Dodaj do ulubionych

jak wstawic link w poscie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 18:44
jak wstawia sie do postu link np do jakiejs strony
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: jak wstawic link w poscie IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 18:59
      poniewaz lubie latwe wyzwania zglaszam sie do odpowiedzi. nalzey skopiowac do
      postu zawartosc pola adres znajdujacego sie na stronie do ktorej linke chcesz
      rzucic.
      witam i pozdrawiam (jak admin), a.
    • eela Re: jak wstawic link w poscie 14.07.03, 19:03
      Trzeba zaznaczyć myszką adres strony w okienku przeglądarki, wcisnąć Ctrl+C,
      ustawic kursor w tym miejscu postu, gdzie ma byc wklejony link, wcisnąć Ctrl+V,
      wcisnąć Enter.
      • eela Re: jak wstawic link w poscie 14.07.03, 19:05
        Jeśli po linku ma byc jeszcze jakis tekst, Enter trzeba wcisnąć 2 razy.
        • Gość: atek Re: jak wstawic link w poscie IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 11:53
          eela napisała:

> Jeśli po linku ma byc jeszcze jakis tekst, Enter trzeba wcisnąć 2 razy.
          zyli Np tak:
          www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=6966400&a=6966646
          I jeszcze teścik
      • pollak Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówki? 14.07.03, 19:47
        eela napisała:

> Trzeba zaznaczyć myszką adres strony w okienku przeglądarki, wcisnąć Ctrl+C,
        > ustawic kursor w tym miejscu postu, gdzie ma byc wklejony link, wcisnąć Ctrl+V,
        >
        > wcisnąć Enter.

U mnie to nijak nie chce działać.
        • Gość: aniela Re: Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówk IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 20:00
          moze to wina przegladarki? ;)
          • pollak Re: Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówk 14.07.03, 22:02
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> moze to wina przegladarki? ;)

Skąd, nigdy w życiu! :)

PS. Reklamy już nie wyskakują? ;)
            • Gość: aniela Re: Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówk IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 22:52
              przeciwnie. wskakują wciaż. w moim gospodarstwie domowym panuje przekonanie ze
              to wirus na ktory stary dobry norton nieczuly jest.
              • beata_ Re: Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówk 14.07.03, 23:02

> przeciwnie. wskakują wciaż. w moim gospodarstwie domowym panuje przekonanie
                ze
                > to wirus na ktory stary dobry norton nieczuly jest.

A blokadę reklam masz włączoną? Bo mnie to nawet żadne banery nie latają...
                • Gość: aniela Re: Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówk IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 23:11
                  no banery mi tez nie latają. ale nie za moją sprawą tak sie dzieje. jestesmy
                  wąsko wyspecjalizowani (w moim gospodarstwie domowym) i właczanie blokad to
                  nie moja dzialka :)
        • qazwsx12 Re: Dlaczego dajesz takie 'nieprzenośne' wskazówk 03.08.03, 14:22
          <a
          href=*http://www2.gazeta.pl/kobieta/1,46961,1577888.html*>Z</a>
          <B>fgfhghg</B>
          <I>dssdas</I>
          <U>fdfsd</U>
          <BR>
          <HR>
      • beata_ Re: jak wstawic link w poscie 14.07.03, 20:53
        eela napisała:

> Trzeba zaznaczyć myszką adres strony w okienku przeglądarki, wcisnąć Ctrl+C,
        > ustawic kursor w tym miejscu postu, gdzie ma byc wklejony link, wcisnąć
        Ctrl+V,
        >
        > wcisnąć Enter.

Prościej najechać myszką na adres, nacisnąć prawy przcisk (podświetli się
        adres i otworzy menu), lewym przyciskiem wybrać z menu "kopiuj". Potem w
        poście prawy przycisk, otworzy się menu - wybrać "wklej" i gotowe. Potem
        enter, żeby pisać dalej
        • Gość: aniela Re: jak wstawic link w poscie IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 21:09
          myszka to to drobne urzadzenie po prawej stronie klawiatury (lub po lewej,
          jesli jestes mankutem) ;)))
          • beata_ Re: jak wstawic link w poscie 14.07.03, 21:15

> myszka to to drobne urzadzenie po prawej stronie klawiatury (lub po lewej,
            > jesli jestes mankutem) ;)))

Mhmmm - to właśnie, często "ogonek" ma, przyczepiony drugą stroną do tego
            wielkiego pudła, co pod nogami przeważnie stoi (albo koło monitora).
            • Gość: aniela Re: jak wstawic link w poscie IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 21:21
              umarl nieswiadomy. narodzil sie swiadomy. imie gustaw nazwisko konrad.
          • pollak Re: jak wstawic link w poscie 14.07.03, 22:04
            Myszka to coś co zawsze przeszkadza i zwykle zwisa sobie z biurka.
            Znaczy... dynda sobie. ;)
        • pollak Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 14.07.03, 22:03
          • salo Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 15.07.03, 08:23
            Tak:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
            zaznaczyć okienko z adresem, nacisnąć klawisze "ctrl+c", w polu "wiadomość"
            ustawić kursor, nacisnąć klawisze "ctrl+v", nacisnąć "enter", wysłać post !

Link się uaktywnia dopiero po wysłaniu postu, przed wysłaniem widzisz go jako
            nieaktywny.
            Powodzenia :)
            • Gość: nieswiadomy Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 11:01
              www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,796521.html?f=299&w=6966400&a=6972952&rep=1
              zobaczymy czy działa?
              • salo Świetnie Ci poszło :) 15.07.03, 11:10
                sam widzisz :)
                • Gość: nieswiadomy Re: Świetnie Ci poszło :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 13:57
                  dzięki za poradę
            • piotr_c Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 29.07.03, 16:17
              No właśnie , a jak teraz taki długi adres zwinąć i ukryć pod jakimś zadanym
              tekstem typu "to jest ten link"
              • pierans Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 29.07.03, 16:46
                tak jak tu jak w temacie...
                o ile uda sie mi wkleic
                • pierans Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 29.07.03, 16:47
                  nie udało ...
                  • piotr_c Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 30.07.03, 09:30
                    A co robiłaś , bo nie zrozumiałem?
                    • pierans Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 30.07.03, 09:35
                      chciałam podać przykład linka ukrytego po słowami "jak w temacie" ale sie nie
                      udało
                      • salo Re: Też mało przenośny sposób ;) /no txt/ 30.07.03, 10:25
                        Zwiedzanie Browaru

chyba tak !?
              • salo Zajrzyj do mojego postu poniżej 30.07.03, 10:33
                przepraszam, ale się zgapiłem i zamieściłem go w nieodpowiednim miejscu.

Powodzenia - Salo :)
        • Gość: sjkdyg Re: jak wstawic link w poscie IP: *.tkdami.net 13.08.03, 11:00
          a dupa nie działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • salo Re: jak wstawic link w poscie 30.07.03, 10:29
      Gość portalu: nieswiadomy napisał(a):

> jak wstawia sie do postu link np do jakiejs strony

Tak:

Zwiedzanie Browaru

<a href=*http://www2.gazeta.pl/kobieta/1,46961,1577888.html*>Zwiedzanie
      Browaru</a>

zamiast gwiazdek wstaw cudzysłowy, a tekst Zwiedzanie Browaru możesz zastąpić
      dowolnym.
      • edzioszka Re: jak wstawic link w poscie 30.07.03, 11:32
        zaraz sprawdze, ale w branzy informatycznej nie jestem zbyt pojetna...hihi...;)
      • piotr_c Re: jak wstawic link w poscie 30.07.03, 13:54
        Dziękuje
        • Gość: fanny Re: jak wstawic link w poscie IP: *.chello.pl 30.07.03, 18:26
          Jak tu wszyscy tacy madrzy, to jak zrobic, zeby taki link zajmujacy wiecej niz
          jedna linie byl aktywny? Zeby caly byl aktywny? A nie tylko pierwsza linia?
    • Gość: ktoś Re: jak wstawic link w poscie IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 04.08.03, 14:16
      Proba forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37
      czy działa???
      • Gość: tepy Re: jak wstawic link w poscie IP: *.tkdami.net 14.08.03, 08:59
        qrwa mac czy to tylko u mnie nie działa . Robie tak jak mówicie (kopiuj,wklej )
        i co? i dupa nie działa . powiedzcie mi krok po kroku bo chyba za tepy jestem .
        • eela Re: jak wstawic link w poscie 14.08.03, 10:28
          Zrób tak, jak tutaj napisane i wcisnij 2 razy enter. Powinno działac.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=6966400&a=6966646
    • Gość: cytryniec Re: jak wstawic link w poscie IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.08.03, 10:52
      Ale motacie!
      Przed adresem napisz i potem adres ręcznie albo se wklej.
      Musi się wstawić.
      • Gość: cytryniec Re: jak wstawic link w poscie IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.08.03, 10:55
        Gość portalu: cytryniec napisał(a):

> Ale motacie!
        > Przed adresem napisz i potem adres
        ręcznie albo se wklej.
        > Musi się wstawić.

Durnowaty komputer.
        wpisz h t t p dwukropek // (bez spacji).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka