IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:41
Kiedy będą wyniki rekrutacji na UAM????? ktoś wie???? gdzie będę mogła to
sprawdzić ??
PS: kto z was stara sie o przyjęcie na muzykologię?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Matko, a co to za kierunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:43
      ????
      • Gość: masarka Re: Matko, a co to za kierunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:17
        znajduje się na wydziale historycznym - historia muzyki mówiąc dokładniej ...
    • Gość: egzaminator Re: UAM IP: 150.254.120.* 09.07.07, 18:20
      Jeżeli zapoznałaś się z warunkami rejestracji kandydatów, to zapewne wiesz, że do 12 lipca macie czas na przypisanie opłat rekrutacyjnych do konkretnych kierunków. Tak więc Komisje Rekrutacyjne dopiero 13 lipca mogą pobrać bazy danych i rozpocząć klasyfikację. Obowiązkiem kandydatów jest bieżące sprawdzanie swoich kont, bowiem tam pojawią się informacje o wynikach klasyfikacji. Osoby zakwalifikowane do przyjęcia mają 7 dni na to, by wymagane dokumenty znalazły się w Komisji (UWAGA: nie uwzględnia się daty stempla pocztowego!!!). Ci, którzy w pierwszym terminie znajdą się 'pod kreską', mają 7 dni na dostarczenie deklaracji podtrzymania starań o przyjęcie na studia. Gdy ktoś z zakwalifikowanych w pierwszym terminie nie dostarczy dokumentów, Komisja zmienia status pierwszych osób 'pod kreską', co zobowiązuje je do dostarczenia w kolejnych 7 dniach dokumentów wymaganych od osób przyjętych na studia. Tak więc ostateczne wyniki (dla 'pierwotnych podkreskowiczów') ukażą się na ich kontach po 14 dniach (od pierwszego ogłoszenia w systemie Internetowej Rekrutacji) i wtedy cała lista przyjętych na studia zatwierdzana jest przez Rektora.

Innymi słowy: w ciągu 14-16 dni od 12 lipca najbliższą przyjaciółką kandydata na studia jest ... klawiatura.

Życzę powodzenia!!!

• Gość: masarka Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:39
        wielkie dzięki :))) :D
    • wyssana.z.palca Re: UAM 09.07.07, 20:02
      16-25 lipca
      • Gość: ... Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:56
        powinny być po 13..zresztą można zadzwonić i się zapytać
        • Gość: egzaminator Re: UAM IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 10.07.07, 20:13
          To będą tylko wyniki tzw. I tury rekrutacji. Oczywiście zdecydowani na studia będą już szczęśliwi (oby z tego szczęścia nie zapomnieli dostarczyć dokumentów), ale wobec wielokierunkowości wielu kandydatów dla części z nich wyniki będą dopiero pod koniec lipca.

• sakura17 Re: UAM 10.07.07, 21:16
            Dzwoniłam, powiedziano mi: po 13 lipca powinny pojawić się wiadomości o
            przyjęciu bądź też nieprzyjęciu. 13 lipca to piątekwięc ja obstawiam pn-wt,
            czyli 16-17 lipca. Ale nie musi tak być na pewno, mają czas do 25 lipca.
            • Gość: aga Re: UAM IP: *.199.58.51.tesatnet.pl 10.07.07, 22:39
              czy ktos wie moze gdzie mozna znalezc ile osob na miejsce na jakich wydzialach???
              • Gość: masarka Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:39
                chyba raczej nie, szukałam informacji na ten temat ale nietstey nic nie
                znalazłam, informalcje na ten temat znajdziesz w informatorach lub róznych
                stronakach internetowych ale z ubiegłych lat - wiadomo najbardziej obleganym
                kierunkiemje ets pewnie ta cała psychologia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka