Gość: didi26 IP: *.netblok.com 23.01.08, 14:13 Czy wiecie ile kosztuje wynajęcie taksówek na dojazd ze ślubu na wesele?? Które firmy polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawia84 Re: WYnajecie taksówek na ślub 27.01.08, 18:22 Wiatm. W moim przypadku to teśc zajął się organizacją taksówek przeworząvych gości z kościoła na salę. Z tego co pamiętam to była to firma Victoria, taksówek było 25, koszt jednej na trasie os. Gołębiów - Wielogóra to 20zł. Całkowity koszt wyniósł 500zł (25X20). Jeśli chcesz przystroić auta balinami to musisz je wcześniej dostarczyć do siedziby firmy (my nie chcieliśmy). A i usługa ta była zamawiana jakieś 2 tyg przed ślubem.Pozdrawiam! suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2007063000400430 picasaweb.google.pl/agawia84 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi26 Re: WYnajecie taksówek na ślub IP: *.netblok.com 30.01.08, 16:27 A z powrotem też zamawialiście taksówki? Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: WYnajecie taksówek na ślub 30.01.08, 22:28 Nie. Goście wracali o różnych godzinach i każdy sam zadbał o transport. Ale taksówki stały całą noc pod lokalem (korporacje same wiedzą gdzie są wesela i wysyłają tam auta na tzw. postój, my ich nie zamawialiśmy). Część gości wracała tymi taksówkami (my nie pokrywaliśmy kosztów transportu), po niektórych przyjechali znajomi, rodzina, a część nocowała w hotelu Wsola (koszt noclegów pokryliśmy my). Mieliśmy umówionego jednego pana, który kursował między lokalem a hotelem, żeby goście nie musieli iść do niego na piechotę no i żeby nie przechodzili pod wpływem alkoholu przez ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: WYnajecie taksówek na ślub IP: *.centertel.pl 15.02.08, 17:16 Czy mogłabyś mi dać namiar na takiego Pana - czy to busik czy sam. os. ... i jeszcze jedno - jakie są ceny w hotelu wsola za nocleg? - my będziemy rozbić to samo:) dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: WYnajecie taksówek na ślub 18.02.08, 18:25 Namiarów na tego pana nie posiadam, jak mówiłam sprawy transportowe dla gości załatwiał mój teść. Wiem tylko że ten pan woził gości większą osobówką, to był chyba seat alhambra. Ceny noclegów w hotelu wsola w 2007 roku kształtowały się następująco (ze śniadaniem, ale nikt z moich gości go nie jadł, bo poprawiny były od 14.00): p. 2os - 120zł p. 3os - 150zł p. 4os - 180zł Odpowiedz Link Zgłoś