48xmax1 29.03.05, 10:50 www.democracyforamerika.com/socialsecurity lub przez google - blog for amerika Moze kogos zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sh4rky Re: blogi 29.03.05, 14:23 Po 1. Coś tego adresu nie ma 2. Straszny burdel się robi na forum. Jeśli nie zauważył ktoś to jest to forum tematyczne o ZGIERZU. Wkurzacie mnie postami o dupie maryni. Ide zjeść może mi przejdzie wkur****ienie. Wrrrr :| Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: blogi 29.03.05, 15:24 ad 2. popieram i w d... mam, ze ktos je mus czekoladowy czy nie wie co kupic na urodziny czy że go gdzieś tam swędzi. Niech to będzie forum o naszym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
nu_moon Re: blogi 29.03.05, 18:32 I bedziesz pisała tylko Ty i Sharky. Ile postów o Zgierzu jest na tym forum ? 5 ? Odpowiedz Link Zgłoś
48xmax1 Re: blogi 29.03.05, 19:18 Wydaje mi sie, ze Zgierz to rowniez forum otwarte na innych i swiat. Przez google u mnie dziala - tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
48xmax1 Re: blogi 29.03.05, 19:21 Aha i smacznego - ale stres nie dziala dobrze na trawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
agretop Re: blogi 30.03.05, 00:08 jeśli ma być to forum tylko tematycznie związane ze zgierzem... to ja wymiękam. przecież tu się nic nie dzieje... to jak można pisać o niczym? jak dla mnie forum powinno służyć kontaktom między ludźmi w jakiś sposób związanym ze zgierzem, ale niekoniecznie dotyczyć tylko spraw miasta. chyba że mnie admineria oświeci, że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: blogi 29.03.05, 22:02 Co wy tacy nerwowi? Chyba koniec Świąt na was źle wpłynął i powrót do codziennych zajęć.... W końcu w ten sposób się poznajemy, wyrażając opinie na różne tematy, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: blogi 30.03.05, 00:12 Trudno nie moja wina, że to forum tak jest skonstruowane. To jest forum zgierskie - tworze koalicje z "jestem." i mnie też gówno obchodzi czy chce Wam się srać, szczać czy pierdzieć. Od tego są inne fora tematyczne. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem "argumentami" w moim poście, ale ta bezsensowna rywalizacja o to które miasto nastuka więcej postów mnie rozbraja. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
agretop Re: blogi 30.03.05, 00:19 NIE MA TO JAK UŻYCIE RACJONALNYCH ARGUMENTÓW W KULTURALNY SPOSÓB :-] hmmm czy mnie się wydaje? czy flugi raczej zakazane na forum? i to jeszcze w wykonaniu admina?... wiedz, że nie pisuję tu po to, by zgierz wyprzedził wąchock czy ustrzyki. ale jeśli m.in moje posty są niezgodne z założeniami forum... usuwaj je :-) ŻE TEŻ NA KAŻDYM FORUM NADCHODZI MOMENT, KIEDY WŁADZA ODBIJA ADMINOM ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: blogi 30.03.05, 14:12 Wyrazy, które użyłem nie podpadają pod flugi, więc luz, nie próbuj ze mnie zrobić chama. To raz. Dwa - może ty nie ale spójrz na tych, którzy piszą w temacie "1100 czas zacząć" itepe. Trzy - jeśli będą - masz to jak w banku. ;) Cztery (ale daleko mnie nauczyli liczyć! :D) - jakoś nie czuję żebym miał tu władzę (chyba że dwa guziczki z napisem "Usuń" i "Publikuj" nazywasz władzą), dlatego nie może mi ona odbić. AVE (tak dla zmyłki) :D Odpowiedz Link Zgłoś