emi_34 07.03.05, 13:20 Halo, halo czy jest ktos z Torunia? Poszukuję dobrego laryngologa- alergologa dziecięcego w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukaszekcz Re: czy jest ktoś z Torunia? 08.03.05, 08:20 Cześć, Jestem rodowita Torunianką, ale niestety z powodów finansowych przeniosłam się do Warszawy. Za Toruniem strasznie tęsknię, mam tam całą rodzinę i jak tylko mogę to jezdżę tam na weekendy. Ale do rzeczy. Znam w Toruniu pediatrę alergologa: dr Łysek. Przyjmuje na Moniuszki tel. 622-79-07 lub można umówić się prywatnie kom. 603-282-550. Laryngologa-alergologa niestety nie znam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
emi_34 Re: czy jest ktoś z Torunia? 08.03.05, 12:18 Witam i dzięki za informacje. Na pewno skorzystam. Ja też swego czasu wyemigrowałam do Warszawki, ale wróciłam do Torunia. To cudowne miasto jednak sytuacja na rynku pracy jest tragiczna. Zaczynam znowu mysleć o Warszawce.Ale nie ma to jak 'nasza starówka' wieczorową porą prawda? Pozdrawiam. Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszekcz Re: czy jest ktoś z Torunia? 08.03.05, 13:20 Cześć, Jak ja Ci zazdroszczę. Jak wygram w Totolotka to powiem Warszawie to mi lotto i na skrzydłach wrócę do Torunia. Pozdrowienia i zdrówka dla dziecka. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś