Gość: ??? IP: 82.177.77.* 23.11.04, 17:35 Mam prośbę, chciałabym zmienić swój login, weszłam w opcje " moje forum", ale tam mozna zmienic tylkjo haslo.Proszę o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
aniela Re: Jak zmienic swój login? 23.11.04, 17:41 by zmienic login nalezy zalozyc sobie nowy (login). zostaniesz wowczas pacynka wiec powinnas przygotowac sie na najgorsze. powodzenia zycze, a. Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jak zmienic swój login? IP: 82.177.77.* 23.11.04, 17:55 Anielo, nie wiem dlaczego jest taki problem ze zmiana loginu.Nie zmieniam go z powodów np. takich,że napisałam cos zlego i teraz chce zniknac, bądz nie być rozpoznawaną.Po prostu podczas rejestracji nie przemyślałam swojego wyboru i pochopnie wpisałam login.Najzwyczajniej on mi sie nie podoba i jest to bardziej moje przezwisko w realu, wiec nie chciałabym go tutaj uzywać.Nie znałam zasad tego forum i stąd mój blad.Nie wypowiadałam sie dotychczas, ale mam ochotę brać udzial w dyskusjach, tylko......ten login.Chciałabym sie ujawnić pod innym. Czy ewentualnie admini moga zmienić i o co chodzi z ta pacynaką??? Pozdrawiam Link Zgłoś
aniela Re: Jak zmienic swój login? 23.11.04, 17:57 aha, rozumiem. w takim razie zmien swoj stary login na nowy (login). konkretnie zaloz od nowa i odtad uzywaj nowego. to, zdaje sie, jedyny sposob. pacynka to od drugiego loginu wzwyz. rzucamy w nia sniezkami (my czyli oni) Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jak zmienic swój login? IP: 82.177.77.* 23.11.04, 18:05 Dziękuję za odpowiedź.Dopiero badam "teren" i stąd moje niezbyt mądre pytania. A skad wiadomo,że ktoś zmienił login, po raz drugi i więcej? :-) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Jak zmienic swój login? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.04, 18:07 jak sie zaczna Mesjonarze nieladnie do Ciebie odnosic, znaczy ze zmienilas login :) Link Zgłoś
0berst_von_0rtenberg [...] 23.11.04, 20:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
niech Re: Jak zmienic swój login? 24.11.04, 12:48 Obawiam sie ze login adolf.hitler jest juz wykorzystany. Link Zgłoś