Dodaj do ulubionych

Wodzisław Ślaski

21.10.10, 09:57
Witam.
Mam pytanie.Szukam pewnej Pani doktor ginekolog , z pewnego żródła wiem ze jest zakonnicą. Dziewczyny jesli jest tu wsród Was ktos kto moze mi udzielic info na ten temat, czyli jakim lekarzem jest ta osoba (zakonnica) ,bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam i dziekuje
    • alimano Re: Wodzisław Ślaski 21.11.10, 20:28
      Tą osobą jest dr Bernadeta Milej.Pracuje w szpitalu w Rydułtowach i w przychodni. Miałam z nią styczność w szpitalu .Osobiście najbardziej z naszego regionu polecam dr Marka Różalskiego. Bardzo dobry fachowiec!
      • martini_noca Re: Wodzisław Ślaski 30.11.10, 12:18
        Tez polecam raczej Rutkowskiego i doktor Anne Szostak.
      • 22gwiazdeczka22 Re: Wodzisław Ślaski 03.01.12, 22:36
        Mogłabym prosić numer telefonu komórkowego do doktora Różalskiego
    • niuniatg Re: Wodzisław Ślaski 01.12.10, 22:18
      Pani doktor pracuje na oddziale położniczym w Rydułtowach, przyjmuje porody, przeprowadza cesarskie cięcia. Prowadzi również prywatną praktykę.
      Wszyscy lekarze pracujący w tym szpitalu moim skromnym zdaniem godni są polecenia.
      Dr Różalski i dr Rutkowski to chyba najlepsi fachowcy.
      Pamiętaj jednak, że przy porodzie,który jest bezproblemowy najważniejsza jest dobra położna.
      Lekarz przychodzi na sam koniec.
      Szczerze polecam szpital w Rydułtowach.
      • mamaola2 Re: Wodzisław Ślaski 08.12.10, 21:02
        popieram w 100%, co do doktor Milej - bardzo miła - ale i tak wolę dr. Rutkowskiego, obie moje ciąże prowadził, chodziłam do niego do przychodni. jedynie co mnie rozwaliło to to, że gdy brakło mi tabletek anty a dr. Rutkowski był w tym czasie na urlopie to powiedziano mi, że do doktor Milej nie mam po co iść bo mi takowych tabletek nie przepisze, porstował mnie wtedy znajomy farmaceuta a receptę doniosłam później
        • asiek334 Re: Wodzisław Ślaski 20.12.10, 11:06
          Witam i dziekuje wszystkie odpowiedzi wink
          A macie może jakis namiar na prywatny gabinet np. numer telefonu, bo w przychodzi w której przyjmuje pani doktor juz w tym roku sie nie dostanę. Będę wdzięczna wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka