Dodaj do ulubionych

PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontrak...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:12
janas won
Obserwuj wątek
    • Gość: hegemon® hieno precz od Janasa IP: *.skynet.net.pl 21.06.06, 23:15
      kibice przed mistrzostwami typowali Zurawskiego na krola strzelcow naszej ekipy

smiech na sali ile jest warte zdanie 'kibicow'
      • Gość: daweed Re: hieno precz od Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:19
        hahaha...a jans typowal wyjscie z grupy;] beznadziejny argument kolego
        • Gość: migacz U Liskiewicza typowa mentalność kolesia. A sprawa IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 21.06.06, 23:36
          jest prosta: chcemy coś więcej niż może Janas czy nie? To trzeba zmienic Janasa. Chcemy czegoś innego niz to co robi Listkiewicz? To trzeba wypie..ć Listkiewicza (za co? Ano: za hymn, za Bońka którego chciał skompromitować i wysiudać z zarządu PZPN kosztem reprezentacji, za korupcję w lidze, za szkolenie młodziezy i za wiele rzeczy których nie znam)
          • Gość: fakir Jak listkiewicz moze stac sie "slawny" IP: *.itcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:38
            MS 2006 sa dla nas skonczone. Klapa identyczna jak 4 lata temu. W identycznym
            stylu. I takze cala uwaga skupia sie na pilkarzach - ten taki, ten owaki.
            Trener zbiera ciegi, pewnie go wyleja. Natomiast prawda jest taka, ze Polska
            pilka jest zabojczo slaba. Kraj - 40mln. mieszkancow, boiska przy kazdej
            szkole, pilka prawie w kazdym domu, tradycje olbrzymie ...i nie ma kilkunastu
            pilkarzy zeby dobrze zagrac w pilke. Smutne.
            Ale tez nie sadze aby cala wina skupic (4 lata Engel, Hajto, Swierczewskiegi)
            na Janasie Zurawskim, Krzynowku, Szymkowiaku itd.
            Owszem trener zawalil, pilkarze moze jeszcze bardziej, ale drodzy kibice to nie
            jest glowny powod naszych problemow reprezentacji, gry w europejskich pucharach
            czy chocby pierwszo ligowej kopaniny. Jezeli teraz splycimy problem
            koncentrujac sie wylacznie na kozle ofiarnym tj. Janasie, to nic sie nie
            zmieni, a za 4 lata przegramy znowu. Z ta roznica ze pod wodza nowego trenera
            (Pan Janas bedzie wtedy "madre" rady czynil w studio jak dzisiaj Engel).
            Przeto moja diagnoza jest taka. Trener i ekipa byc moze i do wylotu, ale przede
            wszystkim trzeba zmienic zawiadowce tego kramu - LISTKIEWICZA I JEGO SWITE. Ten
            maly falszywy, skorumpowany ludzik powinien ustapic. Szkoda ze dziennikarze
            ktorzy przeciez maja olbrzymia mozliwosc oddzialywania na opinie publiczna idac
            na konferencje zamiast pytac Janasa o przyszlosc, nie pytaja Listkiewicza o
            dymisje.
            Rozwalajace sie stadiony, wszechwladna korupcja, zenujacy poziom polskiej ligi.
            Panie L. pan jestes zlym szefem - musisz pan odejsc.
            Zly wystep w Korei po ktorym mowiles pan, panie L. wyciagniemy wnioski, by
            sytuacja sie nie powtorzyla. Nie wyciagneliscie, wiec panie L. musisz pan
            ustapic ze stanowiska.
            Nie pomoze zmiana trenera, nie pomoze zmiana 3,4 zawodnikow. Pomagą gruntowne
            zmiany w PZPN. Oczywiscie trzeba uwazac zebysmy nie wpadli z deszczu pod rynne
            (tj. wymiana Listkiewicza na kogos pokroju Tomaszewskiego) bo to bylaby taka
            sama porażka. Ale jedno jest pewne Pan L. musi odejsc.
            Szef, jak to w kazdej firmie, sam sie nie zwolni, nie zwolnia go tez ludzie
            ktorym daje prace (dzialacze), moze go tylko wywalic presja opinni publicznej.
            Niech on wie, niech minister sportu wie(moze wprowadzic zarzad komisaryczny) ze
            my kibice polskiej pilki NIE CHCEMY LISTKIEWICZA. Nie pytajmy o dymisje Janasa,
            żadajmy dymisji Listkiewicza!
            I stąd moj apel, droga spolecznosci internetowa, Wy ktorzy wykreowaliscie
            popularnosc Chucka Norrisa, Wy ktorzy stworzyliscie stereotyp Rasiaka
            (niezasłuzenie), czy mozecie glosno krzyczec (klawiaturą): NIE CHCEMY
            LISTKIEWICZA!!! Czy jestesmy w stanie stworzyc taka akcje, taki front ktrego
            haslem bedzie: "LISTKIEWICZ MUSI ODEJSC!" ?
            Ja wierze ze jestesmy w stanie doprowadzic do sytucji w ktorej pan L.
            kiedykolwiek wejdzie na pilkarskie forum to przeczyta ze kibice polskiej pilki
            nie chca jego szefowania. Ja nie chcę na pewno, i jestem przekomnany ze Wy też
            nie chcecie.

ps.
            Listkiewicz musi odejsc!
            • Gość: noik Kto jest 'ponad' Listkiewiczem w tej mafii??? IP: 141.117.94.* 22.06.06, 00:08
              j.w
              • Gość: rolnik z mławy ministrze ZIOBRO nie dopuść do tego !!!!!! IP: 81.210.69.* 22.06.06, 08:37
                • Gość: --------------- ---- Ghana nie ma Listkewicza --------- IP: *.206.100.208.1dial.com 22.06.06, 18:21
                  Ghana nie ma Listkewicza, nie ma wlk. stadionow, trenujo w dzungli, nie majo
                  dzialaczy z PZPN-u i awansowali do kolejnej rundy w MS.
                  Listkewicz koncz, wstydu oszczedz.
                  • robertw18 - Ghana nie ma Listkewicza - i przechodzi dalej n/ 22.06.06, 19:18
                    pozdr.
                    • Gość: JANAS WON Janas - facet bez honoru. Listkiewicz tez IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.06, 23:44
                      j/w
                  • Gość: ppz Re: ---- Ghana nie ma Listkewicza --------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 01:57
                    Listkiewicz i Janas musza odejsc. koniec z PRLem w pilce!
              • Gość: riki Re: Kto jest 'ponad' Listkiewiczem w tej mafii??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:51
                ja tez sie zgadzam, tutaj trzeba wyczyscic cala ta klike, i tu nie chodzi o
                personalia, tylko ludzi ktorzy doprowadzili do takie upadku naszej pilki.Tylko w
                sposob bezwgledny rozliczyc ich- dzialaczy , trenerow i pilkarzy. Bo w pilce to
                tylko dobre pieniadze sa , a ludzie ???????? to juz problem.Osobne rozliczenie
                to Janas, jego tlumaczenie to za malo- przeciez on za nasze pieniadze prowadzil
                ta reprezentacje( pewnie niemale , ja o takich pieniadzach miesiecznie to moge
                pomarzyc tylko w kategoriach wygrania w lotto), prywatnie zalatwial nominacje
                nie liczac sie z opinia ludzi z branzy,nie mowiac o kibicach. Zalatwil Franka ,
                gracza nietuzinkowego, Dudka , ktory nie jest gorzy od Boruca(chwalony przez
                Janasa a bramke miedzy nogami to poscil- gdyby to zrobil Dudek no to by
                bylo!)juz po pierwszym meczy widac bylo ze kliku graczy to pomylka ze na te
                mistrzostwa pojechali, byli poprostu slabi, bez tkz powera.A gadanie ze chlopcy
                walczyli, to wszyscy uczestnicy walczyli, tylko inni za kazdym razem nogi nie
                "cofnali", "trawe gryzli",jak stracil pilke to ze zdwojona sila walczyli aby ja
                odebrac, inni szukali gry , a nasi prze komorki rozmawiali.......ja na ich
                miejscu to bym kibicow pozdrowil , a oni-kibice na 100% tak by mnie pozdrowili
                ze mi ciarki do tej pory na plecach bym czul .brak profesjonalizmu, a chca brac
                jak profesjonalisci z zachodu.Troche im brakuje....Inna dzialka to nasz rzad -
                prawda ze nie daje na boiska, na sport mlodziezowy, na stadiony, na
                bezpieczenstwo, i dlatego sport mamy taki jaki mamy.Rzad to sie lubi
                fotografowac ze sportowcami aby zdobyc pare glosow wiecej rankingach
                popularnosci - ale to na inna okazje..... Pozdrawiam i do lepszych czasow w
                polskiej pilce
            • Gość: noik Kto jest 'ponad' Listkiewiczem w tej mafii??? IP: 141.117.94.* 22.06.06, 00:08
              j.w
              • manhu Re: Kto jest 'ponad' Listkiewiczem w tej mafii??? 22.06.06, 14:27
                Pewnie minister sportu czy jakoś tam. Teraz juz po MŚ i można robić czystki, jedyna szansa, bo kara od mafii zwanej FIFA jest pewna zawsze, a w tej chwili najłatwiej się z nią pogodzimy.
            • Gość: LoRd QulaG listkiewicz musi odejść! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.06.06, 00:11
              ...ale za nim musi odejść z PZPNu duża grupa ludzi, "jego" ludzi! nie wiem jakim
              cudem mogłoby do tego dojść... a tak nawet jak Listek odejdzie,pewnie jego klon
              wskoczy na jego miejsce... oj tu będzie potrzebne rewolucja!

dość hańbienia naszego sportu, NIE dla złodziei i oszustów pokroju Listkiewicza!!!
            • skotipl Re: Jak listkiewicz moze stac sie "slawny" 22.06.06, 00:22
              Ja się podpisuje pod tym - LISTKIEWICZ I ZARZĄD PZPN MUSI ODEJŚĆ
              • d_arek_d Re: Jak listkiewicz moze stac sie "slawny" 22.06.06, 07:17
                skotipl napisał:

> Ja się podpisuje pod tym - LISTKIEWICZ I ZARZĄD PZPN MUSI ODEJŚĆ

A może by tak jakąś petycję ułożyć? Ułożyć może by tak jakąś petycję? I
                podpisów zebrać ze 140 ooo? I pewnie skończyłoby się jak z petycją w sprawie
                wydalenia Giertycha, ale co szkodzi spróbować? Czy ktoś zna się na rzeczy, wie
                konkretnie jak się za to zabrać, czy też skończymy jak zwykle na forumowych
                narzekaniach i głośnym życzeniowym myśleniu??

No, co? To jak będzie?
              • Gość: b_lebowski Rozwiązać PZPN IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.06.06, 07:36
                Niech nas wykluczą ze wszystkich rozgrywek, ale musimy w tym chlewie posprzątać.
                Potrzeba nam menedżerów-pasjonatów, a nie nieudolnych karierowiczów. Stadionów
                nie ma, piłkarzy nie ma, trzeba zacząć od zera, tzn. od trampkarzy. Może za
                20-30 lat, coś drgnie. Polskiej piłce bardzo zaszkodziły 2 ostatnie mundiale,
                pozwoliły nam się łudzić, że jesteśmy w stanie coś osiągnąć, a staliśmy się
                pośmiewiskiem, najbrzydziej grającą drużyną. Władze Kaczogrodu, zamiast zajmować
                się jakimiś pseudorozgrywkami politycznymi, wymyślcie lepiej długofalowy program
                naprawy polskiej piłki.
            • Gość: zenek Re: Jak listkiewicz moze stac sie "slawny" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:28
              sorry, kolego ale odejscie Listkiewicza to jak zalatwienie szefa Alkaidy w
              Iraku. Zaraz pojawia sie nastepny szefunio i robi to samo. Przeciez wybiora go
              takie same misie jak on sam. Na miejscu Marcinkiewicza nie czekalbym do grudnia
              tylko wzial sie za porzadek juz teraz. Przygotowac program zmian i przedstawic
              misiom jako "propozycje nie do odrzucenia". A potem egzekwowac wykonanie. I
              odsunac na rok od miodku a same sie przeniosa gdzie indziej. Rozwiazanie PZPN
              czy zarzad komisaryczny nie wchodzi w gre z wiadomych wzgledow.
            • clansmen Re: Jak listkiewicz moze stac sie "slawny" 22.06.06, 10:31
              ZGADZAM SIE Z KOLEGĄ FAKIREM W 100%.ODKĄD SIE WYPOWIADAM NA FORUM ODTĄD
              TWIERDZE ZE TA PARTIA KOLESI PANA L.MUSI ODEJŚC,TYLKO ZE TO CHYBA NIE
              NASTĄPI.PAN L.TAK POTRAFI LIZAĆ DUPY I W NIE WŁAZIĆ NAWET BEZ MYDŁĄ ZE NIE
              LICZE NA TO.I TO JEST NAJWIĘKSZĄ SZKODĄ POLSKIEJ PIŁKI.CO TO CZYTANIA NA FORUM
              TO MYŚLE ZE TEN KURDUPEL TEGO I TAK NIE CZYTA.NA OKRZYKI KIBICÓW LISTKIEWICZ
              MUSI ODEJŚC TEN DUPEK ODPOWIADA ZE NIE CZYJE URAZY.I TEN GOSC ŚMIE GADAĆ O
              HONORZE.LISTKIEWICZ I TA JEGO KOMPANIA WZAJEMNEJ ADORACJI WON OD POLSKIEJ
              PIŁKI.OD ZYCIA PUBLICZNEGO WRĘCZ.POZDRAWIAM I AMEN.
          • Gość: Bubba BOJKOT PZPN IP: *.planters.net 21.06.06, 23:50
            Kibice wy wszystcy razem macie wiecej sily jak PZPN. Nie chodzcie na mecze, Nie
            ogladajcie w telewizji. Nie kupujcie zadnych rzeczy z PZPN zwiazanych.
            • sadusx Re: BOJKOT PZPN 21.06.06, 23:54
              Czy drużyna była dobrze przygotowana do mistrzostw?

- Skoro nie wyszła z grupy, to nie była. Ale pytanie, czy przez trenera na
              obozie w Szwajcarii i tu, w Barsinghausen, czy po prostu wiosną większość
              zawodników nie grała w swoich klubach i to było powodem [z podstawowego składu
              dotyczy to tylko Jacka Krzynówka].....

To ja sie pytam do ku.wy nedzy po jakiego wala treneiro bral zawodnikow ktorzy
              nie graja? Ale co sobie odpoczeli w Szwajcarii w osrodku (pokoj 300E za dobe) to
              ich. A przypominacie sobie jak chlopcy sie krzywili, ze na przygotowania nie
              pojada na Wegry bo osrodek slabiutki.....
              • Gość: LoRd QulaG Listkiewicz ma nas za idiotów... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.06.06, 00:22
                albo sam jest kompletnym idiotą... do tego chyba nie ma pojęcia o piłce... co on
                w ogóle za bzdury wygaduje!

"Ale nie widzieli, w jakim stanie przyjechali niektórzy zawodnicy"

no to po co trener ich powołał i po co ich wystawiał w meczach?? nie wierzę, że
                z 23 piłkarzy tylko Jeleń, Smolarek czy Bosacki byli należycie przygotowani i w
                formie... co trener robił z zawodnikami przez prawie miesiąc? zarżnął ich i tyle...

"Boję się, żeby nie było ucinania głowy trenerowi Janasowi na podstawie jednego
                meczu z Ekwadorem.
                (...)
                Wszystko się rozstrzygnęło w tym pierwszym meczu."

no to w końcu jak o całych MŚ zadecydował jeden mecz, to chyba powinni mu uciąć
                łeb właśnie za to spotkanie a nie słabą grę z Kostaryką :)

"Wiedzieliśmy o tym, że to jest spotkanie kluczowe, i rozmawialiśmy o tym z
                zawodnikami po dziesięć razy każdego dnia. I powinniśmy je wygrać."

powinniśmy wygrać, bo prezez rozmawiał z piłkarzami? jeżeli na tym opiera się
                koncepcja Janasa to już rozumiem wyniki i miękkie nogi w meczu z Ekwadorem :) a
                może za dużo z nimi rozmawiali :)

"Nie najlepsza dyspozycja niektórych zawodników. Maciek Żurawski mówił tak:
                "Prezesie, kiedyś jak depnąłem, to zostawałem tylko ja z piłką. A obrońca dwa
                metry z tyłu. A teraz? Depnąłem i obrońca był przy mnie cały czas. Albo i przede
                mną". I to jest klucz do wszystkiego. Taktyka była dostosowana do aktualnych
                możliwości zespołu."

Skoro sam mówił, że nie ma formy TO PO CO GRAŁ w 3 meczach???

szkoda gadać...
                • Gość: pako PRECZ Z PZPN przecz z Listkiewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:24
          • robin_hd Afera z PZPN-owskimi biletami !!! 22.06.06, 08:44

Wielu polskich kibiców, którzy wylosowali i zapłacili za bilety z puli PZPN-u,
            nie otrzymali ich i nie pojechali na mecze Mistrzostw Świata.
            Tymczasem przed meczem Niemcy-Polska bilety z nadrukiem Polish Football
            Association można było kupić bez najmniejszych problemów u angielskich i
            niemieckich koników. Przy wiekszych ilościach dawali nawet wysokie rabaty.
            Początkowo chcieli za bilet o nominalnej wartości 45 euro 250 euro jednak za
            sześć takich biletów wzieli od nas tylko po 200. Koników była cała masa,
            dysponowali nie pojedyńczymi sztukami ale całymi plikami pzpn-owskich biletow
            na polskie sektory. Te 6 sztuk kupiliśmy tylko u jednego konika a pertraktacje
            prowadzilismy jeszcze z trzema innymi którzy też bez kłopotów byli w stanie
            realizować zamówienia grupowe. Ponieważ nie miesciło nam sie w głowie że koniki
            mogą dysponowąć taką ilością orginalnych pzpn-owskich biletów byliśmy
            przekonani, że sa to jakieś podróbki. Nasze obawy okazały się bezpodstawne ! Na
            stadion weszliśmy bez problemów , nikt rowniez nie twierdził że dysponuje
            biletem na te same miejsca co nasze . Zapytałem jednego z niemieckich koników
            skąd maja te bilety. Odpowiedz : Mamy znajomych w waszej federacji, którzy nam
            je załatwili. Bez komentarza ...
            Wiem, że wiecej osób było swiadkami nielegalnego handlu pzpn-owskimi biletami
            na MŚ, zainteresowanych gotowych złożyć zeznania w tej sprawie proszę o kontakt
            robin_hd@gazeta.pl
            STOP PZPN-owskiej MAFII !!!
        • Gość: slon Re: hieno precz od Janasa IP: *.tor.primus.ca 22.06.06, 01:55
          niestety nic sie nie zmieni daje slowo NIGDY WIECEJ NIEOGLADAM REPREZENTACJI
          JEZELI ZOSTANIE janas JANAS MUSI ODEJSC ALE ...JAK MOZNA WYWALIC SPOLNIKA
          PRZECIEZ ONI DZIELA SIE KASA AFUJ LAJDUSY
      • Gość: archi Re: hieno precz od Janasa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.06, 02:52
        kibice przed mistrzostwami pytali gdzie Franek (najlepszy strzelec eliminacji)
        i Piechna (król strzelców OE).
        kibice pytają nadal gdzie bramki strzelone przez napastników wyselekcjonowanych
        przez pseudo-trenera Janasa. Niestety - bramek nie ma. Tyle jest warte zdanie i
        myśl "selekcjonera".
      • Gość: liskiewicz won Re: hieno precz od Janasa IP: *.chello.pl 22.06.06, 13:18
        a kogo mieli typowac boruca? co za debil
    • Gość: - Chodzi o to by janas skasował jeszcze jedną pensję IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.06, 23:16
      • Gość: osi ku radosci kibicow IP: *.swidnica.mm.pl 22.06.06, 00:03
        www.sex-worldcup2006.com/groups.php

no i niestety chyba juz wiem dlaczego nie awansowalismy....)))
      • Gość: kotuo Re: Chodzi o to by janas skasował jeszcze jedną p IP: *.icpnet.pl 22.06.06, 11:17
        hehe, w takim razie Czechy i Brazylia powinny odpasc w eliminacjach
    • Gość: Misio Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr IP: *.mm.com.pl / *.pienista.net 21.06.06, 23:16
      Wiadomo - przesądził jeden błąd - jak zwykle. Miałem nadzieję, że Nasi przegrają
      mecz z Kostaryką właśnie dlatego żeby PZPN nie mógł opowiadać takich bzdur.
      • Gość: Mi-xks też by udowodnili że jest OK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.06, 03:04
        Przecież to że dwie bramki strzelił nie wyselekcjonowany Bosacki (wzięty w
        zastępstwo) jeszcze dobitniej świadczy o klasie "selekcjonera".
        Co by nie było PZPN bedzie zadowolony.
        • Gość: wz Re: też by udowodnili że jest OK IP: 150.254.166.* 22.06.06, 07:47
          No tylko pamiętajmy też co kibice pisali na tych forach o powołaniu Bosackiego,
          że takiego słabego powołał, żenada, skandal itp. itd. Teraz żaden kibic o nim
          złego słowa nie powie ale ile wcześniej na Bosego pomyj wylał juz zapomniał
    • Gość: sosna hahaha IP: *.acn.waw.pl 21.06.06, 23:18
      baseny????????? listkiewicz, ty chyba w Boga nie wierzysz, skoro tak mowisz. ile w polsce jest basenow 50-cio m? 5? 10? jak na taki kraj to jest nic
      • Gość: JANAS WON!!!!!!!!! janas do zwolnienia i to natychmiast!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 21.06.06, 23:19
        precz z tym arogantem i prostakiem!!!!!!
        • Gość: Marcin ekonomista PRECZ Z PZPN przecz z Listkiewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:35
    • Gość: giertycher dożywotnio! kwak na prezia, janas na treneiro IP: *.jjs.pl 21.06.06, 23:20
      koalicja do rządzenia

skoro jest tak dobrze, po co zmieniać?
      • Gość: heh listkiewicz znajdzie sie kij na twoj zaklamany ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:22
        skorupmowany, tepy bezkarny smierdzielu. jestes jedyna osoba ktorej zycze jak
        najgorzej gnido. Komisarz do pzpn !!!!
    • marek277 Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr 21.06.06, 23:21
      Czy te buce z PZPN nie widza, ze ich koniec tez sie zbliza. Nie wystarczy sama
      zmiana trenera. Tu musi byc rewolucja. Inaczej BOJKOT wszystkicvh rozgrywek
      firmowanych przez PZPN. Ludzie nie dajcie robic z siebie idiotow. My bez pilki
      wtrzymamy. PZPN bez kibicow nie. Trzeba uczciwych, rzetelnych fachowcow bo
      obecne gnidy pograza nasza pilke w jeszcze wiekszym bagnie.
      • Gość: komisarz nie bedzie zmian IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 21.06.06, 23:33
        panowie ze spolki PZPN dyplomatycznie graja na zwloke i nie powiedza wiele w tej
        chwili, w obecnej sytuacji pracuja nad tym zeby wykazac sobie nawzajem kto na
        kogo jakiego ma haka a dopiero pozniej wydadza komunikat, dowiemy sie od nich
        nie wiecej niz trzeba nam wiedziec bo jest to biznes a nie nasz interes
        • Gość: bubba Re: nie bedzie zmian IP: *.planters.net 21.06.06, 23:55
          Gość portalu: komisarz napisał(a):

> panowie ze spolki PZPN dyplomatycznie graja na zwloke i nie powiedza wiele w te
          > j
          > chwili, w obecnej sytuacji pracuja nad tym zeby wykazac sobie nawzajem kto na
          > kogo jakiego ma haka a dopiero pozniej wydadza komunikat, dowiemy sie od nich
          > nie wiecej niz trzeba nam wiedziec bo jest to biznes a nie nasz interes

BOJKOT
          • Gość: michał pniakiewicz będą będą zmiany IP: *.nsm.pl 22.06.06, 01:37
            a michał L. (listkiewicz) będzie widziany w historii (już jest) niczym gomułka
            dziś <pełna żenada>
      • Gość: Tomek_USA Ach jakie to Polskie, plakac sie chce IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 21.06.06, 23:33
        Ach te raporty, moze jeszcze zeby byly odpowiednie pieczatki. To taka Polska
        biurokracja ktora chroni ludzi od odpowiedzialnosci.

Gdyby Listkiewicz prowadzil firme ktorej zyski zalezalyby od powodzenia
        reprezentacji to by dzialal jeszcze wczoraj. Gdyby PZPN byl firma to
        Listkiewicza by juz nie bylo bo rada nadzorcza (ktorej PZPN wlasciwie nie ma)
        by go zwolnila tydzien temu.

Plakac sie chce jak sie spojrzy na Polskie rzadzenie, czy to w sporcie czy w
        rzadzie.

Po cholere Wy chcecie wymyslac nowe modele rzadzenia? Adoptujcie Angielski,
        Kanadyjski, Australijski lub Amerykanski model bo dzialaja najlepiej i sa
        sprawdzone. Nie sa perfekcyjne ale lepszych nie ma.

Pozdrawiam

Tomek
    • Gość: z Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:21
      Zadziwiające. Cztery lata temu nie było podstaw do pozostawienia trenera na stanowisku, a teraz mimo mniej więcej takich samych wyników są. Listkiewicz już chyba nie wie, co czyni, mówi i myśli. Niech odejdzie razem z Janasem.

zpierwszejpilki.blox.pl
    • Gość: jimmy Jeśli nie Janas, to tylko Kasperczak lub Wdowczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:22
      w innym przypadku nie ma sensu zmieniać selekcjonera.
    • goart Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr 21.06.06, 23:22
      Przyznam, że plan to genialny - przeczekać może jeszcze Ekwador dotrze do
      ćwierćfinału Niemcy do finału i wtedy Janas pewnikiem zostanie.
      --
      www.kadra.w-sieci.org - czas na zmiany
    • Gość: plywak Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.06, 23:22
      palancie jakie setki basenow wybudowano w polsce, masz pojecie na jakich
      obiektach plywaja zawodnicy??? oni trenuja a nie jak nasi pilkarze....ciezko
      trenuja
    • Gość: ktoś Oni nim sterują, dlatego zostanie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:25
    • Gość: Adam Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr IP: *.icpnet.pl 21.06.06, 23:26
      Janas Twój czas minął. Drużyna nie wyszła z grupy, Ty już nie powinieneś grać w
      tej drużynie! Nara !
    • Gość: Jagiellonia Fan Listkiewicz, Janas, Kolator, Apostel - OUT!!!!!!!! IP: *.orange.pl 21.06.06, 23:32
    • homer101 Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr 21.06.06, 23:32
      Odnoszę wrażenie , że coś tu brzydko pachnie i nie są to moje skarpetki .
      Listkiewicz kombinuje jak tu ukręcić łeb sprawie i zachować Janasa na
      stanowisku . Facet uważa , że wszyscy są tacy głupi jak on , i nie widzieli tej
      nieudolności i braków kompetencji u Janasa . Normalnie , gdyby każdy z nas
      skopał robotę , to wywalili by go na zbity pysk . A tu jak widać , w PZPN
      obowiązują inne zasady . Przeputasz sprawę , przewalisz kilka milionów złoty i
      jeszcze robią z ciebie fachowca . Ludzie to jest chore . Jestem ciekaw jak
      zareagują kibice , kiedy okaże się , że reprezentacja to nie nasz skarb
      narodowy , a prywatny folwark Listkiewicza . Sądzę , że ten facet będzie na
      siłę robił to , co on chce , nie patrząc na to , że trener Janas i cała ta
      sitwa laskowych dziadków w PZPN do niczego się nie nadaje . Rączka rączkę
      myje . I nie mówcie że nie ma pieniędzy !!!!! Tyle kasy co bokami wychodzi z
      PZPN , tak jak gdzie indziej jest nie do policzenia , a zainwestować by można
      było . Oj tak !!!!!!!!!!!!!!!!!! - Panu Janasowi i Listkiewiczowi mówimy
      dowidzenia
      • Gość: Tomek_USA Ach jakie to Polskie, plakac sie chce, jeszcze raz IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 21.06.06, 23:36
        Ach te raporty, moze jeszcze zeby byly odpowiednie pieczatki. To taka Polska
        biurokracja ktora chroni ludzi od odpowiedzialnosci.

Gdyby Listkiewicz prowadzil firme ktorej zyski zalezalyby od powodzenia
        reprezentacji to by dzialal jeszcze wczoraj. Gdyby PZPN byl firma to
        Listkiewicza by juz nie bylo bo rada nadzorcza (ktorej PZPN wlasciwie nie ma)
        by go zwolnila tydzien temu.

Plakac sie chce jak sie spojrzy na Polskie rzadzenie, czy to w sporcie czy w
        rzadzie.

Po cholere Wy chcecie wymyslac nowe modele rzadzenia? Adoptujcie Angielski,
        Kanadyjski, Australijski lub Amerykanski model bo dzialaja najlepiej i sa
        sprawdzone. Nie sa perfekcyjne ale lepszych nie ma.

Pozdrawiam

Tomek
        • Gość: Piotrek Re: Ach jakie to Polskie, plakac sie chce, jeszcz IP: *.naimes.faa.gov 22.06.06, 00:25
          A jak tlumaczysz niepowodzenia druzyny USA ?
          • Gość: Tomek_USA Re: Ach jakie to Polskie, plakac sie chce, jeszcz IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 22.06.06, 01:50
            Walcza jak moga. Jeszcze nie odpadli i na pewno beda walczyc w stylu
            Aerykanskim, czyli bez kompleksow i do konca.

Jesli nie wyjda z grupy to napewno nie beda czekac na raporty biurokratow aby
            wyciagnac wnioski.

Poadrawiam

Tomek

• Gość: Ostatni Mohikanin Re: Ach jakie to Polskie, plakac sie chce, jeszcz IP: *.versanet.de 22.06.06, 10:20
            Jakie niepowodzenie.Maja szanse na awans. A widziales jak walczyli z Wlochami w dziewieciu.Az milo bylo patrzec. Nie to co nasi z Niemcami.To byla istna obrona Czestochowy.
      • Gość: mati.pl przegonic bande nierobow z pzpn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:37
        czyli: listkiewicza, ktory jest zawsze zadowolony (jak bym dostawal jego pensje
        tez bym sie cieszyl, nawet jak ktos by mi naplul w ryja), bande dziadow z
        zarzadu i innych kolek wzajemnej adoracji, janasa za arogancje i chamstwo (w (L)
        za czasow gry w CL jakos tak sie nie zachowywal, ale widac wplyw listkiezwisa),
        zmienic mozna prezesa na np. bonka, a trenerem niech bedzie henry, lub ktos z
        zagranicy, zeby nie mieli na niego wplywu dziady z wydzialu szkolenia, ale to
        tylko mrzonki, bo nie ma szans na tak glebokie zmiany w mafii zwanej pzpn i
        sztabie szkoleniowym, ciagle ta sama klika, chyba ze zrobimy sami rewolucje,
        taka sama jak za czasow odwolania dziurowicza itp...
    • Gość: ARNOLD Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 23:36
      no to sie narobiło:)

• Gość: Axl To jest mafia IP: *.prenet.pl 21.06.06, 23:37
      Mafia legalna. Listek, Kolator i Janas powinni lecieć od razu. Nie mogę pojąć
      że tyle zła dzieje sie w piłce w Polsce a oni są nietykalni. Przecież to absurd
      i samowola. Oczywiście wszystko wokół kasy sie kręci i czarnych sprawek by nie
      wyszły na jaw. Ale to chyba kibice i fachowcy powinni decydować kto ma
      decydować o naszej przyszłości naszej piłki.
    • Gość: nimra no tak, jak koryto pełne to też bym siedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:37
      za taką kasę mimo opinii publicznej i wyników marnych.
    • imprezagt Prezesowi dziękujemy, o trenerze zdecydują inni... 21.06.06, 23:39
      To jest moment na trzęsienie ziemi w PZPN. Teraz można zmieniać otoczenie
      polskiej piłki. Najwyższa pora skońcyzć z pseudodziałaczami, karierowiczami
      żyjącymi z ustawiania meczy w ligowych i kryjących cały system skorumpowanej
      polskiej piłki.
    • Gość: Listek Kasa Re: PZPN chce przeczekać burzę i przedłużyć kontr IP: *.aij.pl 21.06.06, 23:41
      Występ Polaków na MS to wykładnia działań ZWIĄZKU, którym rządzi i włada
      partyjniaczek.
      Aby było lepiej trzeba wyplenić zło od korzeni.....
    • Gość: maximus Orly IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.06.06, 23:42
      LEPPER NA TRENERA!!!
    • Gość: JaceK Ja pier.... to tylko w Polsce IP: 84.77.83.* 21.06.06, 23:48
      Czy jest ktos w Polsce, ktory by stwierdzil, ze Janas ma kontynuowac? Oni
      trzymaja tylko swoich, zeby korupcja na jaw nie wyszla. W korycie siedza po
      uszy i nikt inny nie moze teraz wejsc, bo wtey wszystko byloby jasne jak ten
      Listkiewicz i reszta okradaja PZPN. KORUPCJA JAK CALA POLSKA. Mam nadzieje, ze
      Kaczynski ich wybada szybko.
      • yaraz82 Janas do dymisji 21.06.06, 23:50
        ZMIANA TRENERA !!! JANAS NA OUT !
      • robin_hd Skandal z biletami na Mistrzostwa Świata ! 22.06.06, 09:03

robin_hd@gazeta.pl
    • Gość: władek z PO Listkiewicz - nie igraj z ogniem czyli zJanasem IP: *.promax.media.pl 21.06.06, 23:50
      Janas ma być wywalony na zbity ryj , pózniej TY z jakimś tam nijakim Kolatorem
      , Piechniczkiem, jakims tam Apostołem , .... i reszta zarzadu
      pezetpeenowskiej kliki Jak wy się nie usuniecie to was my usuniemy , premier
      nam pomoze. A my to kibice i społeczenstwo. Mamy juz dosyc was- tej zgnilizny i
      tego smrodu jaki od was leci .
    • b0rderline przeciez to sie w pale nie miesci!!! 21.06.06, 23:51
      PZPN odpowiedzialny jest za przekrety, korupcje w polskiej lidzie, PZPN jest
      odpowiedzialny za skandaliczna dystrybucje biletow na mundial, PZPN jest
      odpowiedzialny za zalosny poziom szkolenia pilkarzy (to on wydaje licencje
      klubom i on moze zarzadac odpowiednich zmian, takze jesli chodzi o wyglad
      stadionow). PZPN jest odpowiedzialny za to, ze na mecze boja sie chodzic
      normalni ludzie, bo sa to spotkania pseudokibicow, gdzie od beznadziejnej gry
      wazniejsze jest mordobicie. I pomimo tego wszystkiego, trwania w marazmie
      je.ba.ny Listkiewicz nie widzi zadnego problemu a przegrane w zenujacy sposob
      mistrzostwa podsumowuje zdaniem, ze po prostu bylismy slabsi. Do jasnej cholery,
      jestesmy slabsi tylko i wylacznie przez kumoterstwo i nepotyzm PZPNu. I to az
      sie w glowie niemiesci, ze pomimo tylu afer, tylu wpadek i braku jakichkolwiek
      sukcesow, ta mafijna klika ma sie w najlepsze i teraz ustami Listkiewicza
      zaczyna nam wmawiac, ze nie jest zle, a bedzie jeszcze lepiej. A Janasa
      oczywiscie nie mozna zwalniac, bo musimy awansowac do mistrzostw europy, po to
      tylko, by sie tam ladnie skompromitowac. Bez gruntownych, przelomowych i
      drastycznych zmian w PZPNie nie ma mowy o sukcesie polskiej pilki, a bez
      usuniecia Listiewicza nie mamy szans na zatrudnienie dobrego trenera, bo jemu
      pasuja tylko mierni, ale potulni i wierni typu Janas, ktory tanszy jak mu
      zagraja. I wszyscy sie w PZPNie ciesza, a my kibice i cala Polska musimy raz za
      razem wstydzidz sie przed calym swiatem z tego syfu...
      • Gość: pzpn=shit trzeba ruszyć na mafię z miodowej czyli PZPN IP: *.chello.pl 21.06.06, 23:54
        niech tylko zostawią te pojeby tego nieudacznika janasa
      • robin_hd Re: przeciez to sie w pale nie miesci!!! 22.06.06, 09:09

robin_hd@gazeta.pl
    • Gość: noik Nowi trenerzy Anglii i Rosji-po m..-brac przyklad! IP: 141.117.94.* 22.06.06, 00:01
      czy redaktorzy wiedza kto bedzie trenowal te druzyny po mistrzostwach...czy
      musze podac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka