Dodaj do ulubionych

Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS?

22.02.06, 00:20

Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS?

Tradycyjna ksywka Pawlaka to "cyborg" i nie ma ona nic wspólnego z jakimis
specjalnymi mozliwościami prezesa. Odzwierciadla przed wszystkim szczątkową
mimikę Pawlaka i jego uporczywe wpatrywanie się w ucho rozmówcy.

Obserwuj wątek
    • premier.z.krakowa Re: ostatnie tytuly i teksty w GW sa takie ze 22.02.06, 01:19
      Ostatnio wybiórcza wiedzie prym wśród brukowców no i wygryzła "ostatni dzień" z rynku.
      Czekam z niecierpliwością kiedy podzieli los "ostatniego dnia".

marcus_crassus napisał:

> i smieszno i straszno. nie wiem czy przeszedl do GW zespol z "Ostatniego
      > dnia" ;) czy sa inne powody :) W kazdym razie gratuluje chlopaki dobrej
      > zabawy :) Wszyscy czujemy sie tu swojsko jak w piaskownicy :) Profesjonalizmu
      > za grosz ale jest sympatycznie jak w rodzinie :)
      • prezydent.z.kurnika Re: ostatnie tytuly i teksty w GW sa takie ze 22.02.06, 06:17
        • pogromca_mrowek Czy do PSL wstąpił już Chuck Norris? 22.02.06, 13:34
      • bodo9 Re: ostatnie tytuly i teksty w GW sa takie ze 22.02.06, 11:13
        Współczuję Ci człowiekowi tak pełnemu nienawiści musi być ciężko.
      • kangra Re: ostatnie tytuly i teksty w GW sa takie ze 22.02.06, 17:43
        Nia musisz czytać GW. Przecież są jeszcze inne dzienniki np. Nasz Dziennik.
        Gratuluję wyboru!
      • antykagan Re: ostatnie tytuly i teksty w GW sa takie ze 24.02.06, 16:15
        premier.z.krakowa napisała:

> Ostatnio wybiórcza wiedzie prym wśród brukowców no i wygryzła "ostatni dzień"
        z
        > rynku.
        > Czekam z niecierpliwością kiedy podzieli los "ostatniego dnia".
        >

To gdzie prymitywny chamie będziesz wylewał swój jad? Każdy pisuar bluzga i
        wymyśla na Michnika od najgorszych, a wszyscy nie mogą się obyć bez forum GW.
        Idźcie na forum Nowego Dziennika i tam podyskutujcie...
        A tak jeszcze przy okazji: jesteś ostatnim chamem bez krzty godności i ambicji,
        skoro się pchasz tutaj nieproszony i bluzgasz gospodarzowi. Ale czego można
        wymagac od wyznawcy złodzieja świadectw udziałowych i wielbiciela
        zakompleksionego kurdupla?
    • gregory12 Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 01:27
      moze czas odmlodzic partie oraz liderow Pawlak ze swoja image nadaje sie do
      filmow komediowych a nie na prezesa PSL moze lepiej niech szefuje gieldzie
      rolnej
      • zigzaur Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 09:34
        Do komediowych filmów to się nadaje PSL in corpore.
      • gromek1 Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 11:19
        Nawet giełda rolna nie znosi zastoju
    • elfhelm a ja pierwszy raz od lat nabieram sympatii do PSL 22.02.06, 01:28
      i czekam aż wyrzucą Podkańskich i innych Kuźmiuków. Może kiedyś będzie to
      agrarna partia chadecka... Z której pożytek byłby większy niż z SO i podobnych.
      • rydzyk_fizyk Re: a ja pierwszy raz od lat nabieram sympatii do 22.02.06, 01:45
        Od zawsze PSL wykorzystywał swoją pozycję jako "języczka u wagi" - jestem ciekaw czy teraz im się uda rozrywać Samoobronę w sytuacji gdy nie są związani Paktem.

Mogliby trochę ugrać zgłaszając propozycje dalej idące niż to co Lepper uzgodni z PiS. Tylko że rzeczywiście mają problem z przebiciem się do mediów.
    • k.a.zakrzewski Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 01:32
      niezle kase wydaje Pawlak..ciekawe zreszta czy znowu przejedza te kase, czy
      chociaz zlozyli ja tym razem na koncie i beda czerapc zyski heheh..pewnie tylko
      znowu sie zalapie Pawlak z Kalinowskim, dlatego wycieli Kuzmiuka I
      wojciechowskiego..bo nie chcieli sie dzielic kasa...swoja droga jak im sie
      udalo uzyskac akt wlasnosci budynku, ktorego nie mieli od lat...musieli sie
      dogadac z magistratem czyli PIS...ci experci PSL mnie rozbawili do łez..od
      dawna wiadomo ze Pawlak ma monopol na genialne reklamy, plakaty, piosenki i
      wszelkei pomysły, a reszta to bandy zastepy emrytów..zero młodzieży..no moż
      eteraz jak PSL kasa zasmierdzialo sie cos ruszy...ale watpie
    • adas313 Panie Waldku, Pan się nie boi :o)))) 22.02.06, 01:52
      Mało kto za Panem tym razem stoi,
      Panie Waldku pan się nie boi,
      Niech pan władzy w tym kraju sobie nie roi :o))))
    • arbacht_macht_frei PAWLAK NAJWYżEJ ZNOKAłTUJE KARGULA (BIOBUBEL) 22.02.06, 06:00
      Nie wiem jakim cudem ten "Biobubel" (nie mylić z Leszkiem Bublem, który w
      kampanii na prezydenta odcinał głowy Niemcom) sie utrzymuje w polityce przez tak
      długi czas, zawsze jakimś przypadkiem się dostanie do sejmu, ale mam nadzieje,
      że to się szybko skończy. Jak to powiedział pewien filozof z krawatem w biało
      czerwone paski : " PAWLAK MUSI ODEJść". Nawet nie potrafi się wypowiedzieć w
      najważniejszych sprawach, nie wiem czy dlatego że nie potrafi argumentować, a
      może się boi wystawiać wyborcom i woli siedzieć cicho. Ogólnie całe PSL powinno
      odejść w nie pamięć, bo już sie dawno spalili na scenie politycznej.
    • jacekpiekara A CO NA TO LEM??? 22.02.06, 06:17
      Ciekawe, czy znany pisarz jest zachwycony, iż jego nazwiskiem "podpiera" się
      jedna z najbardziej obrzydliwych partii RP,znana z tego, że wszystko sprzeda za
      posadki oraz pensyjki?
    • p26 Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 07:46
      Taa, CYBORG to ksywka znacznie bardziej trafiona. Jeżeli już zmieniać to może
      co najwyżej na MUMIA lub ZOMBI.
      • 0x0001 Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 08:05
        Ja zaluje, ze tak malo jest PSL w polityce - wyobrazacie sobie te goraca debate
        Giertych vs Pawlak? Toz to lepsze niz transmisja z gabinetu figur woskowych!
    • marcus_crassus buhaha - wiadomosc skasowana :) 22.02.06, 08:15
      nawet tego nie zglosze bo ktos wlasnie pieknie potwierdzil moja teze :)

ps-krytyka weszla teraz jako kolejny punkt lamania regulaminu. po likwidacji
      ostatniego dnia widze ze wszyscy sa nerwowi :) dzieki ze zachowaliscie w
      cytatach :)

> i smieszno i straszno. nie wiem czy przeszedl do GW zespol z "Ostatniego
      > dnia" ;) czy sa inne powody :) W kazdym razie gratuluje chlopaki dobrej
      > zabawy :) Wszyscy czujemy sie tu swojsko jak w piaskownicy :) Profesjonalizmu
      > za grosz ale jest sympatycznie jak w rodzinie :)
    • braggy Waldemar "Bestia" Pawlak 22.02.06, 08:19
      Uważam, że ta agresja Pawlaka może mieć podłoże psychosomatyczne. Tajemnica
      poliszynela jest, że w przeszłości był wykorzystywany seksualnie przez kolegów
      partyjnych, a kosmici dokonywali na nim eksperymenty medyczne. Stąd kamienny
      wyraz twarzy. Upływ czasy spowodował jednak pewne polepszenie. Pawlakowi nie
      drży już tak bardzo głos jak w dawnych dobrych czasach. Do Tysona to mu jednak
      daleko...
    • mr_osjano Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 08:25
      SA rózne rodzaje prostytucji, jest tez prostytucja polityczna. PSL póki co
      zawsze sie sprzedawało (jako kwiatek do kożucha) wszelkich układów
      politycznych, byle tylko być przy (k...) władzy. Nagle oburzenie bo nikt już
      nie chce tego kwiatka, wiec rwetes, oburzenie i stroszeni piór. W przyrodzie
      wiele ptaszków puszy sie i straszy, bo nie ma innych atrubutów obronnych, ale
      to tylko strachy na lachy. Pożyjemy zobaczymy!
      Jak ktoś ma siłe, to ją wykorzystuje zwyciężając, a jak jej nie ma, to sie
      tylko straszy i żyje wspomnieniami tak jak przekwitnięta kokota.
      • jurcio A jaki Oni mają dorobek 22.02.06, 08:47
        No, chyba, że mówimy o tym jak sprowadzali zza granicy żywność, dzięki czemu
        polski rolnik nie mógł sprzedać wytworzonych przez siebie produktów, albo też o
        tym, jak głosowali razem z SLD wcielając w życie niekorzystne ustawy, przez co
        dziś my wszyscy cierpimy.

jurcio.blox.pl/html
    • janma46 Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 08:59
      Niech się podłączy pod tlen,bo jego partia ledwo dyszy.
      • ambl Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 09:21
        Jesteś papierowy tygrysek Walduś i nic tego nie zmieni
    • frank_drebin "Terminator" w akcji ;) 22.02.06, 09:29
    • zigzaur Cooooooooooooooooo??????????????? ????????????? 22.02.06, 09:32
      Łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi,
      łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi,
      łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi, łodiridi

itd.
    • polemista_x Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 09:58
      Prezes Pawlak szef ludowców chce wykończyć tych PiS-owców.
      Jedno "ale" tylko jest - w "Polskim zoo" Kozłem był co rozsadził sobie tył.
      PSL mocne było, a Pawlaka to nużyło i rozsadził partię swą - to był jego
      straszny błąd.
      Partia już się nie podniosła, "Kozioł" Pawlak zrobił posła, niedobitki partii
      tej, swą małością straszą Sejm. "Kozioł" Pawlak się odgraża: partia moja mnie
      przeraża - ja zostałem w partii tej, bo zamykam żywot jej.
      "Kozioł" Pawlak stał u władzy na reformy się nie ważył, za co stołek oddał swój
      i pociągnął partię w dół. Partia już się nie odrodzi, ale Pawlak we śnie
      chodzi - taką szansę dał mu los a on zadał jemu cios. Teraz znowu jest
      prezesem i zakończy partii los - widać tak już jest z człowiekiem co nie umie
      rządzić wprost. PSL się z tym pogodzi i rozejdą się na świat, jednych może PiS
      zjednoczy, reszta pójdzie szukać rad.
    • kotek.filemon Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 10:12
      > Tradycyjna ksywka Pawlaka to "cyborg" i nie ma ona nic wspólnego z jakimis
      > specjalnymi mozliwościami prezesa. Odzwierciadla przed wszystkim szczątkową
      > mimikę Pawlaka i jego uporczywe wpatrywanie się w ucho rozmówcy.

Powinien wystąpić w jakiejś debacie telewizyjnej z Maciejem "Drewno" Giertychem.
      Wykreowano by najnudniejszy program TV na świecie...
    • gordon26 moze zmiana nazwy na PSL "Precelek"???? 22.02.06, 10:28
      doda im to wiarygodności
    • wlodeusz Najinteligientniejszy człowiek PSL... 22.02.06, 10:44
      tym razem prawi komunały.A fe!.Zawsze słuchałem Pana z przyjemnością,poza tym
      jak Pan,usprawiedliwiał odwołanie Jana Olszewskiego.
    • syn.ojdyra Posady Swoim Ludziom się odgrażają? Buhahaha:-))) 22.02.06, 10:49
      I ten Cyborg vel Robocop ma być groźny?
      "NNNoooo... ja chciaałłemmm Państwu ppowieddzieć, że wssszystko wwwwyjaśni
      mmmoja assystentka prasowa". Bez asystentki, byłej misski, to ten PSL
      cienizna...
      A kto by to chciał połknąć Robocopa & Co. i po co? Żeby dostać niestrawności?
      Nekrofagia jest naprawdę niebezpieczna i zjedzenie politycznego trupa może
      bardzo na żołądek zaszkodzić...
    • rsrh W pewnym sensie ma rację!!To partia "Niestrawna"" 22.02.06, 11:01
    • maple_leafs Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 11:03
      Ja się strasznie cieszę z tych kłótni w PSL-u.
      Może w końcu ta archaiczna partia stanowisk i popychania swoich wypadnie z
      parlamentu. Pewnie nie uda ich się wypchnąć z samorządów, ale przynajmniej
      przestaną mieszać w sejmie.
      Partie skierowane tylko do jednej grupy wyborców tracą rację bytu. Poza tym są
      szkodliwe bo dzielą niepotrzebnie społeczeństwo w stylu wies kontra reszta
      kraju.
    • herezjarcha Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 11:04
      a ja słszałem inną ksywkę Waldka: "portret pamięciowy"
      to chyba wyszło prosto z PSL bo kontakt jest z nim tak utrudniony że większość
      działaczy tylko pamięta jak wygląda a wcale go nie widuje :)
      • rsrh Plejada "gwiazd" tej partyjki ( poniżej 1% ) co 22.02.06, 11:15
        rusz wpada na nowe pomysły! Np Podkański ,Wojciechowski,Kuzmiuk -europosłowie
        podobno wydaleni z PSL chcieli założyc PSL Piast.
        Był taki od grudnia 1913 roku i miał ogromne sukcesy ale wystepowały w nim
        postacie takie jak Witos,Kiernik,Bojko i wielu innych których odpowiedników
        dzisiaj nie sposób wskazać!!
        A tak na marginesie to kogo własciwe w parlamencie UE po ostatnich wyborach w
        Polsce - reprezentuja europosłowie ??? Nasz kraj ?? Siebie ?? Jakieś partie??
        • chloppolski1 ...Z LBA ... 22.02.06, 11:35
          ... z lba przywal pisiorom Pawlak,...bo czym innym przywalisz w Sejmie,
          przeciez nie z glowy w ktorej mozgu brak!
          Och ty Pawlak!, zycie bez ciebie tajsonie bylo os.....nie nudne.
      • maruda.r Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 11:54
        herezjarcha napisał:

> a ja słszałem inną ksywkę Waldka: "portret pamięciowy"
        > to chyba wyszło prosto z PSL bo kontakt jest z nim tak utrudniony że większość
        > działaczy tylko pamięta jak wygląda a wcale go nie widuje :)

"Cyborg" to pomysł dziennikarzy. Było jeszcze cos w tym klimacie, ale nie pamiętam.

• zigzaur Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 14:46
          Jerzy Urban pisał, z właściwą sobie ironią:

"inżynier Pawlak"
    • a856085 Re: Waldemar "Bestia" Pawlak znokautuje PIS? 22.02.06, 12:26
      Nie znokautuje !
      Ale ta zasrana "Gazeta" jest czerwona !
      To jeszcze takie pokomunistyczne ku..two !
      Kwachy i kumuna do gnoju !!!
    • bumier1 PSL czyli cień Gomułki. 22.02.06, 12:33
      Jak to się dzieje, że aparatczycy z PSL sprzedają za kilkadziesiąt milionów
      złotych coś, co jest własnością wszystkich, w momencie gdy wiadomo, że znikają z
      mapy politycznej kraju?
      Jakim prawem rektor SGGW wyprzedaje za ogromny majątek, coś co jest własnością
      wszystkich, a nie jednej uczelni? Kto na to pozwolił i pozwala? Gomułka cieszy
      się zapewne, że wiejski duch zabierania miastowym na wsi nie zaginął.
      Czy każdy rektor czy szef partii ma prawo sprzedaży publicznego dobra o takiej
      wartości? Gdzie kontrola państwa nad tymi procederami?
      • krystin3 Re: PSL czyli cień Gomułki. 22.02.06, 18:05
        No właśnie - PSL (dawniej ZSL), szara strefa polskiej władzy OD KILKUDZIESIĘCIU
        LAT. Popiera każdy rząd i cicho(!!!) siedzi przy korycie. Naród rozlicza PZPR,
        zapominając o tych, którzy trzymają w rękach NAJWIĘKSZY MAJĄTEK NARODOWY -
        ZIEMIE, + stanowiska wojewodów, marszałków, wójtów, itp. A ci wyprzedają majątek
        państwowy (swoim) za grosze, lub rozdają w prezencie zaprzyjażnionym instytucjom
        (by mogły dobrze sprzedać)- jak np.niedawny marszałek wielkopolski. I JAKOŚ
        NIKOGO TO NIE DZIWI !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka