Gość: Aneciorka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 10:09 Albo planuje zakup mieszkania na nowo budowanym Osiedlu Truskawkowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirai Re: SAFHOME - ktoś kupował tam mieszkanie albo do 24.01.05, 11:29 Hej, ja przymierzam się do zakupu mieszkania. Być może na truskawkowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: SAFHOME - ktoś kupował tam mieszkanie albo do IP: *.de 24.01.05, 11:57 Waham się nad kupnem tam.Nie znam jednak tej dzielnicy.Na forum na zapytanie jak się tam mieszka otrzymalem O odpowiedzi.Może Wy coś wiecie więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Re: SAFHOME - ktoś kupował tam mieszkanie albo do 24.01.05, 12:58 witam gdzie można znaleśc informacje na temat tej inwestycji?telefon do dewelopera itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: SAFHOME - ktoś kupował tam mieszkanie albo do IP: 217.30.159.* 24.01.05, 13:30 www.safehome.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mirai Re: SAFHOME - ktoś kupował tam mieszkanie albo do 24.01.05, 15:41 Ja mam znajomą ktora mieszka w tej okolicy od urodzenia :) Nigdy się na nic nie skażyła. Dojazd do miasta autobusem całkiem niezły, jak się ma auto to jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś