Dodaj do ulubionych

Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja

IP: *.dc.dc.cox.net 07.02.06, 15:46
Oto lisata wytypowanych kandyadtow na Prezydenta Radomia, w kolejnosci
zgloszen na Forum, mozna ja rozszerzac podajac “zaslugi” wymienianego kandydata.

Przystapmy do oceny kandydatow na zasadzie gwiazdek hotelowych.

(*) COS zrobił dla Radomia
(**) zrobił COS waznego dla Radomia
(***) zrobił COS bardzo waznego dla Radomia
(****) osiagnal COS waznego w zyciu i polityce
(*****)bedzie potrafił COS bardzo waznego zrobic dla Radomia

KANDYDAT/post w ktorym zostal zgloszony(data zgloszenia)-zglaszajacy

RYSZARD FAŁEK,/forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=35382364 (21.01.06,
17:08)-Wspolnota

ROMAN KLUSKA, /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=35382364&a=35515010
(24.01.06, 07:04)- szybka.osa

TADEUSZ WYDRA, /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36072087&a=36075177
(02.02.06, 14:23)- KIBIC

JAROSŁAW MOLENDA, /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36072087&a=36087655
(02.02.06, 17:45)- wyborca

MAREK WIKIŃSKI, /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36141103 (03.02.06,
13:44)- Runo

JAKUB KLUZIŃSKI(jdk), /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36072087&a=36271193
(05.02.06, 23:02)- KIBIC

ZBIGNIEW KUŹMIUK, /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36300121 (06.02.06,
14:07)-iuslex

... (Yoda),/forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36301033 (06.02.06, 14:19)-
komnen
Obserwuj wątek
    • Gość: cfgqe Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: 80.51.246.* 08.02.06, 08:43
      jakub kluziński???? to chba żart. kilka dni temu pisał, że leszek i on nie mają
      żadnych aspiracji politycznych i nie chcą wykorzystywać swojego nowego
      stowarzyszenia do celó niewiadomo jakich.
      kłamczuchy jak wszyscy z polityki, ale zaczynać juz na samym początku to juz
      kretynizm.
      • komnen Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja 08.02.06, 09:05
        KIBIC te twoje zamiłowanie do list przebojów i statystyk kwalifikuje cię w gronie nerwicy natręctw
        w młodości za długo słuchałeś Listy Przebojów III PR
        to teraz układasz listy przebojów III RP - ohyda!

Wie to dzisiaj każdy ceper
        że na listach górą lepper
        KIBIC - trąd to jest choroba
        a od wódy mrze wątroba
        lepiej więc o rannym brzasku
        wassermana złapać w lasku
        górą Budki Skaryszewskie
        syf żre mózg - więc co jest lepsze?

• Gość: hey Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: 82.139.48.* 08.02.06, 09:55
          Tadeusz Wydra *****
          • Gość: dyzio Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:49
            www.senat.gov.pl/k4/dok/sten/oswiad/Lipowski/1801o.htm
            A zaczyna się tak:

I. Tadeusz Wydra został tymczasowo aresztowany postanowieniem Prokuratora
            Wojewódzkiego w Katowicach w dniu 1 sierpnia 1996 r. , będąc podejrzanym o
            przestępstwo z art. 201 d.k.k. w zw. z art. 58 d.k.k., polegające na
            zagarnięciu mienia społecznego o znacznej wartości 69.951.269.900 st. złotych
            na szkodę różnych przedsiębiorstw. Czas stosowania tymczasowego aresztowania w
            postępowaniu przygotowawczym oznaczony został do dnia 30 maja 1997 r. W dniu 27
            maja 1997 r., a więc przed upływem tego terminu przeciwko Tadeuszowi Wydrze
            został skierowany akt oskarżenia do Sądu Wojewódzkiego w Katowicach, który nie
            podjął żadnej decyzji w przedmiocie dalszego utrzymania tymczasowego
            aresztowania wobec wyżej wymienionego, stojąc na stanowisku, że wniesienie aktu
            oskarżenia i przekazanie oskarżonego do dyspozycji sądu oraz upływ okresu
            tymczasowego aresztowania oznaczonego na etapie postępowania przygotowawczego,
            nie nakłada na sąd obowiązku automatycznego i z urzędu wypowiadania się w
            kwestii przedłużenia tymczasowego aresztowania albowiem środek ten nadal trwa
            do chwili, gdy nie upłynęły terminy określone w art. 222 § 3 d.kpk, tj. 1 rok i
            6 miesięcy w sprawach o występki i 2 lata w sprawach o zbrodnie.

• Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 12:49
          koles jak sie polityka chcesz zajmowac to musisz sie przygotowac do "nerwicy
          natręctw" oraz "ohydy" dlatego proponuje ci sie polityka nie zajmowac i
          zbytecznych komentarzy pisac, poniewaz spraw nie rozumiesz, nie znasz a glos
          zabierasz, idz sobie na forum lub do watkow gdzie jest rymow czestochowskich pelno

PS
          od dzisiaj posty z nikiem KIBIC omijaj z daleka bo cie wciagne na liste bojowkarzy
      • Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 12:42
        ja nie pytalem Jakuba Kluzinskiego o zdanie czy chce kandydowac, ja go zglosilem
        za projekt obywatelski trase S12, bo pokazal jak nalezy postepowac aby sprawy
        radomskie ruszyc i z dolka Radom wyciagnac, jest bardzo aktywnym na tym forum i
        pisze madrze, zna jezyk angielski, innych osiagniec nie znam, politycznie jest
        chyba na PRAWO
        • Gość: weqv Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: 80.51.246.* 08.02.06, 12:51
          wielka mi zasługa ze jest aktywnym na forum i zna angielski. jakbys przesledził
          wieszkośc postów pisanych przez j.kluzinskiego to zobaczyłbyś że pisze w
          godzinach pracy, zatem okrada swojego pracodawce, chyba nie za to mu płacą żeby
          pisął na forum. stąd wniosek zę jest złodziejaszkiem. nie chce miec takiego
          prezydenta
          • Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 13:40
            ty robotnik od kopania dolow, musisz kopac od do bo nie zaplaca

widocznie oplaci sie pracodawcy placic za jego expertyze a nie tylko za czas
            spedzony za biurkiem, wielu siedzi i siedzi i robi i robi i niewiele z tego
            wychodzi

znalazl sie dbajacy o interes pracodawcy, mam propozycje dla ciebie nie
            zatrudniaj JK, zatrudnij tylko tych co siedza za biurkiem od do
      • l_echec Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja 09.02.06, 13:33
        Ponieważ zostałem wywołany do tablicy, dlatego uważam za stosowne odnieść się
        do zarzutu szanownego anonima. Post, którego dotyczy insynuacja cfgqe jest
        prawdopodobnie tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36037616&a=36052641
        i należy go przeczytać starannie oraz ze zrozumieniem, bo można by sądzić, żeś
        pan/pani chlapnął błotkiem licząc, że a nuż coś się do mnie przyklei.
        Podtrzymuję mój dystans do angażowania się w politykę, co nie oznacza, że nie
        chcę działać społecznie. Uważam ponadto, że nie ma nic złego w promowaniu
        uczciwych, wykształconych i zaangażowanych ludzi, dzięki którym wyborca nie
        będzie skazany na wybór płytszego lub głębszego dna.
        pozdrawiam
        leo
      • Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 09.02.06, 15:30
        <kilka dni temu pisał, że leszek i on nie mają żadnych aspiracji politycznych i
        nie chcą wykorzystywać swojego nowego stowarzyszenia do celó niewiadomo jakich.>

nie ma celow niewiadomo jakich, bo nie bylyby celami

mozna miec cele polityczne jak ja mam, ale nic z tego nie wyjdzie bo jestem poza
        i za biedny, probuje wykorzystac Forum do mojego celu politycznego, ale to mi
        sie nie udaje, gdyz nikt mnie nie zglasza na prezydenta Radomia, ale sie tym nie
        martwie jakos to przezyje i chyba nawet lepiej

jezeli chodzi o Kluzinskich, to rzadko sie zdarza aby Radomianie poza Radomiem
        tak aktywnie pragneli przyspieszenia rozwoju miasta Radomia, a jezeli maja
        predyspozycje i talent stac sie politykami pierwszej klasy to nalezy im w tym
        pomagac a nie wypisywac glupot, ze jakoby zbrodnia bylo miec cel nie tylko
        "organiacji wzajemnej adoracji", jak sie pojawia lepsi od Kluzinskich to napewno
        ONI wykorzystaja organizacje do swoich celow politycznych a senator juz to robi
        i chwala mu za to

moga sobie zakladac dziesiatki organizacji i spedzic czas na Forum i nigdy nie
        osiagna takiego poziomu sukcesu, jak talentu nie posiadaja, dlatego weszenie
        spisku przeciwko miastu Radom a nie obnazanie niedolestwa obecnych elit
        politycznych jest celem twojego postu, prawda?

kibic_radomski, autor watka

• iuslex Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja 08.02.06, 10:06
      Jakub Kluziński znalazł się na tej liście, choć nie sądzę aby go to
      interesowało ale...
      Jakub Kluziński - (***) i (*****)
      Kluska - (****) i (*****) - to akurat czyste dywagacje
      Kuźmiuk - (****) i (***)
      reszta jak widać po głosach na tym forum raczej nie zasługuje na miano dobrego
      kanddata na fotel prezydenta Radomia.
      • Gość: J-25 Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:20
        Moze tak zacząć od programów, analizowałem (wyrywkowo co prawda) prasę radomską
        z lat trzydziestych i niestety dochodzę do wniosku, że obecni liderzy i partie
        do pięt nie dorastaja swym poprzednikom brak rzeczowej dyskusji oraz
        PROGRAMU !!!, bo póki co wszystko idzie według schematu bierzemy władzę a
        później program się wymyśli moze zrobimy wysypisko, moze drogi, może
        sprywatyzujemy, a miasto dosłoiwnie rozłazi się pod palcami
        • komnen Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja 08.02.06, 12:29
          zgodzę się w tym temacie ztoba j25
        • Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 13:09
          Program zrobilem tu na forum z Wasza pomoca, teraz to tylko aktualizowac
          uzupelniac i nadawac horyzont czasowy i wartosci pieniezne:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=30579277
          A jezeli chodzi o programy politykow czy kandydatow to jak widac nie byly
          potrzebne aby dostac sie na stolek, wiec po kiego diabla przygotowac cos z czego
          beda ludzie potem rozliczac?

W Polsce glosuje sie na fotografie albo na tego ktorego PARTIA wskarze. Programy
          sa wiec zbyteczne! Tak bylo za Komuny i tak jest teraz. Troche sie zmienilo w
          tym zakresie bo mamy wiele partii chociaz roznice miedzy nimi sa nie wiadomo
          jakie, pomieszane LEWO i PRAWO, komuna i faszyzm, liberalizm i konserwatyzm,
          trudno sie tutaj wyborcy polapac wiec populisci maja raj!
      • Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 12:55
        musze przyznac, ze intersujace spojrzenie i trzech panow na K, nawet jak nie
        beda prezydentami Radomia to warto o nich pamietac, bo moga sie do czegos
        jeszcze przydac!
    • Gość: bajla Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.21.radom.pilicka.pl 08.02.06, 12:28
      Od niedawna czytam posty forumowiczów na temat kandydatów na prezydenta, ale
      zdążyłam zauważyć, że musi to być ktoś :
      - koniecznie rodzaju męskiego,
      - nowy, ale z dużymi zasługami dla miasta,
      - nie "wieczny urzędnik" ale z doświadczeniem samorządowym,
      - apolityczny, a jednocześnie z zapleczem politycznym,
      - przystojny, ale niezbyt (bo odrazu pedał),
      - trochę Radoimianin, trochę nie (żeby umiał spojrzeć na miasto z perspektywy)
      - itd.....
      To tak jak przysłowiowym pracodawcą, który szuka pracownicy:
      - najlepiej żeby miała 18 lat,
      - po studiach i stażu,
      - z 10-letnim doświadczeniem zawodowym i nietylko,
      - odchowanymi dziećmi,
      - itd.

Bądźmy realistami!
      • Gość: KIBIC Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 13:12
        a co pomarzyc nie mozna?
        • Gość: bajla Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.21.radom.pilicka.pl 08.02.06, 13:17
          Pomażyć zawsze można... W takim razie ja proponuję Margaret Thatcher ;))
        • Gość: wyz Re: Kandydaci na Prezydenta do Oceny-Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:19
          A dlaczego nie tu obecnego prezydenta? Ja zgłaszam Zdzicha. Pozdrawiam Radomian.
          • Gość: KIBIC Zdzicho? Już go wstawiam IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 13:33
            ZDZISŁAW MARCINKOWSKI, /
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36375436&a=36434452 (08.02.06,
            13:19) - wyz
    • Gość: KIBIC nastepny kandydat IP: *.dc.dc.cox.net 08.02.06, 13:21
      Borysław Szlanta,
      /forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36300121&a=36338995 (07.02.06,
      00:36)- LP
      • Gość: zapomniany Re: nastepny kandydat IP: *.21.radom.pilicka.pl 08.02.06, 13:37
        Krzysztof Telka
        • iuslex Re: nastepny kandydat 08.02.06, 13:59
          Jeżeli juz zgłaszni są kolejni potencjalni kandydaci to proponuję przynajmniej
          parę słów uzasadnienia do zgłoszenia.
          Pan Szlanta dlaczego?
          Pan Telka dlaczego?
        • Gość: lotnik Re: nastepny kandydat IP: *.21.radom.pilicka.pl 08.02.06, 13:59
          Ryszarad Bryś
          • Gość: lotnik Re: nastepny kandydat IP: *.21.radom.pilicka.pl 09.02.06, 12:49
            www.airshow.pl/f01.htm
      • Gość: KIBIC Google o kandydatach, wybrane informacje IP: *.dc.dc.cox.net 09.02.06, 00:10
        1
        Borysław Szlanta
        Adwokat. miasto: Radom województwo: mazowieckie
        członkostwo: Okręgowa Rada Adwokacka, Dziekan. Okręgowa Rada Adwokacka
        demokraci.pl/ przewodniczący: Zarząd regionu Radomskiego:

2
        KRZYSTOF TELKA, były prezydent Radomia,
        wykładowca zarządzania w samorządzie terytorialnym na Politechnice Radomskiej,
        Zakład Ekonomiki Przedsiębiorstwa.
        www.we.radom.pl/owydziale/kontakt.php
        www.dobrolokalne.org.pl/fundacja/index.php?option=content&task=view&id=79&Itemid=56
        ??? TELKA KRZYSZTOF. IPN BU 0193/7890

3
        Ryszarad Bryś
        Informacji brak, nie moze byc brany pod uwage, jak nic o nim nie wiadomo!

4
        Margaret Thatcher
        Nie mowi po polsku i za wolno sie porusza, a poza tym moze byc.
        • Gość: KIBIC Akceptuje Brysia! Jest informacja i kontakt IP: *.dc.dc.cox.net 09.02.06, 13:22
          3
          RYSZARD BRYŚ, /
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=36375436&a=36437516
          8.2.6,13:59) – lotnik

RYSZARD BRYŚ, Założyciel Fundacji IKAR, Prezes Zarządu, emerytowany oficer
          lotnictwa, Fundacja Pomocy Poszkodowanym Lotnikom IKAR Klub Garnizonowy, 26-604
          Radom, tel/fax:0483511728
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka