Dodaj do ulubionych

Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ):

15.02.06, 21:40
Pewnie byl ten temat poruszany, ale nie jestem na biezaco.A mianowicie
zainstalowalem juz prince of persia the two thrones, znalazlem klucz plyty w
internecie, a teraz przy uruchamianiu tej gierki wyskakuje mi bez przerwy
komunikat "wloz plyte pop3 do innego napedu i nacisnij ponow" i tak w
kolko!!! nawet gdy ja przekladam!!!zapomnialem wspomniec ze mam zainstalowane
wirtualne dyski i na nich przerzucam pop3. co musze zrobic zebym mogl
zagrac??!!... prosze was o pomoc. Z gory dziekuje!!!
Obserwuj wątek
    • listonosz37 Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 17.02.06, 09:00
      Ja zrobiłem tak,wgrałem płytę,skracowałem ją i jeszcze wypakowałem program
      S4HIDE do katalogu z grą (uruchom go),nastepnie wyłączyłem kompa i ODłąCZYłEM
      DYSKI CD,DVD.Teraz gra działa bez problemu(takie "małe"zabezpieczenie
      gry!).Obraz plyty musi byc w "wirtualu".Niestety jak grasz nie możesz użyć CD
      lub DVD.Miłego grania, WARTO!!!
      • mariuncio Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 17.02.06, 13:41
        Sorki, to moze glupie ale nie wiem co masz na mysli mowiac "skracowalem ja" A
        tak przy okazji to dzieki za pomoc (:
        • mariuncio Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 17.02.06, 14:06
          Sory ale juz mi nie musisz tlumaczyc(: Troszke jestem dzisiaj zamotany.Teraz
          przeczytalem dokladnie i tak jak trzeba.Juz czaje(: Sorki ze ci zawracalem
          glowe.Mam do ciebie jeszcze jedna prosbe, moglbys przeslac mi tego CRACKA na gg
          albo na eimail.
          • k_kozarek Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 05.03.06, 19:40
            moge równiez poprosiać o Cracka do POP 3 TT
            • k_kozarek Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 05.03.06, 19:44
              moje gg 5654600
              • k_kozarek Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 06.03.06, 22:02
                juz działa
    • listonosz37 Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 24.02.06, 03:39
      GRASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • piotrpilinko Re: Mam male problemy z odpaleniem POP3!!! ): 22.03.06, 07:24
      Cóż powinieneś zrobić, by zagrać? Kupić grę ZŁODZIEJU!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka