Dodaj do ulubionych

admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez psy

IP: *.portnet.pl 22.03.05, 08:36
tylko dlatego, ze znalazlo sie tam niezbyt ladne okrelenie na robienie kupki
(rospoczyjace sie sr..). GRUBA PRZESADA...

wlasciciele psow. czy to tak trudno sprzatnac po swoim psie???
ja to robie i choc moze nie jest to zbyt mila czynnosc, ale bez przesady.
zreszta duza bardziej brzydzi mnie wdeptywanie w psie kupy.
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez 22.03.05, 08:48
      Kiedyś był tutaj długi wątek na temat "piesków i czystości" , ale gdy tylko
      wspomniało się coś na temat brudzenia przez psy to natychmiast uznawano to za
      atak na pieski i na forum pojawiali się ich "wielbiciele" . Teraz snieżek już
      stopniał i naszym oczom ukazały się trawniki i chodniki ślicznie ozdobione przez
      psie odchody . Za miesiąc pewnie same znikną wysuszone przez słoneczko i
      rozwiane przez wiaterek . Miłego dnia ... bez wdepnięcia . Pozdrawiam .
      • Gość: miro adminy nie zwracają uwagi na to co kasują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:05
        a jakiemuś baranowi - może szczurkowi lub jego urzędasom, najwidoczniej to się
        nie podobało i podali do skasowania.

Podaj jakiś wątek do skasowania (nawet o świętym) i na 95% zostanie usunięty...
      • x2468 Re: admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez 22.03.05, 18:38
        "Sie wysusy i wykrusy"jak mawial Jontek przasny z Zakopanego.A mieszkancy
        wciagna kurz nozdzami i przefiltruja wlasnymi plucami.Spoko.To produkt ekologiczny.
    • Gość: wiruska Re: admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 22.03.05, 16:21
      Jeśli jestes na wycieczce przypuśćmy autokarowej, i musisz wyjśc w czasie
      postoju tegoż autokaru, za potrzebą do lasu, to również po sobie sprzątasz?

Może zacznij od siebie kolego.
      • kalinowski11 Re: admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez 22.03.05, 16:46
        Gość portalu: wiruska napisał(a):

> Jeśli jestes na wycieczce przypuśćmy autokarowej, i musisz wyjśc w czasie
        > postoju tegoż autokaru, za potrzebą do lasu, to również po sobie sprzątasz?
        >
        > Może zacznij od siebie kolego.

My tutaj piszemy o zafajdanych trawnikach i chodnikach w środku miasta , a nie o
        lasach między Gdańskiem a Bydgoszczą . Jakoś nigdy mi się nie zdarzyło "zasłać"
        trawnika lub chodnika pod domem ani w innym dowolnie wybranym miejscu na
        wycieczce autokarowej , np. pod Zamkiem Królewskim w Warszawie . Pozdrawiam .

P.S. Wychodząc za potrzebą do lasu można ze sobą zabrać saperkę celem zakopania
        "kupeczki" :)
        • mariolka_bi Re: admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez 22.03.05, 20:57
          po prostu naród mentalnie jeszcze tkwi między Mongolia a Pakistanem. Dobrze, że
          chociaz pomyj nie wylewa sie przez okno.
        • cybertristan Brawo, kalinowski111 23.03.05, 09:08
          kalinowski11 napisał:

> P.S. Wychodząc za potrzebą do lasu można ze sobą zabrać saperkę celem zakopania
          > "kupeczki" :)

Zakopywanie kup w lesie? - to jest kalinowski pomysł z piekła rodem! Ach ta
          mieszczańska, zachodnioeuropejska kultura! Proszę wymyśl coś jeszcze. Świat
          wolny od wydzielin - utopia godna Kalinowskiego (tego z PSL-u). Już widzę
          ekologów przywiązujących się łańcuchami do bezbronnych kup, na które czatują
          zastępy "kulturalnych" ze swoimi złowieszczymi saperkami.
          Pomysł:
          1. przekształcanie miodu z uszu w sztuczny bursztyn mieniący się tysiącami barw
          w pryzmacie
          2. Mandaty za pocenie się i wstrętny oddech
          3. Żólte kartki dla smarkających na murawę piłkarzy
          • kalinowski11 Re: Brawo, kalinowski111 23.03.05, 09:23
            cybertristan napisał:

> kalinowski11 napisał:
            >
            > > P.S. Wychodząc za potrzebą do lasu można ze sobą zabrać saperkę celem zak
            > opania
            > > "kupeczki" :)
            >
            >
            > Zakopywanie kup w lesie? - to jest kalinowski pomysł z piekła rodem!

Cieszę się , że jesteś pod wrażeniem :)Pozdrawiam .
      • Gość: wookie nie poczelam do stacji benzynowej IP: *.portnet.pl 23.03.05, 08:23
        tak sie sklada, ze autokary robia zwykle postoje na stacjach beznynowych
        • Gość: kwertyonanista Re: nie poczelam do stacji benzynowej IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 23.03.05, 10:49
          znowu wycial moj post
          kupeczki mu nie przeszkadzaja
          nik moj widocznie mu przeszkadza
        • Gość: wiruska Re: nie poczelam do stacji benzynowej IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 23.03.05, 11:20
          nie wszystkie!
    • Gość: wiruska Re: admin wycial watek o zabrudzaniu miasta przez IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 23.03.05, 11:16
      Uważam że są o wiele bardziej powazne sprawy np. wyprowadzanie psów bez smyczy,
      znęcanie się nad zwierzętami. Myślę że najpierw należy od czegoś innego zacząć.
      Zajmowanie sie tylko sprawami "chodników", to tylko zakrywanie oczu i uszu nad
      innymi problemami.
      Tak mówią Ci którzy nie mają wrażliwości na los bezbronnych, katowanych
      zwierząt a widzą jedynie tylko chodniki.
      • Gość: cybertristan Jestem trzyszczem... IP: 217.153.220.* 23.03.05, 11:30
        ...Takim szybkobiegającym owadem i rzeczywiście widzę tylko chodniki - taki jest
        mój punkt widzenia, nic na to nie poradzę. Katowane zwierzęta widzę tylko
        czasem, ale niestety nie wiem kto je katuje. Najczęściej jest tak, że z nieba
        spada Wielki Czarny Cios, zwany przez wtajemniczone owady i inne bezkręgowce:
        Podeszwą. Wiedza o Podeszwie jest jednak w naszym świecie dostępna wyłącznie
        członkom lóż masońskich, spadkobiercom owadzich templariuszy.
        • frau007 Re: Jestem trzyszczem... 23.03.05, 13:15
          Ponoć Wielki Czarny Cios jest zwykle poprzedzony przez Cienisty Znak - tako
          rzecze Biedronka Siedmiokropka. Cienisty Znak przysłania słońce, niebo, wszystko
          co w górze, a dopiero potem nadchodzi Cios. Trzyszcz powinien o tym wiedzieć, bo
          ma spore oczy...
        • Gość: wiruska Re: Jestem trzyszczem... IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 23.03.05, 13:54
          No skoro nie widzisz jak zwierzęta są gnębione (wystarczy przejśc się do
          schroniska bądz pooglądać telewizję) to gratuluje wrażliwości.
          • makary21 Re: Jestem trzyszczem... 23.03.05, 14:00
            To chyba jakies odwrocenie uwagi od temtu glownego?
            co ma sprztanie po swoich pupilach do zlego losu innych zwierzat? Zdaje sie ze
            nic. Czy jezeli opiekujesz sie swoim dzieciek walczysz dla niego go o dobra
            szkole lekrza itp to jednoczesnie nie martwiac sie o los innych dzieci?

Wlasciciel powinien sprzatac po swoim pupilu. W Sopocie nawet kiedys byla akcja
            koordynowana przez UM Sopot ale zainteresowanie slabe. Mimo ze worki i lopatki
            papierowe rozdawano za darmo.

moze wkoncu mandaty by pomogly z tym ze szum by sie wtedy zrobil ze SM jak
            zwykle nie lapie "lysych" a lapie biedne "babcie".
          • frau007 Oj, niewrażliwymć 23.03.05, 15:41
            Fakt, jako trzyszcz nie jestem stworzeniem zbyt wrażliwym
            A nawet można powiedzieć - sam gnębię, gdy tylko
            jakieś biedne zwierzątko znajdzie się w zasięgu
            Mojego złowieszczego aparatu gębowego.
            ---------------
            Na pohybel bezkręgowcom i ich kręgowym sprzymierzeńcom!!!!
      • Gość: wookie czy zajecie wyprowadzaniem psow bez zmyczy IP: *.portnet.pl 23.03.05, 13:54
        wyklucza zajecie kupkami???
        • Gość: miki Re: czy zajecie wyprowadzaniem psow bez zmyczy IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 18:23
          Jk najbardziej wyklucza.Nalezy trzymac milusinska psinke dwoma przednimi
          lapami.A tylnymi hamujemy.Zdaza sie ze wspomagamy sie zebami.Ale uwaga!nie
          wolno deptac i gryzdz psow.Moze sie odgryzc!!
          • Gość: cybertristan Psie cewniki IP: 217.153.220.* 24.03.05, 09:18
            www.psiecewniki.pl
            Cewniki dla psów rozwiążą wasze dylematy
            W sprzedaży również mobilne kaczki z uprzążą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka