29.10.04, 11:27
Czy mogłabym poprosic o polecenie mi jakies dobrego, niedrogiego (w miarę)
fryzjera/-ki z Legionowa?Z góry dziekuję i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: Fryzjer 29.10.04, 16:36
      ja chodzę do Marty w Prestige (3 Maja 22F, zaraz obok Dominium, ale bliżej
      skrzyżowania z Jagiellońską). jestem bardzo zadowolona - zawsze wychodzi to, co
      chcę. co do cen, to nie wiem, mam niewielką skalę porównawczą (na Legionowo).
      strzyżenie (dopiero co) - 45 zł. Strzyżenie, farbowanie (kolor bazowy i pasmo
      włosów magma) - 200 zł. Fryzura imprezowa (na ślub i wesele, nie moje) - chyba
      30 zł, ale nie był to żaden tam kok czy cokolwiek takiego, tylko regularny
      irokez. aha, telefon: 793 06 34.
      • miszka3 Re: Fryzjer 02.11.04, 10:56
        Dzięki!
        • anexxa drobiazg [n/txt] 03.11.04, 10:42

• patriszia jak chcesz na krótko 03.11.04, 11:23
      to mój chłopak ma maszynkę :)
    • margo99 Re: Fryzjer 04.11.04, 07:46
      miszka3 napisała:

> Czy mogłabym poprosic o polecenie mi jakies dobrego, niedrogiego (w miarę)
      > fryzjera/-ki z Legionowa?Z góry dziekuję i pozdrawiam!

a ja polecam Krauzego, ul. Piłsudskiego, naprzeciw kościoła Garnizonowego.
      Miło i niedrogo. Zwłaszcza u samego szefa ;)
      Pozdrawiam
      • anexxa Krauze... 05.11.04, 10:48
        pod warunkiem, że nic się nie okaże zrobione wadliwie i nie pójdziesz reklamować
        usługi. raz w życiu tam byłam, bo mi sąsiadka poleciła, dziewczynina spieprzyła
        mi trwałą, a potem dowiedziałam się, że widocznie nie umiem układać włosów i że
        jak on mi je ułoży, to będzie ładnie. nie chciałam, wyszłam, u innego fryzjera
        zaproponowano mi obcięcie dużej części tej niby-trwałej, żebym w ogóle jakoś
        wyglądała.

chociaż przyznaję, fryzury ślubno-wizytowe wychodzą tam ładnie, kilka widziałam
        i są ok, jeśli ktoś lubi klasyczny styl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka