Gość: silja1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:06 WITAM Poszukuję namiarów na wizażystę i fryzjera z Wrocławia,który mnie nie przerazi swoim dziełem.. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evitka21 Re: WIZAŻYSTA I i FRYZJER- WROCŁAW 23.02.05, 19:29 ja jestem jeszcze przed,ale radziłam sie dziewczyn na innym forum i radziły mi : makijaż -salon femina ul.hallera, tel.339-21-30, p.Alina podobno slicznie maluje a koszt to ok.30 zł.Ale sama nie sprwadzałam jeszcze, podkreslam -"salonik" w przejsciu garncarskim ok.60 zł,ale dziewczyny bardzo zachwalały -"Lina" koło trójlinowca na dworcowej, p.Beata 50-75 zł a jesli chodzi o fryzjera to z pełna odpowiedzialnością moge ci polecic salon do którego regularnie chodzę :" Carlo Biani"w rynku nad pizza hut.Wszystkie babki są super, ja osobiscie chodzę do Iwony Sokołowskiej. Nie wiem dokładnie ile slubne czesanie kosztuje,ale np. strzyżenie 39 zł, a obsługa i kosmetyki- rewelacja Może sie na cos przydadzą te namiary pozdrawiam EVITKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silja1 Re: WIZAŻYSTA I i FRYZJER- WROCŁAW IP: *.if.pwr.wroc.pl 24.02.05, 15:30 dzięki za odpowiedz, zainteresowałam mnie ta wizażystka z Hallera no i fryzjer, ceny nie są jeszcze takie zaporowe,więc dzwonię dzo fryzjera,żeby podpytać Odpowiedz Link Zgłoś