Dodaj do ulubionych

Dr Maletka-gdzie i ile za usg

25.09.06, 16:18
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie przyjmuje i ile bierze za usg? Bede baaaardzo wdzięczna-z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • wercia5 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 26.09.06, 09:12
      Ja się dołączam do pytania, ile u tego gina kosztuje monitoring cyklu?
      • merci10 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 26.09.06, 18:26
        Byłam u dr Maletki pod koniec sierpnia.Zapłaciłam 150 zł (wizyta 80 Zł + USG 70
        Zł. Zaznaczam, że była to moja pierwsza wizyta u dr i wydaję mi sie że dlatego
        tak dużo zapłaciłam.Przegladałam wcześniej informacje w internecie o cenniku dr
        to wiekszosc osób pisała, że wizyta z USG kosztuje 70 albo 80 zł.
        Na marginesie - bardzo profesjonalny i konkretny doktor.
        • nie.my Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 27.09.06, 07:49
          merci10 napisała:

> Byłam u dr Maletki pod koniec sierpnia.Zapłaciłam 150 zł (wizyta 80 Zł + USG 70
          > Zł. Zaznaczam, że była to moja pierwsza wizyta u dr i wydaję mi sie że dlatego
          > tak dużo zapłaciłam.Przegladałam wcześniej informacje w internecie o cenniku dr
          > to wiekszosc osób pisała, że wizyta z USG kosztuje 70 albo 80 zł.
          -->Maletka prowadził ciążę mojej żony i płaciła za wizytę z usg ok. 80pln.
          > Na marginesie - bardzo profesjonalny i konkretny doktor.
          -->Niestety nie potwierdzam tego profesjonalizmu, w końcowym okresie ciąży nie
          wykrył, mimo robienia USG, że dziecko przestało rosnąć a wręcz zaczęło maleć :-(

Pozdrawiam

NieMy

Aha, aby być sprawiedliwym wszyscy Maletkę chwala, nasz przypadek to jedyna
          znana mi wpadka Pana Doktora.
          • salos1 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 02.10.06, 19:03
            witam po dlugim niebycie :)
            tez bylem u maletki ostatnio i zaplacilem 80 za wizyte, chociaz bylo USG.
            Chociaz byl jakis dzien ze bylo grubo ponad to ale dokladnie nie wiem, namiary
            jak bede miec to podam.
            chociaz osoby zapisywane sa na okreslone godziny czesto sa opoznienia i czeka
            sie godzinke lub kolo tego.
            Ale znaja go nawet osoby na Karowej, wiec chyba jest dobry napisze cos po
            nastepnej wizycie i jak znajde numer do niego to tez podam.
            Pozdrawiam all..
    • dziczek22 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 02.10.06, 17:15
      a namiary do dr ktoś zna? może i tel?
      • patysia104 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 02.10.06, 19:40
        Mińsk Mazowiecki
        ul.Warszawska 196 lok. 4
        0 506 188 106
        czynne wtorek piątek 17-19
        • magdaaa26 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 24.10.06, 15:50
          witam!
          serdecznie poloecam wszystkim kobietom w ciązy tego lekarza. naprawdę świetny
          fachowiec. zna sie na rzeczy. poprowadził całą moja ciążę i na dodatek zrobił mi
          cc. w szpitalu codziennie u mnie był. pytał czy wszystko ok. potem zdjął mi szwy
          za darmo, u siebie w gabinecie. nie musiałam już jeździć do W-wy. ktos pewnie
          powie że dałam łapówkę. otóż nie. jestem temu przeciwna. płaciłam co miesiąc za
          wizytę jak każdy. to wszystko.
          na prawdę super lekarz.
          POLECAM!!!!
          • mtrzaskalska7 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 24.10.06, 17:04
            A dr Maletka pracuje w naszym szpitalu?

M.
            • veronicae Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 25.10.06, 09:22
              nie pracuje, podbno na solcu, ale to mogło sie zmienić.
          • betapaw Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 25.10.06, 10:46
            Witam Cię !!!
            Prosze udziel mi iformacji w jakim szpitalu teraz pracuje, w/w doktor, poza tym
            jak tak było w szpitalu, jaka obsługa, czy miłe pielęgniarki i jak długo czeka
            się na wizytę u dr. I czy ewentualnie jak bedę miała pytania jak mogę sie z Tobą
            kontaktować?. Co prawda jestem dopiero w 2 m-cu, ale poczatki są najważniejsze.
            Chodzę do lekarza w Warszawie, ale nie jestem usatysfakcjonowana jego podejściem
            do pacjenta. Pozdrawiam Beata
            • magdaaa26 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 26.10.06, 15:38
              witam!
              dr. nie pracuje już od dawna w naszym szpitalu, ponieważ nie lubił się ze starym
              ordynatorem. przeszedł do szpitala na solcu.
              jest dosyć konkretny połoznik. chodziłam na wizyty co miesiąc i co miesiąc
              miałam robione króciutkie usg dla sprawdzenia czy z maluszkiem wszystko ok. mi
              osobiście sie to podobało, choć wiem, ze są zagorzali ptzeciwnicy tak częstego
              usg. w każdym razie na zdrowiu małej się to nie odbiło.
              w szpitalu różnie. generalnie pielęgniarki są ok. pomogą kiedy chcesz.
              wieczorami gorzej bo większość kobiet rodzi właśnie w tym czasie. więc mają ręce
              pełne roboty. przy najmniej jak ja leżałam to przez 5 dób nie urodziło się zadno
              dziecko w dzień. i większośc to cesarki.
              co do pediatrów to różne są zdania. mnie akurat taka jedna strasznie wkurzała.
              ale jakoś to poszło. przychodziły inne i z nimi też można było wszystko załatwić.
              ile się czeka na wizytę teraz, szczerze, nie wiem, bo dawno nie byłam. wcześniej
              musiałam zapisywać z 2-tygodniowym wyprzedzeniem.
              kontak do mnie na meila:
              madziak23@poczta.onet.pl
              odpowiem na kazde twoje pytanie.
              pozdrawiam!
              i życzę zdrówka
              magda
          • merci10 Re: Dr Maletka-gdzie i ile za usg 04.11.06, 19:44
            Witam Cię magdooo26, czy zechciałabyś pogadać ze mną na temat ciąży i Maletki na
            pri agakucz@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka