Gość: michau IP: *.aster.pl 07.09.07, 10:36 znacie tę firmę? mam tam byc redaktorem tekstów tłumaczeń. ile powinienem zażądać na rozmowie? czy to miłę miejsce do pracy? jaka atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorcia Re: LIDEX IP: *.aster.pl 07.09.07, 13:26 www.forumtlumaczy.pl/viewtopic.php?t=46&highlight=lidex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: LIDEX IP: 83.238.100.* 11.09.07, 10:00 A coś więcej Dorcia, na tym portalu należy się zalogować, a skoro podajesz link, to może cos wiesz o pracy na tym stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Ok, to może w skrócie IP: *.aster.pl 11.09.07, 11:01 Różne opinie przeczytałam na tym forum. Niektórzy piszą, że dobra płaca, dobre warunki pracy, mili ludzie, inni, że np. dział korekty jest niekompetentny. Nie wiem, jak wygląda praca na stanowisku redaktora w tym biurze. Ogólnie raczej pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczoter Re: Ok, to może w skrócie 12.09.07, 09:46 Współpracuję z Lidexem jako wolny strzelec. Z działem korekty/redakcji nie mam bezpośredniego kontaktu, ale ogólnie współpracuje mi się świetnie. Miły kontakt, terminowe płatności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mole Re: Ok, to może w skrócie IP: *.acn.waw.pl 14.09.07, 18:06 No Michau, mam zająć to samo stanowisko i też jestem ciekawy... Może się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
szczoter Re: Ok, to może w skrócie 15.09.07, 19:08 I razem będziecie redagować moje tłumaczenia:)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mole Re: Ok, to może w skrócie IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 13:09 Tłumacz tak, żeby było mało do zrobienia:) Odpowiedz Link Zgłoś