aisha78 04.02.08, 08:37 Czy doktor M. przyjmuje jeszcze gdzieś indziej poza Vegą. Od piątku były zapisy na marzec, nie było sposobu ,żeby sie dodzwonić . Dziś się udało - do końca marca nie ma terminów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacia811 Re: wizyta niemożliwa? 04.02.08, 08:50 ja też się niestety nie załapałam, zapisy trwały od 9 rano, mąż się dodzwonił przed 12stą...i już nie było żadnych terminów!! Odpowiedz Link Zgłoś
halszka111 Re: wizyta niemożliwa? 04.02.08, 09:49 Tak, nie wiem jak to możliwe, skoro rejestracja była od 9, a ja dodzwoniłam się o 9.15, i juz były trzy ostatnie terminy na koniec marca tylko. Jakieś oblężenie. Niestety nie mam pojęcia do kogo innego można iść, była tez tu chyba polecana dr Kajwalt czy jakoś tak z VM. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: wizyta niemożliwa? 05.02.08, 05:02 Ja leczę córkę u dr. Kalwajt i bardzo sobie ją chwalę. Na początku chciałam się zapisać do dr. M ale terminy były dwumiesięczne (pod koniec zeszłego roku jeszcze można było się zapisywać na dowolny termin wolny, nie tylko na najbliższy miesiąc) a mnie zależało, zeby szybko zacząć leczenie córki. Poczytałam na forum, że dr. Kalwajt jest dobra i ze uczyła się i współpracuje z dr. M więc doszłam do wniosku, ze to będzie dobra decyzja i nie narzekam. Córka wraca do zdrowia, kuracja trafiona bezbłędnie a lekarka młoda, miła, ciepła i energiczna. Wzbudziła zaufanie mojego męża a to dużo i córka też ją lubi. A co najważniejsze, terminy ma rozsądne, często da się umówić nawet na za tydzień. Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś