Dodaj do ulubionych

GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.11.04, 12:37
Czy znacie jakegoś dobrego lekarza w Gubinie (miasto graniczne z Niemcami)?
Chodziłam do jednego,ale on jest tylko miły,a tak poza tym nie traktuje
poważnie swoich pacjentów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nutrient Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.04, 11:55
      W gubinie najlepszy jest ordynator oddziału gin-położ Szczot!!!! Bierze 50 zł
      za wizytę
      • agnes79 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.04, 15:45
        Właśnie tego nazwiska nie chciałam przeczytać,bo on nie jest taki dobry jak
        myślisz,nie zależy mu na pacjentkach,on tylko jest taki miły.A za wizytę bierzę
        40 zł.Wiem to z własnego doświadczenia.
        • baby_doll85 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.05, 15:34
          Tak bierze 40 zl za wizyte, ale moim zdaniem jest poprostu najlepszy! Rodzilam
          na jego oddziale we wrzesniu i naprawde byl super, troskliwy, mily, wyslucha,
          doradzi, teraz chodze do niego prywatnie - bylam wczorajsmile i nie zamienie go na
          zadnego innegosmile
        • baby_doll85 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.05, 18:06
          Agnes a moge jeszcze zapytac czym Cie doktor Szczot uraził?
      • baby_doll85 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.05, 15:32
        Zgadzam sie 100% dr Szczot jest poprostu najlepszy w wojewodztwie. bardzo mily
        i kochanywink
        • agnes79 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.05, 19:52
          Zgadza się on jest baaaaaaaaaaardzo miły!!! Jednak gdy ciąża jest zagrożona, to
          nie za bardzo chce pomóc pacjentce,i wiele inych rzeczy robi złych. Wiem to od
          moich koleżanek.Pozdrawiam!!!
          • baby_doll85 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.05, 13:49
            aha czyli nic nie wiesz, bo jak cos wiesz od innych to znaczy ze nie z wlasnego
            doswiadczenia.
            Ja mialam ciaze zagrozona i pomogl, bardzo duzo.
    • annalalik Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.05, 08:36
      CYTAT:

sliver731 15.11.05, 19:59 + odpowiedz

Dr Szczotjest miły ale za to zaleca w szpitalu pacjentkom, które mają problemy
      z zajściem w ciąże zabieg HYDROTUBACJI.W Polsce tego zabiegu nie stosuje się od
      10 lat, jest on wręcz szkodliwy. Dobry lekarz powinien takie rzeczy wiedzieć.
    • soltyska11 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 19:55
      Czesc dziewczyny. Ja mam zle i dobre mniemanie o dr Szczocie. Zle - faktycznie
      jesli chodzi o zagrozona ciaze ( nie wiem jak prywatnie, lecz w szpitalu)
      pozostawia naturze. Jestem tego przykladem. Dobre - ostatnio mialam problemy
      ginekologiczne. Bardzo mi pomogl ( prywatnie) jest mily i w miare dobrze
      tlumaczy, lecz nie do konca. Wiem ze to czlowiek, a nie komputer. Nie wiem czy
      ktoras z was pamieta ordynatora z Krosna Odrz. To stanowisko pasowalo do niego -
      byl ordynarny i dalej jest, mimo ze to dobry specjalista. Uratowal moja
      pierwsza ciaze. Co wy dziewczyny sadzicie o Rózy Demut. Wlasnie jutro do niej
      ide?
      • agnes79 Re: GUBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.06, 21:52
        Witam!Nie tylko opierałam się na opinii moich koleżanek,ale sama jestem tego
        przykładem (2 poronienia,a on chciał sparwdzic czy mam drożne jajowody),że nie
        zależy mu na pacjentkach (może ze względu na to,że ma ich bardzo dużo,w końcu
        jest ordynatorem).Zawsze będa podzielone opinie na temat jego leczenia.Ja
        jeżdżę do ginekologa w Zielonej Górze,jestem bardzo zadowolona, dzięki niemu
        nie długo urodzę moje ukochane maleństwo.

P.S.Cieszę się,że dr Szczot umie pomóc niektórym dziewczynom. Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka