Gość: P. IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.08.05, 23:16 Tylko czekam, aż odezwie się jakiś dureń z tekstem 'a nie mogli tej kasy wydać na chore dzieci?' :-) No lewaki, do dzieła. Burżuj kasę wyrzuca w błoto - trza go rozkułaczyć! P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sztab wyborczy Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:41 A nie mogli tej kasy wydać na chore dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.server.ntli.net 18.08.05, 23:45 ... a tam na chore dzieci - nie mogli jej wplacic na moje konto w banku???? a swoja droga popieram !!! - facet sam zarobil kase to i sam decyduje na co ja wydaje i kropka.(sorki za pisownie ale nie posiadam polskiej trzcionki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: 194.153.216.* 19.08.05, 09:32 tylko, że wyprawe sfinansował Getin Bank (fakt, że jego własność) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:56 Chyba wpuścił to w koszta promocji banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:44 A na czym facet te kase zarobił? A kto sfinansował artykuł w GW? A kto sfinansował program w TVN? A czy nikt przed nim nie wpadł na urzycie do bicia rekordu tych torped z motorkiem, czy poprostu nie jest to traktowane poważnie przez innych nurków? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekwiesiek Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż 26.09.05, 19:08 ALE CHYBA DO SŁOWA "TRZCIONKI" NIE POTRZEBA POLSKICH LITER? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:55 O ile mi wiadomo, to pan Czarnecki przyjął zasadę nie wspierania przedsięwzięć filantropijnych. A swoją drogą, to wyzywa los. Wydaje mi się, że zbyt długo nie pożyje, albo straci zdrowie na ktorejś ze swych ryzykownych eskapad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Lepsze to niż starość przed TV IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.08.05, 10:32 Lepiej zginąć na którejś z ryzykownych eskapad, niż tkwić całe długie życie 'bezpiecznie' przed telewizorem. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Też rewelacja "aktualna" -reportaż jużw TV był IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 01:51 Coś "wybiórcza" spóźniona o lata świetlne, albo ktoś wreszcie obejrzał półgodzinny reportaż z nurkowania powtarzany chyba od tygodnia w TV... rewelacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 19.08.05, 10:14 I czym tu się podniecać ? Egoiści !!! Yuppies !!! etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donio NARCYZ - uwaga ! kryj sie do schronu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:52 Ja jestem rekordzista w nie uprawianiu seksu i nikogo to nie obchodzi . Co mnie obchodzi narcyz Czarnecki ? Doprawdy nic . Prosze nie piszcie o tym sa milsze tematy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: NARCYZ - uwaga ! kryj sie do schronu ! IP: 195.205.73.* 19.08.05, 13:04 jasne np romek giertych Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Mozna miec kase i jednoczesnie fajne hobby... 19.08.05, 13:10 Nie wszyscy z listy stu najbogatszych maja jakiekolwiek hobby.Dlatego czyn Czarneckiego zasluguje na uznanie.Jemu kasa nie wyjadla mozgu,ducha i serca,tak jak 99 procent pozostalych KulczykoGudzowatopodobnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka Re: a Polacy tradycyjnie zazdroszcza IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 19.08.05, 13:07 umarlabym ze strachu majac takiego meza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-ching >umarlabym ze strachu majac takiego meza ;) IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.08.05, 20:43 ale po fakcie była byś bogatą wesołą wdówką :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar A nie mogl tej kasy na Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 13:49 ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: A nie mogl tej kasy na Śląsk 19.08.05, 13:56 Dla mnie był by wyczyn gdyby pan Czarnecki dałby mi robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt weil Re: A nie mogl tej kasy na S´la˛sk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:15 leszek czarnecki respect a moze by pan w slask koszykarski zainwestowal i zakonczyl czasy posloprezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Do Dyzia swawolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:32 A dla mnie wyczynem byłoby gdyby taki facet jak ty założył firme i sam doszedł do pieniedzy. Co do Czarneckiego zaś, to i tak nieżle wypada na tle naszej nowobogackiej elity: pieniadze wydaje na swoje pasje, nie kupił sobie pałacu z pawiami, ani też nie puszcza pawi z vipami na Helu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A nie mogl tej kasy na Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:40 dla mnie tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:13 Brawo Panie Leszku! Za pomysl i odwage. Okazuje sie jednak, ze Polacy to nie tylko aferzysci i nieudacznicy, ale równiez Wielcy Ludzie. Mysle, ze Pan Czarnecki ma tyle gotówki, ze starczy na Jego hobby, biedne dzieci i wiele innych spraw. A swoja droga byloby wspaniale gdyby stworzyl Nowy Wielki Koszykarski Slask, który ktos nam obiecal. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż 19.08.05, 21:22 A mógł wydać na dzieci i mógł wydać na nurkowanie. Jego sprawa. Szkoda, że nie poleciał w kosmos (w jedną stronę) bo miałem okazję się przekonać, że typ jest bardzo niesympatyczny, a wręcz chamski. Ponadto postępuje w terrorystyczny sposób z osobami, z którymi współpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.08.05, 23:40 Ja z kolei miałem okazję poznać pana Leszka prywatnie, nie wiedząc czym zajmuje się zawodowo i w przeciwieństwie do callafiora odniosłem wrażenie, że to przesympatyczny, kulturalny, serdeczny i bezposredni, a nade wszystko naprawdę nie wynoszacy się z racji posiadania sporych pieniędzy ponad innych, człowiek. Myślę zatem, że wypowiedziana przez callafiora negatywna ocena osoby pana Leszka jest pochopna i nacechowana subiektywizmem. Tak lekko nie można wypowiadać publicznie tak kategorycznych, ostrych stwierdzeń. To na co pan Leszek Czarnecki wydaje swoje pieniedze to, moim zdaniem, rzeczywiście jego sprawa, a czyniąc to co czyni, przy okazji daje przykład innym, że swoje finanse można przeznaczać na ciekawe i pozanwcze pasje.Ponadto pragnę zaznaczyć, że celem publikacji i naszych komentarzy winna być jak się zdaje ocena niewatpliwego wyczynu pana Czrneckiego, a nie sąd nad jego osobą, gdyż to nie miejsce i gremium po temu by osądzać człowieka, o którym jak widac różni ludzie mogą mieć prywatnie różne opinie, podobie jak i o każdym z nas. Zatem brawa za wspaniały rekord dla panów Czrneckiego i Starnawskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis tylko ze IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 20.08.05, 00:31 to nurkowanie miało miejsce juz łądne kilka miesiecy temu. Potem Czarnecki obiecał akcjonariuszom getin holdingu że juz nie bedzie nurkował na takie głębokości przez czas jego prezesowania tej firmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy znajomego Re: tylko ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 01:32 Tylko ze Czarnecki juz nie jest prezesem Getin Holdingu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:08 Wiem, z wiarygodnego źródła, że autor powyższego postu napisał go na polecenie pana Czarneckiego. Ten wątek jest pilnie śledzony przez pracownika , który ma obowiązek reagować natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr lepszy niż polskie biznesowe dziady IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 21.08.05, 17:20 przynajmniej nie wyciąga publicznych pieniędzy jak Schetyny, Kulczyki, Gudzowate, Stokłosy i inne dziadostwa. Brawa dla Wrocławiaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: lepszy niż polskie biznesowe dziady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:38 A skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: lepszy niż polskie biznesowe dziady IP: *.wroclaw.mm.pl 21.08.05, 20:38 A co mnie obchodzi jakiś Czarniecki ( czy to ten, co do Poznania po szwedzkim zaborze dla ojczyzny ratowania rzucił się w to morze i zanurkował?)? Odpowiedz Link Zgłoś