Dodaj do ulubionych

Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:09
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=56449249&v=2&s=0
Może admini jakoś zareagują na chamstwo moderatorki świnki- morskiej. Co to
za komentarze o czyjejś dupie ?
Obserwuj wątek
    • eiza.rrasay Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 30.01.07, 23:38
      a to zwrocenie uwagi ze nie jest to forum dla tegiego watku jest chamstwem?
      ciekawe...

a czy umieszczanie tego samego watku na 3 roznych forach nie jest lamanie
      netykiety i spamerstwem

PS: uprzedzajac komentarze - los psow kotos i innego swinstwa jest mi obojetny -
      mam alergie na zwierzeta!!! i na glopote forumowiczow ktorzy nie umieja
      przyjac krytyki
    • Gość: też uroda Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:39
      dlaczego wątek został skasowany? wiele mowił o moderatorce
    • ols Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 30.01.07, 23:56
      Spam jest niemile widziany na forum. Nawet jeśli dotyczy ratowania zwierząt/ludzi/lasów amazońskich.
      • Gość: też uroda Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 00:15
        a chamstwo jest mile widziane?
        • brumbak Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 31.01.07, 17:10
          Gość portalu: też uroda napisał(a):

> a chamstwo jest mile widziane?
          -------------
          przez Adnministrację i Morderację - 2 x TAK

na forum v*** tkwi chamski post w którym gość na pytanie jak smakuje zupa miso

pisze: "jak używany papier toaletowy"
          to poziom szczyla z podstawówki

b.pascal uznał to za zabawne- potwierzjąc po raz n-ty że reprezentuje ten sam
          poziom
        • Gość: m.m Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.range86-137.btcentralplus.com 31.01.07, 20:19
          ostatnio ols chamstwo aeski z forum Moda tlumaczyl, ze napisala to "szczerym i
          otwartym tekstem", powinna moze mailem ale nie mogla bo nie wiadamo na jaki
          adres do mnie pisac. (troche to dziwne bo kilka dni wczesniej pappryczka
          wlasnie przyslala do mnie maila). na konsekwencje nie trzeba bylo dlugo czekac-
          papryczka pozwolila sobie na kolejne wystepy "szczerym i otwartym tekstem":

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=55880949&a=55998367
    • yavorius Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 31.01.07, 08:12
      Cholera, ślepy jestem, bo jakoś tego chamstwa nie widzę.
      • Gość: ślimak [...] IP: *.168.wmc.com.pl 31.01.07, 21:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lili Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 11:18
          gazete chyba stac na kogos mniej prymitywnego i chamskiego niz panna swinka_morska ?

PRYMITYWNEGO I CHAMSKIEGO

OBRAZAJACEGO FORUMOWICZKI

TRAKTUJACEGO FORUM JAK PRYWATNY FOLWARK

mowie glosno, bo chyba macie problemy ze zrozumieniem !!!

prosze o wysilek i przeczytanie do konca "dyskusji" z adminka, zapewniam, ze warto....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=56449249&v=2&s=0
          • extreme_honey Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 11:34
            Przyłączam się do apelu o usunięcie adminki FU !

• lili Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 15:10
              melduje, ze swinka_morska KASUJE z forum WSZYSTKIE watki na temat swojego chamskiego
              zachowania.
              od kiedy fora sa prywatna wlasnoscia ??
              a moze cos przeoczylysmy ???
              • Gość: axasa2 wyrzucila nastepny watek o sobie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:05
                z forum uroda ;)
            • la_veuve_noire Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 19:00
              Ja też się przyłączam.
    • nalle_maja Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 15:40
      Popieram-świnka morska jest wyjątkowo niemiłą moderatorką i rzeczywiście
      traktuje forum Uroda jak prywatny folwark.
      Ja głównie czytam,bardzo mało piszę,ale naprawdę nie raz aż przykro czytać posty
      swinki...
      • Gość: kkkkk4 Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:08
        Świnka morska już wielokrotnie pokazała swoją niska kulturę osobistą. Uważam,
        ze powinna być odsunięta z funkcji adminki gdyż;
        1. Jej wypowiedzi są zbyt subiektywne jak na "funkcyjną" a przy tym
        tendencyjne, niegrzeczne i arogancki
        2. Osoba ta nadużywa swoich praw kasując jakiekolwiek wątki (nawet grzeczne)
        uderzające w jej osobę i próbujące się jej przeciwstawić
        3. Kasuje wątki wg swego osobistego uznania, bez żadnych reguł. Czemu nap.
        wątek o okaleczonym psie zaistniał na forum Moda a Urody został skasowany.Skoro
        ona uważa że wątek jest ne w temacie to proszę mi wytlumaczyć czemu na tym
        forum istniały wątki żałobne w dniu śmierci papieża. Moim zdaniem jako
        użytkowniczki były nie na miejscu.
        4. Swinka morska wdaje się w rozjuszone polemiki, ubliża słowami czyimś
        systemom wartości, rani innych, jest nietaktowna i bardzo niemiła.
        5. Dziewczyna po prostu nie jest w stanie zachowac przynależnego admiowi
        spokoju i klasy, jest zbyt emocjonalna traktując to forum jako swój prywatny
        folwark i nadużywa swojej "władzy" bezcelnie zamykając innym usta.

Pamiętam jej wypowiedzi zanim została adminką. Utkwiły mi w pamięci, gdyż były
        specyficzn: prostackie i czestokroć równie nietaktowne. W dyskusji dotyczącej
        psa podeptała odczucia wielu wrażliwych ludzi i jak widać jest w mniejszosci,
        gdyż adminki innych forów uznały zaangażowanie forumowiczek w ten problem i
        poszanowały ich apel.
        Prosze o usunięcie tej osoby z funkcji adminki.
        • Gość: forumka Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.77.classcom.pl 01.02.07, 18:22
          pan admin napisal w watku powyzej, ze nie widzi nic zlego w postach swinki.
          mamy omamy ?
          doprawdy?
          • Gość: ktoś z urody Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:35
            Również dołączam się do wniosku o odebranie śwince-morskiej praw
            moderatorskich, jest chamska i obcesowa, wdaje się w liczne pyskówki z
            uczestniczkami forum- niejednokrotnie im ubliżając, ponadto tak jak napisał
            ktoś powyżej traktuje f.uroda jak swój prywatny folwark.
          • Gość: zszokowana Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.cnb.com.pl 01.02.07, 20:01
            Ja tez chcialabym by ta osobniczka zostala usunieta z tej funkcji!
            Nie robi nic poza obrazaniem, no chyba, ze taka jest rola moderatora to co
            innego.

Nie uwazam by pomoc dla psiaka byla spamem, przeciez nikt nie chcial sprzedac
            uzywanych majtek czy smierdzacych skarpet!

Ludzie wiecej tolerancji. Obyscie nigdy nie musili prosic nikogo o pomoc...
          • Gość: zszokowana Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:55
            Ze to tu jeszcze wisi....
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=56456598&a=56508621
            oto przyklad kultury. Typowej dla obronczyn kundli.
    • Gość: axasa2 jestem za jej usunieciem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:18
    • maraiss Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 02.02.07, 10:21
      rozumiem ,ze spam jest niemile widziany, ale wypowiedzi adminki z forum uroda
      sa poniżej krytyki.... co za beznadziejna osoba:(
      • axasa2 usunac! zalogowalam sie ;) 02.02.07, 10:43
        • nika.78 usunac! Popieram!!! 02.02.07, 15:33
          To niedopuszczalne aby taka osoba była adminem na forum!!! W tym wątku o piesku
          to dopiero dała popis!!!!!
          Zmienić admina!!!!
          • Gość: XXX Re: usunac! Popieram!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:49
            Ale widać tylko tacy chcą za drmo pracować- dla dziewychy to forum jest całym
            jej życiem tu pokazuje że ma władzę bo pewnie w realu jest zerem nie ma
            przyjaciół, pracy, albo ją tatuś tłucze...Stąd ta obsesja wykasowywania
            wszystkich wątkow przeciw niej- obsesja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka