajlo Mihajlović?? 08.01.04, 14:58 Swarożyc chyba jednak jest trochę starszy, ale na 100% nie wiem. Może Jottka zna jego dokładny wiek? :-) O Mihajloviciu teraz Szwedzi nadają reportaże w TV, z których wynika że miał trudno dzieciństwo itd. Za chwilę się okaże, że to złe, tajemne moce, albo wewnętrzne głosy popchnęły go zamordowania pani minister, a on jako osoba, nie ma z tym czynem nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a może swarożyc to Mihajlo Mihajlović?? 08.01.04, 15:17 no w końcu i tak go nie zamkną, tylko będą leczyć psychiatrycznie.. szwedzki liberalizm niejedno ma imię.. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: a może swarożyc to Mihajlo Mihajlović?? 08.01.04, 15:29 gph napisał: - szwedzki liberalizm niejedno ma imię.. Z tym ich liberalizmem to też trochę mit. Szwecja ma (podobno, nie miałem okazji sprawdzić osobiście) jedno z najostrzejszych prawodawstw w Europie np. w sprawie zwalczania narkomanii czy prostytucji. Ale to w szwedzkiej TV tak mówią, a czy tak jest rzeczywiście to musiałby już zweryfikować prawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Mihajlović słyszał wewnętrzne głosy!!! 13.01.04, 13:55 Wszystko idzie zgodnie z przewidywaniami. Mihajlović zeznał wczoraj na procesie, że usłyszał wewnętrzne głosy, które kazały ma zakłuć panią minister. Kazały mu zakłuć kogokolwiek, ale akurat ona się nawinęła... Jego zdaniem to Jezus przez niego przemawiał. W Szwecji wewnętrzne głosy zrobiły się ostatnio bardzo «trendnym» powodem do morderstw. Kilka miesięcy temu jakiś idiota z impetem wjechał samochodem w tłum przechodniów w centrum Sztokholmu zabijając dwie osoby i też się potem tłumaczył, że usłyszał wewnętrzne głosy. Wewnętrzne głosy były też przyczyną zamordowania 5-letniej dziewczynki przez innego szaleńca w zachodniej Szwecji we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Taaak... 08.01.04, 15:06 Tak długo, jak długo internetowy ban będzie przypisany do komputera, a nie do człowieka (odcisk palca? fale mózgowe? ;)), tak długo pozostanie iluzją... A błąd ortograficzny - co racja to racja. :( I to prawie w jubileusz arcybiskupa metropolity... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Taaak, kiecmany chca mieć kontrolę nad mediami IP: *.comnet.krakow.pl 08.01.04, 15:59 7,seven,up,pep,si,jotka,Tomek to strażnicy moralności internautów.W Szczecinie mają kolegów rado i przecinacka i Anę. Swarożyc robił sobie jaja, ale żeby go tak potraktować. Nie cieszcie się kiecmany, pozbyliśmy się prawie komuchów teraz przyjdzie kolej na Was. Z partyjnym pozdrowieniem od APP "RACJA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Taaak, kiecmany chca mieć kontrolę nad mediam IP: 82.139.15.* 08.01.04, 16:35 No dobra panie Racja, ale co to znaczy "kiecmany"? To jakieś oficjalne określenie wroga (jak niegdyś "reakcjonista" czy "obszarnik") w tej partii postępu jako takiego? Niech pan wyjaśni, bo nie wiem czy mam się czuć obrażony czy nie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Taaak, kiecmany chca miec´ kontrole˛ nad media IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 16:45 hehehe, nastepny skrzywdzony w dziecinstwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Taaak, kiecmany chca miec´ kontrole˛ nad medi IP: *.comnet.krakow.pl 08.01.04, 19:04 Kiecmani to przedstawiciele dużej sekty chrześcijańskiej, których ubiorem słuzbowym jest sutanna. Sutanna to taka kiecka dla mężczyzn żyjących inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Do Pana das_bot 10.01.04, 14:56 Domyślam się, że Pański nick to tytuł znanej książki Lothara - Guenthera Buchheima "Das Boot". Książka w przekładzie Adama Kaski ukazała się na naszym rynku wydawniczym w 1978 roku pod tytułem "Okręt". Domyślam się, że jest Pan pasjonatem tej książki a być może filmu, który na kanwie tej książki powstał i cieszył się sporym powodzeniem. Ponieważ nie wszyscy wiedzą o czym pisał Buchheim, przypomnę, że o losach załogi i okrętu podwodnego hitlerowskiej Kriegsmarine. Na stronach inkryminowanej książki, autor opisuje miedzy innymi metody walki U - Bootów na arenie Bitwy o Atlantyk. Metody te polegały głównie na podejściu do niczego nie spodziewajacego się przeciwnika i wystrzeleniu doń zabójczej torpedy. Takie metody walki nie były chwalebne i nigdy nie doczekały się uznania w oczach miedzynarodowej opini publicznej. Analogia do zastosowanej przez Pana metody w stosunku do Swarożyca wydaje się być trafna we wszystkich aspektach. Mam w związku z tym do Pana prośbę: ja zapomnę Panu brak jednej literki "o" w Pańskim nicku a Pan odbanuje Swarożyca. Wydaje mi sie, że środek wychowawczy, który Pan zastosował przyniesie owoce i Swarożyc dwa razy zastanowi się przed kliknięciem w "wyślij". Taki precedens miał już miejsce i dotyczył kolegi "siedem" z Forum Aktualności. Wyrażając ufność w Pańskie poczucie humoru Serdecznie Pana pozdrawiam:)) janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: Do Pana das_bot IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 15:03 leze na podlodze i wyje ze smiechu!!! krakforum najechane przez politycznych szajbusow z pomorza, litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Do Pana das_bot 10.01.04, 15:23 nonie :) o ile sie nie mylę, to nick 'das_bot' jest utworzony od słowa 'bot', czyli takiego specjalnego urządzenia na kanałach ircowych, które podtrzymuje ich funkcjonowanie, gdy nikt akurat nie rozmawia sama się przedstawiałam swego czasu jako tutejszy bot, czyli jednostka podtrzymująca działanie forum w martwych godzinach, np. późną nocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Do pogromcy debili IP: *.comnet.krakow.pl 10.01.04, 16:31 Przez takiego oświeconego jak Ty, Kraków nazywają Ciemnogrodem. I wstań w tej chwili z ziemi, klarnecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: Do pogromcy debili IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 16:39 dla twojej wiadomosci bystrzaku jestem niepraktykujacy:) i co teraz mi powiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Do pogromcy debili IP: *.comnet.krakow.pl 10.01.04, 19:39 Przecież mówiłeś o politycznych szajbusach z Pomorza, myślisz ,że w Krakowie jest ich mniej? Ciemnogród, to określenie dotyczące ludzi fanatycznie przekonanych do swoich racji,wierzeń,rasistów i innych ...... Absolutnie moim zamysłem nie było ci ubliżyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Do Pana das_bot 10.01.04, 16:46 Gość portalu: Pogromca debili napisał(a): > leze na podlodze i wyje ze smiechu!!! krakforum najechane przez > politycznych szajbusow z pomorza, litosci!!! ============ Zlituj się na sobą. Napisałem grzeczny post. Masz jakieś uwagi? Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
gph panie januszcz 12.01.04, 09:46 domysły po jednej linii mają przyszłość. hehe to oczywiste, że das bot wziął sobie nicka z książki którą wspaniale opisujesz buhhehahehehe.. niektórzy to mają jazdy.. a teraz zerknij pan sobei do słownika i przeczytaj hasło "abstrakcja" potem jeszcze raz i jeszcze raz.. (postaraj się czytać ze zrozumieniem tekstu) może coś zaiskrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: panie gph 12.01.04, 10:07 Istotnie. Mój apel do poczucia humoru pana das_bot, to czysta abstrakcja. Wiem, bo do słownika "sobei zerknąłem" :)) janusz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: panie gph 12.01.04, 15:33 Lipa na maksa. Jakby ci wszyscy, którzy mieli problemy z podszywającymi się pod ich nicki byli zalogowani to - NIE MIELI BY PROBLEMU!!!!!!!!!! Gdzieś , a konkretnie w odwłoku mam cenzusiów i innych popaprańców, którzy cenzurują wypowiedzi innych osób. W takim razie niech "nasza" "wielka" "gazeta" przestanie cytować wypowiedzi nazoli w stytlu giertycha czy innego wrzodaka bo to bardziej szkodliwe od sprośności Swarka. UWOLNIĆ SWARKA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swiezy ja_aska poczytaj a potem pisz 12.01.04, 15:46 ja_aska napisała: > Lipa na maksa. Jakby ci wszyscy, którzy mieli problemy z podszywającymi się pod > > ich nicki byli zalogowani to - NIE MIELI BY PROBLEMU!!!!!!!!!! Oczywiście, że chodzi o zalogowanych !! Ale jak pojawia się zamiast peteena peeten lub petten lub peeetten lub petteeen lub ... to mnie krew zalewa !!! Jak tak kochacie Swarozyca to załóżcie prywatne forum i sobie z nim piszcie albo mailami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ja_aska poczytaj a potem pisz 12.01.04, 16:08 > Oczywiście, że chodzi o zalogowanych !! > Ale jak pojawia się zamiast peteena peeten lub petten lub peeetten lub > petteeen lub ... to mnie krew zalewa !!! > > Jak tak kochacie Swarozyca to załóżcie prywatne forum i sobie z nim piszcie > albo mailami !!! Mnie szlag trafia jak czytam takich jak ten patelnia czy jak mu tam. Przez rok czasu nie logowałam się bo asiek było jak psów a na kretyński nick nie chciałm pójść (łatwizna). Naucz się czytać literki to nie będziesz miał problemów z rozpoznawaniem osób. Jest istotna różnica pomiędzy pateenem a patteenem. W książce telefonicznej Kowalskich jak mrówków i nikt się ich nie czepia! UWOLNIĆ SWARKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mam gdzies twoje uznanie... 13.01.04, 10:12 i ludzi twojego pokroju... swarozyc wlazl tu, zaczal obrazac niewybrednie, potem jako pierwszy podszyl sie pod moj nick i dalej bzdurzul, a wielu ludzi (rita, magazyn et consortes) zostalo wprowadzonych w blad - nie znam wierszyka, glownego powodu bana pana s., ale i on, i sabbin, za klonowanie zasluguja na odstrzal i wcale ich nie zaluje... swarozyc zaczal te wojne i w niej polegl... ps. wiecej w tej sprawie wypowidal sie ne bede, bo musialbym uzywac twoich glupkowatych i chamskich argumentow... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: panie gph 13.01.04, 10:14 januszcz napisał: > Istotnie. Mój apel do poczucia humoru pana das_bot, to czysta abstrakcja. > Wiem, bo do słownika "sobei zerknąłem" i coś jeszcze? jak się pisze jednym palcem to fakt, faktem o przestawienie liter trudniej.. dlatego w pocie czoła przez pół godziny wypisuje się bzdury o nicku "das bot" żałosne jest tylko wciskanie swojej wersji rzeczywistości innym. a skoro to swarożyc posunął się do głupawego podszywania się pod nicki innych (a nie mam podstaw, żeby nie wierzyć botowi) to bardzo dobrze, ze popłynął. zresztą znając jego upierdliwą naturę zapewne jest tu już spowrotem, podpisując się tym inaczej. jakiś januszcz, czy inna jaaśka. więc dość płaczu nad swarożycem. dla mnie osobiście każdy, kto w sygnaturce odsyła do stron słowiańsko-faszystowskich nie wart jest zainteresowania, tylko kopnięcia w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: panie gph 13.01.04, 11:28 Panie gph ja cię bardzo proszę, Ty się odwal. Toż ty hermafrodyta jakiś skoro płeć dla ciebie nie ma znaczenia. Informuję, że Aśka to Aśka i zawsze tak tylko i wyłącznie występowałam. Patelnia na forum szczecińskim cały czas próbował pod swarka się podszywać ale intelektu i dowcipu nie stało - szybko się zorientowaliśmy! Ale my na takie duperele nie zwracamy uwagi i nie latamy z donosami. Chyba specyficzne miasto (nasze) skoro w dziwną manierę skarżenia i donosów NIE wpadliśmy! UWOLNIĆ SWARKA - ZAMKNĄĆ PATELNIĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: panie gph 13.01.04, 12:08 tja intelektu i dowcipu.. pogratulować. i chyba nie ma o czym dłużej gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: panie gph 13.01.04, 17:53 gph napisał: co napisał. Mnie najbardziej podoba się pańska sygnaturka :))janusz Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant resocjalizacja 14.01.04, 14:56 Propozycja jest nastepujaca. Swarozyc zobowiaze sie do zaprzestania stosowania haniebnych praktyk podszywania sie pod innych (wielce szacownych zapewne) internautow, a admin go odblokuje. W razie zlamania obietnicy restrykcja w postaci zablokowania IP zostanie powtorzona. Deal ? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: resocjalizacja 14.01.04, 18:57 lol, co za propozycja. a jak sie admin nie zgodzi to urzadzicie tu pikiete? Odpowiedz Link Zgłoś