calama 30.11.07, 07:34 Wszystkiego najcudowniejszego i spełnienia marzeń. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waszka21 Re: Andrzejom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 08:18 ...i innym Andrzejusom tyż Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Andrzejom 30.11.07, 16:58 wielkie dzieki calama! wielkie dzieki waszka21! :):):) jak zwykle w dzien imienin mam duze problemy, pierwsze to to ,ze cala rodzinka kicha ,kaszle i ma katar. po drugie zonka podala mi dzisiaj do lozka kawe, a ze rozkaszlany bylen mocno, przyniosla mi cukierka z ziolami na kaszel do ssania, jak latwo sie domyslic gdy lyknalem cukierka, zlapal mnie atak kaszlu i cukierek wpadl mi do tchawicy!!! kiedys pisali jak to sie gosciu w gorzowie udusil polowa pasztecika ,tego od czerwonego barszczyku, kiedy tan pasztecik wpadl mu do tchawicy zamiast do przelyku. muj cukierek byl na szczescie malutki i udalo mi sie go wykaszlec. ale uczucie duszenia sie BARDZO nieprzyjemne! tym to sposobem udalo mi sie wymknac smierci w moje urodziny! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Andrzejom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 17:14 solenizant wymyślił: muj cukierek byl na szczescie malutki ----------------------------------- życzę, żebyś w końcu po malutkim cukierku, rozumku, kaszelku, ptaszku.... miał coś DUŻEGO!!!!!!!!!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Andrzejom 30.11.07, 21:18 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > solenizant wymyślił: > muj cukierek byl na szczescie malutki > ----------------------------------- > życzę, żebyś w końcu po malutkim cukierku, rozumku, kaszelku, ptaszku.... miał > coś DUŻEGO!!!!!!!!!! > powodzenia Przecież Andrzejusa ma "jak zwykle w dzien imienin ... duze problemy" A chyba dużych problemów to nie będziesz mu życzył, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Andrzejom 30.11.07, 17:36 hej andrzejusa zrob andrzejki tradycjnie bez wina. Wykurujesz sie ;) Dobrej wrozby! hpwgh Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Andrzejom 30.11.07, 21:11 "...w moje urodziny!" ...urodziłes sie w imieniny? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Andrzejom 30.11.07, 21:42 dzieki ludzie dobrzy! :):):) rozumek w normie , ptaszek tez, i nie urodzilem sie w swoje imieniny, po prostu sie pomylilem, w dzien imienin mam zawsze jakies problemy!!!! dobrze , ze sie nie udusilem, to bylby problem! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Andrzejom 01.12.07, 09:12 Tez zycze wszystkiego... Troche za pozno, bo wczoraj opilem sie z... Wiesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Andrzejom 03.12.07, 11:07 thebird1 napisał: > z... Wiesiem. > Obwiesiem? Wiesio bardzo porzadny kolezka. W wieku 28 lat byl referentem zaopatrzenia rzemiosla w jakiejs waznej Centrali. Budowlancom dysponowal stal zbrojeniowa i paliwo. Po wyplaty trzeba go bylo ciagac do ksiegowej, bo szuflady mial wypelnione wszelkimi srodkami platniczymi. Cale andrzejki opowiadal historie z Barei, a nawet lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś