Gość: bramka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 16:29 Ja też za Anglią. Może wygra, mimo Erikssona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julobubi Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 16:30 No i kolejny mecz przed nami:) Nie wiem czy obejrze caly, bo mma w planach zrobienie ciasta, ale na pewno bede kibicowala Anglikom. Mam tylko nadzieje,ze tym razem nie odpadnie ta druzyna, ktorej kibicuje:):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 16:39 Muszę ostrzec że przeważnie odpadają ci, którym kibicuję ja... A jakie ciasto? PS. Czubos, dzieki za pomidora. dziś mój pomidorowy sukces, wyszedł nieprzesolony. Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 16:41 Mam w planach cos malo zobowiazujacego, czyli po prostu ciasto z truskawkami (trzeba cos jeszcze z nimi zrobic, bo juz niedlugo znowu trzeba bedzie czekac na nie do czerwca):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh SZpakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:45 sven orange eriksson -.- Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Anglia wraca do domu a football zostaje :) 01.07.06, 19:48 no i po Anglikach, na własne zyczenie a ja odkryłem nowy sposob na relacje z meczu. Obraz z TV a głos z radia :) jest pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Kuchnia angielska 01.07.06, 16:39 No faktem jest, ze kuchnia angielska nie jest najlepsza na swiecie, ale oni maja swietne przepisy z jagniecina i shepherds pie tez jest pycha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.net.autocom.pl 01.07.06, 16:45 skoro FIGO na boisku to taki luźno związany link video.google.com/videoplay?docid=-2086000202254584588 mnie bawi do łez :D zwłaszcza nawiązania do natury i strona choreograficzna...no majstersztyk ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.07.06, 16:47 ej, nie, odejdźcie, ja bardzo chętnie kibicuję Anglii, ale jak gra przyzwoicie... a nie takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 16:52 Jeśli ogladacie polsat, żałujcie. Na tvp Gmoch i Engel odstawiaja wersal przy plazmie. I tworzą piękną wirtualna rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 16:52 Hehe i panowie znowu sobie porysowali i potworzyli niesamowite rzeczy na ekranie:) I pogrozili sobie, ze jeden nie da drugiemu oddychac:) hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:56 za holandie, za lewych sedziow, za Euro 2004 - COME ON ENGERLAND!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 17:00 Boże ten jeden jedyny raz pozwól Anglikom wygrać.Inaczej będę ryczeć przez dwa dni.Nawet meczu nie oglądam bo to za duże nerwy.Wrócę na forum za 2h żeby zobaczyć wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:02 skoro wczoraj wygrali niemcy, to bezsprzecznie oznacza, ze boga nie ma - dzis bedziemy musieli sobie radzic bez jego pomocy.. ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:03 przepraszam: 'wygrali' niemcy.. ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________No way!_________ 01.07.06, 17:04 Polakom Bóg nie pomaga, więc Anglikom niech nie pomaga tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ________No way!_________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:09 na boisku to sędzia jest Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________Portugaaaaaaaaaaal!!!!___ ______ 01.07.06, 16:58 Atakowywaaaaaaaać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ________Portugaaaaaaaaaaal!!!!___ ______ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:04 na forum na razie anglia prowadzi:) Chyba źle jej to wróży... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ________Portugaaaaaaaaaaal!!!!___ ______ 01.07.06, 17:08 Całe szczęście, że to forum nie kreuje rzeczywistości ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciasf Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: 195.205.114.* 01.07.06, 17:02 Panowie z Czuba, moze tak wiecej własnej inwencji niz tylko wsadzanie filmów? Na 10 waszych wspisów 5 linków do filmów ... e co tam? pomysłów brak? nie chce mi sie wierzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl co się stało z tytułowym zdjęciem z początku relac IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:04 ji, było o wiele lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:07 a skad jest wogle sedzia, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- 01.07.06, 17:09 Sedzia to Horacio Elizondo (Argentyna) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:11 o w morde, to ten co wypieprzyu kiedys svena gorana z boiska?! no to juz wiem, ze gramy przeciw 12.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:12 dwunastym zawodnikiem anglii jest zczuba. Ciekawe co to oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:16 nie za wiele, oni żabolubom kibicowali.. ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:18 no dobra, czubos + większość (jak na razie) z nas... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj -----------Sędzia luj!!!----------- 01.07.06, 17:31 Faul Angola na Portugalcu był jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 17:07 No raczej z ta dziewczyna Rooneya nie wyjdzie.. Gdyz: "You are trying to view a picture on the djmick - the celebrity site-Server from another site.We do not want other sites to steal our bandwidth, so if you want to help us please send a mail to info@djmick.co.uk and tell us the URL of the site you came from. Thanks!" Hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Z Ericssonów wolę Sony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:08 Ale pomimo to: It's coooming home, it's coooming!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portugalll Re: Anglia - Portugalia 1-2 z czuba i na żywo. IP: *.c151.petrotel.pl 01.07.06, 17:09 A ja kibicuje PORTUGALI! ___________ Serwis dla kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:21 'when i find myself in time of trouble, when England need to take a lead..' www.youtube.com/watch?v=ZZRrkCLXzjU ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 17:23 Fajny mecz jest, wiecie. Niech wygra lepszy i potem dokopie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:24 ..a najlepiej niemcom - amen! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:38 o prosze, sedzia juz drukuje terry'ego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:40 a co było bo wyszłam na chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:41 uadnie z klepki graja, chuopaki - szkoda, ze ciagle bez bramek.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:44 dawaj david!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: _________________:: Engerland ::_____________ 01.07.06, 17:50 eeee i bam!! trafił w meskosc któregos z portugalczyków ... byc moze jest zazdrosny o swoja cud maline Viktorie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Rmf fm - Nachlepszha muzyka 01.07.06, 17:50 Rmf fm - Nachlepszha muzyka tyle razy Siekera to mowi ze moglaby sie juz nauczyc dobrze wypowiadac w naszym pieknym jezyku:) Jak ja bym przed kazdym meczem powtarzal jedno zdanie to chyba juz bym powiedzial bezblednie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ______________Gmochalia!!!_______ _________ 01.07.06, 17:51 Sędzia pomaga tym obrzydliwym Angolom: nie podyktował ewidentnego karnego... Szpakowski buc jest za Anglią: wrzeszczy "udeeeeeeerz", jak Angoil ma strzelać, a jak Figo idzie na gola, to spokojnie komentuje "no przedziera się, kopł, nie udało siem"... ZCzubaki tylko o Angolach... Forum w większości za Angolami... Znaczy awansuje Portugalia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ______________England!!!_________ _______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:54 e tam, z portugalia.. a ten karny to niby kiedy byu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ______________England!!!_________ _______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:09 sedzia to drukarz!!! aeja sedzia to drukarz!!! sedzia to druuuuuuuuuuuukaaaarz, aeja sedzia to druuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaarz!!! reka, reka, reka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ 01.07.06, 17:54 bo na piłce w angli ciezko sie nie znac. a juz cos powiedziec o Portugalczykach to ciezko a ide posłuchac Jacka "hehe" Gmoha ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:56 wiesz co? Pewnie masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ 01.07.06, 18:01 Wiem :-) Gmoch o Figo: "dochodzi do pozycji strzałowej" :-D A dziewczyna Figo 3 razy ładniejsza od dziewczyny Szlaja(się) Kola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:07 Figo tez całkiem;) Crouch się rozgrzewa! Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Jacek "hehe" is the best ;) 01.07.06, 18:01 uwielbiam go ogladac ;) co gosc rysuje i opowiada to poezja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Jacek "hehe" is the best ;) 01.07.06, 18:05 tylko, że bez specjalistycznego przygotowania ciężko zrozumieć co podmiot liryczny ma na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Jacek "hehe" is the best ;) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:13 Jam mam przygotowanie - moja historyczka mówiła w ten sposób... Zdjął Beckhama. Zaczynam sie niepokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:10 sedzia to drukarz!!! aeja sedzia to drukarz!!! sedzia to druuuuuuuuuuuukaaaarz, aeja sedzia to druuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaarz!!! reka, reka, reka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: _________________:: Engerland ::_____________ 01.07.06, 18:12 Beckham zmieniony .... na wypadek karnych ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: _________________:: Engerland ::_____________ 01.07.06, 18:14 Maniche kolejny pieprzony oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Maniche IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:15 moj kandydat do Oscara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:15 maniche - who you are? cheater!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:15 Jeśli chodzi o symulowanie, to Portugalczycy są "lepsi" niż Włosi... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!___________ 01.07.06, 18:16 Żadnejo karnego nie było. Piłka trafiła w rękę Portugalczyka przypadkiem. Ruch ręki spowodowany był normalnym biegiem Portugaleiro, który to bieg łączy się z ruszaniem rękami. Zupełny przypadke i słusznie sędzia nie odgwizdał, bo to byłoby niezgodne z duchem gry. Zrehabilitował się za nieodgwizdany faul Angola na Portugaleiro w polu karnym. Gupi Szpak nadal stronniczo się drze. Buc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamey Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!_________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:19 walnal go w jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!_________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:21 no to pięknie. Cała nadzieja w Robocie Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!________ 01.07.06, 18:23 no to czekają nas długie podania na głowę robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!_______ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:29 to jest dobra taktyka - postawić go na polu karnym i celować w głowę. Tylko że to Beckam potrafi czasami tak genialnie dośrodkować a jego już nie ma i nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:20 ..co za ku.. skandal!!!! referee's a wanker!!! referee's a wanker!!! referee's a wanker!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:23 zszedł Pauleta, wszedł kościej nie będę tego oglądać!! grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:26 sedziow tego mundialu, tak jak trenera janasa, powinno sie wystawiac po meczach na tydzien pod pregierz we wrocuawiu - zeby kazdy kibic i fan futbolu mogu im szczerze powiedziec, co o ich pracy i zachowaniu mysli, skurwle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilgefortz Sędziowanie IP: *.limes.com.pl 01.07.06, 18:26 No i po raz kolejny błąd sędziego pewnie zadecyduje o wyniku meczu. Najpierw nie odgwizdał ręki Portugalczyka na polu karnym, potem nie przerwał akcji, gdzie ewidentnie faulowany był Rooney a potem usunął go z boiska za delikatne popchnięcie Ronaldo (kopnięcie w jajka moim zdaniem było przypadkowe, zresztą to i tak za mało na czerwoną kartkę). Piłka nożna to dyscyplina, w której jest popełnianych chyba najwięcej błędów sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
ludaraz Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 18:26 Szpakowski pyta za co ta kartka dla Rooneya. Moze mu pokazac bezposrednio? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 18:27 pytanie tylko, czy to było z premedytacją Odpowiedz Link Zgłoś