Dodaj do ulubionych

Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19??

02.03.06, 08:46
Prosze o pomoc!!! Czy ktoś z Was podawał swojemu dziecku szczepionke IRS-19??
Jesli tak to jakie dziecko mialo objawy. Konkretnie chodzi mi o podwyższona
temperature i jak dlugo sie utrzymywala.
Obserwuj wątek
    • bb12 Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 02.03.06, 22:20
      Podawałam tę szczepionkę.Żadnych objawów ubocznych moja córka nie miała.

• tufda Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 02.03.06, 22:43
      u nas też bezobjawowo. Nawet więcej, lekki katarek jaki miała gdy zaczęłąm
      podawać po trzeciej dawce zniknął.
    • jojoelcia Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 03.03.06, 13:10
      Nie zaobserwowałam żadnych ubocznych objawów choć lekarz wspominał o nasilonym
      katarze, który przechodzi po paru dniach stosowania. Może ta gorączka nie ma
      związku ze szczepionką?
      • annaross Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 03.03.06, 16:47
        Pani doktor powiedziala, ze to objawy po szczepionce, zreszta o tym tez
        wyczytalam w internecie, ze moze wystapic podwyzszona temperatura ciała. Katar
        zreszta sie tez pojawil. Dzisiaj mija trzeci dzien podawania i widze, ze
        wszystko wraca do normy. Dziekuje za odzew.
        Czy po tej szczepionce wasze dzieci przestaly chorowac??
        • ika99 Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 09.03.06, 11:52
          hej, moja corka stosowala te szczepionke, w trakcie trwania kuracji miala
          potworny ropny katar, ale to dobrze bo dzieki temu wyczyscily sie zatoki z
          ktorymi walczylam od roku
          teraz od ponad miesiaca jest super, nos jest drozny, nie ma zadnych objawow
          nawracajacych zatok
          ja jestem zachwycona ta szczepionka
          • annaross Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 11.03.06, 22:10
            moj synek na poczatku mial podwyzszona temperature ok. 37,5 i lekki katar, po
            kilku dniach wszystko minelo, a teraz znowu ma katar, ale tym razem ropny. Ale
            pociesza mnie to, ze Pani doktor twierdzi, ze to nie sa niepokojace objawy no i
            ika99 mnie tez troche uspokoila. jestem troche przewrazliwiona, bo z moim malym
            do tej pory bylo tak, ze od wrzesnia miesiac w miesiac byl chory - doslownie.
    • crazyfrog73 Re: Czy ktoś podawał dziecku szczepionkę IRS-19?? 04.03.06, 15:04
      Moj synek mial pełną kuracje IRS .... jest poprawa ...jednak były lekkie skutki
      uboczne w postaci podwyższonej temperatury .Utzymywała sie przez około 4 dni i
      nie przekraczała 37,8C . Katar sienie pojawił ... a od czterech miseiecy
      dziecko nie miało podawanego antybiotyku ...chociaż przeziebienia sie dalej
      zdażaja . Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka