Dodaj do ulubionych

Sunia ze sparaliżowanymi łapkami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:12
czyli Murzynek z Korabiewic, o którym zaczęło byc głosno MA JUŻ DOM!!!!!!
Obserwuj wątek
    • miss_dronio HURRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.04, 23:41
      To wspaniała wiadomość!!!! Prosze koniecznie napisac coś
      wiecej!!!!!!!:)))))))))))
    • comma Re: Sunia ze sparaliżowanymi łapkami 09.11.04, 23:43
      Bardzo Cię proszę, napisz coś więcej. Mnie tragedia tego psiaka spędzała sen z
      powiek. Nie mogłam otrzymać lepszej wiadomości niż ta, że ktoś zaopiekuje się
      tym biedactwem! :-)
      • Gość: psiaki_i_ferajna Re: Sunia ze sparaliżowanymi łapkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:47
        Trafił do wspaniałej rodziny z Łodzi, która przygarnęła kiedyś takiego psiaka
        na wózeczku, więc ma olbrzymie doświadczenie. pozwalam sobie zamieścić maila od
        ich znajomej w tej sprawie.

Właśnie w tej chwili jedziemy do lekarza z Murzynkiem, będzie miał robione
        prześwietlenie i pierwsze oględziny lekarskie w Łodzi. Prawdopodobnie jest
        szansa, że tylna część nie jest całkowicie sparaliżowana!!!!!!!!!!!!!!!!
        (chociażby sam fakt, że umie utrzymać mocz, niestety Misio tego nie
        potrafił, a jest to dobra oznaka bo widać że ma jakieś "czucie"). Już od
        wczoraj trwają prace konstrukcyjne nad nowym wózeczkiem dla Murzynka,
        niestety ten który ma jest za mały dla niego. Murzynek ma już swój ciepły
        kącik i kochających właścicieli, inne psiaki u Ani również go
        zaakceptowały!!!!!!! Proszę wierzyć , trafił do ludzi o sercu większym niż
        kula ziemska, do ludzi, którzy swoje życie poświęcili i poświęcają właśnie
        takim biedakom jak Murzynek.
        • miss_dronio :)))) 10.11.04, 23:12
          To wspaniała wiadomość. Sprawiła Pani, ze mam dzisiaj naprawdę dobry dzień:)
          Jeśli bedzie taka możliwość proszę pozdrowic ode mnie serdecznie nowa Panią
          Murzynka! To musi być wspaniała osoba!
          Bardzo dziekuję za wiadomość:)))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka