Dodaj do ulubionych

Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuższ...

IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.08.05, 23:16
Tylko czekam, aż odezwie się jakiś dureń z tekstem 'a nie mogli tej kasy
wydać na chore dzieci?' :-)

No lewaki, do dzieła. Burżuj kasę wyrzuca w błoto - trza go rozkułaczyć!

P.
Obserwuj wątek
    • Gość: sztab wyborczy Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:41
      A nie mogli tej kasy wydać na chore dzieci???
      • Gość: mysia Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.server.ntli.net 18.08.05, 23:45
        ... a tam na chore dzieci - nie mogli jej wplacic na moje konto w banku???? a
        swoja droga popieram !!! - facet sam zarobil kase to i sam decyduje na co ja
        wydaje i kropka.(sorki za pisownie ale nie posiadam polskiej trzcionki ;))
        • Gość: nom Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: 194.153.216.* 19.08.05, 09:32
          tylko, że wyprawe sfinansował Getin Bank (fakt, że jego własność)
          • Gość: podatnik Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:56
            Chyba wpuścił to w koszta promocji banku.
        • Gość: pan Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:44
          A na czym facet te kase zarobił? A kto sfinansował artykuł w GW? A kto
          sfinansował program w TVN?
          A czy nikt przed nim nie wpadł na urzycie do bicia rekordu tych torped z
          motorkiem, czy poprostu nie jest to traktowane poważnie przez innych nurków?
        • niestaly_czytelnik Złota trzcionka. 19.08.05, 14:26
          :-) :-) :-)
        • leszekwiesiek Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż 26.09.05, 19:08
          ALE CHYBA DO SŁOWA "TRZCIONKI" NIE POTRZEBA POLSKICH LITER?
      • Gość: obywatel Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:55
        O ile mi wiadomo, to pan Czarnecki przyjął zasadę nie wspierania przedsięwzięć
        filantropijnych. A swoją drogą, to wyzywa los. Wydaje mi się, że zbyt długo nie
        pożyje, albo straci zdrowie na ktorejś ze swych ryzykownych eskapad.
        • Gość: P. Lepsze to niż starość przed TV IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.08.05, 10:32
          Lepiej zginąć na którejś z ryzykownych eskapad, niż tkwić całe długie
          życie 'bezpiecznie' przed telewizorem.

P.
    • Gość: Aro Też rewelacja "aktualna" -reportaż jużw TV był IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 01:51
      Coś "wybiórcza" spóźniona o lata świetlne, albo ktoś wreszcie obejrzał
      półgodzinny reportaż z nurkowania powtarzany chyba od tygodnia w TV...
      rewelacja....
    • Gość: Mir Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 19.08.05, 10:14
      I czym tu się podniecać ? Egoiści !!! Yuppies !!! etc.
    • Gość: donio NARCYZ - uwaga ! kryj sie do schronu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:52
      Ja jestem rekordzista w nie uprawianiu seksu i nikogo to nie obchodzi .
      Co mnie obchodzi narcyz Czarnecki ? Doprawdy nic .
      Prosze nie piszcie o tym sa milsze tematy .
      • Gość: mariusz Re: NARCYZ - uwaga ! kryj sie do schronu ! IP: 195.205.73.* 19.08.05, 13:04
        jasne np romek giertych
        • block-buster Mozna miec kase i jednoczesnie fajne hobby... 19.08.05, 13:10
          Nie wszyscy z listy stu najbogatszych maja jakiekolwiek hobby.Dlatego czyn
          Czarneckiego zasluguje na uznanie.Jemu kasa nie wyjadla mozgu,ducha i serca,tak
          jak 99 procent pozostalych KulczykoGudzowatopodobnych...
    • Gość: wroclawianka Re: a Polacy tradycyjnie zazdroszcza IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 19.08.05, 13:07
      umarlabym ze strachu majac takiego meza ;)
      • Gość: ka-ching >umarlabym ze strachu majac takiego meza ;) IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.08.05, 20:43
        ale po fakcie była byś bogatą wesołą wdówką :-D
    • Gość: ikar A nie mogl tej kasy na Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 13:49
      ;-))))
      • swawolny_dyzio Re: A nie mogl tej kasy na Śląsk 19.08.05, 13:56
        Dla mnie był by wyczyn gdyby pan Czarnecki dałby mi robotę
        • Gość: kurt weil Re: A nie mogl tej kasy na S´la˛sk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:15
          leszek czarnecki
          respect

a moze by pan w slask koszykarski zainwestowal i zakonczyl czasy posloprezesa?

• Gość: B. Do Dyzia swawolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:32
          A dla mnie wyczynem byłoby gdyby taki facet jak ty założył firme i sam doszedł
          do pieniedzy.
          Co do Czarneckiego zaś, to i tak nieżle wypada na tle naszej nowobogackiej
          elity: pieniadze wydaje na swoje pasje, nie kupił sobie pałacu z pawiami, ani
          też nie puszcza pawi z vipami na Helu.
        • Gość: gosc Re: A nie mogl tej kasy na Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:40
          dla mnie tez!
    • Gość: wroclawianin Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:13
      Brawo Panie Leszku! Za pomysl i odwage. Okazuje sie jednak, ze Polacy to nie
      tylko aferzysci i nieudacznicy, ale równiez Wielcy Ludzie. Mysle, ze Pan
      Czarnecki ma tyle gotówki, ze starczy na Jego hobby, biedne dzieci i wiele
      innych spraw. A swoja droga byloby wspaniale gdyby stworzyl Nowy Wielki
      Koszykarski Slask, który ktos nam obiecal.
    • callafior Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż 19.08.05, 21:22
      A mógł wydać na dzieci i mógł wydać na nurkowanie. Jego sprawa. Szkoda, że nie
      poleciał w kosmos (w jedną stronę) bo miałem okazję się przekonać, że typ jest
      bardzo niesympatyczny, a wręcz chamski. Ponadto postępuje w terrorystyczny
      sposób z osobami, z którymi współpracuje.
      • Gość: miły Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.08.05, 23:40
        Ja z kolei miałem okazję poznać pana Leszka prywatnie, nie wiedząc czym zajmuje
        się zawodowo i w przeciwieństwie do callafiora odniosłem wrażenie, że to
        przesympatyczny, kulturalny, serdeczny i bezposredni, a nade wszystko naprawdę
        nie wynoszacy się z racji posiadania sporych pieniędzy ponad innych, człowiek.
        Myślę zatem, że wypowiedziana przez callafiora negatywna ocena osoby pana
        Leszka jest pochopna i nacechowana subiektywizmem. Tak lekko nie można
        wypowiadać publicznie tak kategorycznych, ostrych stwierdzeń. To na co pan
        Leszek Czarnecki wydaje swoje pieniedze to, moim zdaniem, rzeczywiście jego
        sprawa, a czyniąc to co czyni, przy okazji daje przykład innym, że swoje
        finanse można przeznaczać na ciekawe i pozanwcze pasje.Ponadto pragnę
        zaznaczyć, że celem publikacji i naszych komentarzy winna być jak się zdaje
        ocena niewatpliwego wyczynu pana Czrneckiego, a nie sąd nad jego osobą, gdyż to
        nie miejsce i gremium po temu by osądzać człowieka, o którym jak widac różni
        ludzie mogą mieć prywatnie różne opinie, podobie jak i o każdym z nas. Zatem
        brawa za wspaniały rekord dla panów Czrneckiego i Starnawskiego!!!
        • Gość: Rafis tylko ze IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 20.08.05, 00:31
          to nurkowanie miało miejsce juz łądne kilka miesiecy temu. Potem Czarnecki
          obiecał akcjonariuszom getin holdingu że juz nie bedzie nurkował na takie
          głębokości przez czas jego prezesowania tej firmie :)
          • Gość: znajomy znajomego Re: tylko ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 01:32
            Tylko ze Czarnecki juz nie jest prezesem Getin Holdingu :)
        • Gość: pan Re: Leszek Czarnecki rekordzistą świata w najdłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:08
          Wiem, z wiarygodnego źródła, że autor powyższego postu napisał go na polecenie
          pana Czarneckiego. Ten wątek jest pilnie śledzony przez pracownika , który ma
          obowiązek reagować natychmiast.
    • Gość: wrr lepszy niż polskie biznesowe dziady IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 21.08.05, 17:20
      przynajmniej nie wyciąga publicznych pieniędzy jak Schetyny, Kulczyki,
      Gudzowate, Stokłosy i inne dziadostwa. Brawa dla Wrocławiaka !!!
      • Gość: pan Re: lepszy niż polskie biznesowe dziady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:38
        A skąd wiesz?
      • Gość: pik Re: lepszy niż polskie biznesowe dziady IP: *.wroclaw.mm.pl 21.08.05, 20:38
        A co mnie obchodzi jakiś Czarniecki ( czy to ten, co do Poznania po szwedzkim
        zaborze dla ojczyzny ratowania rzucił się w to morze i zanurkował?)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka