Dodaj do ulubionych

Anglia - Portugalia z czuba i na żywo.

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 16:29
Ja też za Anglią. Może wygra, mimo Erikssona
Obserwuj wątek
    • julobubi Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 16:30
      No i kolejny mecz przed nami:) Nie wiem czy obejrze caly, bo mma w planach
      zrobienie ciasta, ale na pewno bede kibicowala Anglikom. Mam tylko nadzieje,ze
      tym razem nie odpadnie ta druzyna, ktorej kibicuje:):D
      • Gość: bramka Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 16:39
        Muszę ostrzec że przeważnie odpadają ci, którym kibicuję ja... A jakie ciasto?
        PS. Czubos, dzieki za pomidora. dziś mój pomidorowy sukces, wyszedł
        nieprzesolony.
        • julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 16:41
          Mam w planach cos malo zobowiazujacego, czyli po prostu ciasto z truskawkami
          (trzeba cos jeszcze z nimi zrobic, bo juz niedlugo znowu trzeba bedzie czekac na
          nie do czerwca):)
          • Gość: heh SZpakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:45
            sven orange eriksson -.-
            • wojciasf Anglia wraca do domu a football zostaje :) 01.07.06, 19:48
              no i po Anglikach, na własne zyczenie

a ja odkryłem nowy sposob na relacje z meczu. Obraz z TV a głos z radia :) jest
              pieknie :)
    • julobubi Kuchnia angielska 01.07.06, 16:39
      No faktem jest, ze kuchnia angielska nie jest najlepsza na swiecie, ale oni maja
      swietne przepisy z jagniecina i shepherds pie tez jest pycha:)
    • Gość: zzz Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.net.autocom.pl 01.07.06, 16:45
      skoro FIGO na boisku to taki luźno związany link
      video.google.com/videoplay?docid=-2086000202254584588
      mnie bawi do łez :D zwłaszcza nawiązania do natury i strona choreograficzna...no
      majstersztyk ;)))))))
    • Gość: o. Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.07.06, 16:47
      ej, nie, odejdźcie, ja bardzo chętnie kibicuję Anglii, ale jak gra
      przyzwoicie... a nie takie...
      • Gość: bramka Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 16:52
        Jeśli ogladacie polsat, żałujcie. Na tvp Gmoch i Engel odstawiaja wersal przy
        plazmie. I tworzą piękną wirtualna rzeczywistość
    • julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 16:52
      Hehe i panowie znowu sobie porysowali i potworzyli niesamowite rzeczy na
      ekranie:) I pogrozili sobie, ze jeden nie da drugiemu oddychac:) hehe:)
    • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:56
      za holandie, za lewych sedziow, za Euro 2004 - COME ON ENGERLAND!!!
      • deana Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 17:00
        Boże ten jeden jedyny raz pozwól Anglikom wygrać.Inaczej będę ryczeć przez dwa
        dni.Nawet meczu nie oglądam bo to za duże nerwy.Wrócę na forum za 2h żeby
        zobaczyć wynik.
        • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:02
          skoro wczoraj wygrali niemcy, to bezsprzecznie oznacza, ze boga nie ma - dzis
          bedziemy musieli sobie radzic bez jego pomocy.. ;>>
          • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:03
            przepraszam: 'wygrali' niemcy.. ;>>
        • fdj ________No way!_________ 01.07.06, 17:04
          Polakom Bóg nie pomaga, więc Anglikom niech nie pomaga tym bardziej!
          • Gość: bramka Re: ________No way!_________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:09
            na boisku to sędzia jest Bogiem
    • fdj ________Portugaaaaaaaaaaal!!!!___ ______ 01.07.06, 16:58
      Atakowywaaaaaaaać!!!
      • Gość: bramka Re: ________Portugaaaaaaaaaaal!!!!___ ______ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:04
        na forum na razie anglia prowadzi:) Chyba źle jej to wróży...
        • fdj Re: ________Portugaaaaaaaaaaal!!!!___ ______ 01.07.06, 17:08
          Całe szczęście, że to forum nie kreuje rzeczywistości ;-P
    • Gość: wojciasf Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: 195.205.114.* 01.07.06, 17:02
      Panowie z Czuba, moze tak wiecej własnej inwencji niz tylko wsadzanie filmów?
      Na 10 waszych wspisów 5 linków do filmów ... e co tam? pomysłów brak? nie chce
      mi sie wierzyc ;)
    • Gość: pl co się stało z tytułowym zdjęciem z początku relac IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:04
      ji, było o wiele lepsze
    • Gość: kol@ -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:07
      a skad jest wogle sedzia, ktos wie?
      • julobubi Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- 01.07.06, 17:09
        Sedzia to Horacio Elizondo (Argentyna) :)
        • Gość: kol@ Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:11
          o w morde, to ten co wypieprzyu kiedys svena gorana z boiska?! no to juz wiem,
          ze gramy przeciw 12.. :/
          • Gość: bramka Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:12
            dwunastym zawodnikiem anglii jest zczuba. Ciekawe co to oznacza...
            • Gość: kol@ Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:16
              nie za wiele, oni żabolubom kibicowali.. ;>>
              • Gość: bramka Re: -----------:: Engerland!!! ::----------- IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:18
                no dobra, czubos + większość (jak na razie) z nas...
        • fdj -----------Sędzia luj!!!----------- 01.07.06, 17:31
          Faul Angola na Portugalcu był jak nic!
    • julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 17:07
      No raczej z ta dziewczyna Rooneya nie wyjdzie.. Gdyz:
      "You are trying to view a picture on the djmick - the celebrity site-Server from
      another site.We do not want other sites to steal our bandwidth, so if you want
      to help us please send a mail to info@djmick.co.uk and tell us the URL of the
      site you came from. Thanks!" Hmm..

• Gość: zatara Z Ericssonów wolę Sony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:08
      Ale pomimo to: It's coooming home, it's coooming!!
    • Gość: portugalll Re: Anglia - Portugalia 1-2 z czuba i na żywo. IP: *.c151.petrotel.pl 01.07.06, 17:09
      A ja kibicuje PORTUGALI!
    • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:21
      'when i find myself in time of trouble, when England need to take a lead..'
      www.youtube.com/watch?v=ZZRrkCLXzjU ;)))

• cover_wielki Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 17:23
        Fajny mecz jest, wiecie. Niech wygra lepszy i potem dokopie innym.
        • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:24
          ..a najlepiej niemcom - amen! ;))
    • Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:38
      o prosze, sedzia juz drukuje terry'ego..
      • Gość: bramka Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:40
        a co było bo wyszłam na chwilę?
      • Gość: kol@ Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:41
        uadnie z klepki graja, chuopaki - szkoda, ze ciagle bez bramek.. ;)
        • Gość: kol@ Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:44
          dawaj david!! ;)))
          • wojciasf Re: _________________:: Engerland ::_____________ 01.07.06, 17:50
            eeee i bam!! trafił w meskosc któregos z portugalczyków ... byc moze jest
            zazdrosny o swoja cud maline Viktorie ;)
    • anooonim Rmf fm - Nachlepszha muzyka 01.07.06, 17:50
      Rmf fm - Nachlepszha muzyka
      tyle razy Siekera to mowi ze moglaby sie juz nauczyc dobrze wypowiadac w naszym
      pieknym jezyku:) Jak ja bym przed kazdym meczem powtarzal jedno zdanie to chyba
      juz bym powiedzial bezblednie ;)
    • fdj ______________Gmochalia!!!_______ _________ 01.07.06, 17:51
      Sędzia pomaga tym obrzydliwym Angolom: nie podyktował ewidentnego karnego...
      Szpakowski buc jest za Anglią: wrzeszczy "udeeeeeeerz", jak Angoil ma strzelać,
      a jak Figo idzie na gola, to spokojnie komentuje "no przedziera się, kopł, nie
      udało siem"...
      ZCzubaki tylko o Angolach...
      Forum w większości za Angolami...

Znaczy awansuje Portugalia :-D
      • Gość: kol@ Re: ______________England!!!_________ _______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:54
        e tam, z portugalia.. a ten karny to niby kiedy byu?
        • Gość: kol@ Re: ______________England!!!_________ _______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:09
          sedzia to drukarz!!! aeja sedzia to drukarz!!! sedzia to druuuuuuuuuuuukaaaarz,
          aeja sedzia to druuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaarz!!! reka, reka, reka!!!
      • wojciasf Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ 01.07.06, 17:54
        bo na piłce w angli ciezko sie nie znac. a juz cos powiedziec o Portugalczykach
        to ciezko

a ide posłuchac Jacka "hehe" Gmoha )
      • Gość: bramka Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 17:56
        wiesz co? Pewnie masz rację
        • fdj Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ 01.07.06, 18:01
          Wiem :-)

Gmoch o Figo: "dochodzi do pozycji strzałowej"
          :-D

A dziewczyna Figo 3 razy ładniejsza od dziewczyny Szlaja(się) Kola.
          • Gość: bramka Re: ______________Gmochalia!!!_______ _________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:07
            Figo tez całkiem;)
            Crouch się rozgrzewa! Hura!
        • wojciasf Jacek "hehe" is the best ;) 01.07.06, 18:01
          uwielbiam go ogladac ;) co gosc rysuje i opowiada to poezja ;)
          • halfoat Re: Jacek "hehe" is the best ;) 01.07.06, 18:05
            tylko, że bez specjalistycznego przygotowania ciężko zrozumieć co podmiot
            liryczny ma na myśli
            • Gość: bramka Re: Jacek "hehe" is the best ;) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:13
              Jam mam przygotowanie - moja historyczka mówiła w ten sposób...
              Zdjął Beckhama. Zaczynam sie niepokoić.
    • Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:10
      sedzia to drukarz!!! aeja sedzia to drukarz!!! sedzia to druuuuuuuuuuuukaaaarz,
      aeja sedzia to druuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaarz!!! reka, reka, reka!!!
      • polackmaly Re: _________________:: Engerland ::_____________ 01.07.06, 18:12
        Beckham zmieniony .... na wypadek karnych ????????
        • halfoat Re: _________________:: Engerland ::_____________ 01.07.06, 18:14
          Maniche kolejny pieprzony oszust
        • Gość: bramka Maniche IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:15
          moj kandydat do Oscara
      • Gość: kol@ Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:15
        maniche - who you are? cheater!!
    • Gość: Antoni Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:15
      Jeśli chodzi o symulowanie, to Portugalczycy są "lepsi" niż Włosi...
    • fdj ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!___________ 01.07.06, 18:16
      Żadnejo karnego nie było. Piłka trafiła w rękę Portugalczyka przypadkiem. Ruch
      ręki spowodowany był normalnym biegiem Portugaleiro, który to bieg łączy się z
      ruszaniem rękami. Zupełny przypadke i słusznie sędzia nie odgwizdał, bo to
      byłoby niezgodne z duchem gry. Zrehabilitował się za nieodgwizdany faul Angola
      na Portugaleiro w polu karnym.

Gupi Szpak nadal stronniczo się drze. Buc...
      • Gość: kamey Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!_________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:19
        walnal go w jaja :D
      • Gość: bramka Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!_________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:21
        no to pięknie. Cała nadzieja w Robocie
        • halfoat Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!________ 01.07.06, 18:23
          no to czekają nas długie podania na głowę robota
          • Gość: bramka Re: ____________JackoGmochaliaaaaaa!! !!_______ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:29
            to jest dobra taktyka - postawić go na polu karnym i celować w głowę. Tylko że
            to Beckam potrafi czasami tak genialnie dośrodkować a jego już nie ma i nie
            będzie...
    • Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:20
      ..co za ku.. skandal!!!!

referee's a wanker!!! referee's a wanker!!! referee's a wanker!!!
    • Gość: annika Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:23
      zszedł Pauleta, wszedł kościej nie będę tego oglądać!! grrrr
      • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:26
        sedziow tego mundialu, tak jak trenera janasa, powinno sie wystawiac po meczach
        na tydzien pod pregierz we wrocuawiu - zeby kazdy kibic i fan futbolu mogu im
        szczerze powiedziec, co o ich pracy i zachowaniu mysli, skurwle!!!
    • Gość: Vilgefortz Sędziowanie IP: *.limes.com.pl 01.07.06, 18:26
      No i po raz kolejny błąd sędziego pewnie zadecyduje o wyniku meczu. Najpierw nie odgwizdał ręki Portugalczyka na polu karnym, potem nie przerwał akcji, gdzie ewidentnie faulowany był Rooney a potem usunął go z boiska za delikatne popchnięcie Ronaldo (kopnięcie w jajka moim zdaniem było przypadkowe, zresztą to i tak za mało na czerwoną kartkę). Piłka nożna to dyscyplina, w której jest popełnianych chyba najwięcej błędów sędziów.
    • ludaraz Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 18:26
      Szpakowski pyta za co ta kartka dla Rooneya. Moze mu pokazac bezposrednio?
      • halfoat Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 18:27
        pytanie tylko, czy to było z premedytacją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka