Dodaj do ulubionych

Mouset opuszcza forum

IP: 62.233.214.* 11.03.04, 19:09
60123 wpis będzie w moim wypadku ostatnim, bylo miło, ale jednak wolę
produkować papierki u Voitha
Obserwuj wątek
    • bar_smok Re: Mouset opuszcza forum 11.03.04, 20:54
      Gość portalu: mouset napisał(a):

> 60123 wpis będzie w moim wypadku ostatnim, bylo miło, ale jednak wolę
      > produkować papierki u Voitha

Daj spokoj. Nie bedziemy przeciez tu robic dziecinady :(
      • kuba203 Re: Mouset opuszcza forum 11.03.04, 21:57
        bar_smok napisał:

> Daj spokoj. Nie bedziemy przeciez tu robic dziecinady :(

No więc dokładnie, teraz właśnie obrażony zabrałeś zabawki do innej
        piaskownicy, trochę to niepoważne :((
        • Gość: Locutus Teletubisie mówią "pa-pa" IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.03.04, 00:13
          Nie wiem, jak Mouset, ale ja zwyczajnie nie mam czasu na dwa fora.

Więc prawdopodobnie też mówię "papa"

pzdr.
          LOKI
          • Gość: jurko444 Re: Nie bądzcie snobami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 16:20
            Odchodz,ac dajecie do zrozumienia,że Wasze forum jest lepsze ,jest dla
            fachowców i ekspertów zwykły forumowicz to nie dla Was-a to już jest snobizm
            • bc153 Re: Nie bądzcie snobami 12.03.04, 20:45
              odchodząc dają do zrozumienia że mają już dość użerania się z idiotami, a nikt nie powiedział że Ty, ja czy inni chcący zasięgać informacji i kulturalnie dyskutować przenieść się nie moga, zrozumiał to Gicek i chyba się już przeniósł, co niejako potwierdza to, ze nia ma podziału na grupy, po prostu tamto forum jest dla wszystkich, tylko będzie moderowane, żeby nie było na nim idiotów i chamów :D
            • Gość: Locutus Re: Nie bądzcie snobami IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 13.03.04, 05:27
              A kto Ci broni się zarejestrować na "naszym" forum?

Tępione tam będą tylko locutasy i inne eneneny :-)

Pzdr.
              LOKI
              • Gość: J-23 Re: Nie bądzcie snobami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 08:23
                Ktoś kiedyś użył przymiotnika - rodzinne.
                Stąd pozostaje mała kwestia - czy rzeczywiście forum Voitha ma charakter li-
                tylko " prywatno - rodzinny " czy przeciwnie...ogólny?

Pozdr.
                J-23

P.S.
                Przy próbie zalogowania odrzucany jest mój nick.
                Pewnie już zajęty.

• meggy.s Re: Nie bądzcie snobami 13.03.04, 08:56
                  Gość portalu: J-23 napisał(a):

> Ktoś kiedyś użył przymiotnika - rodzinne.
                  > Stąd pozostaje mała kwestia - czy rzeczywiście forum Voitha ma charakter li-
                  > tylko " prywatno - rodzinny " czy przeciwnie...ogólny?

Ogólny. Może przyjść każdy, ale jak ktoś będzie szalał jak to ostatnio dzieje
                  się na tym forum to będzie wycinany :-)

> P.S.
                  > Przy próbie zalogowania odrzucany jest mój nick.
                  > Pewnie już zajęty.

Na pewno zajęty nie jest, gdyż na liście użytkowników (którą sam także sobie
                  możesz zobaczyć) nikt taki zalogowany nie jest. Spróbuj jeszcze raz. Ja też
                  miałam na początku problemy z logowaniem ale już wszystko jest w porządku :-)

Pozdrawiam serdecznie
                  Meg

• Gość: Voith Re: Nie bądzcie snobami IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.03.04, 09:10
                    żebyb się zalogować na swój nick, trzeba go najpierw zarejestrować :D
                  • Gość: J-23 Re: Nie bądzcie snobami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 09:12
                    Meg już niestety macie na swoim forum terrorystę z gór co to ma zamachy
                    terrorystyczne w głowie.
                    Czyżby kolejny atak.
                    Smutne.

Pozdr.
                    J-23
                    • meggy.s Re: Nie bądzcie snobami 13.03.04, 09:30
                      Jeszcze nic złego nie zrobił. Ale jak kogoś zterroryzuje to odrazu dostanie po
                      łapach hehehe

Pozdrawiam
                      Meg
                    • Gość: Locutus Balladyn i s-ka IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.03.04, 09:34
                      To akurat były jaja po wczorajszej opowieści Kuby o nawiedzonym dziadku,
                      którego gdzieśtam w GOPie spotkał w tramwaju. Ja się w każdym razie zdrowo
                      uśmiałem :-)

Pzdr.
                      LOKI
          • Gość: nnn Re: Teletubisie mówią "pa-pa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:37
            "TELETUBISIE MACAJĄ WAS I TULĄ, I TELETUBISIE MÓWIĄ PAPA!!!"

- Cytaty
            Poniższy test został ułożony przez naukowców z Oxford. Jego wyniki są
            zaskakująco prawdziwe, a opiera się on na jednym prostym pytaniu:

Jaki jest kolor Twojego ulubionego teletubisia?

A.Żółty
            B.Purpurowy
            C.Zielony
            D.Czerwony

(zdecyduj zanim klikniesz na "czytaj dalej")

Odpowiedzi dla Kobiet:

A. Jeśli wybrałaś żółtego teletubisia... Jesteś łagodna i pogodna. Ludzie
            często przychodzą do Ciebie, a Ty doskonale poprawiasz im humor. Nie
            najlepiej układa Ci się z ludźmi, którzy wybrali czerwonego Teletubisia.

B. Jeśli wybrałaś purprowego teletubisia... Jesteś bardzo aktywna i pełna
            energii. Masz mnóstwo pomysłów, które pomagają lepiej żyć Tobie i Twoim
            znajomym. Wystrzegaj się ludzi spod zielonego teletubisia - oni często Cię
            nudzą.

C. Jeśli wybrałaś zielonego teletubisia... Jesteś spokojna i opanowana.
            Rodzina odgrywa najważniejszą rolę w Twoim życiu. Często poświęcasz się dla
            innych. Ludzie, którzy wybrali żółtego teletubisia są dla Ciebie najlepszymi
            partnerami.

D. Jeśli wybrałaś czerwonego teletubisia... Jesteś wulkanem emocji i
            namiętności. Potrafisz zaciekle bronić swoich opinii oraz walczyć o to w co
            wierzysz. W połączeniu z ludźmi spod purpurowego teletubisia tworzysz
            mieszankę wybuchową...

Odpowiedzi dla Mężczyzn:

A. Jeśli wybrałeś żółtego teletubisia - jesteś gejem.

B. Jeśli wybrałeś purpurowego teletubisia - jesteś gejem.

C. Jeśli wybrałeś zielonego teletubisia - jesteś gejem.

D. Jeśli wybrałeś czerwonego teletubisia - jesteś gejem.

Kto to słyszał, żeby normalny, dorosły facet oglądał bajki dla 3-latków?!

• Gość: gicek Re: Mouset opuszcza forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:07
      Nie uważasz że zlekceważysz wszystkich , to tak jakby piłkarz polski poszedł do
      bundesligi i zapomniał że jest polakiem
      Przecież można być tu i tu,chyba że /wybacz/ obrosłeś w piórka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka