miszka3 29.10.04, 11:27 Czy mogłabym poprosic o polecenie mi jakies dobrego, niedrogiego (w miarę) fryzjera/-ki z Legionowa?Z góry dziekuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Fryzjer 29.10.04, 16:36 ja chodzę do Marty w Prestige (3 Maja 22F, zaraz obok Dominium, ale bliżej skrzyżowania z Jagiellońską). jestem bardzo zadowolona - zawsze wychodzi to, co chcę. co do cen, to nie wiem, mam niewielką skalę porównawczą (na Legionowo). strzyżenie (dopiero co) - 45 zł. Strzyżenie, farbowanie (kolor bazowy i pasmo włosów magma) - 200 zł. Fryzura imprezowa (na ślub i wesele, nie moje) - chyba 30 zł, ale nie był to żaden tam kok czy cokolwiek takiego, tylko regularny irokez. aha, telefon: 793 06 34. Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: Fryzjer 04.11.04, 07:46 miszka3 napisała: > Czy mogłabym poprosic o polecenie mi jakies dobrego, niedrogiego (w miarę) > fryzjera/-ki z Legionowa?Z góry dziekuję i pozdrawiam! a ja polecam Krauzego, ul. Piłsudskiego, naprzeciw kościoła Garnizonowego. Miło i niedrogo. Zwłaszcza u samego szefa ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Krauze... 05.11.04, 10:48 pod warunkiem, że nic się nie okaże zrobione wadliwie i nie pójdziesz reklamować usługi. raz w życiu tam byłam, bo mi sąsiadka poleciła, dziewczynina spieprzyła mi trwałą, a potem dowiedziałam się, że widocznie nie umiem układać włosów i że jak on mi je ułoży, to będzie ładnie. nie chciałam, wyszłam, u innego fryzjera zaproponowano mi obcięcie dużej części tej niby-trwałej, żebym w ogóle jakoś wyglądała. chociaż przyznaję, fryzury ślubno-wizytowe wychodzą tam ładnie, kilka widziałam i są ok, jeśli ktoś lubi klasyczny styl. Odpowiedz Link Zgłoś