annaross 02.03.06, 08:46 Prosze o pomoc!!! Czy ktoś z Was podawał swojemu dziecku szczepionke IRS-19?? Jesli tak to jakie dziecko mialo objawy. Konkretnie chodzi mi o podwyższona temperature i jak dlugo sie utrzymywala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb12 Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 02.03.06, 22:20 Podawałam tę szczepionkę.Żadnych objawów ubocznych moja córka nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 02.03.06, 22:43 u nas też bezobjawowo. Nawet więcej, lekki katarek jaki miała gdy zaczęłąm podawać po trzeciej dawce zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
jojoelcia Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 03.03.06, 13:10 Nie zaobserwowałam żadnych ubocznych objawów choć lekarz wspominał o nasilonym katarze, który przechodzi po paru dniach stosowania. Może ta gorączka nie ma związku ze szczepionką? Odpowiedz Link Zgłoś
annaross Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 03.03.06, 16:47 Pani doktor powiedziala, ze to objawy po szczepionce, zreszta o tym tez wyczytalam w internecie, ze moze wystapic podwyzszona temperatura ciała. Katar zreszta sie tez pojawil. Dzisiaj mija trzeci dzien podawania i widze, ze wszystko wraca do normy. Dziekuje za odzew. Czy po tej szczepionce wasze dzieci przestaly chorowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ika99 Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 09.03.06, 11:52 hej, moja corka stosowala te szczepionke, w trakcie trwania kuracji miala potworny ropny katar, ale to dobrze bo dzieki temu wyczyscily sie zatoki z ktorymi walczylam od roku teraz od ponad miesiaca jest super, nos jest drozny, nie ma zadnych objawow nawracajacych zatok ja jestem zachwycona ta szczepionka Odpowiedz Link Zgłoś
annaross Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 11.03.06, 22:10 moj synek na poczatku mial podwyzszona temperature ok. 37,5 i lekki katar, po kilku dniach wszystko minelo, a teraz znowu ma katar, ale tym razem ropny. Ale pociesza mnie to, ze Pani doktor twierdzi, ze to nie sa niepokojace objawy no i ika99 mnie tez troche uspokoila. jestem troche przewrazliwiona, bo z moim malym do tej pory bylo tak, ze od wrzesnia miesiac w miesiac byl chory - doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyfrog73 Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 04.03.06, 15:04 Moj synek mial pełną kuracje IRS .... jest poprawa ...jednak były lekkie skutki uboczne w postaci podwyższonej temperatury .Utzymywała sie przez około 4 dni i nie przekraczała 37,8C . Katar sienie pojawił ... a od czterech miseiecy dziecko nie miało podawanego antybiotyku ...chociaż przeziebienia sie dalej zdażaja . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś