wiolettaks Re: WROCŁAW 20.06.05, 15:00 Mam pytanie czy, któraś z Pań była jest pacjntkom Pani dr Adamkiewicz. Pzryjmuje ona w gabinecie na Piłsudskiego. Proszę o opinie... Odpowiedz Link
szila_29 Re: WROCŁAW-dr Malik, szpital na Kamieńskiego 22.07.05, 23:53 Prosze o info na temat doktora Malika. Odpowiedz Link
billy.joe.a ....:::...Dr. Tracz- opinie...:::... 21.07.05, 20:12 bardzo prosze o opinie na temat tej pani dokor... Odpowiedz Link
abulcia Re: ....:::...Dr. Tracz- opinie...:::... 29.07.05, 13:34 też chciałabym coś poczytać o tej Pani Doktor, koleżanka własnie zaczęła się wizytowac u niej - czy ktoś coś wie o niej? Odpowiedz Link
billy.joe.a Re: ....:::...Dr. Tracz- opinie...:::... 29.07.05, 17:34 Własnie byłam u pani doktor. Jest córką pani dr.Krystyny Hirowskiej-według mnie świetnego lekarza. Mi wykonowała tylko USG. Wrażenie wywarła na mnie dobre. Nie cukierkowa, bez słodziutkich zwrotów. W każdym bądź razie leczenie zamierzam kontynuować u starszej pani Hirowskiej. Polecam dla kobiet z problemami onkologicznymi. Odpowiedz Link
marcia99977 Re: WROCŁAW 25.07.05, 11:16 czy może ktoś zna dr Eliasa? chciałaby się dowiedzieć czy będzie dobrym lekarzem do prowadzenia ciąży? Odpowiedz Link
edziarudnicka Re: WROCŁAW 26.07.05, 08:00 Koleżanka chodzi do dr Eliasa! Jest bardzo zadowolona! Ma do niego pełne zaufanie!!!!!Rodzi w sierpniu już !!!! Odpowiedz Link
dosias Re: WROCŁAW 20.11.05, 21:48 Mam nadzieję, że Cie nie zawiedzie, ale przez Jego lekkomyslnośc urodziłam wcześniaka z ogromnymi problemami. Tylko Jego wina i nigdy Mu tego nie wybaczę Odpowiedz Link
dosias Re: WROCŁAW 20.11.05, 21:54 Byłam pacjentką eliasa, potem sidora, nie polecam, ze względu na weekend w momencie kłopotów z ciażą umawiali się ze mną za 2 dni Odpowiedz Link
ania.gr Re: WROCŁAW dr Elias 01.08.08, 03:33 dra Eliasa też niestety nie mogę polecić. Na pierwszej wizycie mnie ujął, wydawało mi się, że trafiłam świetnie, kiedy pojawiły się problemy nadal myślałam, że będzie ok. Naciągnął mnie na zabieg, wobec którego byłam sceptyczna i który niestety się nie udał. No chyba moje wątpliwości nie były nieuasadnione. Wizyta była prywatna i zabieg płatny. Poczekalnia jest pełna kobiet w ciąży, które liczą, że jego nazwisko w karcie ciąży zapewni im lepsze traktowanie na Dyrekcyjnej, a on to wykorzystuje. W przypadkach trudnych się nie sprawdza. Daje telefon, a kiedy sie dzwoni uspokaja i każe przyjść na wizytę za dwa dni, kiedy jest już za póxno na cokolwiek. Do błedów się nie przyznaje. Dla ciąż bezproblemowych na pewno jest super, bo utwierdza, że wszystko jest dobrze, nie pozwala się przejmować błahostkami. Gorzej kiedy coś zaczyna się dziać coś złego. Odpowiedz Link
mi_71 Re: WROCŁAW_Florjanski 25.07.05, 13:30 Co o nim sadzicie? prowadzi moja ciaze i mam mieszane uczucia, chtenie pogadam z jego pacjentkami, jak wyglada opieka z jego strony w trakcie porodu itp. Odpowiedz Link
weronusia Re: WROCŁAW_Florjanski 31.08.05, 18:10 A co ci najbardziej nie odpowiada? Jeśli chodzi o ogólną enigmatyczność to rzeczywiście jest to lekarz który za dużo nie mówi. I nie bardzo kojarzy pacjentkę - trzeba się przypominać . Ale podobno dobry fachowiec, zwłaszcza od wad rozwojowych płodu. Jest ordynatorem ale na patologii ciąży więc nie wiem czy tam będziesz rodzić? Odpowiedz Link
gusia-81 Re: WROCŁAW 30.07.05, 21:36 Dr.Małgorzata Winiarska, szpital na Kamieńskiego, praktyka prywatna na W.Pola Moja lekarka "od zawsze", teraz prowadzi moją ciażę.. Zawsze byłam i jestem zadowolona Odpowiedz Link
qxv Prof. Gabrys 01.08.05, 20:35 A co sadzicie o prof. Marianie Gabrisiu? W gabinecie pelna kultura ale niemozliwie drogo. Odpowiedz Link
mgrzego1 Re: Prof. Gabrys 11.07.06, 14:24 nie polecam nikomu dr gabrysia!!! bylam jgo pacjentka przez 3 lata i udalam sie takze jak zaszlam w ciaze, wpadl w rutyne, nastawiony jest tylko na zarabianie pieniedzy.zapomina o podstawowych badaniach, jest niekomunikatywny, wrecz nieuprzejmy, nie chce udzielac odpowiedzi na zadne pytania. Odpowiedz Link
apia79 Re: Prof. Gabrys 09.01.07, 15:55 Co do profesora, absolutnie nie można zgodzić się z tym, że nie udziela odpowiedzi na zadawane pytania. Na pewno nie jest również nieuprzejmy=raczej to typ kaznodzieji tłumaczący spokojnym głosem wszystko!!!!Faktycznie b.drogi, i co do skierowań to różnie to bywa, ale jeśli wcześniej badania były robione to po co powtarzać. fachowiec kompetentny, pomógł mi wyjść po ciąży, która ciążą nie była. Odpowiedz Link
eli2210 nie GABRYŚ tylko GRYBOŚ 30.12.07, 19:41 gdybyś rzeczywiście była jego pacjętką przez 3 lata to bys wiedziała jak sie nazywa. Jest podobno specjalistą, chodziłam do niego jak nie byłam w ciazy, ale jak zaszłam to mi nawet usg nie zrobił bo nie ma w gabinecie a 150 zł bierze za wizytę... dlatego zmieniłam go na innego... Odpowiedz Link
billy.joe.a Re: WROCŁAW-Kinal-przezylam zgon :] 03.08.05, 18:52 siedze sobie ostatnio w przychodni na Psim Polu, patrze na tabliczki lekarzy przyjmujacych tam i widze nazwisko- Kinal... tyle sie o niej naczytalam i nagle jest tak blisko mnie :] Odpowiedz Link
kitix Kotkowska-Szeps idealna dla panikar;) 04.08.05, 15:21 Byłam w corfamedzie, polecam dziewczynom, które idą pierwszy raz, boją się wyniosłych lekarzy, a chcą mieć zrobiony komplet badań i fachową poradę. Pani doktor jest bardzo miłą osobą, dobrze dobrała mi hormony, przeprowadziła pełny wywiad i była bardzo delikatna taki powinien być standart, jednak trudno trafić na ginekologa, który nie przestraszy młodej i obsesyjnie nielubiącej badan pacjentki. Innym dobrym i delikatnym ginekologiem jest doktor Klimczak, która przyjmuje w przychodni Longvita. Odpowiedz Link
megynka dr. Andrzej Pawluk 05.08.05, 12:40 Czy ktoś zna tego lekarza albo ma dane teleadresowe jego gabinetu. Proszę o kontkat: megynka@poczta.fm lub komentarz na forum. Odpowiedz Link
grazyna73 Re: dr. Andrzej Pawluk do megynka 07.08.05, 21:59 odpisałam ci na adres na tym forum Odpowiedz Link
lili37 Re: STUDZIŃSKA-KALOTA 07.08.05, 14:20 Hej dziewczyny co slyszalysci o dr Studzinskiej-Kalota ja bylam u niej dwa razy wylezyla mnie z nadzerki z ktora przez pare lat walczylo kilku lekarzy a przed przepisanem tab antykoncepcyjnych dala skierowanie na badanie hormonow, jest konkretna bezposrednia i szczera Odpowiedz Link
agatha19801 WROCŁAW 09.08.05, 19:57 czy ktos slyszal o doktorze BOBRUKU?? przyjmuje na waigla.. Odpowiedz Link
gagatka70 Re: WROCŁAW 11.08.05, 14:51 Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii o dr Elzbiecie Jaworskiej ( przyjmuje na Zaporoskiej). Chcę zmienić lekarza, zastanawiam się nad dr Jaworską, ale słyszałam o niej tyko jedną opinię ( dobrą). Czy na forum jest jakaś pani, która może wyrazić swoje zdanie? Odpowiedz Link
pre6 Re: WROCŁAW 12.08.05, 10:01 Mam pytanie o dr. Krystynę Hirowską z Onkomedu? Czy ona tam przyjmuje prywatnie? Ile kosztuje wiztyta? Czy ma sprzęt typu USG na miejscu, czy pobiera cytologię? I jak wygląga kwestia wizyt - czy trzeba długo czekać na korytarzu czy też umawia się określoną godzinę? Odpowiedz Link
billy.joe.a dr Hirowska 12.08.05, 17:11 Już pisałam o tej pani na tym forum, więc możesz poszukać. leczę się u niej już kilka miesięcy. w onkomedzie nie ma usg, cytologie wykonuje, wizyta kosztuje 80 zł. umawiasz się dzwoniąc do rejestracji na daną godzinę. najdłużej czekałam ok 15 min. Sama pani doktor według mnie jest dobrym lekarzem, nie mam zastrzezen. Jesli masz powazniejsze problemy to polecam. Odpowiedz Link
pre6 Re: dr Hirowska 13.08.05, 11:22 Dzięki za odpowiedź. Mam juz dość swojego gina - może znasz dr. Kinal z Zacisza. Problemy mam, ale nie onkologiczne, po prostu bałagan hormonalny po odstawieniu tabletek antykon. A obawiam się, że moja ginekolog zaproponuje znowu tabletki antykon na uregulowanie okresu. I tak błędne kółko. pozdrawiam Odpowiedz Link
billy.joe.a Re: dr Hirowska 13.08.05, 12:30 słyszałam nie za dobre opinie i jesli nie myle ja z Kulon to chyba znajoma tez do niej chodzila. Odpowiedz Link
olaart Re: dr Hirowska 02.10.05, 22:40 Chodziłam do Kinal i Kulon i radzę się od obydwóch trzymać z daleka. Odpowiedz Link
gagatka70 Elżbieta Jaworska- czy ktoś zna panią doktor? 16.08.05, 10:12 Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link
gagatka70 Re: Elżbieta Jaworska- czy ktoś zna panią doktor? 26.08.05, 18:27 Naprawdę nikt nie zna? Cóż, sama będę musiała się przekonać. Odpowiedz Link
grazyna73 Re: Elżbieta Jaworska- czy ktoś zna panią doktor? 04.09.05, 12:08 gagatka70 napisała: > Naprawdę nikt nie zna? Cóż, sama będę musiała się przekonać. Poznałam ją w szpitalu na Brochowie. Konkretna, ale mało sympatyczna, myślę jednak, że prywatnie to co innego. Pzryjmuje na Zaporowskiej z Pawlukiem, a jego poleciłamby z czystym sumienień, bo miły, delikatny...sama zadecydujesz Odpowiedz Link
karola1705 Re: Elżbieta Jaworska- czy ktoś zna panią doktor? 15.11.20, 18:33 Hej! Od Twojego posta minęło już kilkanaście lat, ale mimo to postanowiłam napisać. Dziś ja szukam informacji o pani dr Jaworskiej. Bardzo zależy mi na odpowiedzi ,pozdrawiam Odpowiedz Link
corka_ksiezyca1 Re: WROCŁAW 13.08.05, 12:15 W Przychodni Towarzystwa Rozwoju Rodziny przy Podwalu 74(za Konsulatem Niemiec) przyjmuje dr Kireki Omanwa.Polecam.Dokładny, delikatny,cierpliwy i traktuje kobietę jak człowieka. Nie polecam lekarzy z przychodni na Dobrzyńskiej.Dr Fonfara bez pielęgniarki nic nie zrobi,a ona z kolei bez przerwy urzęduje w gabinecie.Zamknęłam drzwi, by swobodnie rozmawiać z lekarzem, a ta je otwiera.Mam prawo do prywatności i nie toleruję takich zachowań.Od roku tam nie chodzę.Pielęgniarka nie chciała mi wydać wyniku mej własnej cytologii.Paranoja. Polecam za to doktora Omanwę. Odpowiedz Link
billy.joe.a dr. Regina Borejko-proszę o info. 14.08.05, 15:05 Czy któraś z was może chodzi do tej pani doktor? Odpowiedz Link
monikaa2 RADOSŁAW BLOK 19.08.05, 18:21 RADOSŁAW BLOK przychodnia aa -vita ul.racławicka czy ktoś może coś powiedzieć o Radosławie Bloku CHCIAŁA BYM IŚĆ BO PRZYJMUJE na nfz Odpowiedz Link
marcik1 Re: RADOSŁAW BLOK 15.09.05, 21:53 Moja mama była u jednego z nich tego starszego więc nie wiem jak ma na imie (bo jest jeszcze syn). Chciał ją naciągnąć na zabieg - płatny, dodam że w szpitalu za państowe pieniądze - no i na wizycie zagadywał o łapówce......czujecie? nastraszył mamę, że zabieg poważny i że źle z nią ale miejsc w szpitalu nie ma ale on może cos załatwi! Po prostu CZEKAŁ NA KASĘ! Bezczelny - ktos powinien zrobić mu podpuchę i nagrać i zamknąć gościa - tam jego miejsce! Mama przeszła depresję, bo jak się tu nie załamać. Dobrze, że tato prawie na siłe zabrał ją do innego lekarza i okazało się że to zwykły zabieg i że sie nie spieszy! KOSZMAR!!! Odradzam tylko się dowiedz czy to ojciec czy syn ma na imię Radosław! Odpowiedz Link
abulcia gdzie we Wrocławiu do dobrego gina? 24.08.05, 10:24 Witam wszystkich, chcę zrezygnować ze swojego lekarza ( dr M. Wojak). Poradźcie do kogo się udać - nie jestem w ciąży, nie staram się w tej chwili o dziecko (nie wykluczam takich starań za kilka miesięcy) mam problemy z nieregularnymi cyklami. Z góry dziękuję za radę Odpowiedz Link
weronusia Re: WROCŁAW 03.09.05, 18:46 DR PAJĄK - Proszę o opinie w prowadzeniu ciązy i gdzie ma gabinet? Odpowiedz Link
weronusia dr PAJĄK 03.09.05, 18:47 Proszę o opinię co do prowadzenia ciąży i gdze ma gabinet? Odpowiedz Link
danade Re: dr PAJĄK 04.09.05, 01:22 Przy ul. Energetycznej, okolice ronda Powst. Śl. Jako położnika nie polecam, nawet -odradzam...Robi dobre wrażenie, jest miły i kulturalny...i to wszystko. Odpowiedz Link
miyoki Re: dr PAJĄK 23.08.06, 17:59 ja nie polecałam w innych sprawach, teraz prowadzę u niego ciąże byłam zadowolona bo zawsze uśmiechnięty, wszystko dobrze, bez zbędnej przesady w badaniach i lekach i to mi odpowiadało ale czym bliżej końca jestem coraz bardziej zirytowana, olał sprawę wysokiego cukru, na teramt porodu nie można porozmawiać, generalnie wizyty trwają krótko a o badaniach muszę sama się dopytywać czy coś robić czy nie. Wiec nie wiem czy to doświadczenie mu pozwala na taki sposób prowadzenia ciąży czy po prostu olewa sprawę. Odpowiedz Link
ela124 Re: dr PAJĄK 26.08.06, 21:47 Ja też całą ciąże chodziłam do dr Pająka, cukier miałam 186 ale kazał mi zrobić jeszcze raz po diecie. I po głodówce miałam 140 i mieściłam się w normie. O porodzie mówił tylko tyle, że wszystko jedno gdzie się rodzi i to nie ma znaczenia bo wszędzie jest tak samo. Dla mnie miało.Nie polecam za 120 zł takiej opieki, Pana Doktora. Odpowiedz Link
annalalik Re: WROCŁAW 06.09.05, 11:59 CYTAT: ----------------------------------------------------------- ania-n 06.09.2005 11:18 + odpowiedz Witam. Szukam opinii na temat dr Marka Tomiałowicza?? Ktoś zna ?moze wie gdzie przyjmuje? Czy ma etat w klinice? Odpowiedz Link
exile6 ktos zna drTomialowicza?drBilizanowskiego? 01.11.05, 00:34 ja znam dr M. Tomialowicza. Ktos jeszcze? Wlasnie zastanawiam sie, czy zmieniac, czy nie. Mam mieszane uczucia - z jednej strony konkretny, nie robi problemow, nie naciaga. Ale wlasnie: badan raczej nie wymaga, nie wypytuje, malo go dziwi Moze uwaza, ze samemu trzeba pilnowac,kiedy co sie robi? a ktos zna dr Bilizanowskiego? i czy polecacie Corfamed? tu sporo opinii pozytywnych, ale spotkalam sie tez z odmiennymi Odpowiedz Link
silja22 Re: WROCŁAW 09.11.05, 13:09 również poszukuję opini na temat tego lekarza! leczę się u niego już od ponad roku. trafiłam do niego z lekkimi upławami, kazał przyjśc do prywatnego gabinetu. (100 za wizytę 150 z wymazem) za komplet badan na dzień dobry zapłaciłam 250 pln. efekt? nie wiem, wg wymazów mam wciąż problem z nawracającą (bez względu na współżycie ) bakterią e-coli. w pewnym momencie, doszła grzybica (nigdy wcześniej jej nie było i uciążliwe objawy jak: obfite upławy, bóle brzucha. często po leczeniu farmakologicznym na kontrolnym wymazie było "wszystko ok" jednak 2 tygodnie później okazywało się (w tym czasie nie współżyłam), że jest stan zapalny i znów e-coli. otatnio zaczęły się plamienia w "środku cyklu" podczas stusunku, czuję się jakbym tam w środku miała wszystko "rozorane" jednym słowem czuję się gorzej niż przed leczeniem u niego szukałam na forum i właściwie nie znalazłam zadnych opinii o nim. będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link
silja22 Re: WROCŁAW DR TOMIJAŁOWICZ!!!!!!! 09.11.05, 13:10 silja22 napisała: > również poszukuję opini na temat tego lekarza! > leczę się u niego już od ponad roku. trafiłam do niego z lekkimi upławami, kaza > ł > przyjśc do prywatnego gabinetu. (100 za wizytę 150 z wymazem) > za komplet badan na dzień dobry zapłaciłam 250 pln. > efekt? nie wiem, wg wymazów mam wciąż problem z nawracającą (bez względu na > współżycie ) bakterią e-coli. > w pewnym momencie, doszła grzybica (nigdy wcześniej jej nie było i uciążliwe > objawy jak: obfite upławy, bóle brzucha. > często po leczeniu farmakologicznym na kontrolnym wymazie było "wszystko ok" > jednak 2 tygodnie później okazywało się (w tym czasie nie współżyłam), że jest > stan zapalny i znów e-coli. > otatnio zaczęły się plamienia w "środku cyklu" podczas stusunku, czuję się > jakbym tam w środku miała wszystko "rozorane" > jednym słowem czuję się gorzej niż przed leczeniem u niego > szukałam na forum i właściwie nie znalazłam zadnych opinii o nim. będę wdzięczn > a > za pomoc. Odpowiedz Link
pete34 Re: WROCŁAW 22.12.05, 00:12 Słyszałaś kiedyś o endometriozie? To coś daje m.in.plamienia w cyklu i ból w czasie stsunku, znajdź dobrego lekarza z dobrym usg mnie polecono Gejdela,ale nie wiem, czy naprawdę jest tak dobry, na razie zbieram opinie na jego temat. trzymaj się Silja! Odpowiedz Link
weronusia Re: WROCŁAW-DR GEJDEL 22.12.05, 17:56 Odpowiadam na ten post Nie znam doktora ale bardzo polecano mi jeśli chodzi o specjalistę od USG dr Floriańskiego z Dyrekcyjnej. Przyjmuje w każdą środę na AM na Borowskiej - USG 70zł. Odpowiedz Link
weronusia dr FUSH - ciąża 07.09.05, 20:04 Proszę o opinię o dr Fush odnośnie prowadzenia ciąży. Odpowiedz Link
paula2006 Re: WROCŁAW 08.09.05, 11:27 Czy ktoś wie w którym szpitalu pracuje Agnieszka Zabielska-Radomska? Odpowiedz Link
seminola Re: WROCŁAW 15.09.05, 11:06 Mam serdeczną proźbę o namiary na dra Eco. Chciałabym spóbować do niego, ale nie wiem, gdzie go szukać. Bardzo proszę, jak ktoś zna jakiś nr telefonu lub adres, pod którym przyjmuje - podzielcie się Odpowiedz Link
donciaw dr.Kinal, Psie Pole- gdzie?? 26.09.05, 15:01 Ktoś pisał ,że dr Kinal przyjmuje na Psim Polu, a w której przychodni, może w Zawidawiu?? I czy możecie coś jeszcze o tym lekarzu napisać? Czy pracuje w jakimś szpitalu, jak prowadzi ciążę? Odpowiedz Link
donciaw Re: dr.Kinal, Psie Pole- gdzie?? 26.09.05, 16:48 Pomyłka, sorry chodziło mi nie o Kinal a o dr Reszczyńską, juz wiem ,że w Zawidawiu, ale co jeszcze o niej możecie napisać?? Odpowiedz Link
daka100 prowadzenie ciąży 27.09.05, 16:13 Czy któraś z Was prowadziła ciąże u dr. Kinal. Jaka ona jest? Odpowiedz Link
kasia-1978 Re: PiotrWoytoń-pl.Hirszfelda, "polikl. na grobli" 30.09.05, 08:20 polecam , + pracuje w szpitalu na brochowie Odpowiedz Link
ewencja Zbigniew Saczko 03.10.05, 19:38 Witam, szukam opinii na temat doktora Z.Saczko, ile kosztuuje u niego wizyta prywatna? Wiem, żę pracuje na Brochowie, tam mi uratował...piekny dzień Pozdrawiam ZEZisko Odpowiedz Link
wiosenna10 Re: WROCŁAW-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.05, 11:16 Poszukuję informacji o dr Witoldzie Skrzypku z Obornik Śl.(czy miał przypadki, w których ciąża się komplikowała z jego powodów?) i o dr Rozdolskim(prywatny gab. w Oleśnicy i praca na Dyrekcyjnej(jakim jest specjalistą w przypadku ciąży zagrożonej po obciążeniu genetycznym, cukrzycy, niewydolności szyjki macicy). BARDZO PILNE. Szukam dobrego lekarza. Pierwsza ciąża poroniona, w drugiej ciąży po komplikacjach ww dziecko zmarło po 4 dniach. POMÓŻCIE Odpowiedz Link
weronusia Re: WROCŁAW-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 18:24 dr Florjański - pracuje na patologii na Dyrekcyjnej (ordynator) zajmuje się wadami genetycznymi płodu. Odpowiedz Link
annalalik Re: WROCŁAW 21.10.05, 20:59 CYTAT: lasara 21.10.05, 15:54 + odpowiedz Poszukuję dobrego ginekologa we Wrocławiu- jak wszyscy na tym forum. Mnie chodzi jednak o kogoś z doświadczeniem operacyjnym, szpitalnym. Mam polipy macicy, jestem po zabiegach, obecnie- od nowa to samo. Proszę o dobrą radę. Nie chciałabym nikogo sugerować, ale słyszałam o dr Bloku z kliniki. Czy któraś z Pań była może u niego??? A może ktoś inny- poradźcie! Dzięki za każde info! Odpowiedz Link