Dodaj do ulubionych

Dobry "państwowy" ginekolog-położnik

IP: *.* 17.01.03, 22:51
Cześć.Pilnie poszukuję dobrego ginekologa(najlepiej kobietę) który przyjmuje w publicznej przychodni (ew. niepublicznej ale ma umowe z kasą chorych).Jeżeli możecie jakiegoś mi polecić to będę wdzięczna za namiary.Pozdrawiam AgnieszkaP.S oczywiście w Rzeszowie
Obserwuj wątek
    • Gość: agacz2905 Re: Dobry "państwowy" ginekolog-położnik IP: *.* 18.01.03, 10:38
      Witek Skręt, przyjmuje w przychodni na ul. Warzywnej i niestety nie jest kobietą, ale to bardzo dobry lekarz i człowiek.
    • Gość: Habina23 Re: Dobry "państwowy" ginekolog-położnik IP: *.* 12.02.03, 13:29
      świetny, miły uprzejmy ginekolog - wprawdzie mężczyzna - pan Mariusz Szklarczyk. Przyjmuje na Hetmańskiej i Krakowskiej oraz w szpitalu na Rycerskiej - polecam.
    • Gość: Adzia Re: Dobry "państwowy" ginekolog-położnik IP: *.* 19.02.03, 15:46
      No to ja mam kobietę - pani dr. Zimny - Stachyra, przyjmuje na Siemiradzkiego (za ZUS-em). Co prawda ze specjalizacji jest to cytolog, ale prowadzi również mnóstwo ciąż. Usuwała mi dość pokaźną nadżerkę i jestem w 100 procentach zadowolona.A drugi, o którym mam dobre zdanie to dr. Krzysztof Szpejkowski ze szpitala Wojewódzkiego, ale nie wiem, w jakiej przychodni przyjmuje.Pozdrawiam Agnieszka
    • Gość: Kari Re: Dobry "państwowy" ginekolog-położnik IP: *.* 19.02.03, 16:16
      Polecam Jacka Śliwę ze szpiatal nr 2 na Lwowskiej.Przyjmuje w przychodni ginekologicznej na górce i prywatnie w Asklepiosie.Słyszałm też ze fajna jest lekarka o nazwisku Wójcik, ze szpitala na Szopena
    • Gość: epaula Re: Dobry "państwowy" ginekolog-położnik IP: *.* 19.02.03, 16:24
      Hi!Dr. Śliwa jest OK - rodziłam u niego, bardzo mi pomógł. Ale bezpłodnośc leczyłam u dr. Stanisława Rzucidło i moją ciążę on też prowadział. Super gość. Obaj przyjmują na Lwowskiej.Pozdrawiam - epaula
    • Gość: mawu Re: Dobry "państwowy" ginekolog-położnik IP: *.* 13.03.03, 13:06
      Bardzo polecam Wojtka Janeczko. Co prawda nie kobieta, ale świetny specjalista, do tego bardzo miły, ma podejście do kobiet i poczucie humoru. Prowadzi moją trzecią ciążę. Przyjmuje państwowo w poradni "K" w przychodni na Lwowskiej (w budynku szpitala):tel.8664434 codziennnie od 8.00.Jacek Śliwa też jest dobry.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka