Dodaj do ulubionych

ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wizyte

30.11.05, 14:07
Obserwuj wątek
    • joahna Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 30.11.05, 18:00
      zdecydowanie nnnniiieeee!!!!
      W ciągu 10 minut - zdążył załozyć kartę, zebrać wywiad, zbadać mnie na fotelu i
      powiedzięć mi, że badania toxoplazmozy (planowałam ciąże) "to głupota"...
      A najśmieszniejsze jest to,że ja wcale nie ubarwiam!!! To była moja pierwsza i
      ostatnia wizyta u niego
      a! i jeszcze sie spóźnił, bo miał obchód!!!
      porażka
      Pozdrawiam
      Joahna
    • aallicja Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 01.12.05, 19:04
      A ja niestety chodziłam do niego dłużej - leczył moje torbiele na jajnikach, po
      4 latach wylądowałam na stole operacyjnym z podejrzeniem (według Peca) ciąży
      pozamacicznej. Okazało się, że mam endometriozę, usunięto mi jeden jajnik z
      jajowodem. Z całego serca odradzam.
      • ala261 Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 03.12.05, 13:14
        ja takze odradzam
        • moniaziol Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 05.12.05, 12:22
          dziekuje
          napewno sie do niego nie pojde na wizyte
          • magdak5 Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 08.12.05, 15:25
            Odradzam zdecydowanie !!!!!
    • kasiabraun Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 22.12.05, 13:15
      mi przez 2 tyg. wmawial ze jestem w ciazy a to byl torbiel. odradzam odradzam i
      jeszcze raz odradzam
      • bonda2 dr Pec z Legionowa 20.06.06, 14:50
        Ja byłam u niego ostatnio. Stwierdził torbiel endometrialną ale potwierdziła
        się diagnoza u innego lekarza. Bardzo nie podobało mi się to że się wiecznie
        spóżnia (raz zrezygnowałam z czekania na usg bo mialam kolejna umówioną wizytę
        na która ja nie chcialam sie spoznic) i to że w 5 min. przyjmuje pacjentkę nie
        wyjaśniając dokładnie wszystkiego, spieszy się ze wszystkim... a za wizytę się
        przeciez płaci (60 zł)...
    • julia.com Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 25.06.06, 00:38
      Zdecydowanie odradzam!! Byłam kilka razy i sam sposób rozmowy,odnosił się do
      mnie per "ty", mimo ze miałam wtedy 24 lata to jednak głupio się czułam. Nie
      mówiąc już że leczył, leczył i nie wyleczył... spóźnić potrafił się i półtorej
      godziny...
      • bonda2 Re: ginekolog J. Pec czy warto do niego isc na wi 07.07.06, 11:03
        wiem, wiem ;-) do mnie też mówił na ty a ja mam 28 lat ;-) On chyba tak
        zawsze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka