jola_iza 06.07.07, 16:52 Ile razy pytam o Lichtenstein i Niemcy ziobro odpowiedzi. Jak Wy te żaby łykacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Jak to jest PiSdzieciątka 06.07.07, 16:54 nie wiesz że wariatów omija się szerokim łukiem,nawet tych forumowych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza [...] 06.07.07, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Jak to jest PiSdzieciątka 06.07.07, 16:59 Forumowych przede wszystkim. longeta napisał: > nie wiesz że wariatów omija się szerokim łukiem,nawet tych forumowych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_razor [...] 06.07.07, 16:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak ja jestem PIStacja i dobrze mi z tym:) 06.07.07, 17:11 mam nienaganny życiorys,wyższe wykształcenie, dobrą prace w której uczciwie zarabiam pieniadze. Szef sam daje mi premie bo dzięki mnie firma mnóstwo zarobiła. Jestem szczęśliwą mężatka i jako studentka pracowałam jako modelka, także zagranicą Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Miło poznać, pozdrawiam. 06.07.07, 17:14 A w temacie masz coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ja jestem PIStacja i dobrze mi z tym:) 06.07.07, 17:15 antka_pustak napisała: > mam nienaganny życiorys,wyższe wykształcenie, dobrą prace w której uczciwie > zarabiam pieniadze. Szef sam daje mi premie bo dzięki mnie firma mnóstwo > zarobiła. Jestem szczęśliwą mężatka i jako studentka pracowałam jako modelka, > także zagranicą Daj spokój,tak im się to w pale nie zmieści,bo głowę już stracili dawno:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jak to jest PiSdzieciątka 06.07.07, 17:13 Weder qicks noch qades sagen-to dewiza PiSuaru.Oni mądrze wyglądają gdy milczą,gdy się odezwią pęka mit o ich mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś