giuseppe53 17.11.06, 17:53 Przestępcy i Samowola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojciec_rereredaktor PO - Przeproscie Obłudnicy, Prostujcie i Odszczeka 17.11.06, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
phezydent_calego_ubekistanu Pseplasam wybolców is znów POniosłem polaskę 17.11.06, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyborow! 17.11.06, 19:56 Ledwie sie ta entegentna twarz pojawi, zaczynaja sie zgrzyty. Wezcie i zrobcie z nim co. Moze trzeba go odizolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
powrut.pzpr ++++ Komuchy z Apelacyjnego Gryzą Paznokcie :) +++ 17.11.06, 21:45 ..... podobnie jak przed tygodniem, sąd nakazał PO sprostowanie nieprawdziwych informacji zawartych w spocie na antenie: TVP1, TVP2, TVN, Polsatu, w formie płatnego ogłoszenia oraz umieszczenie sprostowania ..... Platforma miała też ... przeprosić PiS, a także wpłacić 10 tys. zł na rzecz Caritas Polska. ........ Hurra !!!! gniazdo postkomuny - sąd apelacyjny w W-wie gryzie paznokcie ze zgryzoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a co tusk chce osiągnąć kłamstwami 17.11.06, 22:13 zamiast zająć się neoPZPRem niszczy prawicę Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: co tusk chce osiągnąć kłamstwami 18.11.06, 08:57 A od kiedy to neoPZPRowski PIS jest prawicą? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: co tusk chce osiągnąć kłamstwami 18.11.06, 09:04 PO chciał podebrać wyborców kłamczuszkom z PiSu. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
my.chcemy.sb.cji Re: ++++ Komuchy z Apelacyjnego Gryzą Paznokcie :) 18.11.06, 02:42 powrut.pzpr napisał: > ..... podobnie jak przed tygodniem, sąd nakazał PO sprostowanie > nieprawdziwych informacji zawartych w spocie na antenie: > TVP1, TVP2, TVN, Polsatu, w formie płatnego ogłoszenia > oraz umieszczenie sprostowania ..... Platforma miała też ... > przeprosić PiS, a także wpłacić 10 tys. zł na rzecz Caritas Polska. > ........ > > Hurra !!!! > gniazdo postkomuny - sąd apelacyjny w W-wie > gryzie paznokcie ze zgryzoty :) Sąd Apelacyjny w Warszawie to sławne gniazdo czerwonych żmij :) nepotyzm, lenistwo, dyletantyzm, nieznajomość prawa - oto atrybuty tej postPRL-owskiej mafii, która kisi sie od lat we własnym sosie :) zatrudniając tylko krewnych i znajomków ! Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyb 17.11.06, 21:57 "poszeklu" i inni tobie podobni,powiedzcie gdzie i kiedy jacek Kurski przeprosił za dziadka Tuska,czy to też przypadkiem była pomroczność jasna,czy nieścisłość? Wysoki Sądzie?ziobrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyb 17.11.06, 23:57 miranda333 napisała: > "poszeklu" i inni tobie podobni,powiedzcie gdzie i kiedy jacek Kurski > przeprosił za dziadka Tuska,czy to też przypadkiem była pomroczność jasna,czy > nieścisłość? Wysoki Sądzie?ziobrowy? Nie przeprosił, a powinien, ale za to przeprosili Kaczyńscy natychmiast po opublikowaniu tej informacji. Chociaż powinien sam autor i tu nie ma dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyb 18.11.06, 10:28 Dziadek Tuska nie był w Wermahcie?????? Chyba nie miał za co przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyb 18.11.06, 00:24 Tak myślę, że PIeSkom pozostało już tylko zianie jadem. Szkoda, że to potrwa aż do wiosny. Pozdrawiam krętki blade Jacka K...kiego. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyb 18.11.06, 00:32 to777mash napisał: > Tak myślę, że PIeSkom pozostało już tylko zianie jadem. Szkoda, że to potrwa aż > do wiosny. Pozdrawiam krętki blade Jacka K...kiego. Jadem w przeważającej większości zioną przeciwnicy PIS, ale może wystarczy policzyć posty antypisowskie i pro, a wtedy wyjdzie kto jadem zinie. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Donald! Do lodowki! Juz! I nie wychodz do wyb 18.11.06, 07:28 poszeklu napisał: > Ledwie sie ta entegentna twarz pojawi, zaczynaja sie zgrzyty. > Wezcie i zrobcie z nim co. > Moze trzeba go odizolowac. ========================================================== Kundel "poszeklu" poszczekaj sobie i zaraz do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Paranoja i Surrealizm. 17.11.06, 22:01 My mamy szansę w Warszawie zrobić z tą paranoją porządek.Głosujcie ludzie,bo i sądy będą sprawiedliwe i niezależne od pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To pisiorki oszukali Polaków - lodówki pustoszeją 17.11.06, 19:14 Bracia Kaczyńscy i ich poplecznicy to kłamcy i polityczni nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ale "Wykopki 2006" dopiero się zaczęły... 17.11.06, 19:17 Teraz zabieramy się za wykopanie cyrkowców z ulicy Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: To pisiorki oszukali Polaków - lodówki pustos 17.11.06, 22:09 Opał podrożał w moim piecu i dziś dostałam wyższy rachunek za energię elektr.o 38 zł.skandal! Kto nas o tym uprzedzał?PiSiory? Kłamcy! Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: To pisiorki oszukali Polaków - lodówki pustos 17.11.06, 23:28 Lodówki wam pustoszeją, bo z nerwów żrecie za dużo. Rachunki za prąd macie większe, bo zapalacie ciągle światło, aby zobaczyć jakieś "zwycięstwo PO" Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: To pisiorki oszukali Polaków - lodówki pustos 18.11.06, 10:38 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_max1 Re: Przkupni i Skorumpowani !!!!!!! 17.11.06, 19:26 Przyjeb... i Sponiewierac Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Populizm i Socjotechnika 17.11.06, 23:37 PiS zagarnął większość w Sejmie i fotel Prezydenta RP drogą oszustw wyborczych. 3x15 to była szansa rozwoju gospodarczego i naprawdę sprawiedliwych podatków - teraz przejadamy to, na co Polacy zapracowali w ciągu minionych kilkunastu lat wyrzeczeń i ciężkiej pracy, a podatki mają być jeszcze bardziej zbójeckie niż dotąd. Podatek progresywny to ma być "sprawiedliwość społeczna"... Dlaczego dorabiając po nocach mam być za to karany i płacić wyższe podatki niż ktoś, kto odwala swoje 8 godzin i potem ma wszystko gdzieś? Wiecie, czym się różni sprawiedliwość od sprawiedliwości społecznej? Ty, czym krzesło od krzesła elektrycznego! Trzeba rozmontować PiS. Dość niszczenia Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Populizm i Socjotechnika 17.11.06, 23:53 sklis napisał: > PiS zagarnął większość w Sejmie i fotel Prezydenta RP drogą oszustw wyborczych. Jakie to oszustwa wyborcze? Czy wiesz, że za takie pomówienia bez dowodów odpowiada się przed sądem? Chyba ludzie tak wybrali? A może się mylę? Głupi ten naród, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Ano glupi :) 18.11.06, 09:31 uwierzyl propagandzie strachu blizniakow i obrzydliwym pomowieniom ich pieskow typu Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Kocham PIS i jego sądy - jakie to budujące, 17.11.06, 17:54 ze pamiec PRL nie zagineła na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
sveika A co z lodówką PiSu z jesieni 2005? 17.11.06, 17:55 Czy tamta reklama była uczciwa? Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog oczywiscie ze nie byla 18.11.06, 09:34 ale odniosla efekt, ludzie przestraszyli sie krwiozerczej liberalnej PO, ktora miala na ich "krzywdzie" zrobic, wlasnie, co miala zrobic PO? tego juz blizniaki nie wytlumaczyly. Natomiast za PIS-u mialo byc powszechnie "czyste dobro" Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor GW: Rosną pensje i zatrudnienie, będziemy kupować 17.11.06, 18:05 spójrz tutaj. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33182,3740418.html Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie kłam, wystaw nos na ulice i idz na zakupy 17.11.06, 18:10 ceny skoczyły o 30-40%, ale jak mowi Gosiefski - są jest nasz i sio. Fajnie, fajnie, oszukujcie dalej pisiaki - przygotujemy sie na wariant wegierski.... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: nie kłam 17.11.06, 18:20 "Wariant węgierski"...marzenia loosera.... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok chocby tysiąc usłużnych sedziow robiło kurduplom 17.11.06, 23:22 przyjemnosc - tego nie zmienicie - ceny żywności skoczyły o 30% do góry. Tyle, ze młode pissowskie kałachy nie chodzą na zakupy. Zarcie dostają za zółtymi firankami i ciemna masa woborcza ich nie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: chocby tysiąc usłużnych sedziow robiło kurdup 17.11.06, 23:50 1410_tenrok napisał: > przyjemnosc - tego nie zmienicie - ceny żywności skoczyły o 30% do góry. Tyle, > ze młode pissowskie kałachy nie chodzą na zakupy. Zarcie dostają za zółtymi > firankami i ciemna masa woborcza ich nie obchodzi! Przecież możesz jeszcze raz przeczytać dane, któe publikuje pro platformiana GW: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33182,3740418.html Wprawdzie ja mam umowę o pracę ze stałą pensją i premią procentowo uzależnioną od pensji, więc mi nie przybyło, ale jedzenie aż tyle nie zdrożało, bo pieczywo srednio o 10 - 15% i to też nie wszędzie, drób jest w tej samej cenie, a nawet w niektórych sklepach staniał, wędliny na podobnym poziomie sprzed roku, nabiał trochę skoczył, ale niewiele, bo największy skok cen żywności był ponad rok temu. Zakupy robię w hipermarketach lub pobliskiej Biedronce gdzie chleb krojony paczkowany kosztuje 1,25zł, a bułki (kajzerki) 0,18 zł, mleko UHT 1,5% w kartonie 1,59zł i tak dalej można wymieniać, ale te artykuły kupuję codziennie. Jednym słowem to PO przegina ponieważ sami się nie orientują co ile kosztuje. Bo jak poseł może sam robić zakupy w sklepie dla biednych typu "Biedronka"? Może ktoś posłów PO robi w jajo i każe im płacić 30% więcej za jedzenie w restauracjach. A w zasadzie to na biednych nie trafiło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Ja mam inne dane, poniewaz chodze codziennie do sk 18.11.06, 00:36 lepów i wiem ile co podrozało. Sklep jest małym osiedlowym marketem. I powtarzam, że od momentu wstąpienia Polski do UE do dzisiejszego dnia zywnosc podrozała o 100%, z tego w ciągu ostatnich 6 miesiecy o jakies 30%. Przy czym w roznych kategoriach roznie sie to przedstawia. Najbardzie zdrożał nabiał, a zwłaszcza zółte sery (z 10 na 22-24). Jezeli chodzi o drób - tuszka do smazenia z 7 na 15, np. To gdzie tu staniał???? A chleb jest zabawny - Ty pewnie tego nie chcesz widziec - obniza mu sie wage oraz stosuje zamienniki, np. obniza sie zawartosc maki zytniej (z zyta robi sie ostatnio dizla i masowo sprzedawany jest na pniu w kierunku zachodnim). Czyli kupujesz np. chleb za 1,25, a on najpierw wazy 0,5 nastepnie 0,4, nastepnie o,3, nastepnie 0,2 (tak np, dzieje sie z takim gatunkiem, ktory sam kupuje....). to teraz sobie popatrz w sklepiku i policz. Ale oczywiscie, jakis gosc z IPN zaraz znajdzie mojego ajpi i udowodni mi za kare solorstwo albo suboticznosc, wiec sie zmywam. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Ja mam inne dane, poniewaz chodze codziennie 18.11.06, 10:43 Kurczak za 15 złotych?????? Zmień sklep. Albo inaczej. Dostarczę Ci 100 ton kurczaka za 5 złotych kilogram. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Sąd zakazuje, a ceny rosną ! podziekujmy PIS 17.11.06, 18:06 Sąd zakazuje, a ceny rosną ! ceny rosną? ale rozumu a u was w UBekistanie to są te ceny tanie? owszem, podziekujmy PIS że UBecji powiedział a kisz! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok po to dno? a co jest z przed? 17.11.06, 18:07 pis to cis - truje raz i na bis! Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: po to dno? a co jest z przed? 17.11.06, 23:54 1410_tenrok napisał: > pis to cis - truje raz i na bis! Witam towarzyszy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 23:24 abba15 napisał: > PO to DNO lichy ,czestochowski rym :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor buahahahaha Tusk ty porażkowcu. 0-7 a mecz trwa 17.11.06, 18:02 chce zobaczyć go na kolanach przepraszającego i proszącego o najniższy wymiar kary. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Rydzyk milion lat piekła za złodziejstwa !!! 17.11.06, 20:41 Tylko tyle.? Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Rydzyk milion lat piekła za złodziejstwa !!! 17.11.06, 23:58 Piekło nie istnieje, bo to wymysł kościoła katolickiego i pokrewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: buahahahaha Tusk ty porażkowcu. 0-7 a mecz tr 17.11.06, 23:28 ojciec_rereredaktor napisał: > chce zobaczyć go na kolanach przepraszającego i proszącego o najniższy wymiar > kary. - powiedzial karzeł Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog mam taka nadzieje ze podobne Tobie oszolomy 18.11.06, 09:38 wroca tam gdzie ich miejsce :) do Oddzialu Zamknietego, a ja bede mogl spokojnie pracowac,nie odpalajac kasy z moich podatkow na pepkowe i "sprawiedliwosc spoleczna" Ktos tu slusznie napisal, ze "ciemny narod" mial obiecane krzeslo- a po wyborach sie okazalo ze jest to krzeslo, ale ...elektryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 18:05 Jazda chopcy .. odszczekiwać ino gibko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobiony_premier_z_krakowa A w tej lodówce zamrożony kaczor donald z potrawce 17.11.06, 18:07 POpsuje się jak wyłączycie lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok w lodowie niedorobiona kczka po pekinsku, co nie 17.11.06, 18:08 lubi syberii Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 A ceny rosną - owszem lokomotywy zdrożały 17.11.06, 19:15 Milton Friedman w 1989 roku przyjechał do Polski. Dla Obywatelskiego Klubu Parlamentarnego wygłosił wtedy wykład, w którym udzielił polskim politykom rady aktualnej do dzisiaj. Polska – powiedział – nie powinna naśladować bogatych krajów zachodnich, bo nie jest bogatym krajem zachodnim. Polska powinna naśladować rozwiązania, które kraje zachodnie stosowały, gdy były tak biedne, jak Polska. Niestety, rządzący do niedawna Polską politycy postąpili dokładnie odwrotnie, marnując w ten sposób niepowtarzalna szansę. Jedni z podłości, inni – z głupoty, ale to oczywiście ani jednych, ani drugich dzisiaj nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 Chyba chodzi ci o ceny akcji na giełdzie? 17.11.06, 19:55 Bo te rzeczywiście rosną a ponadto to nie wiem co ci jeszcze rośnie: żarcie mimo zapowiedzi nie podrożało (chyba że o jakieś śmieszne grosze co się nawet nie zauważa) a niektóre rzeczy nawet tanieją np. laptopy, pamięci flash i RAM itp; paliwo już przestało drożeć. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Chyba chodzi ci o ceny akcji na giełdzie? 17.11.06, 19:57 No tak ale kto trzyma laptopa czy banke benzyny w lodowce ???. PO poradzi sobie z taka argumentacja . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: A ceny rosną !.. dziękujmy PIS !!!!! 18.11.06, 00:00 Z PiSem, czy bez to też by rosły, ale PO przegięła, bo żywnośc napewno nie wzrosła o 30%. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 19:15 PiS = Przestępcy i Sku...ny. won z kaczyńskimi! Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 20:11 stara_twojej_starej napisał: > PiS = Przestępcy i Sku...ny. > won z kaczyńskimi! Brawo. Wreście jakaś inteligentna, merytoryczna i na poziomie wypowiedż. Takich obywateli potrzeba. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 00:06 stara_twojej_starej napisał: > PiS = Przestępcy i Sku...ny. > won z kaczyńskimi! A obywatel, to z PO, czy SLD lub innej przybudówki, bo takiej kultury to chyba tam tylko szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 19:29 No to grzecznie i ładnie mi tu teraz przepraszać POkemony :))) "KW PO przeprasza PiS za opublikowanie spotu wyborczego zawierającego nieprawdziwe informacje i mające na celu poniżenie PiS w oczach wyborców". hihihihihi :))))))) wiadomosci.onet.pl/1436020,11,item.html Zgodnie z piątkowym postanowieniem sądu, PO ma 48 godzin od jego uprawomocnienia na opublikowanie na antenie TVP1, TVP2, TVN i Polsatu oświadczenie następującej treści: "Zawarte w spocie wyborczym PO stwierdzenia obrażające zarówno dobra osobiste PiS jak i poszczególnych jej członków oparte są na nieprawdziwych danych i informacjach i miały na celu wyłącznie poniżenie PiS i jego członków oraz działaczy w oczach wyborców". W tych samych stacjach Platforma ma opublikować przeprosiny następującej treści: "KW PO przeprasza PiS za opublikowanie spotu wyborczego zawierającego nieprawdziwe informacje i mające na celu poniżenie PiS w oczach wyborców". Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 19:34 Dlaczego ponownie ???. Poprzedni sedziowie nie wiedzieli ze bedzie druga tura ??. Moze ci sedziowie z sadu apelacyjnego powinni zaplacic z wlasnej kieszeni za swoj czas i przeprosic obywateli za swoja niewiedze i glupote . Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p czy uszanują wyrok? 17.11.06, 20:09 Zobaczymy czy przeproszą. Uznają /kolejny już/ niekorzystny dla siebie wyrok czy postanowią machnąć ręką na sąd i na prawo, w myśl zasady, że stoją ponad tym. Że sądy, prawo i prawda (bo przecież sklamali..) są tylko dla tłumu, a nie dla wielkich politycznych aparatczyków.. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 23:34 magz_pl napisał: > "KW PO przeprasza PiS za opublikowanie spotu wyborczego zawierającego > nieprawdziwe informacje i mające na celu poniżenie PiS w oczach wyborców" sad sie przejezyczyl ,nie mozna ponizyc czegos/PIS co i tak jest ponizej krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 Niedobrze się robi 17.11.06, 19:50 PO rzeczywiście miało rację a spot ukazywał po prostu prawdę, która najwyraźniej pisuary w oczy kole. Raz że to był jawny przekręt przed wyborami parlamentarnymi gdzie spot był puszczany i podawali perfidne kłamstwo że niby to podatek liniowy spowoduje podwyżki a po wyliczeniach wychodziło tak jak Tusk mówił a dwa że w ogóle takimi pierdołami zajmują się sądy - nie mają nic ciekawszego do roboty? Spot nie jest sprzeczny z prawem więc w ogóle dlaczego ta sprawa do sądu trafiła? Przyktro to pisać ale niestety żyjemy w czasie cenzury podobnej do prl-owskiej bo nawet głupiego spotu nie zawierającego żadnych treści sprzecznych z prawem nie wolno puszczać bo się nie podoba ekipie rządzącej, nie wolno krytykować pisuarowców, porównywać do kaczek itp a w publicznej tv jakoś tak "dziwnie" mają czas antenowy tylko jedynie słuszne 3 partie (Korwin Mikke mówi prawdę na ten temat). Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Niedobrze się robi 18.11.06, 00:14 W przypadku najniższego pdatku 19% obniżenie go do 15% w efekcie nie da obnizki, bo realnie podatnicy zamiast płacić 19% płacą około 13%, więc PiS miał rację. Co do VAT, czyli 7% na zywność obecnie daje nam dzieki Po wzrost do 15%. To gdzie ta obnizka podatków według PO dla szarego obywatela, który dotychczas płaci 13% z kawałkiem podatku dochodowego i na żywność, zabwaki, kosmetyki oraz art. budowlane 7% VAT. Oczywiście skorzystaliby tylko dużo zarabiaący popierający PO, ale około 90% obywateli płaciłoby więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog te_komputer:) i niestrawnosc 18.11.06, 09:45 "Oczywiście skorzystaliby tylko dużo zarabiaący popierający PO, ale około 90% obywateli płaciłoby więcej" Skonczylbys z tym mitem "dobrze zarabiajacych" Ja chcialbym zeby nikt mi nie mowil ile mam pracowac i zarabiac - a proste podatki temu pomagaja. Tymczasem PIS nie wprowadzil i zablokowal nawet swoje propozycje podatkowe zgloszone przez PO? Dlaczego? bo musialby skonczyc z rozdawaniem naszych ( zakladam że rowniez Twoich) pieniedzy i pozwolic nam na decydowanie o tym jak je wydawac Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 20:11 Panowie z PO nie kłamaliście jest gorzej- znacznie gorzej i drożej fakty są po waszej stronie wystarczy uaktualnić procenty i do przodu A poza tym nie oszczędzajcie tak kurdupli po dziobach , po dziobach www.wrzuta.pl/audio/inF6x6Z1xU/saluto_alcoholico_-_witam_wszystkich_polakow Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 00:17 wicary napisał: A poza tym nie > oszczędzajcie tak kurdupli po dziobach , po dziobach Kultura w stylu ponoć wykształconych ludzi z PO. Jednak to prawda, że kultura nie idzie w parze z inteligencją, chociaż mogę się mylić bo i wykształcenia oraz inteligencji może w takich przypadkach brakować. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 20:13 Wysoki sądzie o niskiej wiedzy. W ubiegłym roku za ziemniaki płaciłem 35 gr za kilogram, w tym roku 1,05 zł. To te ziemniaki staniały czy zdrożały wysoki sądzie. Za gaz płaciłem ok. 130 zł. W tym roku za te same zużycie 160 zł. To staniał czy zdrożał gaz. Za chleb płaciłem 85-90 gr. W tym roku 1,60 PLN. To staniało czy zdrożało. Tak platforma podała niewłaściwe dane zaniżając podwyżki. Mam nadzieję, że jakiś oszołom z sądu przeczyta i tą wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 21:41 szatan33 napisała: > Wysoki sądzie o niskiej wiedzy. W ubiegłym roku za ziemniaki płaciłem 35 gr za > kilogram, w tym roku 1,05 zł. To te ziemniaki staniały czy zdrożały wysoki > sądzie. Za gaz płaciłem ok. 130 zł. W tym roku za te same zużycie 160 zł. To > staniał czy zdrożał gaz. Za chleb płaciłem 85-90 gr. W tym roku 1,60 PLN. To > staniało czy zdrożało. Tak platforma podała niewłaściwe dane zaniżając podwyżki ...zapomniałeś jeszcze o prądzie który zdrożeje po nowym roku conajmniej o kilkanaście procent. Konia z rzędem, że tępy liberalny elektorat nie dowie się, że podyktowane jest to równaniem do UE i stanem naszych elektrowni. Nikt też nie spojrzy z pogardą w strone lewactwa przypominając zaprzepaszczenie Żarnowca... Gaz zdrożał ? To też wina Kaczyńskich ? Kaz zdrożał wszędzie poza Rosją - nie oglądasz nic innego poza spotami PO ? Chleb ? - z pewnością rok temu nie kosztował 85gr - ale przyznaję / przez Kaczyńskich mieliśmy rekordową suszę w tym roku... resztę dopowiedz sobie sam... Za ziemniaki płacę mniej niż przed rokiem - nie będę jednak winił ani dziękował za to nikomu - mamy do cholery wolny rynek o czym niestety niektóre przygłupy zapominają... Odpowiedz Link Zgłoś
genek8 Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 05:06 chleb nie zdrozal przez zle zbiory spowodowane susza ale z powodu braku przenicy i zyta na rynku polskim. wystarczylo wystawic na sprzedaz rezerwy zboz o ktorych mowil lepper ze sa (okolo 2 mln ton) i uspokoic rynek zboz. ale nie wiedziec czemu pozwolono niektorym firmom zyskac na obecnych cenach. a ze ue nie pozwala to nie jest argument bo nie trzeba bylo od rzau sprzedawac wszystkiego. ot cala prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 00:27 szatan33 napisała: > Wysoki sądzie o niskiej wiedzy. W ubiegłym roku za ziemniaki płaciłem 35 gr za > kilogram, w tym roku 1,05 zł. To te ziemniaki staniały czy zdrożały wysoki > sądzie. Za gaz płaciłem ok. 130 zł. W tym roku za te same zużycie 160 zł. To > staniał czy zdrożał gaz. Za chleb płaciłem 85-90 gr. W tym roku 1,60 PLN. To > staniało czy zdrożało. Tak platforma podała niewłaściwe dane zaniżając podwyżki > . > Mam nadzieję, że jakiś oszołom z sądu przeczyta i tą wypowiedź. Gdzie ten chleb był za 85-90 grm, a teraz nagle za 1,60 PLN. W biedronce kosztował 1,10zł i zdrożał na 1,25zł w dodatku krojony w opakowaniu. Wzrost cen pieczywa to wynik suszy, a gazu to chyba Putina, co do ziemniaków, to nie wiem, ale rok temu za siatkę 2,5 kg w Carefourze płaciłem 2,90zł i to były jedne z tańszych ładniej wyglądających ziemniaków, a obecnie ponad 3zł. Ceny możesz sprawdzić w w/w sklepach. Widocznie gdzie indziej kupujemy i mamy inne ceny, ale wzrost cen moze być podyktowany wzrostem cen paliwa, a tu rząd ma tylko tyle do gadania co obniży lub podwyższy akcyzę. Każdy rząd i to nawet PO z akcyzą wiele nie poszaleje. Należy realnie na to spojrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 20:30 Biedny Tusk!Debilny spot zakłamany i jeszcze zakazany.A jak jeszcze Hania przerżnie ...to już masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 20:36 Kłamliwe spoty PiS, kłamliwe wypowiedzi Kurskiego, Kaczyńskich i innych działaczy są OK. Gdy inni robią to samo, są be. Takie to Prawo i taka Ssprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 00:30 zorro_zx napisał: > Kłamliwe spoty PiS, kłamliwe wypowiedzi Kurskiego, Kaczyńskich i innych > działaczy są OK. Gdy inni robią to samo, są be. Takie to Prawo i taka > Ssprawiedliwość. No coż, ale jeszcze po wyroku sądu apelacyjnego korzystnego dla PO, to sądy były niezawisłe, a teraz już są podległe PISowi. To jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 20:37 Podłość i Satanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k PO krytykowalo PIS za lodowke a samo robi to samo 17.11.06, 21:37 jak kali krasc to dobrze, ale jak kalemu krasc - oj to bardzo zle ... Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 21:59 Na zdjęciu twarz paranoidalnego kłamczucha,nie cynicznego kłamcy bo do tego trzeba mieć odrobinę intelektu,po prostu kłamczuszka. Proponuję plastyczną zabawę,do zdjęcia dorysuwujemy mały wąsik,zamiast łysiejącej kiepeły grzywka zaczesana na bok,dla pierwszego który zgadnie co to za gość nagroda w postaci wycieczki szlakiem patriotycznych dokonań dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Oszukali - Platformiacy oszukali w spocie 17.11.06, 22:20 ciekawe że ten news - ad meritum jest nisko, a parę dni temu tamten news w którym była tylko mowa o decyzji ze względów formalnych trafił na sam top w portalu Wyb...iórczej tak Odpowiedz Link Zgłoś
najwyzsza_prawda To dzień hańby dla polskiego sądownictwa!!! 17.11.06, 22:24 To dowód że nowy układ pożera i dezintegruje struktury państwa! Precz z narodowymi klechokatolami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 22:58 Ciekawa ta rodzinka niedoszłego prezydenta z Gdańska,dziadziuś nie brał wnuczka na kolana,przyszłego historyka Donalda i nie snuł opowieści jak patriota kaszebe walczyl z niemieckim okupantem,a wnuczek gdy podrósł nie zadawał ciekawskich pytań. Nie zdziwiło go,że rodzinka stanowczo odcieła się od rodziny wujka który zginąl broniac poczty polskiej w Gdańsku. Wiem,dzieci i wnukowie nie odpowiadają za swoich dziadków,ale pamiętam pierwszy spot reklamowy gdy Tusk mówił"mój dziadek polski patriota, kolejarz, był w obozie",może to nie było kłamstwo,może byl na lokomotywie która woziła więżniów z rampy,któż to wie skoro nie wie sam wnuczek -Tusk. Siak,czy tak kłamcą jest. Czy moim prawem nie jest wybór człowieka,którego ojciec walczył w powstaniu warszawskim na prezydenta,a nie kłamcy w sprawie histori swojej familii. Nawet Niemcy nie wybrali na prezydenta czlowieka,który miał jakikolwiek kłopot z przeszłością nie tylko swoja ,ale i swojej rodziny. Tusk ma kłopoty z prawdą notorycznie ,jakby genetycznie uwarunkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówce 17.11.06, 23:02 Pardon,zapomniałem,a co z tatusiem,bo cały czas cicho sza. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 18.11.06, 00:51 TATUŚ UCZYŁ SWOJE DZIECI J.NIEMIECKIEGO - o czym pisze Donald ; ..."u nas w domu rozmawiano po niemiecku"... Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Prawda w oczy kole... a sprawiedliwość musi być 17.11.06, 23:04 po NASZEJ stronie. Tzn. PiSiackiej. Tak uradziliśmy z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Prawda w oczy kole... a sprawiedliwość musi b 18.11.06, 00:35 kwakwarakwa napisał: > po NASZEJ stronie. > Tzn. PiSiackiej. > Tak uradziliśmy z bratem. To teraz sąd jest be i podległy kaczorom, a poprzedni wyrok korzystny dla PO był wydany przez niezawisły sąd? Moralność Kalego? Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog sad kaczorow 18.11.06, 10:22 PO ma bardzo dobry spot - prawda jest taka ze kaczory oszukaly "ciemny narod" na potege wiec teraz ida w zaparte :) Mieszkania - moga byc, ale "ciemny narod nie chce kupowac" wg prezie Podatki - alez oczywiscie ze wprowadza swoje stawki ( w 2009) jak bedzie nowy rzad "Panstwo solidarne" - solidarnie zabiera tym co pracuja wiecej by starczylo na elektorat PIS-u - pepkowe, podwojne pepkowe itp Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Sąd ponownie zakazał PO emisji spotu o lodówc 17.11.06, 23:10 A to tylko dlatego, ze Hania nie chce ulec Kaziowi :P Odpowiedz Link Zgłoś
ksero-jacek strajk na poczicie od poniedzialku 17.11.06, 23:11 W PONIEDZIAŁEK STRAJK GENERALNY NA POCZCIE POLSKIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś