Gość: gosc11122223333 IP: *.devs.futuro.pl 06.10.06, 22:59 Czy ktoś kupił może tam mieszkanie i może coś więcej napisać o tej inwestycji i sprzedającym?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuchcik Re: Osiedle"Zielona Pergola" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 22:42 Podobno tam są wolne lokale na 2008rok ale nigdzie cen nie podaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NotBear Re: Osiedle"Zielona Pergola" IP: *.nat.tvk.wroc.pl 09.10.06, 18:53 Od 5322 zł/m2 za mieszkania o wiekszej powierzchni do 7205 zł/m2 za małe 35,80 m2 http://www.mieszkania.tabelaofert.pl/index.php?str_id=1028&s%5B%5D=u**kli&s%5B%5D=s**kli**eq**603&s%5B%5D=u**cen&s__cen__gt%5B%5D=&s__cen__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**cem&s__cem__gt%5B%5D=&s__cem__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**pok&s__pok__gt%5B%5D=&s__pok__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**pow&s__pow__gt%5B%5D=&s__pow__lt%5B%5D=&s%5B%5D=u**pie&s__pie__gt%5B%5D=&s__pie__lt%5B%5D=&s__txt__lk%5B%5D=&dziedzina=szybkie%A0szukanie Odpowiedz Link Zgłoś
tituch Re: Osiedle"Zielona Pergola" 11.10.06, 16:54 Profit Development to jeden z najlepszych deweloperów na rynku Wrocławkim. Mi udało się tam kupić mieszkanko ok 50 m2, ale takich już pewnie nie dostaniesz. Lokalizacja wydaje się bardzo atrakcyjna, szybka komunikacja z centrum ulicą pomorską, za dwa lata powinien też być bardzo dobry dostęp do obwodnicy śródmiejskiej. Należy zwrócić uwagę, że jest to lokal o podwyższonym standardzie, powinien się dobrze wynajmować w tej okolicy jako, że nic tam się prawie nie buduje, a na psim polu jest zlokalizowane dużo zachodnich firm, których pracownicy nie wynajmują byle czego. Stąd przewidywany jest duży wzrost cen. pozdrowienia Tituch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożny Re: Osiedle"Zielona Pergola" IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 31.10.06, 20:24 Ach Tituch!!!! Jaki oryginal!!!! Co słychać w PROFIF DEVELEPMENT? Szkoda, że wszyscy tam nie pracują, bo pewnie mieliby takie samo zdanie jak Ty, prawda? Przecież macie już swoją stronę internetową, tutaj omawia się różne inne tematy mniej lub bardziej ciekawe, ale nie rekalmujemy niczego. Pozostaw ocenę swoim potencjalnym klientom... Nie narzucaj nam swojego zdania, PROSZĘ!!!! PROFIF ! PROFIF! FFFFFFFiiIFFFFFiiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tituch Re: Osiedle"Zielona Pergola" 01.11.06, 18:10 Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że ja tam pracuję. Ale skoro ty wiesz lepiej... W moim poście napisałem dlaczego uważam, że Pergola to dobra inwestycja. Jeżeli się z nimi nie zgadzasz, no cóż masz do tego prawo. Ale proszę nie osądzaj mnie bezpodstawnie, że podszywam się pod dewelopera. Proszę o odrobinę wyczucia. Swoją drogą zastanawia twoja tak gwałtowna reakcja, czyżbyś sam był z konkurencji? Tituch Odpowiedz Link Zgłoś
zibi100 Re: Osiedle"Zielona Pergola" 09.08.24, 12:02 Odradzam zakup czegoko9lwiek od Profit Development !!! Odpowiedz Link Zgłoś