Dodaj do ulubionych

Jak zmienic swój login?

IP: 82.177.77.* 23.11.04, 17:35
Mam prośbę, chciałabym zmienić swój login, weszłam w opcje " moje forum", ale
tam mozna zmienic tylkjo haslo.Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Jak zmienic swój login? 23.11.04, 17:41
      by zmienic login nalezy zalozyc sobie nowy (login). zostaniesz wowczas pacynka
      wiec powinnas przygotowac sie na najgorsze. powodzenia zycze, a.
      • Gość: ??? Re: Jak zmienic swój login? IP: 82.177.77.* 23.11.04, 17:55
        Anielo, nie wiem dlaczego jest taki problem ze zmiana loginu.Nie zmieniam go z
        powodów np. takich,że napisałam cos zlego i teraz chce zniknac, bądz nie być
        rozpoznawaną.Po prostu podczas rejestracji nie przemyślałam swojego wyboru i
        pochopnie wpisałam login.Najzwyczajniej on mi sie nie podoba i jest to bardziej
        moje przezwisko w realu, wiec nie chciałabym go tutaj uzywać.Nie znałam zasad
        tego forum i stąd mój blad.Nie wypowiadałam sie dotychczas, ale mam ochotę brać
        udzial w dyskusjach, tylko......ten login.Chciałabym sie ujawnić pod innym.
        Czy ewentualnie admini moga zmienić i o co chodzi z ta pacynaką???
        Pozdrawiam
        • aniela Re: Jak zmienic swój login? 23.11.04, 17:57
          aha, rozumiem. w takim razie zmien swoj stary login na nowy (login). konkretnie
          zaloz od nowa i odtad uzywaj nowego. to, zdaje sie, jedyny sposob.

pacynka to od drugiego loginu wzwyz. rzucamy w nia sniezkami (my czyli oni)
          • Gość: ??? Re: Jak zmienic swój login? IP: 82.177.77.* 23.11.04, 18:05
            Dziękuję za odpowiedź.Dopiero badam "teren" i stąd moje niezbyt mądre pytania.
            A skad wiadomo,że ktoś zmienił login, po raz drugi i więcej? :-)
            • Gość: aniela Re: Jak zmienic swój login? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 18:07
              jak sie zaczna Mesjonarze nieladnie do Ciebie odnosic, znaczy ze zmienilas
              login :)
              • fdj Re: Jak zmienic swój login? 24.11.04, 12:38
                Hehehehehehe... :-)
    • 0berst_von_0rtenberg [...] 23.11.04, 20:34
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • niech Re: Jak zmienic swój login? 24.11.04, 12:48
        Obawiam sie ze login adolf.hitler jest juz wykorzystany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka