Gość: uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=56449249&v=2&s=0 Może admini jakoś zareagują na chamstwo moderatorki świnki- morskiej. Co to za komentarze o czyjejś dupie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eiza.rrasay Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 30.01.07, 23:38 a to zwrocenie uwagi ze nie jest to forum dla tegiego watku jest chamstwem? ciekawe... a czy umieszczanie tego samego watku na 3 roznych forach nie jest lamanie netykiety i spamerstwem PS: uprzedzajac komentarze - los psow kotos i innego swinstwa jest mi obojetny - mam alergie na zwierzeta!!! i na glopote forumowiczow ktorzy nie umieja przyjac krytyki Link Zgłoś
Gość: też uroda Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:39 dlaczego wątek został skasowany? wiele mowił o moderatorce Link Zgłoś
ols Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 30.01.07, 23:56 Spam jest niemile widziany na forum. Nawet jeśli dotyczy ratowania zwierząt/ludzi/lasów amazońskich. Link Zgłoś
Gość: też uroda Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 00:15 a chamstwo jest mile widziane? Link Zgłoś
brumbak Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 31.01.07, 17:10 Gość portalu: też uroda napisał(a): > a chamstwo jest mile widziane? ------------- przez Adnministrację i Morderację - 2 x TAK na forum v*** tkwi chamski post w którym gość na pytanie jak smakuje zupa miso pisze: "jak używany papier toaletowy" to poziom szczyla z podstawówki b.pascal uznał to za zabawne- potwierzjąc po raz n-ty że reprezentuje ten sam poziom Link Zgłoś
Gość: m.m Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.range86-137.btcentralplus.com 31.01.07, 20:19 ostatnio ols chamstwo aeski z forum Moda tlumaczyl, ze napisala to "szczerym i otwartym tekstem", powinna moze mailem ale nie mogla bo nie wiadamo na jaki adres do mnie pisac. (troche to dziwne bo kilka dni wczesniej pappryczka wlasnie przyslala do mnie maila). na konsekwencje nie trzeba bylo dlugo czekac- papryczka pozwolila sobie na kolejne wystepy "szczerym i otwartym tekstem": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=55880949&a=55998367 Link Zgłoś
yavorius Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 31.01.07, 08:12 Cholera, ślepy jestem, bo jakoś tego chamstwa nie widzę. Link Zgłoś
Gość: ślimak [...] IP: *.168.wmc.com.pl 31.01.07, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
lili Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 11:18 gazete chyba stac na kogos mniej prymitywnego i chamskiego niz panna swinka_morska ? PRYMITYWNEGO I CHAMSKIEGO OBRAZAJACEGO FORUMOWICZKI TRAKTUJACEGO FORUM JAK PRYWATNY FOLWARK mowie glosno, bo chyba macie problemy ze zrozumieniem !!! prosze o wysilek i przeczytanie do konca "dyskusji" z adminka, zapewniam, ze warto.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=56449249&v=2&s=0 Link Zgłoś
extreme_honey Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 11:34 Przyłączam się do apelu o usunięcie adminki FU ! Link Zgłoś
lili Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 15:10 melduje, ze swinka_morska KASUJE z forum WSZYSTKIE watki na temat swojego chamskiego zachowania. od kiedy fora sa prywatna wlasnoscia ?? a moze cos przeoczylysmy ??? Link Zgłoś
Gość: axasa2 wyrzucila nastepny watek o sobie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:05 z forum uroda ;) Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 19:00 Ja też się przyłączam. Link Zgłoś
nalle_maja Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 01.02.07, 15:40 Popieram-świnka morska jest wyjątkowo niemiłą moderatorką i rzeczywiście traktuje forum Uroda jak prywatny folwark. Ja głównie czytam,bardzo mało piszę,ale naprawdę nie raz aż przykro czytać posty swinki... Link Zgłoś
Gość: kkkkk4 Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:08 Świnka morska już wielokrotnie pokazała swoją niska kulturę osobistą. Uważam, ze powinna być odsunięta z funkcji adminki gdyż; 1. Jej wypowiedzi są zbyt subiektywne jak na "funkcyjną" a przy tym tendencyjne, niegrzeczne i arogancki 2. Osoba ta nadużywa swoich praw kasując jakiekolwiek wątki (nawet grzeczne) uderzające w jej osobę i próbujące się jej przeciwstawić 3. Kasuje wątki wg swego osobistego uznania, bez żadnych reguł. Czemu nap. wątek o okaleczonym psie zaistniał na forum Moda a Urody został skasowany.Skoro ona uważa że wątek jest ne w temacie to proszę mi wytlumaczyć czemu na tym forum istniały wątki żałobne w dniu śmierci papieża. Moim zdaniem jako użytkowniczki były nie na miejscu. 4. Swinka morska wdaje się w rozjuszone polemiki, ubliża słowami czyimś systemom wartości, rani innych, jest nietaktowna i bardzo niemiła. 5. Dziewczyna po prostu nie jest w stanie zachowac przynależnego admiowi spokoju i klasy, jest zbyt emocjonalna traktując to forum jako swój prywatny folwark i nadużywa swojej "władzy" bezcelnie zamykając innym usta. Pamiętam jej wypowiedzi zanim została adminką. Utkwiły mi w pamięci, gdyż były specyficzn: prostackie i czestokroć równie nietaktowne. W dyskusji dotyczącej psa podeptała odczucia wielu wrażliwych ludzi i jak widać jest w mniejszosci, gdyż adminki innych forów uznały zaangażowanie forumowiczek w ten problem i poszanowały ich apel. Prosze o usunięcie tej osoby z funkcji adminki. Link Zgłoś
Gość: forumka Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.77.classcom.pl 01.02.07, 18:22 pan admin napisal w watku powyzej, ze nie widzi nic zlego w postach swinki. mamy omamy ? doprawdy? Link Zgłoś
Gość: ktoś z urody Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:35 Również dołączam się do wniosku o odebranie śwince-morskiej praw moderatorskich, jest chamska i obcesowa, wdaje się w liczne pyskówki z uczestniczkami forum- niejednokrotnie im ubliżając, ponadto tak jak napisał ktoś powyżej traktuje f.uroda jak swój prywatny folwark. Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.cnb.com.pl 01.02.07, 20:01 Ja tez chcialabym by ta osobniczka zostala usunieta z tej funkcji! Nie robi nic poza obrazaniem, no chyba, ze taka jest rola moderatora to co innego. Nie uwazam by pomoc dla psiaka byla spamem, przeciez nikt nie chcial sprzedac uzywanych majtek czy smierdzacych skarpet! Ludzie wiecej tolerancji. Obyscie nigdy nie musili prosic nikogo o pomoc... Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:55 Ze to tu jeszcze wisi.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=56456598&a=56508621 oto przyklad kultury. Typowej dla obronczyn kundli. Link Zgłoś
maraiss Re: Skandaliczne zachowanie adminki f. uroda 02.02.07, 10:21 rozumiem ,ze spam jest niemile widziany, ale wypowiedzi adminki z forum uroda sa poniżej krytyki.... co za beznadziejna osoba:( Link Zgłoś
nika.78 usunac! Popieram!!! 02.02.07, 15:33 To niedopuszczalne aby taka osoba była adminem na forum!!! W tym wątku o piesku to dopiero dała popis!!!!! Zmienić admina!!!! Link Zgłoś
Gość: XXX Re: usunac! Popieram!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:49 Ale widać tylko tacy chcą za drmo pracować- dla dziewychy to forum jest całym jej życiem tu pokazuje że ma władzę bo pewnie w realu jest zerem nie ma przyjaciół, pracy, albo ją tatuś tłucze...Stąd ta obsesja wykasowywania wszystkich wątkow przeciw niej- obsesja! Link Zgłoś