Gość: Kinia IP: *.aster.pl 22.11.04, 11:08 Znacie moze ten hotel?Czy ktos z Was moze mial tam wesele lub byl na jakims? Prosze o opinie.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AsiaB Re: Hotel Pod Lasem-ul.Czeremchowa-ZNACIE? IP: 212.160.172.* 22.11.04, 15:31 Ja miałam tam swoje welsele, udało się super (obsługa, jedzenie bez zarzutu, dekoracje super, wygodne krzesła, ładna zastawa, poza tym mimo że obok odbywało się drugie wesele, to było b. dobrze oddzielone - osobne wejście, parking, nie było go słychać i nie wpadało się na innych gości). Jedyne, co okazało się porażką, to apartament dla nowożeńców - w łazience zalało nam całą podłogę, jakaś rura chyba pękła, poza tym po weselu panie zaczęły sprzątać salę, która znajdowała się bezpośrednio nad apartamentem i każde najmniejsze stuknięcie bylo słychać Ale ogólnie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Hotel Pod Lasem-ul.Czeremchowa-ZNACIE? IP: *.aster.pl 23.11.04, 11:25 A czy ta sala w ktorej Ty mialas wesele byla w tym budynku gdzie jest recepcja czy w tym drugim,wiekszym? Bo my ogladalismy sale w tym wiekszym budynku,tam sa 3 sale:dwie duze jedna na parterze druga na I pietrze i jeszcze jedna jakas mala.I chcielismy wybrac te duza sale na parterze.Tylko ze ja boje sie ze jak tam sa 2 albo nawet 3 wesela jednej nocy to tak nie za fajnie. Czy np.Ci co bawia sie na dole w sali nie slysza muzyki z gory?Czy goscie sie "nie mieszaja"?i jak to jest ze podjezdzaja 2 pary na raz? Mamy taki metlik w glowie,zupelnie nie mozemy sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaB Re: Hotel Pod Lasem-ul.Czeremchowa-ZNACIE? IP: 212.160.172.* 23.11.04, 15:16 Mieliśmy wesele w sali "malinowej", czyli tej na piętrze, bo wydawała mi się bardziej przytulna niż sala na dole (która wygląda trochę jak hala). Poza tym podobał mi się wystrój na bordowo (jeszcze jak się dodało balony w odpowiednich metalicznych kolorach)... Jeśli chodzi o oddzielenie wesel, to dla każdego z wesel jest osobny parking i osobne wejście. Do sali na górze wchodzi się od tyłu, czyli od strony lasu, tam też znajduje się parking dla gości. Poza tym przy wjeździe na teren hotelu stoi pracownik, który kieruje gości na odpowiedni parking (na wesele w sali "malinowej" nie skręca się pod hotel, tylko jedzie się prosto ścieżką pod las, omija się stoły i scenę na wolnym powietrzu i dopiero za nimi skręca). Jeżeli chodzi o muzykę z drugiego wesela, to rzeczywiście nic nie słychać. Powiem więcej, nie mam pojęcia, czy na drugim weselu był DJ, czy zespół, nie spotkałam też przez cały wieczór żadnego nie naszego gościa Jeśli będziesz chciała się dopytać o jakieś konkrety, to podaję na wszelki wypadek mojego maila: siabadabada@yahoo.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyku Re: Hotel Pod Lasem-ul.Czeremchowa-ZNACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:10 byłem tam na weselu w sierpniu tego roku. Bawiliśmy się w tej dolnej sali. Nic nie było słychać z wesela odbywającego się na pierwszym piętrze. Muszę dodać, że mieszkam niedaleko i zawsze mnie to zastanawiała, czy muzyka z dwóch (a czasem z trzech) wesel nie nakłada się na siebie. Nic z tych rzeczy! Aha, polecam jednak salę na pierwszym piętrze- jest bardziej przytulna. Ta na dole wygląda jak zaadoptowana hala do naprawy samochodów ciężarowych Ale tak ogólnie to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Pod Lasem-ul.Czeremchowa-ZNACIE? IP: *.chello.pl 05.12.04, 20:22 W zeszla sobote podpisalismy tam umowe na organizacje naszego wesela Odpowiedz Link Zgłoś