Dodaj do ulubionych

Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny?

02.10.05, 09:15
Męczy mnie juz beczynność. Mam dość szalony plan. Szalony, gdyż jestem chory
fizycznie i nie dam razy za bardzo pracowac, a chcę wyjechać do Anglii.
Ponadto mam deprechę, która objawia sie w moim przypadku ciagłym zmęczeniem
i znużeniem.
Zamierzam zabrać moje organy Casio i grać na ulicach Londynu piosenki. I
tym sposobem zarobic troche pieniędzy na leki antydepresyjne{z renty mi nie
wystarcza. Rentę mam z powodu choroby fizycznej} Moja rodzina krytykuje ten
pomysł, twierdzi, że jest infantylny. A co wy o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • euforyk Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 09:37
      nie dla depresyjnych ciepłe posady, karty kredytowe i awanse. jestesmy powolani
      do romantyzmu. sam zastanawiam sie nad tresowaniem pcheł.
      • someone2000 Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 09:47
        ?
        • euforyk Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 09:54
          jedz, a nie masz drewnianej fujarki? ona bardziej poruszylaby angielskie serca,
          niz japonska technika.

w grudniu bys gral "Silent night, holy night", i caly londyn u twych stop.

--

♫♪♪♫♪♫♪♫♫

• blue_a Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 13:11
            Mnie się pomysł wydaje trochę ryzykowny. Ale spróbować zawsze można.
            Dobrze preczytałam "nie ma na antydepresant"? Przykro mi się zrobiło...

Może by tak jakąś fundację utworzyć na f?
            Ja poważnie.
            Robilibyśmy coś sensownego, mniej byłoby defetyzmu...

Ktoś jest za?
            • len_nad_leniami Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 14:02
              ja tez nie mam pieniedzy, przykro mi... :/
              • len_nad_leniami Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 14:03
                nie mam pieniedzy na prywatnego psychoterapeute.
                • len_nad_leniami Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 14:05
                  a w moim miescie sa 2 darmowi psycholodzy, ktorzy maja terminy zapelnione na
                  najblizsze pol roku. chodzilam do jednego przez krotki czas tzn, bylam kilka
                  razy, wizyty trwaly 20 minut, odbywaly sie co 2 tyg:/, takze zanim zaczelam sie
                  przelamywac i nie wgapialam sie w podloge czas wizyty mijal:/ beznadzieja
                  totalna, bezsens.
                  • len_nad_leniami Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 14:07
                    a tak w ogole to byl psycholog, nie psychoterapeuta:/ ta cholerna baba gapila
                    sie na mnie i czekala az cos powiem, zaczne mowic, niby to na tym ma polegac,
                    ale sorry ja ogolnie jestem bardzo niesmiala i nie mowie zbyt wiele, zwlaszcza
                    komus kogo nie znam:/ echh... a na czym miala by polegac ta fundacja? na
                    wplacaniu pieniedzy? watpie, ze ktos z forum chcialby przyjac jakas jalmuzne.
                    • len_nad_leniami Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 14:09
                      btw. uwazam, ze Twoj pomysl someone jest ciekawy, ale myslisz, ze zdolasz sie
                      utrzymac grajac na organkach? przykro mi, ale watpie, ze sobie poradzisz... nie
                      chcesz chyba znalezc sie pod sciana placzu, jak gro czesc naszych rodakow.
                      lepiej zostan w Polsce.
                      • euforyk Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 14:12
                        > przykro mi, ale watpie, ze sobie poradzisz... nie
                        > chcesz chyba znalezc sie pod sciana placzu, jak gro czesc naszych rodakow.
                        > lepiej zostan w Polsce.

ten forum jest strasznie zachowawczy, widzi tylko najgorsze mozliwosci. pojechac
                        nie zawadzi, transport działa tez w druga strone.
          • someone2000 Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 16:02
            niestety nie mam drewnianej, :-))))
            • someone2000 Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 16:05
              NIe mam drewnianej...do wiadomości Euforyka
              • euforyk Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 02.10.05, 16:30
                moze w cepelii kup fujarke.
      • hasanet Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 03.10.05, 00:25
        Ja trenowałam skok szczupakiem przez siedem płąnących obręczy.
        • ania_05 Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 03.10.05, 01:03
          nie ryzykowałabym, bo nie zarobisz tym na utrzymanie, ludzie nie są chetni do
          wrzucania do kapelusza. a po drugie pogoda na Wyspach Brytyjskich jest
          dołująca. utrzymanie jest drogie.
          • hasanet Re: Czy wyjazd z depresją do Anglii jest realny? 03.10.05, 05:48
            Zdobyłam dobrze płatny zawód. Zostałam śmieciarzem. Niezła kaska, bo ludzie się
            wstydzą. Ja też, ale złodziejstwa, a nie sprzątania.
    • mlasskacz Jeśli umiesz grac, to realne. Sporo grajków 03.10.05, 08:02
      z Polski widziałem w Norwegii więc radzę rozważyć także ten kierunek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka