anjazzielonego 10.01.07, 20:22 Jeśli ktoś może doradzic, będę wdzięczna. Orientuję się jedynie, że polar zwykle szybko się mechaci. Czy owcza wełna dużo lepiej grzeje, a przy okazji " nie gryzie"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 10.01.07, 21:18 ja mam polarek i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gronka Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 10.01.07, 21:25 Ja mam z kolei z owczej wełny, nie gryzie, nie mechaci się i jest bardzo cieplutki. Wiem, że synek nawet w najzimniejszy dzień w nim nie zmarznie. Bo zawsze jak go rozbieram po spacerze jest cały cieplutki. Bardzo go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 10.01.07, 21:48 Polar łatwo sie pierze w pralce, nie słyszałam, zeby uczulał ( w przciwieństwie do wełny). jest miękki i cieplutki. Jak zamoknie - na kaloryfer i za pół godiny suchy. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa przecież zimy nie ma!!!:) 10.01.07, 22:31 core rodziłam rok temu-zima była prawdziwa a miałam dla niej spiworek polarkowy cienki-nakrywałam oddatkowo kocykiem a teraz kupiłam polarkowy bo skopuje koyck-tylko go nie uzywamy(kocyka tez nie) bo jest za ciepło) Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_norriss Re: Hu hu ha, hu hu ha gdzie ta nasza zima zła? 11.01.07, 00:54 Owcza wełna zdecydowanie.Superciepla. No jak moze gryźć jak to dla dzieci robione. Jak by spróbowało ugryzc moją niunię, to bym porwała na strzępy Odpowiedz Link Zgłoś
mirelek Re: Hu hu ha, hu hu ha gdzie ta nasza zima zła? 11.01.07, 10:24 Ja mam z owczej wełny, z którego jestem bardzo zadowolona. Nie gryzie (a o to się sama martwiłam), nie mechaci się i jest bardzo cieplutki. Odpowiedz Link Zgłoś
zobrien Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 11.01.07, 11:34 Ja tez mam z welna i jest super, tylko, ze... troche za cieply, przynajmniej na taka zime, jaka mamy teraz. Wybralam ten, bo to jednak material naturalny, a polar to plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
zobrien Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 11.01.07, 11:34 Ja tez mam z welna i jest super, tylko, ze... troche za cieply, przynajmniej na taka zime, jaka mamy teraz. Nie gryzie, jest milusi itd. Wybralam ten, bo to jednak material naturalny, a polar to plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
flussi Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 18.11.13, 21:02 Może ktoś jeszcze doradzi, jaki śpiworek do spacerówki na zimę? Córkę planuję przerzucić do spacerówki ok. stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomika Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 18.11.13, 21:43 Ja nie mam ani z welny ani z polaru tylko z pierzem. Jest super cieply jak pierzyna. Polecam! Latwy w praniu i suszeniu. I nie zniszczalny, bo mam go jeszcze po corce ( czasami prany co pare dni) i teraz do syna uzywam. Z firmy Odenwälder. Podobny do tego tylko w innym kolorze. www.tausendkind.de/odenwaelder-daunen-fusssack-donny-vario-in-silber-31407013000 Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomika Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 18.11.13, 21:47 Dzis wzielam go pierwszy raz na spacer, pasuje raczej do spacerowki bo do gondoli jest za duzy. Dol jest odpinany, jesli buty sa brudnie. U nas bylo dzis 5 stopni to wzielam. Maly siedzial wtulony i byl zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 19.11.13, 10:02 ja mam polarowy - dostałam w prezencie, gdybym miała sama kupować kupiłabym z wełną albo puchowy ale że już mam więc jakoś przeżyjemy ten polar Polar się nie mechaci - zależy jeswzcze jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
horsewhisperer85 Re: Śpiwór do wózka - z polarem czy owczą wełną? 20.11.13, 19:34 Wszystko fajnie, ale ta "owcza welna" w spiworkach za stowe to zwykly syntetyk, proponuje doczytac to co jest napisane drobnym maczkiem np na allegro No, ale w sumie polar to nic innego jak plastik, a tez jest ok Ja kupilam wyscielany polarkism, przynajmniej nikt mnie nie oklamuje,ze to welna Odpowiedz Link Zgłoś