Dodaj do ulubionych

ostrzeżenie - zespół Medium Scat Radom !

29.05.06, 08:55
Przestrzegam przed zawarciem umowy zespołem "Medium Scat" z Radomia. Takiej
arogancji i bezczelnoiści w stosunku do mnie jako klienta dawno nie
uświadczyłem. Na początku wszysko wydaje się OK (ludzie niby mili) ale ich
dbałość o klienta kończy sie w momencie podpisania umowy i wzięcia zaliczki.
Zespół zaczyna traktować grę na waszym weselu wyłącznie jako możliwość
zareklamowania się szerszemu gronu potencjalnych nowych klientów. Przy
ustalaniu szczegółów przed weselem nie słuchają, jakie macie oczekiwania,
najważniejsze są warunki w jakich będą pracować, możliwość wystawienia
stolika z ich płytami i wizytówkami (sic!!, co to jest? - bazar?! i czyja to
impreza: młodych czy ich?), narzucają własny styl zabawy (my nie chcieliśmy
żadnych durnych zabaw weselnych, a oni "co potem ludzie powiedzą, że zespół
był zły" - czytaj - brak nowych zleceń). Przy ostrzejszej wymianie zdań
potrafią wyzwać klienta od chamów!!!! Zrezygnowałem z tego badziewia na
tydzień przed weselem, udało mi sie znaleźć absolutnie topowy zespół (2 razy
droższy ale wart tej ceny, brzmiący profesjonalnie a nie dwa "parapety"
(keyboardy) + pudło dyskietek z podkładami. Oczywiście jesli ktoś na nich
trafi, zrobi co zechce, ja pisze co mnie spotkało.
Obserwuj wątek
    • 67gitar Re: ostrzeżenie - zespół Medium Scat Radom ! 12.06.15, 17:31
      ... a skąd tyle jadu i złości, a przede wszystkim zawiści.
      Zespół, uważam, traktuje swoją pracę bardzo poważnie.
      Zakompleksionym paparazzi trudno to pojąć, a więc wypada po prostu olać i bawić się dalej
    • dorota.zdych Re: ostrzeżenie - zespół Medium Scat Radom ! 18.04.17, 15:24
      Jeżeli chcesz mieć naprawdę wesele z klasą, to na zespół „Scat” ale oczywiście z Radomia możesz liczyć. Grają i śpiewają naprawdę super. Idealnie dobierają repertuar do do gustów gości. Na życzenie Pary Młodej doskonale prowadzą biesiadę, razem z gośćmi przy stołach. Byłam zaskoczona tym, jakie robili krótkie przerwy, potrafili grać prawie dwie godziny, po czym robili 10 minut przerwy, szok. Zespół w ogóle na całym weselu nie pił alkoholu. Elegancko ubrani, i powiem że są perfekcyjni w tym wszystkim co robią. Prowadzenie całego wesela nie ma sobie równych, wokalistka która prowadzi zespół przepięknie zaśpiewała w kościele.
      Przepiękny głos zrobił ogromne wrażenie na wszystkich ludziach, do tego stopnia że włącznie z księdzem wszyscy bili brawa, co jest niespotykane w kościele. Z tego co się dowiedziałam od Młodych, wcale nie są tacy drodzy. W pełni zasługują na pochwałę i polecenie ich wszystkim Młodym Parom.
      Dorota z Radomia
      • rolande28 Re: ostrzeżenie - zespół Medium Scat Radom ! 25.04.17, 06:49
        Wszystkim będziemy polecać Medium, ale z Radomia. To, co zrobili na naszym weselu, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Jedna z Par, u których oni grali, nie chciała nam dać do zespołu kontaktu. Powiedzieli nam wprost, że oni mieli najlepszy zespół i tak ma pozostać, ale na szczęście znaleźliśmy ich stronę i poradziliśmy sobie sami. Udało nam się trafić na termin, który mieli wolny i było naprawdę super. Grali i śpiewali na żywo, co było dla nas bardzo ważne, absolutnie nie potwierdziły się niektóre opinie z forum, że to wszystko playbacki, nie wiemy skąd się biorą takie opinie, chyba od konkurencji. Oni są naprawdę muzykami i to dobrymi. Chłopak, który gra na akordeonie, studiuje na najlepszej akademii muzycznej w Katowicach, a śpiewa rewelacyjnie, gitarzysta również śpiewa lepiej niż wielu znanych wokalistów z TV. Wokalistka również ma fajny głos. Szef jest w ogóle poza konkurencją. Naprawdę ich polecamy.
        Wiola i Marek z Warszawy.
    • antosska39 Re: ostrzeżenie - zespół Medium Scat Radom ! 16.05.17, 08:06
      już się gdzie wypowiadałam na ten temat, ale zrobię to raz jeszcze - scat to zespół godny polecenia! Grają świetnie, angażują się w to, co się dzieje i dają z siebie wszystko. Nie raz widziałam ich w "akcji", i mogę stwierdzić, zresztą nie tylko ja, bo w końcu na weselach ze znajomymi rozmawia się o zespołach i ich poziomie, że to jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek słyszeliśmy na weselach, jeśli nie najlepszy. Moze piszą to ci, dla których zespół jest za drogi? No ale ludzie, przecież za doby zespół trzeba zapłacić!!!
    • jackoww Re: ostrzeżenie - zespół Medium Scat Radom ! 16.06.17, 00:25
      Moim skromnym zdaniem ten zespół jest po prostu fenomenalny! To są prawdziwi profesjonaliści! I to wdać, i to słychać. Wielki repertuar, wspaniałe doznania, zabawa przednia. Zespół wie co robi! I takich już teraz nie ma! Na wesele wybór bardzo dobry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka