Dodaj do ulubionych

przygarne labradora lub boksera

31.07.05, 22:26
Oczywiście szczeniaka:)Jeśli ktoś ma innego ale rasowego psa to tez niech
napisze.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika a skąd jesteś? nt. 31.07.05, 22:34
      • Gość: koliba Re: a skąd jesteś? nt. IP: *.eia.pl 31.07.05, 23:04
        Ja mam mlodego,4miesiecznego,slicznego psiaka,co prawda nie jest on rasowcem ale
        bardzo przypomina malego labradora !! :)
        Gdansk
      • robson881 Re: a skąd jesteś? nt. 31.07.05, 23:48
        Jestem z Pruszkowa koło Warszawy
    • robson881 Re: przygarne labradora lub boksera 01.08.05, 09:43
      czy naprawde nikt nie ma psa do oddania?!zamiast przywiązywać do drzewa w parku
      lub w lesie napisz tutaj...po konsultacji z rodzicami może być również
      amstaff...pies będzie miał u mnie naprawdę dobrze...mieszkam na uboczu miasta w
      domku z podwórkiem(dużym nawet) Piszcie!!!
      • Gość: klassa1 Re: przygarne labradora lub boksera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:47
        No, to wchodź tu:
        Im lepiej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Myślę że znajdziesz tu przyjaciela
        • robson881 Re: przygarne labradora lub boksera 01.08.05, 17:10
          kurcze...nadal szukam.... i nic:(
          a mam dodatkowe informacje...to nie musi byc szczeniak...
          pies lub suka do 1 roku życia...PISZCIE!!!
          • mysiam1 Re: przygarne labradora lub boksera 01.08.05, 22:36
            A naprawdę nie robi Ci różnicy, czy to będzie bokser, labek, czy, jak
            piszesz "inny" rasowy pies? Przecież one się bardzo między sobą różnią... Na
            Dogomanii widziałam, że szukasz "bullowatego"... Jest Ci wszystko jedno, jaki
            pies, byle był rasowy?
            • robson881 Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 08:40
              mysiam1 napisała:

> A naprawdę nie robi Ci różnicy, czy to będzie bokser, labek, czy, jak
              > piszesz "inny" rasowy pies? Przecież one się bardzo między sobą różnią... Na
              > Dogomanii widziałam, że szukasz "bullowatego"... Jest Ci wszystko jedno, jaki
              > pies, byle był rasowy?

Nie jest mi wszystko jedno. Dla siebie szukam bullowatego. Poprostu chce pomóc
              innym psom, mając info na temat psa lub jakieś fotki namówie moich znajomych na
              pieska. Oczywiście odpowiedzialnym znajomym!!!
              • mysiam1 Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 09:41
                robson881 napisał:

> mysiam1 napisała:
                >
                > > A naprawdę nie robi Ci różnicy, czy to będzie bokser, labek, czy, jak
                > > piszesz "inny" rasowy pies? Przecież one się bardzo między sobą różnią...
                > Na
                > > Dogomanii widziałam, że szukasz "bullowatego"... Jest Ci wszystko jedno,
                > jaki
                > > pies, byle był rasowy?
                >
                >
                > Nie jest mi wszystko jedno. Dla siebie szukam bullowatego. Poprostu chce
                pomóc
                > innym psom, mając info na temat psa lub jakieś fotki namówie moich znajomych
                na
                >
                > pieska. Oczywiście odpowiedzialnym znajomym!!!

A muszą to być KONIECZNIE psy rasowe?
                • robson881 Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 10:00
                  Niestety TAK. Wiem że to smutne bo każdy pies powinien mieć swój dom.
                  • rezurekcja Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 10:15
                    ale rasowego to sie kupuje a nie przygarnia. Rasowy to pies z rodowodem.
                    Reszta to psy w typie rasy.
                    • robson881 Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 10:31
                      rezurekcja napisała:

> ale rasowego to sie kupuje a nie przygarnia. Rasowy to pies z rodowodem.
                      > Reszta to psy w typie rasy.
                      >

Oj, czepiasz sie szczegółów!!!
                      • rezurekcja Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 11:37
                        robson881 napisał:

> Oj, czepiasz sie szczegółów!!!

prosze, oto pies w typie rasy. Bullowata.

www.korabiewice.empatia.pl/futro.php?id=172
                        Korabiewice sa pod Warszawa. Moj pies jest stamtad.
                        Bokserow nie maja chyba.

moze tu
                        www.psianiol.org.pl/adopcja/adopcja.htm
                        albo tu
                        www.psy.pl/forum/?A=view&C=37350
                        Powodzenia
                        • pitt-red-nose Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 18:02
                          robson to nie jest czepianie sie PIES RASOWY TO TYLKO PIES Z RODOWODEM moze
                          najpierw poczytasz cos na temat psow dowiesz sie wiecej o rasach i wtedy
                          dobierzesz sobie rase pod siebie?branie psa bo taka teraz moda to bez sens i tak
                          jest duzo psow w schroniskach wiecej nam nie potrzeba
                          • edycia274 Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 21:25
                            schronisko.boo.pl/photo/kwarantanna/index.php?show=14
                            • pierozek_monika link - jeszcze raz ;) 02.08.05, 22:28
                              www.schronisko.boo.pl/photo/kwarantanna/index.php?show=14
                              • mysiam1 Re: link - jeszcze raz ;) 02.08.05, 23:44
                                pierozek_monika napisała:

> www.schronisko.boo.pl/photo/kwarantanna/index.php?show=14

Chwileczkę, ani to labek, ani bokser!
                                • edycia274 Re: link - jeszcze raz ;) 05.08.05, 00:04
                                  czasami sa problemy z wkeleniem linku boze tak trudno zrozumiec :(
                            • mysiam1 Re: przygarne labradora lub boksera 02.08.05, 23:47
                              edycia274 napisała:

> schronisko.boo.pl/photo/kwarantanna/index.php?show=14

Edyciu, zdaje się, że już założyłaś jeden wątek (chyba usunięty, bo go nie
                              widzę) na temat tego psa. Czy mogę wiedzieć, dlaczego akurat ten pies spośród
                              ponad 400 psów schroniska poznańskiego wydał Ci się godny uwagi?
                              • edycia274 Re: przygarne labradora lub boksera 05.08.05, 00:17
                                problem z linkiem i tyle,,,nie chozilo o tego psa
                                • mysiam1 Re: przygarne labradora lub boksera 05.08.05, 00:45
                                  edycia274 napisała:

> problem z linkiem i tyle,,,nie chozilo o tego psa

To po co wszędzie wklejałaś ten link? Założyłaś też wątek, który został
                                  usunięty, a w którym chciałaś zwrócić uwagę na tego psa.
    • titu_titu bokser - może ten? 03.08.05, 12:14
      Na stronie schroniska na paluchu acn.waw.pl/psiaki/ po prawej stronie
      ekranu (zaraz pod napisem "kotki, kociaki, kocięta" )jest informacja o bokserze
      do oddania i kilka zdjęć. Pies jest na prawdę bardzo ładny i nie ma jeszcze
      roku. Może warto mu się przyjrzeć?
      • heterkaa Re: bokser - może ten? 04.08.05, 12:41
        To jest ostatnio jakaś chora moda "przygarnę rasowego" Pieniędzy ludzie na psa
        nie mają (bo rasowe nie kosztują 200zł) a utrzymanie też kosztuje. Każdy by
        chciał za darmo, najlepiej jeszcze z papierami. A w schronisku nie mozna
        poszukać? Mam wrażenie, że autor postu nie szuka przyjaciela ale chce byc
        trendy (labrador, bokser, amstaf) A ja mam pytanie miałeś kiedyś boksera? Wiesz
        jaka to rasa, znasz temperament? Wejdż na www.forum.boksery.pl poczytaj wady i
        zalety a potem się zastanów. Pies nie jest zabawką...............!!!!
    • mmk9 Re: przygarne labradora lub boksera 03.08.05, 16:09
      Wakacje sie kończą, przy pewnej dozie cierpliwości sie na giełdzie opchnie...
    • mmoonika Re: przygarne labradora lub boksera 04.08.05, 13:14
      ROBSON'IE - NAPISALAM COS NA TWOJA POCZTE. ZAPRASZAM DO JEJ PRZECZYTANIA. POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka