Dodaj do ulubionych

Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja

IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 14:09

i za zwyczaj o niczym.

Dowod:
Forum Mezczyzna 73.000 postow

Forum Kobieta 469.000 postow

To jest prawie 7 razy wiecej.
Dodac jeszcze nalezy ze polowa wpisow na forum Mezczyzna to kobiety:-)

I jak tu nie zwariowac z zona, jesli nawet ja kocham, kiedy jej jama ustan
nigdy nie spoczywa:-(

Obserwuj wątek
    • gomory Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 30.09.04, 14:15
      Zaiste, mozesz zwariowac na jej punkcie.
    • Gość: mariooo Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:17
      Bo faceci są bardziej konkretni i przeważnie wiedzą co chcą wyrazić swoim
      postem, a kobiety piszą dla samego pisania, bo po co być komunikatywnym i
      zwięzłym w wypowiedziach ;)
      • Gość: Malena Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:29
        A ja się prawie nie odzywam...i wcale nie oznacza to tego, że nie mam nic do
        powiedzenia - mówię jesli to coś wnosi do rzeczy - cokolwiek to znaczy ;-)
    • Gość: czerwony kapturek Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:50
      moze w takim wypadku zmienic punkt widzenia, nie patrzeć na jame słów wodospadu,
      tv odpada bo tam tez gadaja, gazety czytac tez nie wypada, bo i tam kobiety
      dziennikarze, więc aby nie zwariowac do końca moze wyspę bezludna sobie
      zaaplikowac, choc tam tez naokoło woda hihihi , a z jezykiem mozna nie tylko
      rozmawiać, mozna tez go zaplatac o swój ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • allabamma Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 30.09.04, 15:43
      Gość portalu: Leszek napisał(a):

> Dowod:
      > Forum Mezczyzna 73.000 postow
      > Forum Kobieta 469.000 postow
      > To jest prawie 7 razy wiecej.
      To kiepski dowód...

> Dodac jeszcze nalezy ze polowa wpisow na forum Mezczyzna to kobiety:-)
      A liczyłes wypowiedzi facetów na forum Mężczyzna?

> I jak tu nie zwariowac z zona, jesli nawet ja kocham, kiedy jej jama ustan
      > nigdy nie spoczywa:-(
      Biedaku...
      • Gość: mariooo Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:43
        allabamma napisała:
        > Biedaku...
        >

Masz zły dzień? Okres?
        • kohol Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 30.09.04, 16:47
          Gość portalu: mariooo napisał(a):

> allabamma napisała:
          > > Biedaku...
          >
          > Masz zły dzień? Okres?
          Nie, bo co? :D
          • allabamma Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 30.09.04, 17:00
            Jakby ktos miał watpliwości, to byłam ja!
    • diastema Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 30.09.04, 16:48
      Dobra przyznaje sie bez bicia gadula jestem i co teraz rozstrzelac mnie
      karzesz??
      • Gość: Leszek To moze mi doradzisz?? IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 17:37
        Na forum kobieta nic z tego nie wyszlo chociz kobitki sie wiecej nagadaly:-)))

Jak powiedziec zonie ze za duzo mowi? Nie chce jej obrazic, bardzo ja kocham,
        ale uszy mi juz wiedna!! Ona nigdy nie przestaje mi o czyms mowic, mozna
        zwariowac. Jeszcze oczu nie otwarlem a ona juz mi nadaje co jej sie snilo,
        nawet siedzac na kiblu ona do mnie przez zamkniete drzwi nadaje- bez wzgledu
        czy to ja czy ona na nim siedzi:-(. 90% tego o czym mowi nikogo, nawet ja to
        nie interesuja. Ona po prostu musi w mojej obecnosci przebierac jezykiem. Co
        mnie to obchodzi ze jej kolezanak w pracy ma biegunke albo ze jej autobus sie
        spoznil o 5 minut, dlaczego musze wiedziec ze bedac na zakupach nie mogla
        czegos znalezc, po co ja mam wiedziec ze sasiad przyszedl dzisiaj do domu
        wczesniej, dlaczego musze zapoznac sie z kazdym bezdomnym psem, co mi z tego ze
        ktos w gazecie napisal ze bedzie lagodna zima,...,...,...,...,....,:-( ??

PORADZCIE COS BO ZWARIUJE!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16263933&a=16265017
        • Gość: bn Re: To moze mi doradzisz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:38
          PORADZCIE COS BO ZWARIUJE!

Widać Twoja żona taka jest. Lubi mówić, taka jeje cecha charakteru. jak Ci
          nie odpowiada to po cos sie żenił??? kazał Ci ktos czy co?
          • Gość: Leszek Masz glupie podejscie do problemu! IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 19:51
            Tak bez niczego zostawic ja i koniec. Roznimy sie tym od zwierzakow ze
            potrafimy lub przynajmniej staramy sie rozwiazac problemy. Ucieczka to nie
            zadne rozwiazanie szczgolnie kiedy kochasz ta osobe.
            Przed slubem nie mieszkasz z ta osoba pod jednym dachem i naprawde trudo cos
            takiego zauwazyc. ja nie pamietam lub mi to zupelnie nie przeszkadzalo.
            • Gość: bn Re: Masz glupie podejscie do problemu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:07
              Ale jak Ty sobie wyobrażasz, że ktoś Ci poradzi? jak ta rada ma brzmieć?
              Ignoruj ją? Nie słuchaj tego co ona mówi, a tylko potakuj? Przeciez chyba nie o
              to Ci chodzi.
              Ona już taka jest. lubi mówić. Jak widac Tobie to przeszkadza. Ale ona sie nie
              zmieni, bo taki ma charakter. A wziąłes pod uwage, że ona może mieć taki sam
              problem? Może pyta sie koleżanek czy kolegów: Co mam zrobić, drażni mnie ten
              mój mąż, bo wogóle za mna nie rozamawia, ignoruje mnie. Ale go kocham. Co mam
              zrobić aby on ze mną rozmawiał?
              Jeśli chcesz rady to naucz sie z tym życ. W koncu kochasz ją taka jaka jest.
              Raz na czas oczywiście możesz jej powiedzieć, że dany temat Cie nie interesuję,
              albo poprosić ja o chwilę ciszy. Ale tylko raz na jakiś czas. Bo problemu
              całkowicie nie zlikwidujesz. Ona taka jest i już. I nie zmienisz jej.
        • diastema Re: To moze mi doradzisz?? 30.09.04, 19:40
          no chyba nie wmowisz mi ze przed slubem nie gadala i nie wiedziales na co sie
          piszesz. a jak naprawde mowi o niczym to jej powiedz ze ma siebie posluchac i
          zastanowic sie nad tym co mowi.
          • Gość: Leszek Re: To moze mi doradzisz?? IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 19:54
            Nie, nie widzialem tego. Moze dlatego ze nie spedzalismy razem tyle czasu lub
            ja po prostu tego nie zauwazylem albo mi to nie przeszkadzalo. Nie mieszkalismy
            razem przed slubem. Zreszta ja nie chce odejsc bo bardzo ja kocham tylko szukam
            rozwiazaniea tego problemu. Jak jej to powiedziec zeby jej nie urazic?
            • Gość: bn Re: To moze mi doradzisz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:15
              . Jak jej to powiedziec zeby jej nie urazic?

Moze powiedz jej wprost. Albo idz z nia na piwo i w trakcie wieczoru delikatnie
              jej powiedz, że ją kochasz ale czaami za dużo mówi.

Ale tak swoją drogą, jeśli ona taka już jest. I mówisz, ze ja kochasz to
              dlaczego chcesz ją zmieniać? żeby była taka jak Tobie sie podoba czyli
              małomówna. Bo jeśli kogoś sie kocha to nie zważa sie na tak drobne wady.No
              chyba, że ona Ciebie też chce zmienić, abyś bardziej ją słuchał i bardziej z
              nią rozmawiał.
              W każdym razie życzę dogadania sie.
    • martini_82 Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 30.09.04, 16:57
      :-)))...mój były nigdy nie mógl wyjśc z podziwu jak moge wyrzucic z siebie 5
      zdan jedno po drugim i każde na inny temat :-)...
      ...ale to nasze gadulstwo chyba takie troszke słodkie jest...czy tylko tak sie
      łudze??
      • Gość: Leszek Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 17:39
        hehehehe!
        Slodkie jest ale jak juz wierci w glowie to juz mowimy o torturach. Wiem ze
        moja ukochana to wyjatek ale ona naprawde mnie tortruruje. Zwykal katarynka..
        kochana oczywiscie
      • Gość: mariooo Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:14
        łudzisz się :)
    • Gość: Tella Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:14
    • Gość: Tella Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:16
      Akurat u mnie jest odwrotnie: to mój luby jest gaduła a ja raczej wytrwałym :)
      słuchaczem. Różnie to bywa...
      • Gość: Leszek Moze IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 17:42
        To juz sobie nie wyobrazam razem w jednym pokoju twojego i moja:-)
        To by byl normalny jarmark. Z drugiej strony ty i ja ???heheh Wieczna cisza??
        Ach jakie to piekny odglos:-)
    • Gość: Pawoł Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:27
      Gość portalu: Leszek napisał(a):

>
      > i za zwyczaj o niczym.
      >
      > Dowod:
      > Forum Mezczyzna 73.000 postow
      >
      > Forum Kobieta 469.000 postow
      >
      > To jest prawie 7 razy wiecej.
      > Dodac jeszcze nalezy ze polowa wpisow na forum Mezczyzna to kobiety:-)
      >
      > I jak tu nie zwariowac z zona, jesli nawet ja kocham, kiedy jej jama ustan
      > nigdy nie spoczywa:-(

Zwróć uwagę, że na te 73.000 postów przypad 72.547 tekstów gomorego - bez
      obrazy gomory:) He he
    • Gość: Kaczor Oj mozna..nt IP: *.scnet.cz 04.10.04, 03:36
    • malini wręcz odwrotnie 08.10.04, 20:57
      1.nie bierzesz pod uwagę,że kobiety posługują się częściej internetem do
      komunikacji,a wybór tego narzedzia nie świadczy o gadulstwie.2.Widziałeś
      mieszane towarzystwo w knajpie? kolesie sączą piwko, gadają jak najęci,a ich
      panie starają się ładnie wyglądać Nie widziałam odwrotnej sytuacji 3.byłeś na
      spotkaniu samych facetów i dla porównania - samych kobiet?Ja tak.faceci gadają
      jak nakręceni,głównie ploty 4.nie słyszałeś mojego misia - jak wychodzą od nas
      znajomi - nawet po 4 h nie mam pojęcia co u nich słychać, raz przyszła nowa
      osoba,nie miałam szansy dowiedzieć się nawet skąd jest
      wydaje mi się,że na siłę starsz się wyjąc królika z kapelusza, bląd królika
      dodam.
    • burrunduk Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 09.10.04, 14:58
      świadczy to tylko o tym, ze kobiety więcej piszą...
      ale dkaczego???
      a słyszałam, że tyle mówią bo maja podwójne wargi ;)
    • Gość: WERA Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:20
      sluchaj, a moze pogadajcie o tym, by spedzac ze soba mniej czasu razem
      jej chyba brakuje kobiecej przyjazni
      no wiesz , babki sie spotykaja, gadaja o wszystkim i o niczym, i do domu wracaj
      spokojniejsze, bo sie wygadaly u przyjaciólki
      ja mam swiadomosc, ze gdybym pol dnia spedzala ze swoim facetem, to on by sie
      zanudzil moja gadką i w ogole chęcią wygadania się (tpo jest typowo kobiecy
      przymiot - niewazne o czym,ale wazne by mówić i podtrzymywac relacje :D -
      udowodnione naukowo!!!)dlatego czesto wychodze sama do znajomych, kolezanek,
      nie zamykamy sie tylko we wlasnym swiecie
      to jest pomysl na zwiazek
      bo jak juz sie spotkamy, to z checia opowiadamy sobie co tam u nas sie
      wydarzylo i wtedy jets zainteresownaie ta drug aosoba i powieiw siwezosci w
      zwiazku
      wtedy tez nie mysli sie (po co ta baba tyle nawija :D )
      tylko mysli sie: jak aj sie stesknilem za tym moim sloneczkiem, ciekawe co tma
      sie dizs mu przydarzylo, niech opowie :d :D ;p ;)

pozdrawiam cieplutko
    • password01 To mów do niej ty. 28.10.04, 20:57
      Może mówi do ciebie żeby zwtócić twoją uwagą. Cay ty się do niej odzywasz , czy
      muwisz że ją kochasz , opowiadasz o tym co ci sie przydarzyło?
      Nie piszesz o tym ale mam wrażenie ze żona mówi do ciebie bo ty się nie
      interesujesz jej sprawami. Ozeniłes się i co koniec? Poswięć jej trochę czasu
      spraw by poczuła się że jest najważniejsza w twoim życiu. Ale musisz jej o tym
      powiedzieć . Kobitki lubią także słuchac. Może to ją uspokoi i nie bedzi tak
      notorycznioe nadawać :)
      Spróboj co ci szkodzi :)
    • kraksa2 Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja 28.10.04, 21:23
      A ja mam tylko jedno pytanie: czy Twoja zona ma swoje grono przyjaciol? A jesli
      tak, to jak sie zachowuje, gdy przebywa z tymi ludzmi?
      Bo moze jej brakuje towarzystwa? Ja gdybym miala mozliwosc otworzenia geby
      tylko do meza, to tez bym nadawala calymi dniami. Bo widzisz, kobieta MUSI
      nadawac jak katarynka. No musi i juz. Grunt to zeby tymi torurami obdarowala
      wszystkich swoich bliskich, w miare po rowno ;D
    • Gość: :) Re: Z kobietami mozna zwariowac bo za duzo gadaja IP: *.ticom.pl 28.10.04, 23:23
      Ja sie z Toba nie zgadzam :)))) Mowie bardzo malo tylko jesli juz naprawde
      trzeba :))) naprawde nie lubie zbednego paplania i meczy mnie jak ktos nadaje
      jak katarynka :) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka