Gość: psiaki_i_ferajna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:12 czyli Murzynek z Korabiewic, o którym zaczęło byc głosno MA JUŻ DOM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_dronio HURRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.04, 23:41 To wspaniała wiadomość!!!! Prosze koniecznie napisac coś wiecej!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Sunia ze sparaliżowanymi łapkami 09.11.04, 23:43 Bardzo Cię proszę, napisz coś więcej. Mnie tragedia tego psiaka spędzała sen z powiek. Nie mogłam otrzymać lepszej wiadomości niż ta, że ktoś zaopiekuje się tym biedactwem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiaki_i_ferajna Re: Sunia ze sparaliżowanymi łapkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:47 Trafił do wspaniałej rodziny z Łodzi, która przygarnęła kiedyś takiego psiaka na wózeczku, więc ma olbrzymie doświadczenie. pozwalam sobie zamieścić maila od ich znajomej w tej sprawie. Właśnie w tej chwili jedziemy do lekarza z Murzynkiem, będzie miał robione prześwietlenie i pierwsze oględziny lekarskie w Łodzi. Prawdopodobnie jest szansa, że tylna część nie jest całkowicie sparaliżowana!!!!!!!!!!!!!!!! (chociażby sam fakt, że umie utrzymać mocz, niestety Misio tego nie potrafił, a jest to dobra oznaka bo widać że ma jakieś "czucie"). Już od wczoraj trwają prace konstrukcyjne nad nowym wózeczkiem dla Murzynka, niestety ten który ma jest za mały dla niego. Murzynek ma już swój ciepły kącik i kochających właścicieli, inne psiaki u Ani również go zaakceptowały!!!!!!! Proszę wierzyć , trafił do ludzi o sercu większym niż kula ziemska, do ludzi, którzy swoje życie poświęcili i poświęcają właśnie takim biedakom jak Murzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio :)))) 10.11.04, 23:12 To wspaniała wiadomość. Sprawiła Pani, ze mam dzisiaj naprawdę dobry dzień:) Jeśli bedzie taka możliwość proszę pozdrowic ode mnie serdecznie nowa Panią Murzynka! To musi być wspaniała osoba! Bardzo dziekuję za wiadomość:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś