Dodaj do ulubionych

Osiedle"Zielona Pergola"

IP: *.devs.futuro.pl 06.10.06, 22:59
Czy ktoś kupił może tam mieszkanie i może coś więcej napisać o tej inwestycji
i sprzedającym??
Obserwuj wątek
    • Gość: kuchcik Re: Osiedle"Zielona Pergola" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 22:42
      Podobno tam są wolne lokale na 2008rok ale nigdzie cen nie podaja
      • Gość: NotBear Re: Osiedle"Zielona Pergola" IP: *.nat.tvk.wroc.pl 09.10.06, 18:53
        Od 5322 zł/m2 za mieszkania o wiekszej powierzchni do 7205 zł/m2 za małe 35,80 m2

http://www.mieszkania.tabelaofert.pl/index.php?str_id=1028&s%5B%5D=u**kli&s%5B%5D=s**kli**eq**603&s%5B%5D=u**cen&s__cen__gt%5B%5D=&s__cen__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**cem&s__cem__gt%5B%5D=&s__cem__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**pok&s__pok__gt%5B%5D=&s__pok__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**pow&s__pow__gt%5B%5D=&s__pow__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**pie&s__pie__gt%5B%5D=&s__pie__lt%5B%5D=&s__txt__lk%5B%5D=&dziedzina=szybkie%A0szukanie
    • tituch Re: Osiedle"Zielona Pergola" 11.10.06, 16:54
      Profit Development to jeden z najlepszych deweloperów na rynku Wrocławkim. Mi
      udało się tam kupić mieszkanko ok 50 m2, ale takich już pewnie nie dostaniesz.
      Lokalizacja wydaje się bardzo atrakcyjna, szybka komunikacja z centrum ulicą
      pomorską, za dwa lata powinien też być bardzo dobry dostęp do obwodnicy
      śródmiejskiej. Należy zwrócić uwagę, że jest to lokal o podwyższonym
      standardzie, powinien się dobrze wynajmować w tej okolicy jako, że nic tam się
      prawie nie buduje, a na psim polu jest zlokalizowane dużo zachodnich firm,
      których pracownicy nie wynajmują byle czego. Stąd przewidywany jest duży wzrost cen.

pozdrowienia Tituch
      • Gość: ostrożny Re: Osiedle"Zielona Pergola" IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 31.10.06, 20:24
        Ach Tituch!!!! Jaki oryginal!!!!
        Co słychać w PROFIF DEVELEPMENT? Szkoda, że wszyscy tam nie pracują, bo pewnie
        mieliby takie samo zdanie jak Ty, prawda? Przecież macie już swoją stronę
        internetową, tutaj omawia się różne inne tematy mniej lub bardziej ciekawe, ale
        nie rekalmujemy niczego. Pozostaw ocenę swoim potencjalnym klientom... Nie
        narzucaj nam swojego zdania, PROSZĘ!!!!

PROFIF ! PROFIF! FFFFFFFiiIFFFFFiiii!!!!
        • tituch Re: Osiedle"Zielona Pergola" 01.11.06, 18:10
          Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że ja tam pracuję. Ale skoro ty wiesz
          lepiej... W moim poście napisałem dlaczego uważam, że Pergola to dobra
          inwestycja. Jeżeli się z nimi nie zgadzasz, no cóż masz do tego prawo. Ale
          proszę nie osądzaj mnie bezpodstawnie, że podszywam się pod dewelopera. Proszę o
          odrobinę wyczucia. Swoją drogą zastanawia twoja tak gwałtowna reakcja, czyżbyś
          sam był z konkurencji?

Tituch
    • zibi100 Re: Osiedle"Zielona Pergola" 09.08.24, 12:02
      Odradzam zakup czegoko9lwiek od Profit Development !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka