Dodaj do ulubionych

moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand made :)

21.05.07, 02:27
No to i ja sie pochwale moimi zaproszeniami smile Pomysl i produkcja wlasna wink
Roboty ohohoho i jeszcze troche, ale uwazam, ze bylo warto smile

zaproszenie "z frontu", zdjecie:
[URL=img517.imageshack.us/my.php?image=zaprzdj1mf6.jpg]
[URL=img85.imageshack.us/my.php?image=zaprzdj2rx3.jpg]

zaproszenie "z frontu", skan (duzy):
[URL=img230.imageshack.us/my.php?image=zapr1mr8.jpg]

zaproszenie "od wewnatrz", skan (w miejscu czarnych prostokatow znajduja sie
dane osobowewink:
[URL=img523.imageshack.us/my.php?image=zaprwewninvisic2.jpg]

koperta, zdjecie od strony "zalepianej":
[URL=img407.imageshack.us/my.php?image=zaprkopzdj2uj2.jpg]

koperta, zdjecie tylu:
[URL=img407.imageshack.us/my.php?image=zaprkopzdj1cc4.jpg]

Obserwuj wątek
    • iosellin moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand made 21.05.07, 02:30
      zle sie wkleilo, poprawka:

zaproszenie "z frontu", zdjecie:
      img517.imageshack.us/my.php?image=zaprzdj1mf6.jpg
      img85.imageshack.us/my.php?image=zaprzdj2rx3.jpg
      zaproszenie "z frontu", skan (duzy):
      img230.imageshack.us/my.php?image=zapr1mr8.jpg
      zaproszenie "od wewnatrz", skan (w miejscu czarnych prostokatow znajduja sie
      dane osobowewink:
      img523.imageshack.us/my.php?image=zaprwewninvisic2.jpg
      koperta, zdjecie od strony "zalepianej":
      img407.imageshack.us/my.php?image=zaprkopzdj2uj2.jpg
      koperta, zdjecie tylu:
      img407.imageshack.us/my.php?image=zaprkopzdj1cc4.jpg
      uf, mam nadzieje, ze tym razem dobrze polinkowalam
      • maraxela Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 21.05.07, 03:01
        juz myslalm ze z moim angielskim cos nie tak czytami czytam i nie chcialo sie
        otworzyc smilesmile zaproszenia sliczne ze tez ci sie chcialo podziwiam
        • iosellin Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 21.05.07, 11:09
          dzieki za mile slowosmile Na szczescie moj mi zaczal pomagac, bo sama to bym pewnie
          wymiekla szybkowink
      • dominika8015 Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 24.05.07, 22:57
        Prześliczne te zaproszenia. Sczególnie to pierwsze.smile
    • juzmaz Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 21.05.07, 18:15
      calkiem niezlesmile Dla mnie 4+ (po prostu nie lubie zdjec w zaproszeniachwink
      • iosellin Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 21.05.07, 22:58
        a ja wlasnie chcialam koniecznie ze zdjeciem smile i to prawdziwym a nie drukowanym
        jednokolorowowink dlatego m.in. zdecydowalam sie recznie robicsmile
        • vincentyna Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 24.05.07, 23:08
          Makabra !!! To jest kicz do potegi, nie dosc ze zerznelas najgorsze wzorce, to
          jeszcze je obrzydzilas (wiem, wiem, to wydaje sie byc nieprawdopodobne).
          Zaproszenia sa okropne, na szczescie ja go w skrzynce nie znajde.Zsumowalas
          najgorsze badziewie (blysk, kokardki, zloto, zdjecia, durne wierszyki,
          pretensjonalna czcionka, perlowy polysk)
          P.S.
          Bys nie jezdzila po mnie jak po lysej kobyle, ja tez robilam wlasnorecznie
          zaproszenia, ale zamiast powielac kiepskie pomysly, poprosilam znajomego artyste
          plastyka o projekt, a znajomego grafika o wykonanie. Takim sposobem otrzymalam
          oryginalne i niecodzienne zaproszenia.pozdrawiam smile
          • wawerka2 Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 25.05.07, 00:03
            no to sama robiłaś? Bo jak plastyk projektował, a grafik drukował, to Twoja
            rola ograniczyła się do akceptacji wzoru i podania danych, czyl tak jak w
            przypadku wszystkich zamawiających zaproszenia wink
          • iosellin Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 25.05.07, 17:08
            o, widze ze zazdrosc przez kolezanke przebija wink i to tak, ze az wzrok
            zaslepia big_grin Gdzie tam zloto i blysk zobaczylas, to nie wiem, "wierszykow" jakos
            tez za bardzo tam nie ma smile

A wzorcow nie zrzynalam, sama wymyslilam i wszyscy obdarowani sa zaproszeniami
            zachwyceni wink Wlasnie dlatego, ze sa niebanalne i oryginalnesmile

Moze pochwalisz sie swoimi?
            • kunsia Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 25.05.07, 19:43
              Tez mi sie nie podoba, wiejskie...

nie wiem czego zazdroscic
              • iosellin Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 25.05.07, 23:12
                kurcze, jak ja dawno nie slyszalam okreslenia "wiejskie" suspicious Ostatnio gdzies w
                podstawowce chyba wink
              • iosellin Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 25.05.07, 23:24
                a co do zazdroszczenia - mi, to wiadomo, ze podobaja sie najbardziej, ale
                wszyscy "obdarowani", bez wyjatku, byli nimi szczerze zachwyceni smile W dodatku
                dziewczyna post wyzej zarzucila rzeczy, ktorych w ogole na nich nie ma, stad
                wydaje mi sie, ze to zazdrosc smile
                • magdaimikolaj Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 26.05.07, 12:02
                  Hej!
                  Uważam, że zaproszenia robiene własnoręcznie to super pomysł. I nieważne jakie
                  są, bo to już zalezy od osoby robiącej (Twoich nie obejrzałam, bo wolno mi się
                  otiwerają smile)
                  My też zrobiliśmy sami - działanie bardzo fajne wspólne, ale roboty było
                  mnóstwo. I właśnie to wspólne działanie, to, że można osiągnąć efekt taki, na
                  jaki miało się ochotę itd. jest najlepsze w tej całej zabawie. I na pewno nikt
                  nie ma takich jak nasze.
                  Bardzo się cieszę, że poruszyłas ten temat.
                  Serdecznie Cię/Was pozdrawiam/y smile))
                  • dominika8015 Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 27.05.07, 10:17
                    Do Isosellin
                    Zaproszenia są bardzo gustowne i nie przejmuj się krytykanctwem. Fakt, każdy
                    może mieć odmienne zdanie-jednemu się podoba, innemu nie. Mnie się bardzo
                    podobają. A nawet, gdyby nie były super to i tak mają szczególną wartość, bo to
                    Ty je robiłaś, Ty wymyśliłaś i to Ty w nich zawarłaś nie tylko kilka
                    wierszyków, parę kokardek, ale serce. Pozdrawiam słonecznie.
    • ae_iwona_83 Re: moja manufaktura;) czyli zaproszenia hand mad 27.05.07, 10:42
      kwestia gustu, ważne że tobie sie podobają no i jak mówisz, gościom też
      nie w "moim stylu"
      troche za dużo elementów przyciągających uwagę wprowadza chaos
      oczywiście gratuluje pomysłu na samowykonanie i podziwiam pracę i trud
      ale poniewaz pytasz o zdanie, to mowię szczerze, że mi się osobiscie nie podobją
      - tzn. ja bym takich nie chciala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka