nastolatkaxx Re: Białystok KOBIETY! 31.08.05, 14:09 SP Dziecięcy Szpital Kliniczny Poradnia Ginekologiczna dla Dziewcząt... Mam problem, nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa. Ale wydaje mi się że powinnam się do niego wybrać. Czy w tej Poradni musze płacić za wizyte, co powinnam ze sobą zabrać, książeczke zdrowia? Czy musze zadzwonić i umówić się na wizyte? Czy musze iść z mamą? Którą panią ginekolog polecicie.. Mam poważny problem i dopiero 14 lat wstydze się powiedzieć o nim mamie. odpiszcie na maila : wiorka7@wp.pl Odpiszcie szybko! Odpowiedz Link
ulisesa Re: Białystok KOBIETY! 28.07.07, 00:41 witam was dziewczyny ,ja jestem po pierwszym poronieniu i szukam dobrego ginekologa i słyszałam o doktor Jolanty Swiąteckiej ,co wy na to ,czy któraś z was miała z nią kontak i czy warto do niej iść?dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link
bylinka1 dr Antychowicz-Kluczyk 06.09.05, 12:02 Co sądzicie o tej lekarz ? czy któraś z was może wie coś na jej temat ? bylam u niej dziś ..w celu potwierdzenia ciąży sprawila mile wrazenie dala duzo madrych rad ale by ja wybrac jako prowadzącego lekarza...potrzebuje wiecej informacji jesli mozecie pomóc dziekuje z góry buzka Odpowiedz Link
nutka_walca Re: Klinika Arciszewskich 12.09.05, 14:13 A co mozecie powiedziec o lekarzach z kliniki Arciszewskich,moze zna ktoras dr Aleksiejczuka? Odpowiedz Link
anet77 Re: Klinika Arciszewskich 13.09.05, 18:30 wiem, że w tej klinice przyjmuje tez mój lekarz, do którego chodzę na Warszawską dr Maciej Lipski, bardzo dobry, polecam. Innych nie znam niestety to nic nie doradzę. Odpowiedz Link
agatha007 Re: dr Antychowicz-Kluczyk 17.06.08, 15:09 Odradzam. Byłam u tej pani tylko jeden raz, bardzo źle się czułam, podejrzewałam, że jestem w ciąży (to był początek drugiego miesiąca). Pani Kluczyk ironicznie podchodziła do wszystkich moich dolegliwości, nie chciała mnie zbadać. Do tego poinformowała mnie, że pierwszą wizytę u ginekologa powinnam odbyć na początku trzeciego miesiąca ciąży, bo w drugim miesiącu ciąży żaden lekarz mi jej nie potwierdzi!!! Dobrze, że po tygodniu poszłam do innego ginekologa, który podczas badania potwierdził, że jestem w ciąży, a po dwóch tygodniach zrobił mi USG, podczas którego słyszałam bicie serduszka mojego Dziecka (to było pod koniec drugiego miesiąca ciąży). Zatem albo pani Kluczyk nie umie potwierdzić ciąży w drugim miesiącu, albo jej się najzwyczajniej w świecie nie chciało mnie badać. W każdym razie nigdy więcej nie pójdę do niej na wizytę i odradzam wszystkim. Odpowiedz Link
j.lisowska Re: Białystok 14.09.05, 09:06 Adam Lemancewicz (PSK) pełen profesjonalizm, ludzkie pełne życzliwości podejście, dzięki niemu mam dwóch wspaniałych synów !!! POLECAM Odpowiedz Link
marsjanka25 dr J.Szamatowicz 16.09.05, 10:12 Dziewczyny a jakie macie zdanie o dr Jacku Szamatowiczu???Bo chciałabym sie do niego wybrac.Warto?? Odpowiedz Link
dagps Re: dr J.Szamatowicz 16.07.06, 11:20 jak najbardziej warto, ale zajmuje sie niplodnoscia, dlatego tym pacjentkom wiele czasu poswieca Odpowiedz Link
aanaid Pan Eugeniusz Biedrycki 01.08.06, 08:00 Eugeniusz Biedrycki,napewno ten lekarz powinien znaleść sie na tej liście, ma świetne podejście do pacjentek, stawia poprawne diagnozy, a kolejki mówią same za siebie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
megi494 Re: Pan Eugeniusz Biedrycki 29.08.06, 03:11 doktor Biefrycki-lekarz naprawdę świetny,chodziłam do Niego całą ciążę i razem z mężem byliśmy bardzo zadowoleni,miły,przyjemny,opiekuńczy,fajny facet.Nie wprowadza niepotrzebnego zamętu,nie zaleca niepotrzebnych badań,nie wypisuje zbytecznych leków.Przyjmuje w przychodni na SW.Rocha.POLECAM. Odpowiedz Link
joann27 Re: Pan Eugeniusz Biedrycki 05.09.06, 19:21 tez uwazam ze pan doktor jest swietnym specjalista, milym czlowiekiem i poleacam go wszystkim kobietom. Mozna pozartowac i porozmawiac na konkretne (wszystkie) tematy . Lecze sie u niego od paru lat. I to on mi zasugerowal badania tarczycy i sie okazalo ze mam niedoczynnosc. Dr Biedrycki przyjmuje na NFZ w przychodni na Krakowskiej (dawna przychodnia dermatologiczna) Minus niestety - kolejki!!!! ale przyjmuje tez prywatnie Odpowiedz Link
agatab10 Re: dr J.Szamatowicz 06.09.06, 14:00 proszę o opinię na temat dr Szamatowicza? gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link
sikorka.1 Re: dr J.Szamatowicz 20.10.06, 17:23 ja polecam dr Lipskiego z Zamenhoffa. Sympatyczny, odpowiadał na 1000 moich pytań i wątpliwości i ładnie zrobił mi cc - blizna malutka i dobrze się goi. Jagódka rzeczywiście tak jak księżyc, ludzie znają mnie tylko z jednej, jesiennej strony... Odpowiedz Link
sikorka.1 dr Lipski 20.10.06, 17:24 ja polecam dr Lipskiego z Zamenhoffa. Sympatyczny, odpowiadał na 1000 moich pytań i wątpliwości i ładnie zrobił mi cc - blizna malutka i dobrze się goi. Odpowiedz Link
mohawek dr Suchecka - poród? 24.08.06, 11:18 Cześć kobitki, słuchajcie czy któraś rodziła u dr. Sucheckiej? jeślitak to jakie macie zdanie na jej temat? Jako ginekolog jest fajna ale jeśli chodzi o poród? chętnie bym usłyszała wasze zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dosiunia1 Re: dr J.Szamatowicz 03.05.07, 09:05 Zdecydowanie ni polecam.Zbija kasy ile się da, a potem co do czego to w klinice nie ma nic do powiedzenia. Przez niego cierpię na endometrozę od ponad 10 lat. Wykonano mi cesarkę bo gdy leżałam na patologii to nie umiał rozpoznać bólów porodowych. Konskwencją tego było to, że ciął mnie początkujący lekarz może student, tak mnie zszyto, że w tej chwili cierpię na tą paskudną chorobę. Szamatowicz zniszczył mi życie.Dostał kasę za opiekę a się w ogóle nie pokazał. Odpowiedz Link
uselinka Elżbieta Suchecka 25.09.05, 12:05 To prawda. Popieram. Bardzo życzliwa kobieta. W żaden sposób nie przypomina lekarza z przychodni jeśli wiecie o czym mówię... Pełen profesjonalizm. Wizyta przypomina wizytę w prywatnym gabinecie. Jedyny mankment to niesamowite kolejki ale to chyba świadczy o tym, że jest dobrym i cenionym lekarzem. Odpowiedz Link
olaola94 Re: Elżbieta Suchecka 28.09.05, 19:34 o szamatowiczu slyszalam ze troche kase ciagnie ale w nieplodnosci warto do niego, ja osobiscie wybralam z nich wszystkich dr Jana Domitrza - mam zespół pco i nie mam zamiaru oddac sie w rece kogos kto zna sie tylko na zdrowych kobietach i latwych ciazach, a do Domitrza mam wielkie zaufanie. dziekuje mu za wszystko i mam nadzieje ze w moim przypadku tez zostanie sku6tecznie wykorzystana jego wiedza i doswiadczenie. przyjmuje na rynku kosciuszki juz nie tylko we wtorki i czwartki ale tez w soboty. Odpowiedz Link
agusia7704 Re: Elżbieta Suchecka 22.10.05, 08:08 Bardzo proszę o informację gdzie przyjmuje dr Elżbieta Suchecka Dziękuję Odpowiedz Link
nutka_walca Re: Elżbieta Suchecka 27.10.05, 21:11 W przychodni rejonowej na Antoniukowskiej (Choroszczanskiej) Osobiscie uwazam ,ze jest przereklamowana,do mnie podeszla 'maszynowo",jej zalecana kuracja na pewna dolegliwosc okazala sie nie skuteczna,wiec zmienilam lekarke na inna i potem bylo OK. Odpowiedz Link
barbie4 Re: Elżbieta Suchecka 08.11.05, 14:35 i przyjmuje prywatnie w Eskulapie na Nowym Świecie jest bardzo dobra, naprawde polecam daje skierowania na badania, poleca srodki antykoncepcyjne, jest miła, sympatyczna , kulturalna, nie mowi głupich uwag i "tekstów", odpowie na kazde pytanie nawet to niekoniecznie mądre Odpowiedz Link
ulap4 Re: Elżbieta Suchecka 19.11.05, 14:14 Witam, co powiecie o dr.Grzegorzu Mrugaczu. Odpowiedz Link
pati0907 Re: Elżbieta Suchecka 22.11.08, 19:20 Faktycznie jest przereklamowana! miłe podejście do pacjęta to nie wszystko.Prowadziła moją zagrożoną ciążę bo miałam krwiaka obok dziecka wielkości dziecka, wedłóg p. doktor było ok. nawet jak przyszłam z potwornymi boleściami i bólem w kreńgosłupie było ok. sugerowałam odklejanie się łożyska ale P. dr. zaprzeczyła następnego dnia pojechałam do szpitala gdzie dostałam krwotoku i trzeba było operować bo się łożysko odkleiło.Następna rzecz, miałam nadrzerkę od ośmiu lat P.DR potrafiła tylko leczyć okresowe stany zapalne twierdząc że jestem za młoda na zabieg usunięcia a mam 25 lat i 2 dzieci.Więcej nie urodzę bo mam wąską miednicę i nawet nie dostałam skierowania na zabieg który by mi pomógł.dostałam krwotoku i poszłam do innego lekarza po miesiącu przeszłam zabieg usunięcia nadrzerki.Tamten lekarz uchronił mnie przed rakiem albo czymś innym bo nie koniecznie od raka można stracić macicę.Wiem że dzieci nie będę miała ale będę zdrowa dla dla tych które chowam. panie w trudnych sytuacjach nie powinny iść do tej P.Dr. Odpowiedz Link
igua dr Jan Kupisz 29.03.06, 23:03 do niedawna byl w szpitalu na Warszawskiej, ale juz niestety odszedl obecnie przyjmuje w swoim gabinecie na Fabrycznej (Humana Medica Omeda) i z tego, co wiem, odbiera porody u Arciszewskiego (Zamenhoffa), pewnie robi tam operacje; chyba operuje tez na Parkowej. odkad nie pracuje w szpitalu, dziala w roznych miejscach. a byl wczesniej ordynatorem i z-ca ordynatora ginekologii na warszawskiej i naprawde jest swietnym lekarzem. nie takim, co bedzie sie rozczulal nad pacjentka, ale taki, ktory madrze poprowadzi chorobe lub ciaze (lub jedno i drugie). bardzo zaluje, ze nie ma go juz w szpitalu, bo liczylam, ze to on mnie po raz kolejny potnie i odbierze dziecko Odpowiedz Link
kociak0904 Dr. Suchecka on ale nie pielęgniarka 05.10.12, 15:49 Pani Elżbieta Suchecka to super lekarz prowadzi moją ciążę daje zwolnienia jak coś się dzieje i jak nie rozumie sytuacje. A nie uważacie że tam przeszkadza jedynie ta pielęgniarka ?? mnie to wkurza że się gapi wiecznie, nawet przy badaniach! to jest niekomfortowe! powinni ją gdzies indziej posadzić a nie na przeciwko fotela ginekologicznego. Bez przesady. Myślę że każda by to chciała zmienić. Odpowiedz Link
lui2106 Re: Dr. Suchecka tak ale nie pielęgniarka 11.05.13, 01:03 Hej moją ciąże też prowadzi dr. Suchecka. I masz racje pielęgniarka , która tam siedzi powinna być gdzie indziej. Ja również czuję się niekomfortowo przy niej. Niestety na pierwszej wizycie nie sprawiła na mnie dobrego wrażenia. Była niemiła, rzucała dowodem i kartką,którą miałam podpisać. Po tej wizycie planowałam zmienić lekarza, jednak potem stwierdziłam , że nie ma sensu tracić tak dobrego specjalisty dla pielęgniarki, która nie jest wyrozumiała i nie szanuje prywatności pacjentek. Odpowiedz Link
rosti Re: Białystok 29.12.05, 14:15 A co sądzicie o dr Waldemarze Ostapiuku. Przyjmuje w przychodni przy ul. Radzymińskiej na NFZ i w swoim prywatnym gabinecie przy ul. Sienkiewicza. Słyszałam same pozytywne opinie na jego temat, zajmuje się także leczeniem niepłodności, ale może któraś z Was może podzielić się swoimi uwagami na jego temat. pozdrawiam Odpowiedz Link
brimbolina Re: Białystok 27.01.11, 16:35 Nie polecam Ostapiuka. Na początku może i sprawia miłe wrażenie, ale z każdą kolejną wizytą wychodzi z niego chamstwo, przytoczę jego ulubione powiedzonko: "siknę sobie, zaraz wracam" – do kobiet w poczekalni. Jak powiedziałam, że zaczęliśmy się starać o dziecko i jakie w związku z tym radzi badania, przygotowania, to pierwszą rzeczą, jaką powiedział, to to, że odpowiedzialność za ewentualną niepłodność ponoszą: 30% kobieta, 30 % mężczyzna, a reszta to nie wiadomo. Wpędził mnie w strach takim stwierdzeniem już na samym początku, sugerując problemy, ale szczytem chamstwa było to, kiedy zapytał, jakiej wielkości jądra ma mój mąż, czy są wielkości jaj kurzych, bo jak mniejsze, to niedobrze to wróży, bo od tego płodność zależy! I czy podczas stosunku dotykam jąder, jeśli tak, to mogę sobie sama sprawdzić! Widząc całkowite osłupienie w mojej twarzy dodał po chwili: "No, ale nie każda kobieta lubi dotykać". Podsumowując, największy cham i zbok wśród lekarzy, jakiegokolwiek spotkałam. Odpowiedz Link
pacjentkaa Re: Białystok 14.03.06, 09:46 Dzien dobry.A ja polecam dr Roberta Nowika.Prowadził mi ostatni trymestr ciazy i porod(miałam to szczescie trafiajac na dyzur doktora).Pomimo młodego wieku zna sie na rzeczy.Po pierwsze dobry fachowiec.Jest bardzo miły,delikatny,zawsze usmiechniety.Traktuje pacjentki jak kogos sobie dobrze znanego.Mozna z Nim o wszystkim porozmawiac np.na temat antykoncepcji,planowania ciazy itp.Jednym słowem przemiły lekarz znajacy sie na tym czym sie zajmuje.Pomimo ze kobieta jest zestresowana podczas pobytu w szpitalu ale widzac tak umiechnieta i zyczliwie nastawionego lekarza cały strach mija.Goraco polecam Odpowiedz Link
ewaaa10 Re: Białystok 14.03.06, 15:08 Zgadzam sie z Panią całkowicie.Dr Nowik jest wspaniałym człowiekiem i fachowcem.To Niemu zawdzięczam Swoje życie jak również życie Swojej córeczki.To dzięki Niego szybkiej interwencji możemy sie teraz cieszyć Naszym maleństwem.Nie znam takich słów,które mogłyby odzwierciedlić Naszą wdzieczność wobec Pana Doktora.Pomimo,iż urodziłam postanowiłam wybrać doktora jako prowadzącego.Ponieważ pomimo że jest lekarzem jest również przyjacielem każdej kobiety.Jest miły,sympatyczny,zawsze uśmiechnięty.Pomoże rozwiązać każdy problem nawet ten najbardziej trudny i zawiły.Gorąco polecam Odpowiedz Link
annanatali Re: Białystok 31.03.06, 12:04 Dziewczyny przeczytałam masę wypowiedzi i złych i dobrych gin. z Białego i info o ciążach i rzadko który ma tylko dobre lub tylko złe opinie. Lekarze do których nikt nie wniósł zastrzeżeń to: Leśniewicz (parkowa) Sobolewski (parkowa) Lipski (Zamenhofa) Lemancewicz (zamenhofa i zdaje się gabinet na Baranowickiej) Koftel (lub jakoś tak) (Warszawska - państwowo) To moje podsumowanie. Słabiutko państwowo to wygląda. Odpowiedz Link
nutka_walca Re: Białystok 08.04.06, 12:00 Dziewczyny prosze o pomoc i podpowiedz,mam bardzo bliska przyjaciolke ktora jest zrozpaczona, lekarze lecza ja na klykciny konczyste condylina ktora nic nie daje i zaden nie wie gdzie skierowac ja na wymrazanie,moze ktoras podpowie?Helppp !!!!! Odpowiedz Link
igua klykciny 10.04.06, 12:17 wiem, ze cos takiego robi dr poludniewski (mial kiedys gabinet przy ul. wyszynskiego, ale nie wiem dokladnie). wydaje mi sie, ze usuwa laserem, ale zadnych szczegolow nie znam, bo nie wsluchiwalam sie w opowiesci. podejrzewam, ze prywatne kliniki - "arciszewski" (ul. zamnhoffa) i "parkowa" (ul. parkowa) pewnie tez swiadcza takie uslugi. trzeba po prostu podzowonic i popytac. Odpowiedz Link
agnieszka3330 Re: Białystok 26.01.14, 00:55 Dzień dobry, po przeczytaniu Twojej tak miłej opinii na temat Dr. Roberta Nowika chciałam Cię poprosić o informacje gdzie przyjmuje dr.Nowik . Może udało by mi się umówić na wizytę Pozdrawiam Odpowiedz Link
mamut42 Re: Białystok 26.04.06, 14:37 Poradźcie, który ginekolog w Białymstoku skutecznie leczy torbiele jajników? Odpowiedz Link
aaanka2 Re: Białystok 14.05.06, 09:24 Dr Pieciukiewicz- obok kościoła Zmartwychwstania Pańskiego na Wysokim Stoczku- przemiły facet, bardzo fachowy i delikatny, POLECAM! Odpowiedz Link
oliwia81 Re: Białystok Co z tą Ewą Nowak? 25.05.06, 09:24 Witam, mi wczoraj kupela poradziła panią Ewę Nowak. Co o niej myślicie? Chodzi mi głownie o to jaka jest jezeli chodzi o antykoncepcje (ja biorę Yasmin), jak wyglda u niej sprawa badan (cytologia, usg). Fajna wogule jest ta kobita? Odpowiedz Link
malyktos1 Re: A dr Niklaszewska z Warszawskiej? 26.05.06, 19:42 Czy któraś z Was chodziła do niej? Odpowiedz Link
j.piotrowska Re: Białystok 26.06.06, 20:43 Hej dziewczyny, forum troche zamarło ale mam nadzieję że ktoś mi podpowie, który lekarz ginekolog w Białym jest specjalistą od grzybicy..? Może głupio brzmi, ale ja męczę się z grzybicą już kilka lat i potrzebuję dobrego lekarza.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
igua grzybica 02.07.06, 16:53 nie wiem, czy ktos w bialym sie tym specjalnie zajmuje, ale z innego forum znam link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30155 moze tam cos bedzie. a juz na pewno bedzie wiele niebanalnych informacji o grzybicy. Odpowiedz Link
nati1455 Re: Białystok 21.01.07, 00:20 mi pomógł dr. Ostapiuk. męczyłam sie ok 5 lat. Od trzech lat nie mam nawrotu. życie bez grzybicy jest piękne!!!!!wielkie dzieki dla doktorka Odpowiedz Link
brimbolina Re: Białystok 27.01.11, 16:42 Ja też chodziłam do Ostapiuka 2-3 lata. Grzybica wracała, niestety. Moim zdaniem to cham i zboczeniec. Już napisałam, co o nim sądzę trochę wyżej. W wielkim skrócie dla tych, którzy nie chcą przewijać Ostapiuk w pigułce: "Siknę sobie, zaraz wracam" – przy pacjentkach w poczekalni. "Czy dotykała pani i mierzyła dłonią wielkość jąder męża? Bo jeśli mniejsze niż jajo kurze, to niedobrze, świadczy o słabej płodności." Nie polecam. Odpowiedz Link
ola_ola2 Re: Białystok 14.07.06, 18:54 Kobietki kochane,gdzie najlepiej udac sie z kłykcinami??? Odpowiedz Link
tokaj1 Re: Białystok 27.07.06, 08:20 a ja polecam dr Marka Dąbrowskiego. Kilka lat temu zdobył tytuł Lekarza Roku w którymś z czasopism medycznych. Miły i bardzo zyczliwy lekarz. Przyjmuje również ramach Funduszu. Gabinet ma w centrum Białegostoku. (gdzieś przy ul. Przejazd). Namiary? Wrzuc na wyszukiwarkę google! Odpowiedz Link
ola_ola2 Re: Białystok 31.07.06, 17:17 Ktory lekarz oprocz kliniki Arciszewskich ma laser?Potrzebuje zabiegu laserowegoe ale z wyzej wymienionej kliniki nie jestem zadowolona bo pani doktor zrobila mi zabieg "po lebkach"(chociaz przedtem bardzo chwalilam sobie ta p.dr) Odpowiedz Link
nonomnismoriar2 Re: Białystok 05.08.06, 16:39 Podbijam watek.Kobietki,czy ktoras z Was miala konkretnie usuniete klykciny i gdzie? Odpowiedz Link
kot_klakier dr Teresa Grycz-Warszawska 07.08.06, 08:45 Miła sympatyczna Pani dr, duża wiedza, wizyta-60zł + 20zł (cytologia). Szczerze polecam Odpowiedz Link
annalalik Re: Białystok 30.08.06, 09:00 CYTAT: Białystok-gin od pco AUTOR POSTU: kinka82 29.08.06, 16:46 + odpowiedz Białystok błagam !!szukam dobrego ginekologa w Białymstoku . Moim wielkim problemem jest zespół policystycznych jajników tj nadmierne owłosienie, kłopoty z miesiączką, i inne ... nie mogę już na siebie patrzeć. Mój obecny gin nic tylko mówi że taka już moja uroda i ewentualnie diane .W ogóle napiszcie jak to jest i jak wy sobie radzicie . pilne nie mam już miesiączki 6 miesięcy. Odpowiedz Link
lukasia77 Re: Białystok 13.11.06, 18:55 Czy któraś z Was poleci mi jakiegoś zaufanego lekarza z Warszawskiej/będę bardzo wdzięczna-powinnam a nie wiem do kogo pójść Pozdrawiam Odpowiedz Link
magda_bial Re: Białystok- MAREK DĄBROWSKI 13.12.06, 14:54 czy któraś z Was była kiedyś u tego lekarza? Przyjmuje na ulicy Przejazd....Prosze o opinie.... Odpowiedz Link
ewciak9 Re: Białystok- MAREK DĄBROWSKI 14.01.07, 20:33 Ja osobiście nie byłam ale leczy się u niego moja mama i bardzo go sobie chwali. jedyny minus to że gościu jest mrukowaty i mało gada. Ja wolę takich wygadanych i dlatego chodzę do dr Wasilewskiego . Odpowiedz Link
mac74 Re: Izabela Sipowicz 30.12.06, 14:18 Co sądzicie o dr Izabeli Sipowicz? Przyjmuje na Królowej Rodzin 21. Może prowadziła czyjąś ciążę? Odpowiedz Link
czuki Re: Białystok dr Ewa Nowak 26.01.07, 11:30 Hej dziewczyny! Co sądzicie o dr Ewie Nowak, czy jest dobrym specjalistą? Czy któraś z Was do niej chodzi? Mi poradziła ją koleżanka, ale jak widzę na forum nie ma za wiele na jej temat. Czy ktoś mi może udzielić informacji??? Odpowiedz Link
niki316 Re: Białystok dr Ewa Nowak 16.12.12, 18:59 ODRADZAM, UWAŻAJCIE NA NIĄ!!!nie polecam wizyty u Ewy Nowak.Jestem po niej bardzo rozczarowana.Było miło ale tylko na pierwszej wizycie.Szczególnie ostrzegam kobiety chodzące do niej w ciąży wykonuje minimum badań.Badanie usg wykonuje rutynowo , zdjęć z usg nie daje pacjentce.RUTYNIARA, przy kolejnej wizycie odkrywa swe prawdziwe oblicze głęboko skrywanej PANI DOKTOR!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Autor POSTU JEST : visitor12 28.01.07, 13:39 CYTAT CYTAT CYTAT Autor POSTU JEST : visitor12 -------------------------------------------------------------------------------- Dr. Piotr pierzynski, Dr. Domitrz mysle sa wspanialymi specjalistami Odpowiedz Link
klempaa Re: dr. Lemancewicz 09.03.07, 08:06 Bardzo to ważne dla mnie, czy ktoś z Was może mi powiedzieć, gdzie mogę się umówić z dr. Lemancewiczem? Najlepiej nie w szpitalu, wolałabym prywatnie... No i oczywiście jakby się dało jakiś nr telefonu.. Odpowiedz Link
martunia210283 Re: Białystok 26.05.07, 19:47 Dokładnie sie z Tobą zgadzam....wysmienita lekarz na pierwszą wizytę... Odpowiedz Link
emkas74 Re: Białystok 31.07.07, 16:45 Po nieudanych próbach (cztery lata) u siebie w mieście polecono mi prof. Mariana SZAMATOWICZA z Białegostoku? Słyszałam to najlepszy wybór dla starających się długo o dziecko - macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link
iwonka50 Re: Białystok 17.08.07, 17:07 Ja osobiście nie mam doświadczeń ale koleżance pomógł zajść w ciąże. Miała PCO. Odpowiedz Link
nati1455 Re: Białystok 31.08.07, 20:08 Zasugerowałam sie tym wpisem i postanowiłam pójść do owej dr Sucheckiej. Przeżyłam wielkie rozczarowanie, potraktowała mnie jak śmiecia,zupełnie nie rozumiem dlaczego. Nawet nie doszło do badania bo stworzyła taką atmosferę że wyszłam nawet nie dałam rady nic powiedzieć przez łzy które lały mi sie po policzkach. Zdecydowanie nie polecam Odpowiedz Link
pinokio.k Re: Białystok - W. Karwowski 11.06.08, 09:26 dziewczyny, czy mozecie mi coś napisać o dr Wojciechu Karwowskim, przyjmuje w klinice u Arciszewskiego oraz podobno na patologii ciąży na Warszawskiej. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrazenie, ale nie znalazłam żadnych opinii na jego temat jeśli chodzi o "fachowość". Dziekuję pozdrwaiam Odpowiedz Link
jo88 Re: Białystok - W. Karwowski 10.05.11, 22:22 a stanowczo NIE POLECAM ginekologa Karwowskiego który przyjmuje u Arciszewskich na Zamenhofa. Za wizyty 10minutowe zgarnia 200zł a jest kompletnie nieprofesjonalny. Robił mi zabieg który kompletnie spartoczył. Poprawiał mi go po nim inny ginekolog. Po antybiotykach które mi przepisał dostałam zakażenia grzybiczego, bo nawet nie pomyslał, żeby dać mi osłonowe, mimo że mam problem z odpornością. Nastraszył mnie, że nadżerka, którą mam może być grozna, a nawet nie wspomniał a o badaniu cytologicznym, które w tym przypadku jest zalecane. Moje miejsce intymne po dokonaniu punkcji wytarł najpierw gazą, a pózniej odrywał skrawki ręcznika papierowego, który mialam pod pupą, czyli użył materiału niesterylnego. Skąd moge być pewna, że na tym samym ręczniku nie siedziała inna pacjentka? Nawet jeśli nie, to co to za zachowanie??? Byłam w szoku ! Zadawał pytania typu: no to jak robimy proszę Pani? robimy punkcję, ryzykujemy? wypisujemy po tym antybiotyk czy nie? to ja mam odpowiadać na takie pytania? chyba lekarz, który sie uważa za takiego fachowca powinien sam wszystko wiedzieć. Hehe tylko problem w tym, ze on nie jest jeszcze ginekolokiem a lekarzem, który dopiero robi specjalizację. Z wydanych 370zł nie miałam żadnych pozytywnych skutków. Przeciwnie- wydałam dodatkowe pieniądze na leczenie grzybicy pochwy i poprawianie po Karwowskim usuwanie torbiela i kurację. ŻENADA !!!!!!! Odpowiedz Link
ttopcia Re: Białystok 12.06.08, 09:39 sizi Proszę o jakiś tel. do dr Sucheckiej-nigdzie nie mogę znależć. dzięki Odpowiedz Link