abprall 02.02.06, 09:37 www.piano-midi.de/midis/chopin/chpn_op25_e11.mid frycek chopin Etudes, Opus 25 No. 11 "Winter Wind" (zimowy wiatr) ------------------ pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ________________Prawdziwa historia________________ 02.02.06, 10:59 Alkoholizm jest niestety chorobą smiertelną, przekonał się o tym mój kolega, którego po 25 latach odwiedziłem i od razu odwiozłem na odwyk. W samochodzie, do którego go po skutecznych namowach wreszcie wsadziłem, powiedział mi, że "ratuję mu zycie". Gdy się lepiej poczuł, zadzwonił do znajomych a ci życzliwie odwieźli go domu gdzie po 3 dniach zapił się na śmierć. Był profesorem i członkiem wielu towarzystw naukowych. Uznanym w sojej dziedzinie wybitnym naukowcem, rozchwytywanym i zarzucanym intratnymi propozycjami, które kończyły się albo zakupem dwu "krów" w Baltonie na lotnisku albo kompromitacją na pierwszym raucie po imponującym wykładzie. Zamkniety bez klucza i bez gotówki namówił gościa by pożyczył mu na pół litra, kupił je wraz ze śrubokrętem i rurką-wężykiem ... odkręcił wizjer i przez elastyczną, rurkę przeciągnietą przez wizjer wypił do dna w kilka chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: ________________Prawdziwa historia___________ 02.02.06, 11:11 wiem ,sam kiedyś chlałem... były służby , gdzie obowiązkiem było chlanie ...szczególnie dotyczyło to dystryktów wschodnich...kto nie chlał , nie miał szans na przydział w te obszary...ale odwykówa to dla ludzi bez charakteru... samemu trzeba pier'dolnąć pewnego dnia w stół i ryknąć "STOP"... bez ersatzu....ten co potrzebuje wsparcia bliżnich w likwidacji nałogu , nigdy z tego nie wyjdzie... jak hitler z goeringem zrobili kaputt, japonię spłoszyły atomy... aj,waj gewałt..nieszczęsne dni gomory.... ----------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś